Manusi crossfit

mejores-calleras-para-crossfit

Ești un fan Crossfit? Trebuie să știți că, dincolo de mejores-calleras-para-crossfit

antrenamentul fizic, această disciplină se concentrează pe aspectul mental. Este un mod de viață pe care ar trebui să îl adoptați în mod voluntar. Cel mai mare avantaj este eficiența sa în comparație cu pregătirea fizică generală, care combină munca cardiovasculară și cea musculară. Se poate face individual sau în grup, iar sesiunile sunt de obicei scurte, variate și adaptabile în funcție de nivelul fiecărui participant. Poate fi practicată de toți cei care doresc să-și îmbunătățească sănătatea până la a deveni un atlet sau sportiv de elită în această disciplină.

Ca orice lucru, are avantajele și dezavantajele sale. În afară de caracteristica evidentă de îmbunătățire a aspectului și a sănătății fizice, atunci când practici această disciplină, vei întâmpina pe parcurs anumite neplăceri care te pot chiar demotiva, de exemplu dureri musculare, răni și mâini rupte, care vor fi destul de dureroase și enervante. Și asta este exact ceea ce nu ne dorim!

De aceea, suntem aici pentru a vă ajuta și a vă sfătui cu privire la accesoriile ideale pentru a vă face antrenamentul cât mai simplu posibil. Există și mănuși, realizate din diferite materiale, cum ar fi din piele, realizate special pentru crossfit, toate acestea sunt disponibile pe piața și care vă vor ajuta să reduceți aceste tulburări enervante.

 

Cele mai bune calusuri

Care sunt cele mai bune calusuri?

Trebuie remarcat faptul că toate acestea sunt destul de economice în ceea ce privește prețul și sunt disponibile pe piața în diferite materiale, culori și dimensiuni, astfel încât să îl puteți alege pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Opinia experților vă asigură că puteți chiar să le încercați până când ajungeți la cea optimă.

Acestea sunt făcute pentru a vă proteja mâinile de frecare (evitând leziuni grave) cu diferitele aparate folosite în crossfit, cum ar fi halterele, ridicarea halterelor, balansul și cu toate activitățile legate de haltere și, bineînțeles, cu 'antrenamentul zilei' (Wod)

Iată cele mai bune calapoade:

1. Crossfit X PICSIL cu 3 găuri

Fabricat din material patentat

51WchrcVevL

Vezi pretul Emag

Cu aceste tampoane veți îmbunătăți și crește timpul pe care îl petreceți atârnând de bară sau de inele. Acestea vă vor ajuta să vă îmbunătățiți pieptul la bară, muscleup și degetele de la picioare la bară, astfel încât să nu vă deschideți din nou palmele sau calusurile și să nu trebuie să vă opriți din antrenament!

RX GRIP este fabricat cu un design și un material patentat. Acest material este respirabil, lavabil, foarte ușor, ecologic și foarte rezistent. Acestea nu se deformează la fel de ușor ca alte modele și durează mai mult. În plus, au o cataramă antialergenică și velcro pentru o aderență maximă, astfel încât nu se vor desprinde niciodată în mijlocul unui WOD. De fapt... FLY prin WODs cu RX GRIP!!!!

 

2. CrossFit TrainedTo

Ideal pentru antrenamente cu multe repetări

51REP3sK+GL

Vezi pretul Emag

Sunt perfecte pentru munca care implică flotări cu frecvență ridicată, balansări cu bară, exerciții de tonifiere musculară, ridicări de greutăți etc. Practic, orice este prea dur pentru mâini!

Sunt folosite de mulți sportivi care le folosesc pentru antrenamentele zilnice pentru a împiedica ruperea pielii în timpul antrenamentelor, astfel încât să puteți continua antrenamentul pentru perioade lungi de timp.

Ce le face diferite? Sunt confecționate din piele rezistentă , ceea ce le face extrem de durabile, în special în timpul antrenamentelor de intensitate ridicată .

Acest tip de mănușă are caneluri de formă ovală pentru degete, concepute pentru a asigura o fixare mai strânsă în jurul organelor de prindere și, prin urmare, o protecție mai mare. Multe dintre modelele existente pe piață au caneluri dreptunghiulare care expun baza degetelor de la picioare, ceea ce le face mai predispuse la apariția calusurilor.

De asemenea, au curele de velcro căptușite care înconjoară încheieturile mâinilor (spre deosebire de modelele mai vechi de pe piață care folosesc plastic dur). Cu acestea veți experimenta un confort mai mare, deoarece încheieturile nu se vor răni.

 

3. Crossfit Atipick

Cu curea reglabilă pentru încheietura mâinii

41JLbFLYGcL

Vezi pretul Emag

Sunt realizate cu 'Gel Technology Padding' (căptușeală cu gel) plasată strategic în zonele de cea mai mare încărcare, ceea ce asigură o mai bună protecție împotriva frecării, șocurilor și vibrațiilor în timpul exercițiilor fizice, menținând sensibilitatea în ghidon și articolele de fitness la niveluri optime.

De asemenea, sunt confecționați din 'extradry' țesătură specială din bumbac terry pentru a absorbi transpirația și a menține pielea mereu uscată. De asemenea, are o țesătură structurată cu ochiuri de plasă care permite ventilația și respirabilitatea mâinii, reducând transpirația pielii din zonă.

De asemenea, are amara, o țesătură elastică și rezistentă care garantează o bună mișcare a mâinii în timpul exercițiilor fizice. Este important de subliniat faptul că are un sistem de extragere, adică inele pe degete care facilitează îndepărtarea mănușii.

 

4. Încă un CF

Fabricat din piele

41X-b0CYBAL

Vezi pretul Emag

Sunt fabricate din piele pentru o protecție optimă. În plus, au o fixare Velcro la încheietura mâinii, ceea ce garantează o mai mare stabilitate atunci când se desfășoară orice activitate sau exercițiu.

Sunt disponibile în diferite culori și mărimi, astfel încât să puteți selecta mărimea și stilul ideal pentru dumneavoastră. Acestea sunt realizate cu pasiune pentru crossfit și pentru a satisface nevoile de echipament pe care le pot avea sportivii.

 

 

Cum să alegi mărimea ideală a pantofilor de Crossfit?

Trebuie să vă spunem că, dacă ați decis deja că Crossfit este stilul dvs. de viață, va fi inevitabil să vă deteriorați mâinile. De aceea, v-am mai spus despre diferite protecții care vă pot ajuta să minimizați efectele frecării. Cu toate acestea, această disciplină este oarecum incompatibilă cu mâinile frumoase. Cu toate acestea, iată câteva sfaturi elaborate de experți pentru a vă ajuta să selectați dimensiunea potrivită a apărătorilor de mâini pentru a vă oferi cea mai bună protecție.

Ce mărime să alegeți? Da, dimensiunea este foarte importantă aici. Mânerele ar trebui să se potrivească bine. Acestea ar trebui să se potrivească și să se întindă în mână. Găurile pentru degete trebuie să se potrivească perfect.

De fapt, ele pot fi tăiate (în multe cazuri, ele vin sub formă de butonieră) la dimensiunea corectă. În mod ideal, aceste manșete ar trebui să se miște odată cu mâinile și chiar să ajute la absorbția transpirației. De fapt, cu cât acumulează mai multă transpirație și cretă, cu atât funcționează mai bine. (Dar, dacă vi se pare ciudat, puteți să le spălați.) Odată ce vă veți apuca de treaba de zi cu zi, veți uita că există.

Primele câteva ori când le folosiți la tracțiuni, este posibil să fie puțin alunecoase, dar în curând creta se va absorbi în pânză și nu veți mai observa alunecarea. Se recomandă ca plăcuța să fie subțire, astfel încât să puteți simți în continuare aderența fixă cu bara.

Cum să ai grijă de mâinile tale în Crossfit?

Obțineți calusuri

V-am spus deja că frecarea frecventă a mâinilor de diferitele aparate Crossfit și repetarea exercițiilor de impact ridicat generează efecte negative. În multe cazuri, și în ciuda folosirii de protecții, mănuși sau clești, veți avea inevitabil probleme. Una dintre cele mai frecvente este apariția calusurilor în diferite puncte ale mâinilor, atât la baza degetelor, cât și pe palmă.

După cum am repetat, mănușile sau calusurile vă vor proteja într-o oarecare măsură, dar nu vă asigură în totalitate că pielea nu are de suferit, dacă nu, uitați-vă la mâinile unui gimnast sau ale unui crossfitter. În plus, una dintre maximele Crossfit-ului este că mai bine să previi decât să vindeci.

Înainte de a apărea o rană foarte dureroasă, este mai bine să o evitați înainte de toate, deși, în mod realist, în funcție de antrenamentele sau wod-urile zilnice, este aproape imposibil să nu ajungeți să aveți o mână deschisă, dar cu cât aveți mai multă grijă de ea, cu atât veți reduce șansele ca acest lucru să se întâmple.

Șlefuiți și hidratați

Când apar calusurile, trebuie să le împiedicați să devină foarte voluminoase, deoarece este mai ușor ca frecarea constantă să deschidă o rană. Dacă bătăturile sunt doar calusuri mici, va fi mult mai bine. Pentru aceasta, tot ce trebuie să faci este să folosești frecvent o cremă hidratantă și să șlefuiești calusurile pentru a le împiedica să devină voluminoase.

Folosiți o lamă de ras sau o piatră ponce pentru a reduce calusurile. Cel mai bun moment pentru a face acest lucru este imediat după duș, atunci când calusurile sunt înmuiate și este mai ușor să le șlefuiți.

Așa cum am menționat deja, puteți aplica o cremă hidratantă pentru mâini înainte de a merge la culcare pentru a menține pielea moale și suplă.

Vindecă bine calusurile

Dacă este deja târziu și aveți răni foarte puternice sau deschise, vă putem recomanda folosirea 'blastoestimulinei', o cremă cu antibiotice (deci trebuie să aveți mare grijă să nu o folosiți în exces) care va ajuta la reducerea inflamației, la evitarea infecțiilor și la vindecarea rănii. Există și alte opțiuni, cum ar fi crema Velites sau Betadine, care pot ajuta la prevenirea infecției.

Trebuie să știți că perioada medie de recuperare pentru acest tip de rană este între 7-10 zile, în funcție de zona în care este localizată.

Dacă rana se rupe în mijlocul antrenamentului și nu doriți să vă opriți din antrenament, atâta timp cât vătămarea nu este prea gravă, puteți aplica magneziu pentru a usca zona și puteți continua antrenamentul. De asemenea, este recomandabil să aplicați un bandaj sau o bandă adezivă pentru a evita contactul direct al rănii cu bara, dacă o aveți la îndemână. La final, trebuie să vă spălați bine, să îndepărtați sângele, excesul de magneziu și chiar, cu un mic foarfece de unghii, excesul de piele. Aplicați o cremă antibiotică și acoperiți cu un bandaj. Repetați această procedură de cel puțin trei ori pe zi pentru a accelera recuperarea.

Este clar că nu prea avem ce face în cazul rănilor la mâini, așa că, pentru a nu sări peste niciun antrenament, cel mai bun lucru pe care îl putem face este să avem grijă de aceste mânuțe.

Este de la sine înțeles că puteți opta și pentru opțiuni mai casnice: folosiți propriile benzi pe care le puteți confecționa singuri în câteva minute folosind benzi sau benzi kinesiologice.

Ne este clar că, fiind practica acestei discipline o decizie voluntară, orice prejudiciu este mic, dar nu încetați să aveți grijă de voi înșivă.