Manusi cu incalzire

mejores-guantes-calefactables

Odată cu sosirea și prelungirea iernii în oraș, m-am gândit să caut cele mai bune mănuși încălzite disponibile în ofertă. Haide, mâinile mele îngheață de frig pe bicicletă și e o pacoste să merg cu ea așa.

Sunt un tip complicat, de obicei evit mănușile cu baterii și prefer mănușile de sub mănuși sub mănușile tradiționale, nu în ultimul rând pentru că sunt mai puțin costisitoare, dar acest frig năprasnic m-a obligat să iau niște decizii extreme.

Inițial m-am gândit să folosesc unele cu mânere încălzite, dar acest frig necesită cu siguranță măsuri extreme. Important pentru mine este ca acestea să-mi ofere libertate de mișcare și să aibă o suprafață antiderapantă pentru a evita accidentele pe bicicletă.

Aceste mănuși sunt extrem de utile pentru aceste anotimpuri, chiar și pentru caracterul lor practic, unele generează temperaturi cu o tensiune de 12v și chiar se reîncarcă prin USB. Ar trebui să alegeți întotdeauna cea mai convenabilă.

Cele mai bune mănuși încălzite

Care sunt cele mai bune mănuși încălzite

Care sunt cele mai bune mănuși încălzite?

A cumpăra mănuși bune înseamnă să știi exact de ce ai nevoie și la ce le vei folosi. Nu același lucru se întâmplă cu mănușile pentru a vă menține mâinile calde dacă sunteți la serviciu în spatele ușilor închise sau dacă sunteți motociclist.

În orice caz, există caracteristici comune de care ar trebui să țineți cont, indiferent dacă practicați sporturi de iarnă sau pur și simplu ieșiți pe zăpadă.

Pentru ca achiziția să merite, va trebui să vă uitați la cost, un model accesibil vă poate salva viața, atâta timp cât are și alte calități bune: potrivirea perfectă și faptul că vine cu protecții de carbon este întotdeauna un plus.

Înainte de a lua oricare dintre ele acasă, recomandarea este să verificați modelele și să faceți o comparație între ceea ce este disponibil, să verificați producătorul, caracteristicile, costurile și să alegeți în funcție de confortul dumneavoastră.

Iată cele mai bune mănuși încălzite :

1. Mănuși de schi încălzite 30seven cu baterie

41sLQexJsRL

Vezi pretul Emag

Mănușile de iarnă de la marca 30seven sunt potrivite pentru discipline precum schi, snowboarding, printre alte sporturi, cu ele, mâinile tale vor fi calde și călduroase.

Funcționează cu baterie reîncărcabilă cu litiu care oferă 2 sau 3 ore de încărcare la temperaturi ridicate și 5 sau 6 ore la temperaturi scăzute. Le puteți controla în trei niveluri.

2. 30seven

41aFE0ohaQL

Vezi pretul Emag

Mănuși încălzite pentru bicicletă 30seven 51PycR+XmML

Vezi pretul Emag

Confecționate din poliester, aceste mănuși sunt ideale pentru a vă menține mâinile calde în timp ce vă aflați în aer liber făcând sporturi de munte , de șosea sau chiar bune pentru ciclism montan.

Aceasta este o pereche de mănuși termice care funcționează cu baterii cu trei niveluri de căldură care vă vor ține cald între 3 și 6 ore. Ideal pentru drumeții.

3. Snow Deer mănuși de motocicletă încălzite Snow Deer

51tKksXsanS

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unor mănuși de motocicletă încălzite care să nu vă încurce atunci când manevrați telefonul mobil, veți găsi un aliat în acest model.

Confecționate din piele respirabilă și rezistentă , acestea sunt mănuși confortabile și funcționale, concepute pentru a vă ține de cald chiar și la temperaturi de până la -40°C (-40°F).

Acestea folosesc baterii și, atunci când sunt scoase, pot fi spălate în mod convenabil în mașina de spălat.

4. Mănuși încălzite pentru bărbați și femei Savior

3127TSKfBeL

Vezi pretul Emag

Nimic nu este mai enervant în frig ca temperatura să scadă, să începi să transpiri sau să ți se ude mănușile, această problemă este exclusă cu acest model, deoarece are membrane impermeabile și respirabile.

Aceasta este o pereche de mănuși groase cu care poți merge pe zăpadă, în plus, sunt foarte rezistente. (Glovii mănuși încălzibile guantes-calefactables

Vezi pretul Emag

Glovii a adus pe piață acest soi de mănuși a căror componentă termică este realizată din fibră de carbon, care îți menține mâinile până la 6 ore dacă frigul nu este atât de agresiv și două ore când este ger.

Aceste mănuși flexibile sunt fabricate din poliester de bună calitate, ideale pentru sportivi, bicicliști, muncitori în aer liber și persoane în vârstă.

 

De ce se răcesc mâinile?

Equipar-Magazine

Motivul pentru care extremitățile sunt primele care se răcesc la cele mai reci și mai geroase temperaturi este acela că organismul caută să mențină temperatura în organele vitale, aducând mai multă circulație sanguină către aceste organe, adică dă prioritate sângelui acolo unde este cel mai necesar, iar cele mai puțin importante primesc mai puțin sânge, adică picioarele și mâinile, neavând atât de mult sânge, vor resimți mai repede efectele frigului.

Cum funcționează mănușile încălzite?

Mănușile încălzite funcționează prin faptul că oferă mai multă căldură decât mănușile tradiționale. Acestea sunt ideale pentru temperaturi deosebit de aspre și sunt alimentate de o baterie, de obicei amplasată într-un compartiment la încheieturi, care se încarcă și funcționează pentru a oferi mai multă căldură mâinilor decât mănușile obișnuite, iar în climatele în care temperaturile sunt foarte aspre, orice căldură suplimentară nu este un lucru rău.

Unele mănuși se încarcă și mențin temperatura pentru o perioadă de timp, apoi se opresc, lăsându-vă mâinile calde pentru o vreme, iar când începe să se răcească din nou, se pornesc din nou pentru a menține temperatura. Altele rămân pe ele și vă mențin mâinile calde în timp ce le folosiți.

Cum să alegeți o pereche bună de mănuși încălzite

Atunci când cumpărați mănuși încălzite, urmați aceste sfaturi despre cum să alegeți, deoarece există o serie de criterii pe care trebuie să le luați în considerare pentru a face o selecție potrivită pentru nevoile și cerințele dumneavoastră.

De asemenea, când vine vorba de baterie, trebuie să știi ce este cel mai bine pentru tine. În funcție de munca pe care o vei face, s-ar putea să nu ți se pară la fel de confortabile mănușile cu bateria la încheietura mâinii, dar îți vor oferi mai multă dexteritate, iar mănușile conductoare îți vor permite să atingi telefonul mobil în caz de urgență. Ar trebui să acordați atenție și altor detalii:

  • Găsiți mănușile potrivite pentru mâna dvs.

După cum știți, mănușile au dimensiuni diferite, iar acest lucru variază și în funcție de tipul de material sau de piele din care sunt confecționate. De exemplu, pielea de elan este confortabilă și moale și se va potrivi mai bine, chiar mai bine decât pielea de vacă, dar se uzează mai repede

De asemenea, oferă un control excelent. Poate fi inconfortabil în primele săptămâni, dar apoi se potrivesc perfect mâinii tale, fiind foarte confortabile și modelabile.

S-ar putea să vă intereseze și : Cea mai bună cască integrală

 

Acest tip de piele este foarte confortabilă și vă va oferi o dexteritate deosebită. Este foarte confortabilă, deși este o piele mai subțire și mai ușoară. Este o piele foarte rezistentă la ulei și la intemperii.

Nu trebuie să fii un geniu pentru a determina mărimea mănușilor, dar dacă le probezi vei avea o idee destul de bună despre ce mărime se potrivește cel mai bine nevoilor tale. În timp ce multe mănuși sunt disponibile într-o singură mărime, alte varietăți oferă o varietate de mărimi împărțite în mici, medii și mari. Alte mărci sunt împărțite în medii, mari și foarte mari. Depinde și de material, există tipuri de piele care se vor potrivi mâinii tale, indiferent dacă este prea mare sau extrem de mică. Dacă mănușile tale sunt confecționate din astfel de piele, mărimea nu contează.

Există, de asemenea, o varietate de lungimi ale mănușilor. În funcție de utilizarea mănușii, unele necesită o mănușă de lungime normală, iar alte funcții vor necesita mănuși de lungime mai mare sau foarte mare, așa că, înainte de a cumpăra, trebuie să luați în considerare funcția pe care o veți da mănușii, astfel încât să puteți face o selecție corectă.

  • O selecție mai fină pentru temperaturi mai ridicate

Mănușile termice variază în funcție de utilizarea lor, dar variază și în funcție de temperatura la care trebuie să reziste - o pereche de mănuși de iarnă nu este același lucru cu o pereche de mănuși moi pentru utilizare în alte anotimpuri pe bicicletă sau la volanul unui camion. Există mănuși care sunt create pentru a vă menține mâinile calde la temperaturi foarte scăzute și care sunt capabile să reziste chiar și la înghețuri care se află sub minus 40°. Din acest motiv, unele au căptușeală din fleece, iar altele sunt mai simple. Ca și în cazul oricărui alt lucru, alegerea dumneavoastră va depinde de nevoile dumneavoastră. Nu veți avea nevoie de același lucru dacă vă aflați într-un birou rece ca și dacă sunteți în aer liber.

S-ar putea să te intereseze și : Cea mai bună pompă de aer

Merită mănușile de motocicletă încălzite?

De unde să cumpărați mănuși încălzite pentru motociclete sau sporturi de iarnă?

După ce v-ați eliminat îndoielile cu privire la ce mănuși încălzite să cumpărați, puteți merge la magazinele de motociclete din oraș, poate chiar găsiți unele în Decathlon, dar vor fi foarte puține opțiuni din care să alegeți.

Pe internet veți găsi o varietate mai mare de mărci și modele, unde Amazon se remarcă prin multiplele oferte de accesorii indispensabile pentru iarnă, cum ar fi haine termice, haine rezistente la vânt, printre multe altele.

Întrebări frecvente

Mănușile încălzite pot fi purtate în siguranță?

Da, sunt sigure, au un sistem de siguranță împotriva supraîncălzirii, iar bateriile sunt destul de mici, dar suficiente pentru a rezista câteva ore atunci când sunt pornite.

Cum se fabrică mănușile încălzite?

Acestea sunt fabricate în diferite mărimi și lungimi, ca orice altă mănușă, dar au un buzunar în zona încheieturii mâinii, unde este plasată o mică baterie conectată prin cabluri la mănușă. Conexiunea este destul de discretă și nu deranjează mâinile calde, nici atunci când conduceți o motocicletă, nici în sporturile de iarnă, cum ar fi schiatul sau snowboardingul.

De ce mănușile normale nu țin căldura înăuntru?

Totul depinde de straturile din care este confecționată mănușa, trebuie să aibă straturi rezistente la vânt și suficient material pentru a rezista la temperaturi scăzute, unele te protejează doar până la 0ºC, altele până la -20ºC, să ai una din acestea cu baterii și elemente de încălzire care se încălzesc te poate ajuta foarte mult.