Manusi de golf

mejores-guantes-de-golf2

Orice jucător de golf știe că în acest sport, echipamentul este fundamental pentru a progresa, iar faptul de a avea cele mai bune mănuși de golf este un exemplu perfect în acest sens.

Aderența la crosă, precizia în swing și puterea pentru lovituri lungi sunt câteva dintre beneficiile unei perechi bune. Iar dacă suferiți de mâini transpirate, ca mine, vă va ajuta să îmbunătățiți senzația fiecărei lovituri.

Așadar, este timpul să vă luați adio de la răni după o practică îndelungată cu această comparație mănușă .

Cele mai bune mănuși de golf

Care sunt cele mai bune mănuși de golf?

În funcție de tehnica dumneavoastră, este posibil să aveți nevoie de un model întărit, de unul cu mai multă mobilitate sau de un model mai gros.

Cu toate acestea, nu vă panicați, aceste accesorii sunt mai puțin costisitoare decât credeți și oferă mai multe beneficii jocului dvs. decât multe alte lucruri. Purtarea unei mănuși bune vă va permite să îmbunătățiți fiecare lovitură și să vă oferiți confort și protecție pentru mână.

În prezent, piesele vin pentru stângaci, femei, mărimea junior, pentru mâini groase sau pentru jucătorii de iarnă. Astfel, nu mai există limitări sau scuze pentru a lovi mingea ca un campion.

Aceste opțiuni premium, versatile și bine concepute vor face ca expresia 'se potrivește ca o mănușă' să pară o a doua natură la fiecare ieșire pe gazon.

Iată cele mai bune mănuși de golf:

1. Mănușă de golf pentru bărbați Smart Glove SKLZ

Cu placă detașabilă

4107t4zP+IL

Vezi pretul Emag

Aceste mănuși sunt o adevărată explozie. Calitatea AAA a acestora se observă imediat. Acestea sunt prevăzute cu un ghidaj pentru încheietura mâinii, care asigură încheietura mâinii împotriva rănilor și îmbunătățește impactul pentru swing. Perfectă pentru perfecționarea loviturilor de precizie la mingea de golf datorită mânerului său confortabil.

2. Mănușă de golf X-Spann Callaway

Fără Velcro

418UOw1ytvL

Vezi pretul Emag

Aceasta este una dintre cele mai ușoare și mai netede mănuși pe care le-am purtat vreodată. Mânerul său din silicon se extinde pe toată lungimea degetului, iar senzația de moale este unică. Se adresează jucătorilor de golf dreptaci cărora nu le place greutatea suplimentară a acestor elemente de fixare întărite.

3. Blok-It Fur Lined Leather Gloves

Protecție de iarnă

41xFEdjjLJL

Vezi pretul Emag

Achiziționarea acestor mănuși a fost o investiție multifuncțională pentru mine, deoarece, dincolo de cursă, îți țin de cald. Puteți simți calitatea bună a lânii interioare și a pielii exterioare de la prima purtare. Deși nu sunt cele mai plăcute din punct de vedere estetic, acestea protejează împotriva frigului ca nimeni altul.

4. Mănușă bărbătească pentru mâna stângă WeatherSof FootJoy

Piele respirabilă

41faYFNRBRL

Vezi pretul Emag

Sunt sigur că ai deja un coleg care le folosește, eu aveam o mulțime de ele și de aceea le-am cumpărat, dar nu regret. Acestea conferă o flexibilitate unică mâinii, în special degetului mare , ceea ce facilitează menținerea unei bune aderențe la crosă. Sunt moi și se potrivesc excelent. (Mănușă de golf pentru bărbați Wilson Staff

Moliciune și eleganță

31DXL4EaqAL

Vezi pretul Emag

Una dintre cele mai ieftine pe care le-am văzut. Acesta combină materiale de diferite tehnologii, astfel încât mâna să se simtă liberă și fermă în același timp. Am exersat foarte bine cu ele și nu se uzează deloc, așa că durabilitatea lor este de 10.

Ce să cauți la o mănușă de golf?

Știu că piața poate fi copleșitoare, iar dacă este 41WdBO2-gfL

prima dată când căutăm mănuși, cu atât mai mult. Așadar, iată câteva sfaturi suplimentare care m-au ajutat să am întotdeauna cele mai bune mănuși în mâini:

Potrivire

Pentru a-și face treaba, mănușile trebuie să se potrivească ca și cum ar fi fost făcute la comandă pentru mâinile noastre. Dar nu aveți nevoie de o pereche personalizată , este suficient să alegeți mărimea potrivită.

Uitați-vă la măsurători, majoritatea produselor au o legendă cu lățimea și lungimea de la încheietura mâinii până la degetul arătător și degetul mare. Iar dacă optezi pentru un model de mărime unică, asigură-te că este prevăzut cu o închizătoare reglabilă la spate.

Vremea

Dacă plănuiți o excursie de golf într-o destinație tropicală, fiți pregătiți. Pentru a juca sub soarele fierbinte, este mai bine să alegeți mănuși cu fit de vară care au găuri de ventilație și de absorbție a umezelii. În aceste cazuri, este mai bine să stați departe de modelele din piele.

Pe de altă parte, antrenamentul în climatele mai reci necesită o mănușă termică de iarnă care să țină mâinile calde fără a produce transpirație internă.

Stil

În prezent, există multe modele diferite din care puteți alege. Mai ales când vine vorba de mănuși pentru femei sau pentru copii. Există o varietate de culori, cusături și imprimeuri realizate manual, dar și piese mai feminine care au grijă de unghii sau lasă loc pentru inele. Un stil care este, de asemenea, foarte popular este acela de a lăsa degetele libere pentru a spori aderența.

Cum se alege varianta potrivită?

Pentru a ști că ați cumpărat mărimea potrivită, trebuie să încercați imediat mănușile. O potrivire ideală permite ca vârful degetelor noastre să ajungă la capătul mănușii, iar palma să nu aibă un spațiu liber sau să creeze riduri pe spatele mănușii.

Nimic prea strâns sau prea slăbit. Se recomandă ca Velcro să acopere 75% din capacitatea sa, dacă trebuie să forțați mai mult, nu faceți alegerea corectă.

Atunci când purtați mănuși ar trebui să vă simțiți ca și cum nu purtați nimic, astfel încât mobilitatea ar trebui să fie maximizată. Și, bineînțeles, asigurați-vă că cumpărați o mănușă pentru mâna stângă dacă sunteți dreptaci, acest tip de greșeală este foarte frecvent.

Mărimi disponibile pentru mănușile de golf

Pentru a alege mănușa perfectă trebuie să cunoașteți un alt detaliu. Există două modele din punct de vedere al dimensiunilor: normal și cadet. Primul este puțin mai lung și mai subțire, în timp ce al doilea este conceput pentru mâini mai groase și degete mai scurte.

În plus, fiecare marcă variază, de obicei, între trei tăieturi: mică, medie și mare. Iar unele oferă măsurători în centimetri, în timp ce altele oferă măsurători în inci.

Materiale

Mănuși din piele

Acestea sunt cele mai fabricate țesături, deoarece este materialul preferat al jucătorilor de golf, deoarece pielea se potrivește ca niciun alt element la fiecare colț al mâinii și este moale la atingere. Este, de asemenea, foarte rezistent la transpirație , deși zilele ploioase îl pot face să rețină puțină umiditate.

Singurul dezavantaj este că, în timp, mănușile din piele pot ceda și pot ajunge să fie un pic mai întinse.

Mănuși sintetice

Sunt extrem de ușoare și potrivite pentru terenurile calde. Fibra sintetică este mai elastică și, prin urmare, durează mai mult. Cu toate acestea, nu există la fel de multe modele care să fie exclusiv din piele sintetică , majoritatea le încorporează la articulațiile articulațiilor articulațiilor sau pentru a oferi o flexibilitate suplimentară încheieturii mâinii.

Mănuși pentru orice vreme

Când zilele ploioase amenință să lase terenul și condițiile de joc teribile, o mănușă bună poate fi soluția.

Modelele pentru toate anotimpurile încorporează o combinație de materiale sintetice capabile să reziste la umiditate și să îmbunătățească aderența cu aceasta. Acestea includ, de asemenea, de obicei, un capac superior cu inserții din țesătură caldă.

Mănuși termice

Știu că, atunci când pasiunea ne cheamă, mulți dintre noi nu ne deranjează să ieșim să ne jucăm iarna. Așa că pentru noi, cei încăpățânați, au conceput niște piese mult mai calde și mai groase care, mai mult decât să ne ofere aderență, ne împiedică să ne înghețăm un deget.

Aceste mănuși vin în culori închise și sunt confecționate din material tricotat sau termic care vă permite să vă legănați indiferent de cât de caldă este ziua, dar vă avertizăm că nu sunt de obicei cele mai accesibile .

Acoperiș de iarnă

Practic, este o mănușă peste mănușă. Este cel mai bun mod de a vă proteja mâinile, deoarece sunt concepute din material 100% impermeabil la ploaie și la temperaturi foarte scăzute. Nu te poți juca cu ele, dar îți țin degetele calde între o gaură și alta.

Pe ce mână trebuie purtată mănușa?

Aceasta este o întrebare foarte frecventă printre începători, iar răspunsul este simplu: dacă sunteți stângaci, mănușa se pune pe mâna dreaptă , iar dacă sunteți dreptaci, mănușa se pune pe mâna stângă. Modelele pentru ambele mâini sunt rare, dar pot fi utile în cazul în care vă schimbați poziția și doriți să vă schimbați aderența.

De ce își scot profesioniștii mănușile în timpul jocului de putting?

Dacă ați petrecut deja o zi întreagă cu mănușa pe cap, știți răspunsul, și anume că dacă aveți mereu mâna acoperită puteți reduce senzația și atingerea degetelor. Prin urmare, în momentele în care este nevoie de mai multă precizie și control, este mai bine să se mențină nervii activi și să se măsoare distanța fără mănușă.

Ce trebuie să faceți atunci când o mănușă se udă?

Dacă vi se întâmplă acest lucru, recomandarea mea este să o lăsați să se aerisească. Dacă nu funcționează, atârnați-o într-un spațiu exterior și încă simțiți umezeala când o puneți, este mai bine să o schimbați.

S-ar putea să fiți surprins să aflați că profesioniștii poartă cu ei până la 6 mănuși pentru a le schimba dacă transpirația le strică imediat. Dar nu avem nevoie de atât de multe, încă. Așadar, este mai bine să aveți o pereche de rezervă și să le prelungiți durata de viață prin faptul că nu le folosiți în exces.