Lichid pentru tigari electronice

mejor-líquido-para-cigarrillo-electrónico

Atunci când cumpărați pentru prima dată un vape, trebuie să știți că sucul care a venit inițial cu dispozitivul se va termina în orice moment. Prin urmare, pentru a vă scuti de angoasa de a rămâne fără această parte vitală, pe baza experienței mele ca artist de performanță în manipularea fumului, vă voi recomanda cel mai bun lichid pentru țigară electronică, astfel încât să puteți experimenta o senzație minunată cu un stil unic.

În plus, aceste sucuri variate vă vor determina să vă distrați cu o varietate de arome, cum ar fi mentă, pepene verde sau mango; altele au fost fabricate sub strictă îngrijire farmaceutică pentru a vă ajuta să renunțați la fumat.

Cele mai bune lichide pentru țigări electronice

Care este cel mai bun lichid pentru țigări electronice?

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe mai bune atunci când vă lăsați de fumat, una dintre cele mai plăcute senzații pe care le puteți avea atunci când vapați cu lichide aromate și aromate specializate, cu o gamă atât de largă de gusturi încât puteți transforma această acțiune într-un hobby destul de specializat.

Dar există atât de multe mărci și arome diferite pe piață , încât, dacă nu știi de unde să începi, vei fi confuz.

Dar nu vă faceți griji, vă voi împărtăși câteva lucruri care vor servi drept punct de plecare atât pentru începători, cât și pentru veterani, și chiar dacă nu sunteți un fumător, dar doriți să aveți un moment foarte plăcut , continuați să citiți următoarea recenzie.

Iată cele mai bune lichide pentru țigări electronice:

1. Lichidele pentru țigări electronice NOWKIN

Dacă vă îngrijorează substanțele chimice nocive utilizate la fabricarea lichidelor electronice, fiți încurajați să vă duceți experiența de fumat la următorul nivel, cu acest pachet super sigur care respectă reglementările UE. Kitul conține o varietate de arome dulci, cum ar fi Bubble Gum, Vanilla, Gold Tobacco, Pineapple, Vanilla, etc., atât de reale încât pot fi combinate datorită sistemului Pin Tip al pachetului, deoarece vă permite să turnați cantitatea dorită în clearomizorul .

2. Lichide pentru țigări electronice SimVape

61e8Rn1GSAL

Vezi pretul Emag

Când doriți să experimentați mai mult vaping cu arome puternice și de lungă durată, distinsa casă de SimVape, s-a remarcat prin produsele sale accesibile, dar de înaltă calitate, capabile să producă sute de pufuri datorită combinației de VG și PG. Prezentarea sa este ideală pentru a fi oferită cadou, deoarece este ambalată într-o cutie portabilă care include 12 sticle de 10 ml cu arome de căpșuni, banane, portocale, struguri, afine și multe altele. Toate sunt sigilate și datate individual.

3. Ciberate kit lichid de țigară electronică fără nicotină

51oDuoS1AlL

Vezi pretul Emag

Atunci când cauți un kit de țigări care utilizează cele mai noi tehnologii de extracție fără contaminare și 0 mg de nicotină, îți sugerez să ai încredere în cei de la Ciberate, care au lucrat într-un mediu sigur și sterilizat pentru a obține o aromă perfectă la fiecare pufăit în aromă caramelizată de afine, căpșuni și pepene galben. Produsul este ideal pentru cei care doresc să experimenteze vapatul fără nicotină , vă ajută să renunțați la fumat și vă oferă un miros deosebit.

4. E-Lichid pentru țigară electronică cu gust mixt fără nicotină, Wotek

Setul de lichide de vape de la Wotek m-a surprins încă o dată atât prin prezentare, cât și prin calitatea parfumurilor și a aromelor sale. Selecția îngrijită a componentelor sale garantează că este un e-juice fără aditivi alimentari, deci fără toxine, coloranți și mirosuri sintetice, gudron, monoxid de carbon sau tutun. În schimb, aduce arome subtile, rafinate, bazate pe extracte naturale și ingrediente de calitate farmaceutică. Acesta combină 50% PG și 50% VG.

5. NY FLAVORS

51xWrD8aUvL

Vezi pretul Emag

Atunci când vrei să vapezi mult timp și cu stil, cei de la NY FLAVORS lucrează de mult timp la producerea unui e-juice echilibrat, compatibil cu toate dispozitivele de țigări electrice. Ingredientele lor sunt de calitate farmaceutică, iar sticlele lor mici includ un design anti-închidere pentru copii, în plus, formula lor este echilibrată cu 50VG și 50 PG. Un alt avantaj este că produc mulți vapori și sunt cele mai puțin costisitoare.

Ce este un lichid de vape sau E-Liquid?

Fie că sunteți nou în vaping sau un veteran experimentat, ca noțiune de bază vă pot spune că este un lichid care se folosește în mod normal în paie electronice. Vaporizatorul personal sau țigara electronică va fi cel care încălzește lichidul și îl transformă în vapori pentru a fi inhalat ulterior. Unele conțin nicotină, altele nu, dar în ambele cazuri, există mii de arome amuzante și delicioase din care puteți alege și experimenta.

Cum se alege o aromă?

Cel mai bun mod de a alege o aromă se va baza întotdeauna pe experimentare. Cu cât vă extindeți mai mult, mejor-líquido-para-cigarrillo-electrónico

cu atât veți cunoaște mai bine ceea ce ar putea să vă încânte papilele gustative.

Unii utilizatori de vape încep cu ceva mai tradițional, cum ar fi aromele de tutun , însă, în timp, pot ajunge să prefere aromele de fructe, unele băuturi sau deserturi.

O recomandare pe care ți-o pot face este să cumperi acele mărci care vin cu cartușe asortate, astfel încât să poți încerca mai multe arome fără să cumperi un pachet întreg din fiecare.

Un alt sfat inițial este că ar trebui să vă amintiți că unele persoane pot avea efecte secundare cu e-juice-ul, așa că este recomandat să vă documentați asupra ingredientelor înainte de a face alegerea.

Glicerina vegetală (VG) și glicerina propilenică (PG) în lichidele de vaping

Soluția de bază poate fi preparată cu glicerină propilenică PG sau cu glicerină vegetală VG. Primul oferă mai multă aromă, dar produce mai puțini nori de vapori. Cât despre acesta din urmă pot să vă spun că este mai vâscos și are un postgust ușor dulceag și opac, dar fumul este mai masiv, permițând forme fabuloase.

Una dintre cele mai căutate proporții este 70:30, care satisface un amestec de vapori de bună calitate și cantitate, cu o aromă plăcută.

Un alt aspect de care ar trebui să țineți cont este că unele persoane sunt alergice la propilen glicol, suferind de urticarie sau dificultăți de respirație, așa că optează pentru lichide cu glicerină vegetală sau amestecă 80% VG și 20% PG

Lichidele electronice și siguranța

41TtFqJs0XL

 

 

 

Efectele adverse pe termen lung asupra sănătății sunt încă nedovedite și necunoscute. Este evident că nicotina generează efecte adverse și conține proprietăți care creează dependență, însă, după cum ați văzut, procentul activ al acestor sucuri variază în funcție de marcă și de furnizori, așa că optați pentru cele mai cunoscute și mai fiabile.

O măsură de siguranță suplimentară este faptul că ambalajul lor vine cu un sistem de siguranță pentru copii, ceea ce va face foarte dificilă deschiderea acestuia de către copii, dar țineți vape-ul departe de îndemâna celor mici.

  • Pătrunderea e-lichidului

Pătrunderea unui e-lichid este similară cu lăsarea unui vin bun să îmbătrânească pentru a obține o aromă mai profundă și mai fină în timp.

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să agitați energic înainte de macerare, astfel încât amestecul să fie omogenizat.

Un alt sfat pe care aș dori să vi-l împărtășesc este că, dacă lichidul este foarte puternic, puteți scoate capacul superior și lăsa sticla să respire puțin, acest lucru va îndulci aroma; dacă este slab, lăsați capacul superior și puneți sticla într-un loc răcoros și întunecat pentru câteva zile sau o săptămână.

Ca o ultimă opțiune, puteți pune sticla la bain-marie, cu puțină apă caldă, repetând procesul de mai multe ori, apoi lăsați-o la temperatura camerei.

  • Motivul din spatele lichidului închis la culoare

Pe măsură ce se învechește, sucul din sticlă se închide la culoare în timp, din cauza procesului de oxidare a nicotinei. De asemenea, nivelul de tutun prezent în lichid va juca un rol important în produsul dvs.; pe de altă parte, unele extracte și arome îl pot, de asemenea, întuneca.

Un ultim motiv este că, dacă substanța din rezervorul e-cig-ului dvs. se înnegrește în timp ce trageți, este posibil ca fitilul și bobina să se caramelizeze și să păteze sucul. În plus, sesiunile de vaping accelerează procesul de oxidare a Nicotiniana tabacum, rezultând un lichid de culoare închisă , după cum s-a menționat mai sus.

Practici de depozitare a lichidelor pentru țigări electronice

  • Lichidele pentru țigări electronice sunt prea sensibile la lumină și căldură, ceea ce poate duce la o oxidare rapidă, așa că depozitați sticlele într-un loc răcoros și întunecat pentru a încetini procesul și a spori aroma originală.
  • Evitați să lăsați sticlele în mașină, deoarece zilele călduroase vor afecta cu siguranță conținutul produsului.
  • Dacă doriți să o păstrați pe termen lung, o puteți pune în frigider.
  • Preferați sticlele de sticlă în locul celor de plastic.

De unde să cumpărați lichide de vape?

Lichidele pentru vaping pot fi cumpărate din diferite magazine, de fapt, există site-uri specializate unde se vinde orice accesoriu de care ai putea avea nevoie pentru a folosi o țigară electronică sau un vape, inclusiv e-lichide, cum ar fi Vapo.es sau ElMundoDelVaper.com, deși dacă ești în căutarea unei varietăți între mărci și prețuri, cel mai bine este să mergi pe, unde există o listă destul de extinsă de opțiuni în cele mai bune lichide pentru vaping.

Care este nivelul de nicotină recomandat pentru un lichid de vape?

După ce ați selectat aroma preferată, următorul nivel este determinarea nivelului ideal de nicotină. Această substanță va determina cât de dependentă poate fi o țigară.

Aceste sucuri au diferite concentrații, indicate în procente sau mililitri, iar media lor variază între 0%, 0,6%, 1,2%, 1,8%, 2,4% și 3,6% nicotină pe volum, ceea ce înseamnă că, dacă optați pentru un lichid de 1,2%, această concentrație corespunde cantității reale de nicotină per puf, restul de 98,8% fiind apă, PG sau VG plus gradul de aromă.

Ca o comparație, pentru a alege nivelul corect de nicotină, ar trebui să luați în considerare nivelul dumneavoastră actual de consum de tutun. De exemplu, un consumator care fumează 1 pachet pe zi ar fi echivalent cu un lichid de vape de aproximativ 18 mg sau 24 mg.

Întrebări frecvente

Lichidul de vape expiră?

Lichidul nu expiră, dar ingredientele sale individuale încep să se descompună, iar efectele se diminuează și pot avea un gust rânced în timp. De asemenea, dacă îl depozitați în locuri nepotrivite, substanța sa se poate descompune mult mai repede.

Este lichidul pentru țigări electronice dăunător?

Trei dintre cele patru componente principale ale acestor sucuri sunt utilizate frecvent în industria farmaceutică, cosmetică și alimentară, fără a prezenta consecințe negative.

Cu toate acestea, nicotina este nocivă, dar impactul său este mai puțin sever atunci când tutunul este fumat direct. Pe de altă parte, s-a sugerat că inhalările sunt mai puțin dăunătoare.

Un alt sfat pe care ar trebui să îl știți este că diacetilul este dăunător , și se găsește în unele lichide aromatizate. Acest element poate provoca bronșită.

Pot transporta lichide de vape în avion?

Da, dar reglementările aeronautice limitează cantitatea la 100 ml sau 3,4 uncii. În plus, recipientele trebuie să fie ambalate în mod corespunzător împreună cu alte lichide în miniatură și apoi plasate într-o pungă transparentă cu fermoar.

De asemenea, trebuie să vă asigurați că goliți rezervorul înainte de îmbarcarea în aeronavă pentru a preveni ca schimbările de presiune să provoace scurgeri, chiar dacă este din oțel .

Este inflamabil lichidul pentru vaper?

Da, deoarece unele conțin nicotină care se evaporă la 200°C sau 680°F.

Lichidele de vape conțin calorii?

Se poate spune că atât PG cât și VG vin fără calorii, de fapt conțin 4 pe gram. Această cantitate este prea mică pentru a provoca creșterea în greutate sau orice alte complicații cauzate de un consum ridicat de calorii; ceea ce poate provoca este creșterea în greutate, deoarece îmbunătățește apetitul, reține apa și crește metabolismul.

Un alt beneficiu al acestuia este că ajută la repararea papilelor gustative deteriorate de tutun, astfel încât gustul alimentelor pe care le consumați va fi mult mai bun.

Poate fi folosită apa ca lichid de vape?

Nu. Apa se evaporă la o temperatură mai mare decât celelalte ingrediente ale produsului, adică glicerina și propilenglicolul vegetal. Prin urmare, bobina nu se va putea încălzi suficient pentru a vaporiza apa, astfel încât veți ajunge să inhalați un nor fără gust.