Lampa de camping

mejor-linterna-led-para-camping-1

Pentru cei mai aventuroși, campingul înseamnă o activitate în care poți trăi experiențe deosebite, să te deconectezi puțin de la tehnologie, de la electricitate și să dormi sub stele, însă pentru a o face în siguranță trebuie să avem cea mai bună lampă de camping , deoarece slaba iluminare naturală care este disponibilă în aceste locuri îndepărtate poate să nu fie suficientă în orice situație.

Lanternele cu LED-uri sunt deosebit de utile pentru a lumina drumul, pentru a căuta lucruri, pentru a vă deplasa noaptea sau pentru a observa nereguli în apropierea locului de campare, astfel încât fiecare călător are nevoie de o sursă bună de lumină la îndemână.

În trecut, lanternele erau lămpi cu gaz, care uneori erau periculoase, dar lanternele cu baterii de astăzi sunt mai practice, mai mici și portabile și pot include moduri avansate, cum ar fi lumina electromagnetică , becuri care resping țânțarii, unele cu mai multe moduri de încărcare, designuri inovatoare și multe altele, astfel încât nu există nicio scuză pentru a pleca într-o aventură fără una.

Cele mai bune lămpi de camping

Care este cea mai bună lampă de camping?

Când vine vorba de siguranță, mai ales atunci când suntem departe de casă, ne dorim întotdeauna să avem un echipament infailibil, iar dacă vorbim despre o lampă care să vă însoțească în călătoriile pe care le iubiți, nu ar trebui să existe nicio excepție.

Toți iubitorii acestui tip de activitate sunt de acord că trebuie să fie o lanternă ușoară, compactă, portabilă, de mare putere pentru iluminat, cu o baterie de lungă durată și, bineînțeles, economică.

Luând în considerare cele de mai sus și după ce am făcut o comparație între cele mai importante modele, am enumerat cinci piese care îndeplinesc cele mai solicitate specificații și care au și prețuri accesibile, astfel încât perspectivele menționate mai jos au o calitate remarcabilă și sunt considerate cele mai bune opțiuni pentru investiții.

Iată dintre cele mai bune lămpi de camping:

1. Sunvito 10400 mAh lampă de camping

Cea mai puternică și recomandată

419zr6sfEAL

Vezi pretul Emag

Puterea sa de 10400mAh, o face una dintre cele mai puternice lămpi pe care le puteți avea. Este reîncărcabilă și include, de asemenea, un cablu USB pentru a funcționa ca o bancă de alimentare și pentru a putea conecta telefoane, aparate foto, tablete sau alte dispozitive pentru a transfera energia bateriei.

Durata de viață este de 48000 de ore, lumina este super luminoasă și, la o încărcare completă, va atinge până la 180 de ore de iluminare la 24 lumeni, este, de asemenea, reglabilă în intensitate până la trei niveluri și puteți activa modul Strobe intermitent pentru a vă alerta în caz de pericol.

Corpul este compact, are un mâner și o suprafață texturată care îl face ușor de ținut în mână și, datorită faptului că este acoperit cu cauciuc, îndeplinește gradul de protecție IP65, ceea ce îl face rezistent la apă.

Pe de altă parte, greutatea sa ajunge la 340 g, deci este ușor și compact, este garantat timp de 12 luni; de asemenea, are un preț ușor ridicat, dar bine susținut de calitatea sa bună.

2. Lighting Ever LED USB 600lm 3300012-DW

Cea mai versatilă

41g5sKJsDLL

Vezi pretul Emag

Pe lângă faptul că este o lanternă puternică și portabilă, structura este compusă din două mini lanterne care se extrag din corp atunci când aveți nevoie de mai puțină lumină pentru o anumită utilizare, acestea funcționează cu baterii AAA care sunt incluse, dar atunci când se află în interiorul structurii funcționează cu energia lămpii.

Veți fi impresionați de faptul că o lampă atât de mică are o capacitate de 600 de lumeni pentru a ilumina mai mulți metri la 360°, iar faptul că are un mâner metalic dublu acoperit cu cauciuc antiderapant facilitează așezarea lampei suspendate în spații specifice.

Lanterna este reîncărcabilă prin cablu USB și include, de asemenea, un dispozitiv pentru a o conecta la mașină și a o încărca acolo.

Un plus suplimentar este faptul că structura încorporează o mică busolă în partea de sus, ceea ce nu strică niciodată pentru drumeții, iar în raport cu versatilitatea oferită are un preț ieftin care o face una dintre cele mai bune opțiuni.

3. KYG Camping Lamp

2 la preț de 1

515RVrzFrRL

Vezi pretul Emag

Nu numai că este o lampă de o calitate excepțională, cu o iluminare bună și ideală pentru activități în aer liber, dar veți primi două unități cu aceleași caracteristici.

Cu ambele piese nu va mai trebui să mutați constant lampa pentru a merge în alte spații, deoarece le veți putea plasa strategic pentru a acoperi o suprafață mai mare în tabără.

Lampa este baterie reîncărcabilă, Felinarele funcționează cu trei baterii AA fiecare, iar becurile LED consumă puțină energie și durează până la 20.000 de ore.

Investiția dvs. este garantată timp de doi ani, iar acest kit este unul dintre cele mai bune recenzii din partea celor care îl au deja, deoarece este util, ușor de utilizat și economic.

4. Lampă de camping Hihill

Impermeabilă

41MwVOwpGLL

Vezi pretul Emag

Ploaia este foarte probabilă atunci când mergem cu cortul, așa că faptul că este impermeabilă este un mare avantaj în cazul lanternelor cu LED-uri. Lampa, în ciuda faptului că este mică, are 15 becuri LED, plus 6 bucăți care se vor aprinde în roșu, deoarece sunt de consum redus, deși sunt totuși puternice.

Este una dintre lămpile care se reîncarcă cel mai rapid, într-o priză electrică poate dura 20 de minute pentru a primi o încărcare completă, care poate produce până la 9 ore de iluminare și, în plus, acesta este un alt model capabil să furnizeze până la 2000mAh pentru alte echipamente cu ajutorul cablului USB.

Deși funcționează cu o baterie cu litiu, în cazul unei descărcări, lampa poate fi alimentată cu 3 baterii AAA, o soluție de rezervă excelentă pentru momentele de urgență.

Fiind una dintre cele mai accesibile opțiuni care păstrează o funcționalitate bună, se numără printre cele mai bine vândute, iar modelul a primit feedback bun din partea celor care îl folosesc deja.

5. Suaoki Solar LED Mini Lanternă de camping

Pliabilă și compactă

41ij0Fby3zL

Vezi pretul Emag

Are unul dintre cele mai interesante designuri dintre lămpi, aceasta este pliabilă în acordeon, iar dimensiunile sale mici o fac ideală pentru a o lua oriunde.

La fel ca și câteva dintre echipamente, îl puteți încărca prin USB sau prin panou solar, după cum preferați, care, în ambele moduri, va primi suficientă energie pentru a funcționa ore întregi, deci este unul dintre cele mai prietenoase cu mediul.

Oferă, de asemenea, diferite niveluri de intensitate a luminii și furnizează, de asemenea, energie pentru alte dispozitive. Datorită ușurinței sale, este folosit pentru alte activități, cum ar fi drumețiile, pescuitul sau vânătoarea ; în același timp, este susținut de marca Suaki, recunoscută pentru traiectoria și calitatea produselor sale, precum și pentru că are un preț scăzut care îl face atractiv.

Lanternele de camping cu baterii

Lanternele de camping cu baterii sunt

mejor-linterna-led-para-camping-1

considerate cele mai sigure de transportat, deoarece pot fi depozitate în orice rucsac sau buzunar fără riscul de scurgere a combustibilului sau, mai rău, de incendiu, așa cum ar fi cazul unei lămpi cu gaz, motiv pentru care sunt potrivite chiar și pentru a fi folosite de copii.

Dezavantajul lămpilor cu baterii este acela că este posibil ca acestea să nu ofere la fel de multă lumină ca lămpile cu gaz; cu toate acestea, au fost concepute modele cu o putere mai mare și nu prezintă dificultăți în climatele reci, așa cum o făceau modelele învechite.

Pe de altă parte, lămpile pot funcționa cu baterii obișnuite sau reîncărcabile, deși nu strică niciodată să aveți niște baterii de rezervă pentru a le susține în caz de orice eventualitate, precum și un bec suplimentar.

Cele mai comune lanterne sunt fabricate din plastic ergonomic, ușor de manevrat, astfel încât sunt foarte ușoare pentru a fi ținute și depozitate, fără a neglija puterea de iluminare bună.

Lanternele electrice de camping

O altă opțiune la fel de sigură și utilizată pe scară largă pentru lanternele de camping, acestea folosesc în mod regulat becuri fluorescente sau cu xenon, care sunt, de asemenea, alimentate cu baterii. Avantajele acestora constau în faptul că au un întrerupător pentru a prelungi durata de viață a bateriei, însă, din punct de vedere al dimensiunii și greutății, acestea pot fi mai puțin portabile decât alte modele.

Lanterne de camping cu LED-uri

Au venit să revoluționeze piața lămpilor, îmbunătățind fiecare aspect. LED-urile sau diodele sunt emițătoarele de lumină, acest tip de iluminare este eficient în crearea de luminozitate fără a genera căldură, astfel încât piesa rămâne rece.

Pe de altă parte, părțile interne sunt durabile și mai rezistente la șocuri, deoarece sunt realizate din panouri incasabile. Pentru unii, aceste lămpi proiectează mai puțină lumină decât altele, dar durabilitatea structurii, împreună cu durata lungă de viață a becurilor cu LED, care ajunge până la 100.000 de ore, fac din ele cea mai bună alegere pentru majoritatea.

Considerații înainte de a cumpăra o lampă de camping

De câtă lumină aveți nevoie

Cele mai multe campinguri sunt organizate pentru mai multe grupuri de persoane, fie ele mici sau mari. Având în vedere că lampa poate fi de uz personal și că va fi suficientă pentru a lumina un cort, fără a fi prea mare și prea grea, aceasta poate fi suficientă pentru a ne atinge scopul.

Ce mărime sau greutate vă va fi confortabilă pentru a vă descurca

Cu toții credem că cu cât mai mică, cu atât mai bine, dar, desigur, lămpile ultra mici pot să nu fie atât de eficiente pe cât au nevoie majoritatea oamenilor și pot avea puncte slabe în ceea ce privește consumul rapid al bateriei, precum și raza lungă de lumină pe care toată lumea și-o dorește.

Manipularea lanternei

Cei mai mulți oameni cred că este suficient dacă aceasta este confortabilă în mână, dar atunci când se află în mijlocul unei tabere, este de apreciat dacă lanterna poate fi fixată pe loc, ținută cu mânere sau plasată într-un loc favorabil, tactică folosită pentru a evita să fie nevoie ca cineva să o țină în permanență.

Este, de asemenea, favorabil dacă poate fi agățat într-o zonă a sacoșei sau orice altă opțiune care adaugă practicitate la manipularea piesei.

Opțiunea de bancă de alimentare

Lămpile de camping au evoluat mult, iar cele mai avansate pot funcționa pentru a transfera energie către alte dispozitive mobile. Aceasta este o opțiune destul de ostentativă, totuși, dacă există cineva care o consideră necesară, există modele pe piață cu acest avantaj.

Atunci când se consideră că cele alimentate cu baterii sunt cea mai bună opțiune

Majoritatea modelelor recente sunt alimentate cu baterii și au o dimensiune ușor de gestionat. Acestea reprezintă un avantaj în călătoriile în care există opțiuni limitate de reîncărcare sau de conectare la electricitate.

Ce caracteristici să cauți la o lampă de camping

Există o mulțime de opțiuni pe piață cu specificații diferite care cu siguranță te vor lăsa cu gura căscată, dar dacă te simți copleșit de atâtea caracteristici ține cont de cele de mai jos, care sunt cele principale pentru a determina care lampă este mai bună decât alta:

Luminozitate

Pentru a ști câtă putere de iluminare are o lampă, trebuie să cunoașteți numărul de lumeni pe care îl are aceasta. Această măsură reprezintă cantitatea de lumină generată de echipament, iar cu cât lumenii sunt mai mari, cu atât mai multă lumină va genera acesta.

Trebuie remarcat faptul că, de multe ori, caracteristica determină prețul și s-ar putea ca, dacă doriți o lampă puternică, aceasta să nu fie ieftină, dar este un design gata să vă satisfacă nevoile în întuneric dacă are un cort mare sau doriți să iluminați spații mari.

Setări

Lămpile ar trebui să aibă opțiuni de control, cele care vă permit să alegeți nivelul de intensitate a luminii pentru a economisi energie sau chiar modul în funcție de mediul în care vă aflați. Unele oferă opțiuni de pâlpâire pentru a trimite semnale SOS.

Durata de viață a bateriei

Aceasta este o problemă importantă, pentru a ști aproximativ la ce nivel se află o lampă, pe piață puteți găsi lămpi care durează între 3 și 300 de ore.

Evident, sunt mai bune cu o durată mai mare, dar nu sunt la fel de economice, însă trebuie să analizați care sunt nevoile dvs. de iluminare, dacă nu veți avea posibilitatea de a reîncărca bateria, cât de lungă este excursia, printre alți factori care vă determină cerințele.

Portabilitate

Dimensiunea și greutatea sunt importante dacă aveți de gând să îl transportați în rucsac, deși trebuie să știți că dimensiunile acestuia sunt aproape întotdeauna legate de putere.

Avantajele de a avea o lanternă de camping cu LED

Unele persoane se întreabă dacă o lanternă cu LED este cu adevărat necesară, evaluează costul de mai multe ori sau chiar se gândesc că nu va fi nimic mai mult decât o greutate în plus în rucsac, dar atunci când analizează avantajele produsului, consideră că este o necesitate de care niciun aventurier nu ar trebui să se lipsească, deoarece oferă următoarele beneficii care vor face excursia mai ușoară:

Numărul de lumeni

Dacă puneți în contrast lanternele cu LED-uri cu alte tipuri de lămpi, nu este greu de observat că LED-urile oferă o cantitate mai mare de iluminare, indiferent dacă le folosiți în interiorul unui cort sau în exterior. Cu acest model puteți fi siguri că veți avea mai multă lumină în orice spațiu.

Ușurința de utilizare

Sunt cele mai ușor de utilizat, nu necesită cunoștințe speciale sau efort. Trebuie doar să îl porniți și este gata să se aprindă.

Ecologic

Aceasta este caracteristica preferată de ecologiști. Deoarece aceste lămpi nu prezintă scurgeri, sunt ecologice, spre deosebire de lămpile cu gaz care utilizează combustibil.

Siguranță

Deoarece nu produc căldură, acestea au un plus de siguranță, reducând astfel orice risc implicat de temperaturile scăzute din echipamente.

Durabilitate

Depinde de calitatea lanternei, dar, în general, LED-urile sunt mai durabile decât alte lămpi, chiar și de până la 10 ori mai mult decât becurile cu incandescență obișnuite.

Eficientă din punct de vedere energetic

Unul dintre cele mai eficiente modele din punct de vedere energetic, motiv pentru care bateria va dura mai mult timp înainte de a necesita înlocuire.

Alimentarea cu energie a lămpilor cu LED

Există, în principal, două moduri de reîncărcare a lanternelor cu LED.

Reîncărcare prin priză electrică

Acestea sunt alimentate doar de la rețeaua electrică, în funcție de ceea ce aveți nevoie, ar trebui să aflați dacă acceptă curent de 220 de wați, precum și durata de funcționare pe care o promite la o singură încărcare, acest lucru este foarte important dacă veți merge cu cortul în zone fără curent electric.

Reîncărcare prin energie solară

Practic pentru zonele rurale, deoarece nu are nevoie de energie electrică pentru a funcționa.

Cât durează o reîncărcare

Acest lucru determină utilitatea lămpilor. Timpul de reîncărcare variază de la un model la altul, producătorul specificând timpul exact pentru lămpile alimentate electric, iar pentru lămpile alimentate cu energie solară depinde de factori precum intensitatea soarelui, deși, în medie, acestea se reîncarcă mai repede cu energie electrică.

Cât de portabilă este o lanternă reîncărcabilă.

Când vine vorba de camping , toată lumea urmărește să aibă cât mai puțină greutate și volum, așa că o lanternă cu LED ar trebui să fie ușor de împachetat și de transportat. În principiu, ar trebui să puteți să îl transportați în bagajul de mână, dacă nu există reglementări care să vă interzică acest lucru.

În cele din urmă, având în vedere că fiecare călător trebuie să aibă la el și alte dispozitive, cum ar fi power bank-uri, GoPros, telefoane mobile, tablete și altele, majoritatea oamenilor în mijlocul călătoriei preferă să fie deconectați de tot și să se bucure de natură, dar să fie pregătiți pentru orice eventualitate și să poată reîncărca orice dispozitiv de care au nevoie.