Laptop HP

mejor-portátil-HP-baratomejor-portátil-HP-barato

Probleme cu bateria, ecran prea mic sau deteriorat după câteva săptămâni de utilizare, procesor lent, touch pad care nu mai funcționează, acestea sunt doar câteva dintre multele probleme prin care sunt sigur că ați trecut, ca și mine, încercând dintre multele modele de laptopuri, unul care să fie cu adevărat performant pentru activitățile academice sau profesionale, chiar și pentru a vă juca jocuri video.

Din cauza tuturor acestor eșecuri în căutarea celui mai bun laptop , am început căutările până când am găsit modelul care m-a satisfăcut cu adevărat din punct de vedere al performanței și calității.

Pe lângă faptul că am găsit-o, mi-am dat seama că aceasta este o problemă pe care nu numai eu am experimentat-o, ci și sute de cititori și utilizatori au suferit de aceleași probleme ca și mine. Așadar, primul lucru pe care ar trebui să-l știți este că nu sunteți singuri în această căutare, iar al doilea, și cel mai important, este că ați ajuns la locul potrivit.

 

Cele mai bune laptopuri HP ieftine

Care este cel mai bun laptop HP?

Una dintre cele mai importante mărci de pe piața de calculatoare și accesorii aferente este HP, datorită calității sale dovedite de-a lungul anilor și pentru că puteți găsi mai multe modele accesibile.

Există o varietate de modele de cumpărat între tablete și hibrizi, unde căutarea celui mai puțin scump nu este o idee nebunească, important este să fii atent la principalele componente și caracteristici ale acestuia.

În mod ideal, ar trebui să aibă un procesor rapid și o baterie de șase celule sau mai mult. În ceea ce privește memoria RAM, 4GB de memorie DDR3 este destul de acceptabilă pentru o performanță optimă. În ceea ce privește conectivitatea, este de dorit o pereche de porturi USB și un slot SD. Conectivitatea wireless 802.11n și portul HDMI sau portul USB-C reprezintă un plus.

Permiteți-mi să vă ghidez prin această achiziție excelentă, recomandându-vă cinci modele uimitoare la prețuri excelente în lista mea de comparație de mai jos:

Iată cele mai bune laptopuri HP:

1. HP Stream 14-ax003ns

Putere bună pentru un laptop destul de simplu

41G3JK-iXlL

Vezi pretul Emag

Acesta este un laptop de 14 inch cu o capacitate excelentă pentru sarcini simple și chiar puțin complicate, deoarece include o memorie RAM eficientă de 4 GB care vă va permite să rulați mai multe programe în același timp fără inconveniente majore.

De asemenea, are un procesor Intel Celeron N3060 cu două nuclee care, deși nu este unul dintre cele mai puternice de pe piață, atingând viteze de 1,6 GHz, vine cu funcția Turbo Boost care îi permite să ajungă până la 2,48 GHz și 2 MB de memorie cache.

Problema stocării datelor este rezolvată cu o memorie eMMC de 32 GB, care nu este la fel de rapidă ca SSD-urile, dar care menține o viteză și o performanță bune la un cost redus.

În cele din urmă, merită menționat faptul că vine cu grafică Intel HD 400 și sistem de operare Windows 10 Home pe 64 de biți. Bateria are o autonomie de 8 ore, fără unități optice.

2. HP Stream 11-y000ns

Bucurați-vă de un model simplu pentru sarcini simple

41EUYvL0+FL

Vezi pretul Emag

Acum este rândul acestui model cu un ecran HD LED de 11,6 inchi și același procesor ca și modelul anterior: Intel Celeron N3060 dual-core cu o viteză de 1,6 GHz și un maxim de 2,4 GHz în modul Turbo Boost. Acesta include, de asemenea, 2 MB de memorie cache.

În acest caz, memoria RAM este de doar 2 GB și este dotat cu 32 GB de stocare eMMC. De asemenea, este dotat cu procesorul Intel HD Graphics 400, iar sistemul de operare este tot Windows 10 Home pe 64 de biți.

Este disponibil în culoarea albastru acvatic, ideal pentru copii și studenți, în plus, cântărește doar 1,2 kg, ceea ce îl face perfect pentru a fi transportat în rucsac fără a vă afecta spatele. Nu vine cu o unitate de disc optic, dar include o baterie fixă cu o autonomie foarte bună.

3. HP Notebook 15-bs040ns

Un laptop mai complet pentru școală sau muncă

41zkG82lqlL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unei puteri mai mari, deoarece intenționați să folosiți noul laptop pentru aplicații mai solicitante la serviciu sau la universitate, cum ar fi instrumente audio și video sau procesoare mai puternice, vă recomand acest model de 15,6 inchi.

Acesta este un computer puternic, cu un procesor Intel Core i3-6006U de 2 GHz, 3 MB cache și 2 nuclee, precum și 4 GB de memorie RAM și, de data aceasta, un hard disk de 500 GB la 5400 rpm.

Placa grafică este, de asemenea, ceva mai puternică, fiind dotată cu Intel HD Graphics 620. Deși nu vă va permite să rulați jocuri grele sau aplicații video puternice, este o placă bună pentru o utilizare de bază și oarecum intermediară cu cerințe reduse.

Dispune de Windows 10 în versiunea Home pe 64 de biți, cu o autonomie de 10 ore și o culoare neagră ca jet black.

4. HP 15-ay000ns

Pregătit pentru toate sarcinile tale

41kkvBOJgWL

Vezi pretul Emag

Îți arăt un alt laptop de 15,6 inci pentru ecranul său bun, mai spațios și pentru funcțiile sale bune care îl fac o opțiune bună pentru o utilizare la cerere redusă.

Acest model utilizează un procesor Intel Celeron N3060 cu două nuclee, cu o viteză de 1,6 GHz și o viteză maximă de 2,48 GHz în modul Turbo Boost. Nici memoria RAM nu crește prea mult, deoarece are 4 GB, care este utilă pentru diverse scopuri.

Grafica este Intel HD 400 și există, de asemenea, ceva remarcabil în ceea ce privește ecranul, și anume iluminarea din spate cu tehnologia WLED HD SVA BrightView. De asemenea, vine cu un hard disk de 500 GB pentru a stoca nu numai fișierele de lucru sau de studiu, ci și cele de divertisment, cum ar fi filmele sau muzica.

Acest model acceptă o memorie RAM de până la 8 GB, iar bateria litiu-ion durează până la 8 ore.

5. HP 13-C017NS - Laptop de 13,3'

Bucurați-vă de 1TB pe One Drive

51c-xVk69VL

Vezi pretul Emag

Acesta este un laptop de 13,3' care are un procesor dual-core Intel Celeron N2840 bun la 2,16 GHz cu o viteză maximă de 2,58 GHz în modul Turbo Boost și 2 GB de RAM.

Acest model are de asemenea 32 GB de memorie eMMC, dar include și 1 TB de stocare gratuită pe serviciul One Drive, ceea ce reprezintă una dintre marile sale atracții.

Este dotat cu grafică Intel HD, ecran LED, porturi HDMI și USB, sistem de operare Windows 8.1 pe 64 de biți și o greutate totală de 1,6 kg, ceea ce este destul de util pentru copiii care doresc să își ia laptopul la școală pentru a-și face temele.

Funcționează cu standardele WiFi moderne, ecranul este WLED cu iluminare din spate și este dotat cu o baterie litiu-ion de 5 ore. Nu are un disc optic , dar include Bluetooth.

Atunci când cumpărăm un laptop HP, este ușor să ne lăsăm duși de val cu modelele cu procesor Intel Core i5 sau i7 și cu dimensiuni de până la 17 inci, care sunt cele mai puternice și universale, dar uneori uităm că există și modele mai ieftine, mai mici, mai ușoare și mai compacte, care sunt cu adevărat ușoare și ușor de transportat.

Recomandarea mea este că, dacă sunteți în căutarea unui model pe care să îl luați la școală cu copiii dumneavoastră sau doar pentru a ține legătura cu colegii de serviciu în timpul unei vacanțe și pentru a efectua sarcini simple, atunci ați putea lua în considerare aceste modele mai mici, cu inci mai mici și componente mai puțin puternice, deoarece au ceea ce este necesar pentru a efectua lucrări ușoare.

Cu toate acestea, încercați să acordați o atenție deosebită bateriei, deoarece este o componentă cheie care va dicta calitatea, versatilitatea și confortul real al modelului.