Lampa solara pentru gradina

lámparas-solares

Pentru a da o notă de eleganță spațiilor verzi trebuie să aveți cele mai bune lumini solare de grădină, deoarece acestea vor pune în valoare spațiul dând un sentiment de decor și vor face, de asemenea, mai sigură plimbarea prin acel loc.

Există unele îndoieli cu privire la iluminatul solar, unii oameni se întreabă despre capacitatea de iluminare, dacă aceste becuri funcționează la fel ca luminile electrice tradiționale sau ce s-ar întâmpla dacă ar fi amplasate într-o curte închisă sau în locuri unde soarele ajunge cu greu, ei bine, citiți mai departe pentru a afla răspunsurile.

Practic, aceste lămpi funcționează în funcție de energia primită de la soare, dacă becurile primesc lumină naturală directă cu intensitate, aceste felinare vor funcționa la maxim.

Cu toate acestea, dacă grădina este mai degrabă umbrită, situația se schimbă, dar este încă posibil să se profite de ele prin plasarea unui panou fotovoltaic într-un loc în care este posibil să se absoarbă cea mai mare cantitate de energie; totuși, într-un caz mai extrem, dacă felinarele au un acces ultra-limitat la soare, ele vor funcționa în continuare, însă nu vor ilumina foarte puternic sau pentru foarte mult timp.

Luminile solare de grădină sunt o opțiune foarte bună, sunt eficiente și reduc consumul de energie electrică, sunt ecologice și vor adăuga o notă fascinantă grădinii dumneavoastră, făcând-o invidiată de vecinii dumneavoastră.

Atunci când alegeți este important să știți că costul este un factor important care determină în general calitatea, astfel încât, dacă vă gândiți să investiți în lămpi cu o luminozitate intensă, este posibil ca acestea să nu fie la fel de ieftine , cu toate acestea, puteți găsi modele economice care pot fi cele ideale pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Iată modelele de top de lămpi solare care vă vor lumina și înfrumuseța grădinile și care reprezintă un echilibru între calitate bună și prețuri accesibile.

Cele mai bune lămpi solare

Iată cele mai bune lămpi solare de grădină:

1. FKANT Solar Garden Lights

Iluminatul perfect în aer liber

Când cumpărați acest pachet, primiți două lumini cu LED-uri perfecte pentru iluminarea grădinii sau a fațadei casei, fiecare lampă este echipată cu 2 spoturi și un panou direcțional pe care îl puteți regla pentru a proiecta lumina la cel mai convenabil unghi.

Designul le permite să fie îngropate în grădină sau montate pe un perete, au 2 moduri de intensitate și un senzor care aprinde și stinge automat lumina în zori și în amurg.

Acestea sunt rezistente la apă și la condiții meteorologice nefavorabile, includ o baterie reîncărcabilă încorporată și oferă între 8 și 12 ore de iluminare continuă.

2. Lumini solare de grădină 6669 GolWof

Pachet de 6 lămpi cu LED

613+lDm7T6L

Vezi pretul Emag

Oferiți grădinii dvs. o notă decorativă cu acest set de 6 lămpi ornamentale cu lumină caldă. Fiecare lampă solară este echipată cu un senzor special pentru a le aprinde și a le stinge automat.

Au o structură metalică rezistentă la rugină pentru a rezista la ploaie, îngheț și zăpadă. Acestea sunt foarte ușor de instalat, deoarece sunt fără fir și includ un țăruș robust care permite fixarea lor pe sol în grădină.

Acestea oferă 6 ore de iluminare pe timp de zi și 9 ore de iluminare pe timp de noapte. Acestea reprezintă o alternativă ecologică care va conferi oricărui spațiu o ambianță plăcută. Producătorii oferă o garanție de 30 de zile de 100% pentru returnarea banilor.

3. VicTsing 4OD80BVT-VES

Cele mai rezistente la exterior

Punctul forte al acestui pachet de patru lămpi este faptul că, la fel de puține, pot dura până la 10 ore de iluminare, și cu o intensitate a luminii albe de 200 de lumeni acceptabilă pentru terase, terase sau grădini, asta pentru că panourile solare sunt printre cele mai mari, ajung până la 12 x 7,5 cm și absorb suficientă energie.

Cel mai bun lucru este că au un buton pentru a regla intensitatea, economisind astfel energia bateriei. De asemenea, sunt rezistente la intemperii, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la praf, nisip, vânt, ploaie sau alți agenți de exterior.

De asemenea, puteți roti reflectorul până la 90° și, pentru a vă asigura că panoul absoarbe cantitatea maximă de lumină, îl puteți îndrepta întotdeauna spre soare, însă numai iluminarea va fi și o sursă de energie.

În plus, instalarea este simplă și include materialele necesare. Dacă preferați în plus mai multe unități, puteți cumpăra o singură lampă sau un set de două la un preț accesibil .

4. Lumini solare Coomatec S-04

Cele mai recomandate

41E4eflwdtL

Vezi pretul Emag

Adevărul este că nu are un preț mic având în vedere că sunt doar două unități, dar când vei cunoaște calitatea lor îți vei da seama că este o investiție bună.

Fiecare lampă are în interior patru becuri acoperite cu sticlă care sporește puterea luminoasă a becurilor.

Este capabil să stocheze suficientă energie pentru a lumina o noapte întreagă și este adesea folosit în campinguri, spații mari, piscine, ca iluminat de securitate și altele.

Kitul este garantat timp de 12 luni, astfel încât să puteți investi liniștit.

5. Garden Bliss G2747

Cel mai bun pentru grădinile mari

41ikO-DvQzL

Vezi pretul Emag

Dacă doriți un set complet care să acopere spații mari, acesta ar putea fi potrivit pentru dvs., este format din 10 lumini pentru a fi distribuite pe zonele verzi.

Fiecare unitate are un design elegant, alungit, care va fi ușor de instalat, precum și o sursă solară și baterii reîncărcabile pentru o performanță garantată.

Bateria este de lungă durată și poate fi reîncărcată de aproximativ 500 de ori, dar înlocuirea ei este la fel de ușoară.

Felinarele sunt frumoase, economisesc energie electrică și se aprind automat.

6. Mpow PT-FR-D8LSM

Cele mai durabile

Dacă doriți cele mai durabile lămpi, aceasta este alegerea potrivită, acestea durează până la 16 ore, la intensitate scăzută, care este încă luminoasă.

Acestea pot fi instalate pe perete, podea sau pur și simplu îngropate în nisip, iar raza lor de acțiune va fi de până la 8 m la cea mai mare putere.

Se încarcă rapid, au un buton inteligent de activare, funcționează fără fir și sunt rezistente la apă.

Este o unitate care reunește caracteristici bune, este foarte recomandată și este, de asemenea, una dintre cele mai puțin costisitoare din sugestia noastră.

7. Solar Mosaic Edge SPV Lights

Cele mai elegante lămpi

51LPMTkXc1L

Vezi pretul Emag

Veți adora designul felinarelor, sunt piese de mozaic colorate care le diferențiază de toate celelalte de pe piață .

În ciuda unui design atât de elaborat, producătorii nu au neglijat calitatea și funcționalitatea produsului.

Sunt perfecte și pot funcționa fără baterii cu un sistem eficient de alimentare cu energie solară care vă va oferi opt ore de autonomie pe timp de noapte.

Este un set de șase felinare care vor da autenticitate grădinii dvs. pentru a crea o atmosferă confortabilă și chiar romantică.

Ghid de cumpărare: Cele mai bune lumini solare de grădină

Cum funcționează becurile solare?

lámparas-solares

Lămpile captează energia solară prin intermediul unor panouri și baterii reîncărcabile care fac ca LED-urile să se aprindă atunci când începe să se întunece.

Unele dispozitive au un panou integrat, dar altele vin cu un panou separat. Există, de asemenea, lămpi care pot fi așezate pe podea, montate pe perete sau chiar pe tavan.

Pentru o performanță maximă, acestea trebuie amplasate într-un loc unde primesc lumină naturală, astfel încât, după aproximativ opt ore, să aibă suficientă încărcătură pentru a fi aprinse toată noaptea în lumină puternică.

Tipuri de lumini solare

Trebuie doar să știți ce grădină doriți să iluminați pentru a ști care este tipul potrivit, iar pentru a vă face o idee, cunoașteți ce este disponibil:

Lumini de grădină

Acestea sunt mai ales decorative, cu un design elegant, vor oferi o lumină caldă între plante sau pe alei și au o funcționare autonomă. Acestea oferă, de asemenea, intensitate și pot fi completate cu un reflector pentru a direcționa lumina către anumite locuri și a o face mai eficientă.

Spoturi

Au o putere de iluminare mai mare, sunt echivalente cu un bec cu incandescență de 40 de wați și, prin urmare, acoperirea este mai bună și mai mare.

Lumini de securitate cu senzor de mișcare

Unele modele mai avansate au senzori de mișcare, cel mai frecvent utilizați la ușile din față, pe verande sau în jurul casei, și se vor aprinde automat atunci când detectează activitate.

Cum să alegeți cea mai bună lumină cu energie solară pentru casa dvs.?

Există anumite caracteristici elementare care vă vor conduce către cea mai potrivită pentru spațiile dumneavoastră.

Luminozitate

Becurile își măsoară puterea în lumeni, însă luminozitatea ca atare poate varia de la o lumină la alta. Pentru a vă face o idee, luminile care produc aproximativ 20 de lumeni generează o lumină caldă, pe de altă parte, se pot găsi lumini mult mai mari, de peste 700 de lumeni, care vor fi super luminoase.

Într-o grădină, fiind un spațiu în general deschis, este acceptabilă o lumină ambientală, în timp ce împrejurimile, căile de acces sau intrările pot necesita o iluminare mai puternică.

În cazul în care doriți ca acestea să vă protejeze de intruși sau pentru securitate la mers și pentru a evita împiedicarea, cel mai bine este o lumină puternică și dacă are senzori, cu atât mai bine.

Baterii

Unele încorporează baterii cu litiu care pot fi reîncărcate atunci când este necesar, acum, dacă lucrați cu energie solară, intensitatea și durata acesteia depinde de capacitatea bateriei, iar în cazul unei utilizări medii poate dura până la 9 ore.

Setări

Cele mai multe dintre ele doar pornesc sau se opresc, dar există unele modele la care puteți regla nivelul de luminozitate și, după cum am menționat mai devreme, altele lanterne vă permit să focalizați strălucirea.

Raza de iluminare

În funcție de producător, raza de acțiune a luminii poate ajunge până la 3 metri, dar majoritatea modelelor ajung la aproximativ 1,5 metri, astfel încât, dacă sunteți preocupat de această caracteristică și doriți o lumină bună pentru a face locul sigur, ați putea încerca să combinați luminile sau să le plasați în locuri cheie.

Acestea sunt cele mai bune locuri pentru a amplasa lumini solare de grădină

Fără a vă face prea mult caz, cele mai bune locuri pentru a amplasa luminile solare de grădină sunt cele în care vor primi multă lumină solară și astfel vor obține încărcătura de energie necesară pentru a face ca iluminatul să dureze toată noaptea.lámparas-solares

În acest sens, experții spun că expunerea la sud este ideală.

Luați în considerare, de asemenea, faptul că dispozitivele ar trebui amplasate într-un loc unde nu există obstacole, cum ar fi copaci sau structuri, de exemplu, care le-ar împiedica să fie expuse direct la soare.

În plus, țineți cont de anotimpuri. În vara, o lampă solară complet încărcată ar putea ilumina timp de mai multe ore în timpul nopții; în timp ce în iarna, problema devine antagonică, deoarece lumina soarelui este mai scurtă și nopțile sunt mai lungi.

În afară de aceasta, există posibilitatea ca panoul fotovoltaic al lămpii să fie acoperit de zăpadă. În acest caz, merită să o curățați în mod regulat, astfel încât să poată stoca energie în timpul zilei sau să depozitați lampa în casă în timpul lunilor albe.

6 motive pentru care luminile solare de grădină sunt o alegere bună

Deși - în esență - beneficiile luminilor solare de grădină și ale luminilor electrice sunt aceleași atunci când se lasă noaptea: luminează și oferă un plus de securitate pentru proprietatea dumneavoastră, lămpile solare oferă șase valori adăugate.

Sunt mai accesibile și economisesc

Da, așa este. Mulți utilizatori consideră că cumpărarea unei lămpi solare de grădină este cea mai ieftină opțiune în comparație cu o lumină cu fir.

Și nu numai din cauza dispozitivului, ci și din cauza costurilor viitoare.

În ceea ce privește instalarea , de exemplu, amplasarea de lumini cu fir într-o grădină ar putea însemna plata unui electrician profesionist, precum și a unor soluții de protecție pentru cabluri, conectori și întrerupătoare, precum și a câtorva metri de cablu suplimentar pentru suprafețe mari.

Scenariul ar fi total opus dacă ați opta pentru instalarea luminilor solare de grădină, deoarece nu ați avea nevoie de cabluri sau de personal specializat.

Și, în cele din urmă, este imposibil să nu menționăm că, cu ajutorul luminilor solare de grădină, veți economisi o mulțime de bani pe factura de electricitate .

Oferă o mai mare flexibilitate

Deoarece nu sunt conectate, luminile solare de grădină pot fi mutate dintr-un loc în altul.

Desigur, problema depinde de modelul ; dar, în general, veți avea posibilitatea de a distribui și aranja lămpile așa cum doriți, fie pentru a decora și/sau a ilumina anumite zone din grădină sau chiar din alte locații.

Sunt foarte sigure

În comparație cu lămpile electrice, lămpile solare sunt mult mai puțin susceptibile de a provoca un incendiu, precum și alte tipuri de incidente.

Mă refer, de exemplu, la împiedicarea de fire sau la tăierea accidentală a firelor cu o lopată sau cu o foarfecă de grădinărit.

Sunt prietenoase cu mediul

Deoarece luminile solare de grădină sunt alimentate de o sursă de energie regenerabilă (solară), acestea nu produc emisii nocive în mediul înconjurător și, prin urmare, reprezintă o opțiune semnificativă pentru reducerea amprentei de carbon pe care o lăsați în altă parte.

Sunt pregătite să se potrivească nevoilor, gusturilor și stilurilor

Atât de diverse sunt cele modele de lumini solare de grădină disponibile pe piața , încât, indiferent de gusturile și/sau cerințele dumneavoastră, ați putea găsi cu ușurință ceea ce căutați.

Iar gama largă de modele variază de la stilul clasic la cel foarte contemporan ; există chiar mărci care vă oferă lămpi solare făcute pe măsură .

Sunt ușor de curățat și de întreținut

Deoarece nu sunt conectate la rețeaua electrică, luminile solare de grădină vă permit să le curățați și să le păstrați ca și cum ar fi noi, ușor, simplu și fără riscul de a suferi un șoc care poate lăsa pe oricine uimit pentru o perioadă lungă de timp.

Evident, trebuie să acordați atenție notelor producătorului și să urmați precauțiile relevante pentru a nu provoca o sperietură sau deteriorarea unității.

Solar LED Garden Light vs Corded LED Light Care este mai bună?

Sunteți conștient că nu totul este roz, mai ales în ceea ce privește inovațiile tehnologice.

Dovada este că, deși avantajele oferite de luminile solare de grădină sunt minunate, există un dezavantaj semnificativ în comparație cu cele ale luminilor cu fir.

Mă refer la luminozitatea superioară pe care luminile cu LED-uri cu fir sunt în general capabile să o ofere. Aici, lămpile solare nu pot concura.

Cu toate acestea, producătorii au optat pentru lămpi solare de înaltă calitate care oferă o lumină mai puternică. Aceasta este cu siguranță o veste bună, nu-i așa?

Pe de altă parte, merită menționat faptul că instalarea lămpilor solare cu LED-uri este rapidă, ușoară și sigură. În plus, aceste dispozitive sunt libere de a funcționa, oferă posibilitatea de a le aranja și redistribui în zonă după propriul gust și sunt ecologice.

Și ca și cum acest lucru nu ar fi fost de ajuns, lămpile solare LED ar putea funcționa chiar și ca lumini de siguranță , în caz de întreruperi de curent.

Cât timp durează iluminarea unei lămpi solare?

Odată ce lumina zilei a dispărut și cu o încărcare completă, o lampă solară de grădină este în general capabilă să asigure între 8 și 10 ore de iluminare.

Acum, în ceea ce privește durata de viață a celorlalte elemente implicate în acest scenariu, merită menționat faptul că cele becuri LED vor lumina până la 100 000 de ore fiecare; vestea proastă este că nu pot fi înlocuite.

În ceea ce privește bateriile reîncărcabile Ni-Cad , acestea ar putea dura până la aproximativ doi ani, dacă aveți grijă de ele și dacă le dați în mod obișnuit posibilitatea de a se reîncărca.

Iar pentru a obține baterii de schimb, contactați pur și simplu producătorul, care vă va da instrucțiunile corespunzătoare.

Cum se îngrijește și se întreține o lampă solară?

Indiferent dacă lumina solară de grădină este un element decorativ , trebuie să îndepărtați în mod regulat praful și/sau noroiul de pe ea, pentru ca aceasta să poată absorbi energia necesară și lumina sa să dureze toată noaptea.

În plus, în timpul anotimpurilor ploioase sau cu zăpadă, se recomandă să depozitați lampa într-un loc întunecat și în poziția 'Oprit'.

Este o lampă solară de exterior rezistentă la intemperii?

În esență, răspunsul ar trebui să fie da; totuși, deși lămpile solare sunt concepute pentru a rezista la toate tipurile de temperaturi, este important să rețineți că, în cazul modelelor care includ sticlă, nu este recomandat ca acestea să fie expuse în mod constant la ploaie, zăpadă și furtuni.

Chei pentru a instala lumini de grădină ușor, rapid și în siguranță

Chestiunea este atât de simplă încât v-aș ameți cu un 'pas cu pas'.

Desigur, protocolul va depinde de tipul de iluminat pe care l-ați ales.

De exemplu, dacă folosiți lămpi solare, în general trebuie doar să împingeți sau să înșurubați reflectorul pe stâlpul vertical și apoi să introduceți totul în pământ.

Cu toate acestea, este necesar să udați mai întâi zona în care urmează să amplasați dispozitivul, astfel încât solul să fie suficient de moale pentru acțiunea finală.

În cazul de lămpi cu cablu de 12 V în prezentarea kitului, distribuiți unitățile, așezați cablul, conectați lămpile la acesta, apoi la transformator și verificați dacă toate lămpile funcționează. În cele din urmă, îngropați cablul în pământ.

Și dacă opțiunea unui kit de iluminat nu vă convinge deloc, puteți cumpăra lumini individuale de 12V , metrii de cablu necesari, un transformator rezistent la apă și puteți efectua asamblarea.

Rețineți că, dacă sunteți un specialist sau aveți cunoștințe de electricitate, bravo, dar dacă nu, este recomandat să vă bazați pe recomandările unui tehnician sau să angajați unul care să efectueze ultimul tip de instalare.