Lanterna cu ultravioleta

la-mejor-linterna-con-luz-ultravioleta-para-detectar-orina-de-mascotas

Dacă aveți animale în casă, câini sau pisici în principal, și doriți să o păstrați în condiții de igienă , curățenie și fără pete, puteți apela la un instrument original creat pentru a vă ajuta să depistați unele accidente care ar fi putut proveni de la acești membri dragi ai gospodăriei. Aceasta este cea mai bună lanternă cu lumină ultravioletă pentru detectarea urinei animalelor de companie.

Adesea este puțin dificil să controlezi aceste animale de companie și uneori este normal ca ele să facă năzbâtii, de exemplu, să urineze acolo unde nu trebuie. Cu acest echipament, veți putea localiza urina animalelor de companie. Cu acest echipament veți putea localiza petele de pe podea, covoare sau mochetă, care s-au uscat deja, dar care trebuie curățate pentru a le împiedica să devină o sursă de bacterii, păstrând igiena și siguranța familiei, iar animalul dvs. de companie să nu mai marcheze din nou acel loc.

Aceste lanterne vă ajută, de asemenea, să localizați sursa de urină care poate fi nedetectabilă pentru ochiul uman. Astfel, copiii, familia și vizitatorii dvs. se pot juca sau sta pe covor, canapea, podele, oriunde! fără teama de urina 'invizibilă' .

Cele mai bune lanterne cu ultraviolete

Care este cea mai bună lanternă cu lumină ultravioletă?

Deși nu este ușor să identificați cu ochiul liber locația exactă din casa dumneavoastră în care poate fi prezentă urina de pisică sau de câine, puteți face acest lucru relativ ușor dacă luminați cu o lumină ultravioletă pe locurile pe care le căutați. Rețineți că urina animalelor poate fi dificil de localizat, mai ales când pata este veche, așa că întunericul total vă va spori eforturile. În cazul în care puteți suprima complet iluminarea într-o cameră, faceți acest lucru; în caz contrar, așteptați până la căderea nopții.

De asemenea, atunci când se găsește, focalizarea petelor cu lumină ultravioletă sau fluorescentă va dezvălui pata într-o nuanță galbenă sau verzuie. Nu vă limitați să vă uitați doar pe podea; ați putea fi surprins să găsiți pete acolo unde nu vă așteptați. Iată câteva recomandări pentru a vă ajuta să selectați produsul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră:

Iată cele mai bune lanterne UV:

1. AhomePlay Detector de pete de urină

la-mejor-linterna-con-luz-ultravioleta-para-detectar-orina-de-mascotas

Vezi pretul Emag

Este o lanternă ideală pentru detectarea petelor de urină și de animale de companie. Acesta arată clar lichidul uscat lăsat de câini, pisici și alte animale mici pe covoare sau pe haine. Cu designul său cu zoom , puteți scana podele întregi în doar câteva secunde.

Cu toate acestea, acest instrument este mult mai versatil, detectând, de exemplu, scorpioni, fluide umane, falsuri, fisuri în porțelan sau reparații ascunse. De asemenea, poate fi utilizat pentru a localiza fluidele industriale sau auto și pentru a detecta uraniu.

Are un design antiderapant și este rezistent la apă. De asemenea, este livrat cu o baterie reîncărcabilă, un încărcător de baterii și un manual de utilizare.

2. Lanternă UV cu ultraviolete

41DwH2VWf5S

Vezi pretul Emag

Aceasta este o lanternă portabilă concepută pentru a găsi urina animalelor de companie pe pături, podele, covoare etc. Poate fi folosită și pentru a căuta excremente. De asemenea, poate fi utilizat pentru vânătoarea de scorpioni, diagnosticarea scurgerilor, repararea unghiilor cu gel, autentificarea monedelor, localizarea petelor de mâncare, detectarea fluorescenței și multe altele.

Vine cu ochelari de protecție UV pentru a vă proteja ochii de daunele provocate de lumina puternică. Cu siguranță veți putea îndeplini toate aceste sarcini rapid și eficient.

Datorită celor 100 de becuri LED, această lanternă emite o lumină puternică care acoperă suprafețe mari, reducând timpul necesar pentru a efectua o inspecție completă.

Este fabricat din aliaj de aluminiu, cu o textură antiderapantă, mâner de cauciuc în jurul axului central și mâner ergonomic din cauciuc. Pentru a-l activa, deșurubați pur și simplu partea superioară pentru a introduce cele șase baterii AA și apoi apăsați comutatorul pentru a-l porni.

3. Liqoo UV LED Flashlight Lumină ultravioletă Liqoo

51DU5AbpWuL

Vezi pretul Emag

Acesta este un echipament mai simplu și mai economic, folosit pentru a vizualiza petele de urină pe care animalele de companie le pot lăsa pe diferite părți ale casei. De asemenea, poate investiga fluorescența ascunsă într-un obiect, cum ar fi hainele pentru copii, scutecele sau produsele cosmetice pentru femei. Uneori poate fi folosit pentru a detecta bancnote, permise de conducere, cărți de identitate și pașapoarte, esențiale pentru autoritățile vamale.

Este fabricat din aliaj de aluminiu de înaltă calitate și are o lungime de undă de 395-400 nm. Dispune de un comutator de control pentru o funcționare simplă.

Alte aplicații? Pentru drumeții, camping și explorări. Acesta poate deveni un instrument esențial pentru situații de urgență acasă sau pentru activități în aer liber, cum ar fi iluminatul garajului, campingul sau călătoriile.

4. WOLFWILL Lanternă ultravioletă 100 LED

41ispaqvc5L

Vezi pretul Emag

Este special concepută pentru a detecta petele uscate de urină de animale de companie, precum și murdăria alimentară și detectarea fluorescenței. Poate fi folosit pentru a verifica rapid curățenia așternutului de pat, a băii și a chiuvetei, fie în camera de hotel, fie acasă. La fel ca majoritatea celor de acest tip, are utilizări alternative, de exemplu, poate fi folosit pentru detectarea scorpionilor, diagnosticarea scurgerilor de ulei din mașini, detectarea petelor reziduale din lichide biologice sau autentificarea bancnotelor

Este alimentat de șase 1. Baterii AA de 5 V (nu sunt incluse) care alimentează 100 de LED-uri foarte luminoase cu o luminozitate de 395 nm care pot rămâne aprinse continuu timp de 20 de ore, în funcție de capacitatea bateriei mari, emițând un fascicul de lumină mai larg și mai uniform care poate acoperi o distanță de până la 100 m.

Dispune de o carcasă din aluminiu de aviație T6061 cu manșon moale, mâner din cauciuc PVC și curea portabilă. Este rezistent la apă și oferă o senzație robustă, durabilă și confortabilă în mână, perfectă pentru camping, drumeții, plimbări de noapte sau chiar aventuri în junglă.

Este echipat cu o pereche de ochelari de protecție antișoc (de dimensiuni medii) cu protecție UV, care pot fi utilizați și pentru a vă proteja ochii în timpul conducerii.

5. Lanterna cu lumină neagră Vansky

51JZzLM5fxL

Vezi pretul Emag

Lanterna Vansky este perfectă pentru a descoperi urina uscată de câine, pisică și rozătoare, pete nefavorabile care nu ar putea fi văzute cu ochiul liber. De asemenea, poate fi folosit pentru a captura scorpionii ascunși, pentru a autentifica moneda, pentru a autentifica valabilitatea permiselor de conducere, a cărților de identitate oficiale, a pașapoartelor și chiar ca uscător de unghii.

Lumina UV cu 51 de LED-uri poate fi cu 30% mai luminoasă decât alte lumini. Acesta vă permite să acoperiți o suprafață mai mare fără a slăbi lumina. Nu este nevoie să vă târâți pe podea pentru a adulmeca posibilele locuri contaminate. Acțiunea sa va localiza cu ușurință zonele exacte care trebuie curățate. Emite o lungime de undă de 395 nm cu 51 de lumini ultraviolete de înaltă calitate. Fiecare LED are o durată de viață de până la 12 ani.

Vine cu baterii reîncărcabile (3 baterii AA), astfel încât puteți începe să îl utilizați imediat pentru a identifica petele neigienice.

Este important de menționat faptul că vine cu o garanție de 45 de zile de returnare a banilor.

 

Ce este o lumină neagră și cum poți găsi urina de pisică?

Lumina neagră este denumirea obișnuită a lămpilor care emit radiații electromagnetice ultraviolete apropiate, cu o componentă reziduală foarte mică de lumină vizibilă. În general, acestea sunt fabricate în același mod ca și lămpile fluorescente convenționale, cu excepția faptului că folosesc un singur fosfor, iar în locul sticlei transparente exterioare folosesc o sticlă întunecată, cunoscută sub numele de sticlă Wood, care blochează cea mai mare parte a 'luminii vizibile'. Cu toate acestea, nu este nevoie să învățați fizica chiar acum. Gândiți-vă la un curcubeu.

Cristalele de apă descompun lumina vizibilă într-un spectru în care roșul are o frecvență vizibilă mai mică, iar violetul o frecvență vizibilă mai mare. Tot ceea ce este mai mic decât roșul se numește infraroșu (care poate fi detectat sub formă de căldură, dar nu este vizibil), iar tot ceea ce este mai mare este ultraviolet, cunoscut și sub numele de lumină neagră, pentru că, de asemenea, nu este vizibil.

După cum am văzut în caracteristicile produsului menționate mai sus, lumina neagră are multe aplicații. Să cităm din nou câteva dintre ele: Bancnotele de bani și unele documente au marcaje care sunt vizibile doar la lumină neagră pentru a preveni falsificarea.

În mod similar, lumina UV este utilizată în domeniul medical pentru sterilizare și dezinfectare; chiar și apa este adesea făcută potabilă sub iluminare UV. Paturile de bronzare folosesc lumina neagră pentru a stimula producția suplimentară de vitamina D în piele, creând în cele din urmă un bronz.

Putem menționa, de asemenea, că acest tip de iluminare este folosit în artă pentru a crea desene vizibile doar sub acest tip de lumină. Fluidele corporale, cum ar fi sângele, urina și sperma, sunt mai ușor de detectat cu ajutorul acestuia; din acest motiv, ele sunt utilizate în investigațiile de la locul faptei.

Și ce legătură are urina de pisică și urina de animal de companie cu ceva? Fluidele lor strălucesc literalmente atunci când sunt expuse la lumina neagră. Chiar și mult timp după ce urina s-a uscat. Substanțele chimice care creează parfumul vor fi încă vizibile, făcând ca petele de urină (chiar și cele vechi) să fie ușor de găsit.

 

Ce tip de dispozitive cu lumină neagră ar trebui să folosiți pentru a găsi urina de pisică și urina animalelor de companie în general?

Pe piața sunt disponibile multe tipuri de dispozitive cu lumină neagră, cu prețuri și dimensiuni diferite. Cele mai populare sunt lămpile de tip bar, care utilizează becuri fluorescente UV și lanterne mici cu LED-uri.

Astfel, puteți găsi lămpi UV cu LED-uri, care funcționează ca cel mai bun instrument pentru a găsi petele de urină. Există, de asemenea, lămpi UV cu LED-uri care depășesc performanțele luminilor fluorescente. Deși intensitatea luminii poate varia, lămpile LED sunt în general mai puternice și mai eficiente dacă doriți să găsiți reziduurile lăsate de animalul de companie. Și prin mai puternic ne referim la lumina UV pe care o emite.

Astfel, dacă ceea ce dorim este să localizăm partea murdară, una dintre cele mai importante caracteristici de care trebuie să ținem cont este lungimea de undă a luminii UV. Acestea pot varia între 10 și 400 nm (nanometri sau miliardimi de metru). Majoritatea lanternelor sunt marcate pentru a indica lungimea de undă pe care o emit.

În magazinele generale este mai probabil să vedeți lămpi cu LED cu 400 nm, 385 nm sau 365 nm. NU cumpărați lămpi cu o lungime de undă de 395 sau 400 nm. Acestea sunt aproape inutile pentru a găsi urina de pisică, deoarece sunt prea aproape de a fi lumină vizibilă. Pentru cele mai bune rezultate, vă recomandăm să alegeți 365 sau 385 nm.

Numărul de becuri LED face, de asemenea, o diferență în ceea ce privește ușurința cu care se găsește lichidul animalului. Pentru uz casnic, puteți folosi cu ușurință 9 sau 12 becuri LED într-o lampă. Orice becuri suplimentare vor crește prețul de achiziție de .

O lanternă cu LED UV bună nu este foarte scumpă, ceea ce înseamnă că tehnologia este accesibilă ca obiect de uz casnic și nu este o tehnologie de vârf disponibilă doar pentru oamenii de știință. Puteți găsi echipamente mai ieftine , dar cele mai multe dintre ele au performanțe slabe, deoarece lumina UV pe care o emit nu este optimă pentru a găsi ceea ce căutați.

Cum se găsește urina de pisică folosind o lumină neagră?

Aveți echipamentul potrivit și acum trebuie să începeți căutarea. Este la fel de simplu ca și cum ai aprinde lanterna și ai începe să cauți. Cu toate acestea, iată câteva sfaturi pentru a vă îmbunătăți căutarea:

Va fi mai ușor să găsiți urina de pisică sau de animal de companie dacă lumina din cameră este mai slabă. Căutați în timpul serii sau cu jaluzelele închise și luminile stinse. Urina va continua să strălucească sub lumina UV în plină zi, însă munca va fi mai dificilă, deoarece va trebui să vă apropiați pentru a observa orice anomalie.

Ar trebui să îndreptați lumina neagră spre diferite suprafețe. Aceasta include cearceafuri, blaturi de mobilă, rafturi, haine și chiar chiuvete și căzi de baie. Concentrați-vă asupra suprafețelor verticale, în special în apropierea ușilor, a pasajelor și a colțurilor.

Aprinderea luminii negre pentru prima dată ar putea fi înfricoșătoare, deoarece totul poate fi strălucitor. De fapt, există mai multe substanțe care strălucesc în condiții de lumină neagră, inclusiv unele tipuri de lipici pentru tapet.

Pentru a vă liniști, căutați reziduuri, cum ar fi stropi galbeni sau pete individuale. Pe suprafețele verticale, este posibil să observați o singură picătură care a curs pe perete înainte de uscare.

Dacă animalul a urinat în afara litierei pentru o perioadă de timp, veți vedea pete luminoase și pete mai slabe. Petele mai slabe sunt mai vechi și conțin o concentrație mai mică de substanțe chimice incandescente. Cu toate acestea, pisica dumneavoastră le poate simți în continuare.

Marcați locurile în care găsiți pete, deoarece nu le veți mai putea vedea atunci când veți opri lumina neagră. După ce toate petele sunt localizate, este timpul să curățați. Utilizați un detergent destinat îndepărtării urinei animalelor de companie. Acoperiți o zonă de curățare mai mare decât pata în sine.

Este important de spus că urina animalelor de companie este absorbită de diferite suprafețe, în special de covoare. Așadar, ceea ce vedeți sub o lumină neagră poate fi doar vârful aisbergului. De aici importanța curățării cu produsul ideal și în profunzime. Pentru că zona afectată de dedesubt va fi cel puțin de două ori mai mare decât suprafața vizibilă și trebuie să știți că nimic nu funcționează rapid. Este nevoie de timp pentru ca diferitele ingrediente ale produselor de curățare să caute și să distrugă moleculele urât mirositoare din urină.

Amintiți-vă că găsirea urinei de pisică nu este cea mai grea parte, ci doar un pas pe calea de a vă face casa liberă de contaminare.

 

Înainte de a curăța urina, ce trebuie să știți?

Există câteva principii de bază care să ghideze eforturile de curățare și, evident, toate tratamentele ar trebui aplicate pe o zonă mică sau puțin vizibilă a țesăturii sau a suprafeței care se curăță pentru a evita o problemă mai gravă.

Este important de reținut că majoritatea sfaturilor de curățare pentru urina animalelor de companie au fost dezvoltate pentru a limita mirosurile provenite de la persoanele incontinente din căminele de bătrâni, precum și pentru copiii mici, și funcționează foarte bine în toate cazurile.

Cele mai bune produse de curățare, în aceste cazuri, sunt însoțite de informații clare cu privire la ceea ce pot și ceea ce nu pot realiza. Cel mai util produs pentru anumite pete vechi de urină poate să nu fie cel mai eficient pentru piele sau covor. Prin urmare, este foarte important să citiți eticheta înainte de a utiliza produsul, precum și să nu le amestecați. Unele combinații pot provoca explozii, în special dacă amestecați înălbitor cu amoniac, de exemplu.

De asemenea, este important de știut că unele dintre aceste materiale sunt denumite diferit în diferite părți ale lumii, așa că vă recomandăm să faceți în prealabil câteva cercetări locale în țara în care vă aflați.

Un mic sfat de care trebuie să țineți cont este legat de mirosurile prezente în diferitele produse de curățare. Fiecare dintre ele are propriul său 'parfum comercial' pentru a accelera efectul de curățare aparent. Parfumul amorțește nasul până când agentul activ poate distruge efectiv mirosul de urină.

Cu toate acestea, nasul poate începe să asocieze mirosul parfumului cu mirosul de urină și, de fiecare dată când vei mirosi acel parfum, prin asociere, vei crede că miroși a urină. Puteți evita acest lucru folosind un parfum cu o aromă neutră.

De ce urină animalele noastre de companie în locuri nepotrivite?

Încă nu știm exact, dar într-o zi vom afla motivul. Poate că ne trimit un mesaj de teamă, furie sau frustrare. Atunci când vom face acest lucru, atunci vom fi cu adevărat capabili să ne ajutăm prietenii să facă față acestei lumi complexe de oameni, pisici, câini, alte animale de companie și vieții ostile pe care o pot percepe într-o lume a oamenilor.