Manusi de box

mejores-guantes-de-boxeo

Vei ști că având cea mai bună mănușă de box te va ajuta să îți îmbunătățești abilitățile și împreună cu talentul tău vei putea să performezi mult mai bine în ring. Fără îndoială, o mănușă cu standarde înalte de profesionalism vă va ajuta să faceți fiecare cârlig mai ușor și mai rapid, precum și să le dați mult mai precis pe corpul adversarului.

Pagina noastră de recenzii este caracterizată de angajamentul față de consumator și față de buzunarul tău, de aceea astăzi îți vom prezenta cele mai bune produse cu un preț foarte accesibil, astfel încât să poți rămâne pe picioare oferind o luptă maximă și investind o sumă minimă de bani. Toate acestea datorită cercetărilor noastre laborioase în care găsim cele mai economice modele și produse de pe piața actuală.

Cele mai bune mănuși de box

Care sunt cele mai bune mănuși de box?

Alegerea celei mai bune mănuși poate fi un pic mai dificilă, mai ales dacă nu luați în considerare

mejores-guantes-de-boxeo

cerințele și standardele necesare pentru a pune mâna pe echipamente de impact și de înaltă performanță. Cu toate acestea, vom minimiza aceste îngrijorări în lista noastră de comparație, unde toate modelele menționate vă vor oferi o mare satisfacție, durabilitate și performanță în luptă.

Având în vedere nevoile, bugetele și capacitățile diferite, aceste cinci modele se vor potrivi; ceva care vă va da încredere și vă va ajuta să deveniți un superstar al boxului. Alăturați-vă nouă și să înceapă runda.

Iată dintre cele mai bune mănuși de box:

1. Leone 1947 Explosion 10 OZ

Un model de top

51b9GaA9ChL

Vezi pretul Emag

Acest model a fost fabricat cu o caracteristică care, fără îndoială, depășește mulți rivali din acest domeniu, integrează un model brodat fără lipici, cu un material original din piele pentru a oferi o durabilitate rafinată și pentru a oferi o aderență mai bună pe mâini și degete. Acestea sunt echipamentul perfect pentru antrenament și pentru a desface geanta de antrenament.

Nu veți găsi o părere nefavorabilă despre acest produs, consumatorii săi sunt cu adevărat mulțumiți de calitatea oferită, în plus are un preț extrem de mic pentru tot confortul și performanța optimă garantată pe care o veți obține prin utilizarea acestei perechi de Leone.

Numele de explozie este un ecou al puterii înalte pe care o veți primi atunci când vă puneți acest model magic. Imaginează-te în ring cu Floyd.

2. Mănuși de box RDX BGL T9

Satisfacția pe care o veți obține va fi magică

517o4A6RjIL

Vezi pretul Emag

O opțiune pentru cei care vor să fie profesioniști sau sunt deja profesioniști datorită rezistenței și forței lor ridicate de a rezista la cele mai puternice lovituri și lovituri.

Acestea au fost brodate cu piele de vacă sută la sută originală, ceea ce, fără îndoială, oferă implicit o durabilitate care poate dura ani de zile cu o îngrijire adecvată.

Te-ai săturat să transpiri pe mâini când te lupți? Nu mai spuneți nimic, tehnologia integrată a acestor mănuși RDX are un sistem de ventilație care vă va menține mâinile răcoroase și uscate, la fel ca atunci când le-ați îmbrăcat. Prețul este sub medie, dar calitatea este mult peste standard.

3. Mănuși de box Everlast

Cele care rezistă mereu

51DVQ5owxGL

Vezi pretul Emag

Unul dintre cele mai preferate branduri de către sportivii de top, Everlast, ne aduce astăzi un produs realizat cu piele sintetică pe partea superioară, care menține un nivel ridicat de calitate, durabilitate în timp și o mai mare susținere și aderență pe mâini, oferind totodată o funcționalitate deosebită.

Cureaua este un punct important al acestui model, este completă și se înfășoară în jurul părții superioare a încheieturii mâinii pentru a fi cu adevărat reglabilă.

Deși este o marcă foarte cunoscută, prețul său este foarte mic, fiind cu câteva puncte sub cel al pieței europene.

Nu devine un pariu foarte bun să ai un brand popular la o valoare super ieftină? Nu mai spuneți nimic, cumpărați-l astăzi.

4. Rocky Marciano Benlee

O ediție de lux

51RGAvAEioL

Vezi pretul Emag

Are un preț mult mai mic decât celelalte, deoarece este confecționat din imitație de piele aproape exactă, fără a sacrifica calitatea competenței modelului.

Este proiectat cu o căptușeală din spumă multistrat în trei straturi pentru o mai bună aderență și mai mult confort atunci când este ținut cu ambele mâini. Fixare cu velcro.

Interiorul produsului este căptușit cu satin pentru a vă face mai confortabil în timp ce faceți ceea ce vă place să faceți. Utilizatorii sunt foarte mulțumiți de acest produs, deoarece oferă o durabilitate de lungă durată și sunt foarte funcționale, chiar dacă nu sunt concepute din piele naturală.

De asemenea, au o culoare aurie pentru a atrage atenția în ring. O opțiune bună care nu va sacrifica bugetul pentru cei care sunt noi în box.

5. Metal Boxe MB221

Opțiunea ideală pentru începători

41EsMICuapL

Vezi pretul Emag

Acest model este produsul ideal pentru acei tineri sau persoane interesate să se inițieze în lumea boxului fără a investi prea mulți bani, care mai târziu pot deveni o pierdere dacă nu se continuă să se antreneze. Fabricat din plastic de înaltă calitate, acesta oferă performanțe optime și protecție pentru mâini și metacarpi.

Are o absorbție a șocurilor și se potrivește perfect chiar și la încheieturile celor mai mici boxeri. Prețul său este o bijuterie și un chilipir incredibil. Consumatorii sau persoanele care au făcut această achiziție îl admiră pentru că este excelent ca echipament de însoțire pentru antrenament.

Sfaturi pentru cumpărarea mănușilor de box

guantes-de-boxeo-650x421

Mărime

Aceste mănuși sunt de obicei disponibile în trei mărimi: mică, medie sau mare. Unele sunt concepute special pentru bărbați, femei sau copii și fiecare categorie va avea o opțiune mică, medie sau mare. Mănușile de box pentru femei și copii sunt, în general, mai mici decât cele pentru bărbați și mai flexibile.

Mărimile nu sunt standardizate și variază de la o firmă la alta, așa că cel mai bine este să încercați mai multe perechi înainte de a le cumpăra, dacă este posibil. Acestea trebuie să se potrivească perfect, dar nu prea strâns, pentru a nu deveni inconfortabile. Perechile din piele se vor întinde la fel ca și pantofii. De asemenea, acestea trebuie să fie suficient de mari pentru ca încheieturile să se potrivească perfect.

Greutate

Greutatea mănușii se bazează pe cantitatea de umplutură pe care o conține. Mănușile mai grele au mai multă căptușeală, ceea ce reduce capacitatea de a afecta atât boxerul, cât și adversarul. Cele mai frecvente greutăți sunt 12, 14 și 16 uncii. Cu toate acestea, ele pot fi la fel de ușoare și variază între 8 uncii și 20 de uncii.

Începătorii optează pentru o pereche mai grea, în timp ce profesioniștii optează pentru unele mai ușoare.

Material

Acesta este un aspect extrem de fundamental atunci când achiziționați orice produs, aici veți afla pe ce material sunt concepute mănușile și pentru ce este destinată fiecare mănușă.

Vinil:

Sunt cea mai ieftină opțiune și variază între 19 euro și 40 de euro, din acest motiv, sunt modelul cel mai potrivit pentru începători, dacă vă antrenați în mod regulat, însă vinilul este inferior pielii, atât în ceea ce privește confortul, cât și durabilitatea. De obicei, vinilul nu are o durabilitate bună și va deveni foarte cald și transpirat în interior. Este o opțiune bună dacă sunteți în căutarea unor întâlniri ocazionale; în caz contrar, acestea nu vă vor fi de folos.

Piele poliuretanică:

Există piele poliuretanică și piele naturală. Aceasta este o piele care este produsă și arată la fel ca pielea naturală și este mult mai durabilă decât vinilul. Prețul acestora variază între 30 de euro și 120 de euro și reprezintă o alegere intermediară bună pentru a vă iniția în acest sport.

Piele naturală:

Acestea sunt produsele de cea mai bună calitate și variază între 60 de euro și 400 de euro. Cu piele naturală puteți fi siguri că vor dura mult timp. În plus, acestea se adaptează treptat la forma mâinii și se potrivesc mai bine în timp. Cu toate acestea, ele se pot deteriora în timp și pot deveni inconfortabile atunci când se lovesc de anumite părți ale mâinii.

Culoare

Culoarea contează cu adevărat. Există culori care sunt mai puțin vizibile pentru ochiul uman. Acest lucru este important în timpul unei lupte, mai ales atunci când adversarul este obosit și nu poate vedea de unde vin loviturile tale. Mai jos vom enumera câteva culori și modul în care acestea afectează lupta.

  • Roșu: Mai puțin vizibil pentru ochiul uman decât alte culori din spectru. Acest lucru se datorează faptului că acestea sunt adesea folosite în lupte.
  • Fluorescent: Mai vizibil, folosit pentru antrenament, permițând antrenorului să pareze mai bine loviturile.
  • Alte culori: Pentru formare.

Piele vs. vinil

Pielea este, fără îndoială, mult mai durabilă și de o calitate mult mai bună decât vinilul. De cele mai multe ori, mănușile de vinil sunt asociate cu mănuși ieftine. Aceasta din urmă este adesea folosită pentru exerciții cardiovasculare, iar mănușile din piele sunt folosite pentru orice altceva.

Încercați să evitați pe cât posibil perechile de viniluri. Deși pot arăta atractiv și pot avea un preț foarte ieftin, calitatea nu este aceeași. Materialul se va uza rapid și veți ajunge să cumpărați din nou unul nou. Pe de altă parte, dacă faceți o investiție bună într-o pereche de mănuși din piele, vă veți asigura că veți investi pentru o perioadă lungă de timp.

Mănuși cu dantelă vs. mănuși cu velcro

Cândva, toate mănușile erau mănuși cu dantelă. Pe măsură ce timpul trecea, din ce în ce mai mulți oameni doreau să se antreneze singuri, așa că a apărut Velcro. Astfel, este mai ușor să puneți și să scoateți mănușile. Acum, oamenii, ghidați de o tendință, pun Velcro-ul în aceeași poziție ca și modelele cu șiret.

Dacă intenționați să cumpărați o pereche de mănuși pentru antrenament, cea mai bună opțiune va fi cu siguranță velcro-ul, dar dacă vă gândiți la competiții și lupte ocazionale, modelele cu șiret vă vor oferi o aderență mai bună și mai multă siguranță la montare.

Mănuși de competiție vs. mănuși scurte

Majoritatea boxerilor serioși au cel puțin o pereche de mănuși, una pentru competiție și una pentru antrenament.

Mulți aleg o pereche foarte ușoară pentru lupta în ring și o pereche mai grea pentru antrenament sau pentru a folosi sacul de box. Pentru cei cărora le place să lucreze singuri, este înțelept să aleagă o încuietoare Velcro. În toate cazurile, pielea este recomandată în locul vinilului pentru cei care iau boxul ca pe un sport serios.

Luați în considerare tipul de sport

Există mai multe ramuri de sport care folosesc mănuși. Asigură-te că le alegi pe cele potrivite, deoarece acestea variază în funcție de categorie.

Mănuși de box tradiționale

Mănușile de box nu sunt folosite doar pentru box, fiecare stil are un design propriu care se potrivește nevoilor practicantului.

Acest tip vă va ține mâna închisă într-o formă conturată împreună cu spatele mănușii și încheietura mâinii. Oferă mult mai multă stabilitate și suport pentru lovituri puternice.

Pentru Muay Thai

Acestea se aseamănă cu cele concepute pentru box, dar au câteva modificări pentru acest sport specific, care include lovituri puternice și apucături mai degrabă decât pumni.

Căptușeala de pe partea din spate a mănușii este de obicei mai groasă (pentru a ajuta la absorbția loviturilor în acea zonă), în timp ce partea din față și zona degetelor sunt mai flexibile pentru a permite deschiderea și închiderea mâinilor pentru a lupta, pentru a prinde lovituri sau pentru a ține adversarul.

Pentru MMA

Acest sport include toate artele marțiale în domeniul său de pregătire. Le puteți folosi pe cele concepute pentru box sau pentru Muay Thai, în funcție de tipul de antrenament. Deși există unele concepute pentru acest sport care au o formă și o funcționalitate diferite, datorită faptului că necesită o mișcare mai liberă. Degetele sunt expuse pentru a permite adversarului să fie ținut mult mai bine. Greutatea este, de obicei, de numai 4 uncii, spre deosebire de mărimea mai mică de box care este de 8.

Tipuri de mănuși de box

mejores-guantes-de-boxeo

Lumea de box există diferite tipuri de modele pentru diferite nevoi, asigurați-vă că o alegeți pe cea potrivită. Aici vă arătăm cum.

Antrenament universal

Sunt concepute pentru antrenamente cu parteneri de sparring sau cu saci. Căptușeala lor plușată și suportul pentru încheietura mâinii sunt concepute pentru a permite o sesiune de antrenament mai lungă, fără a vă lăsa încheieturile dureroase sau răsucite. De obicei, sunt puțin mai grele decât cele normale, greutatea lor putând oferi de fapt un antrenament bun.

Saci

Sunt asemănătoare cu cele universale, deși nu au cele două sau patru coloane grele de cauciuc care reprezintă principala caracteristică a mănușilor de antrenament.

Dacă doriți să vă condiționați pentru a reduce puterea loviturilor, mănușile de antrenament sunt o idee bună, mai ales dacă nu sunteți sigur de dumneavoastră sau de partenerul dumneavoastră. Cu un suport adecvat, ganterele de sac pot oferi un antrenament excelent fără a vă lăsa încheieturile deteriorate.

Luptă

Se situează undeva la mijloc între mănușile de antrenament și cele de luptă propriu-zise. Cu suficientă căptușeală și suport pentru a se adapta la zilele lungi, dar nu atât de mult încât să devină o pereche grea, acestea sunt incomparabile cu mănușile de competiție.

Și unul dintre principalele motive pentru acest lucru este că cele făcute pentru competiții sunt foarte ușoare, astfel încât boxerii să aibă o mai mare agilitate atunci când dau un pumn și să își mențină garda ridicată.

Concurență

Acestea sunt ușor de identificat datorită designului lor de căptușeală minimizată. Adesea mult mai grele decât omologii lor strict orientați spre competiție.

Aceste mănuși sunt mult mai potrivite pentru lupte scurte între luptători serioși în turnee reale. Dacă sunteți la început de drum, este foarte recomandat să nu folosiți acest tip, deoarece va trebui să vă antrenați destul de mult pentru a ajunge la acest nivel.