Masa de manichiura

mesa-de-manicure

Se spune bine că omul nu poate fi niciodată prea fericit cu ceea ce îi oferă natura. Practic nu am sprâncene și întotdeauna mi-a plăcut să am o privire ascuțită și sprâncene mai groase.

Să le vopsesc la salon atât de des era o sinucidere financiară, așa că cea mai bună investiție pe care am putut-o face a fost să aleg cel mai bun creion de sprâncene și să exersez până când acestea erau perfect definite.

Cele mai bune creioane de sprâncene

Care este cel mai bun creion de sprâncene?

Unul dintre marile avantaje ale creionului de sprâncene față de orice alt mod de a vă colora sprâncenele este că este una dintre cele mai puțin costisitoare metode. În plus, există atât de multe opțiuni pe masă încât este greu să găsești una care să fie prea rea.

Cheia va fi întotdeauna alegerea culorii potrivite, una care să nu fie prea groasă, deoarece poate fi dificil de manipulat, una sigură și ușor de aplicat și de estompat.

În general, îmi place să mă asigur că este rezistent la frecare, deoarece este posibil să vă treceți frecvent mâna peste zona respectivă și ar fi fatal dacă s-ar freca ușor.

Iată cele mai bune creioane de sprâncene:

1. Creionul de sprâncene NYX Cosmetics

Ușor de aplicat

41dTuDL1fjL

Vezi pretul Emag

Un creion de sprâncene bun, în negru , este practic un element de bază. Iar cel mai bun lucru la creionul retractabil al acestui brand este că culoarea se aplică lin și poate fi estompat sau estompat perfect pentru un aspect și mai natural.

Are o perie în partea de jos care este perfectă pentru a îndulci tușele și a stiliza sprâncenele - un must-have în geanta ta!

 

2. Creion de sprâncene L'Oréal Paris

Precizie garantată

31Xu5tbrRHL

Vezi pretul Emag

Vrei sprâncene definite ? Ei bine, optează pentru acest creion maro închis care îți oferă sprâncene naturale și perfecte instantaneu.

Ceea ce este interesant este faptul că culoarea de plumb este destul de naturală, iar vârful său este conceput pentru a fi foarte precis.

Este dotat cu un liner automat și o pensulă de estompare a cărei sarcină nu este alta decât aceea de a îndulci și de a atenua tușele.

 

3. Rimmel London Brow This Way Fill & Fillamp; Sculpt creion pentru sprâncene

Cu perie de pieptănat

514lv99446L

Vezi pretul Emag

Vârful său triunghiular este perfect pentru a imita aspectul firelor de păr și pentru a umple, defini și sculpta sprâncenele cu precizie.

Formula sa moale și cremoasă îl face plăcut de aplicat, mult mai mult decât o pomadă pentru sprâncene.

Este indelebil timp de până la 12 ore, deci este foarte rezistent și vă poate ține în timpul orelor de lucru sau în timpul petrecerii.

 

4. Creion de sprâncene WUNDER2 WUNDERBROW

Fără cruzime față de animale

41aw9qiwFwL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unui instrument de înfrumusețare care să vă permită să vă întrețineți sprâncenele din mers, m-am gândit imediat să cumpăr acest creion 2 în 1, cu un vârf înclinat pentru a defini sprâncenele și un vârf fin pentru a desena firele fine de păr.

Ambele fețe sunt foarte pigmentate și alunecă ușor, de bună calitate.

Este destul de confortabil de manevrat, deoarece are grosimea dorită pentru o manevrare ideală și destul de ușoară.

 

5. Creion de sprâncene Maybelline New York Brow Satin

Pentru a umple și defini

41wBzkNo+oL

Vezi pretul Emag

Atunci când cauți efectul unei sprâncene nuanțate, cel mai bine este să optezi pentru această variantă oferită de piața cosmetică.

Nu numai că umple și definește sprâncenele, dar lasă totul foarte mat, fără sclipici.

Vârful său de ceară cu culoare desenează sprâncenele într-un mod natural și fixează umbra celui de-al doilea pas. Este foarte recomandat de utilizatoarele sale și asta spune multe!

 

6. Creionul de sprâncene Ruwhere

Un mare succes

418UPZ5Fs5L

Vezi pretul Emag

De ce să mergi la salon pentru a-ți face sprâncenele semipermanente când le poți sculpta acasă într-un mod perfect?

Acest creion este cu adevărat minunat, puteți retușa zonele cu mai puțin păr și defini forma sprâncenelor, în timp ce cu ajutorul micii periuțe puteți îndepărta smocurile și pieptăna.

Este, de asemenea, rezistent la apă, astfel încât ajută la prevenirea posibilelor și foarte enervantelor pete cauzate de transpirație, ploaie sau apă.

 

7. Creionul de sprâncene Truume

Efect 3D pentru sprâncene

414OLEcP7PL

Vezi pretul Emag

Cerneala sa este foarte rezistentă, deci nu se estompează ușor, este chiar rezistent la apă și la transpirație.

În plus, raportul excelent preț/calitate îl face câștigător în această comparație.

Deși alte creioane vin cu trei vârfuri, acesta se deosebește prin faptul că are patru vârfuri foarte fine, în formă unghiulară.

Cu el poți să faci un traseu al sprâncenelor, să le definești și să le completezi - totul într-un singur instrument! Este ideal pentru utilizarea zilnică sau pentru călătorii.

 

Ce este un creion de sprâncene?

41X0oceb60L

Un creion de sprâncene vă permite să vă definiți și să vă modelați sprâncenele.

De obicei are forma unui creion obișnuit, de unde și numele său, și tocmai acest design ne oferă o mișcare mai confortabilă atunci când îl folosim.

Acest produs dă culoare sprâncenelor, vopsește zonele care sunt ușoare, fără o densitate mare de fire de păr.

Poate fi din lemn, cu un băț colorat în centru, sau din plastic, cu o panglică colorată retractabilă.

Magia sa constă în faptul că conține ingrediente speciale care aplică culoarea acolo unde este nevoie, totul într-un mod precis și controlat.

În plus, fiecare dintre ingredientele sale și formula sa, în general, este special concepută pentru a se asigura că microorganismele potențial dăunătoare nu se pot dezvolta și înmulți.

Prin urmare, ar trebui să se aibă întotdeauna grijă să se asigure că este hipoalergenic, mai degrabă decât să se caute ieftinirea.

Siguranța creionului de sprâncene este stabilită prin selectarea ingredientelor care sunt sigure și potrivite pentru acest scop.

În plus, creioanele pentru sprâncene sunt evaluate pentru potențialul lor de a provoca iritații ale pielii sau reacții alergice.

Siguranța produselor este, de asemenea, asigurată prin respectarea strictă a principiilor de asigurare a calității și a bunelor practici de fabricație.

Aceasta include testarea compatibilității produsului cu ambalajul, precum și a stabilității termenului de valabilitate.

Care este modul corect de utilizare a creionului de sprâncene?

Sunt multe femei care încă se tem să folosească un creion de sprâncene, pentru că este normal să crezi că loviturile pot fi prea puternice sau să crezi că nu ai pulsul potrivit pentru a face lovitura potrivită.

Dar, în realitate, totul este o chestiune de practică.

La fel cum un set de pensule superprofesionale nu te face neapărat un expert în machiaj, același lucru este valabil și pentru creioanele de sprâncene.

Pe lângă faptul că trebuie să o alegi pe cea mai bună, trebuie să îndrăznești să exersezi din nou și din nou până când reușești să o faci exact așa cum îți dorești.

Adevărul este că, atunci când vine vorba de a machia sprâncenele și de a lăsa un aspect natural în același timp, nimic nu se compară cu un creion de sprâncene bun.

Ca să puteți încerca și să vedeți că ceea ce vă spun eu nu este o prostie, vă las un pas cu pas cu cel mai simplu mod de a face acest lucru și care lasă un rezultat foarte profesional în același timp:

Și este foarte important să vă spălați foarte bine pe față înainte de a începe orice machiaj.

Nu numai că vă curăță, dar vă împrospătează fața și vă va lăsa un aspect general mai bun. Puteți face acest lucru doar cu apă micelară sau curățați cu apa de față.

După ce v-ați uscat fața, în special sprâncenele, următorul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă pieptănați sprâncenele în sus.

Unele creioane de sprâncene vin cu o perie, dar puteți folosi o perie de sprâncene pe care o aveți sau cea de la rimelul dumneavoastră, curată și fără reziduuri.

Acest pas vă va permite să creați un aspect proaspăt, de zi cu zi, arătându-vă în același timp mai bine unde sunt acele goluri fără păr.

  • Umpleți ușor golurile

Aceste spații goale sau goluri care au fost expuse trebuie umplute și aici intervine creionul nostru pentru sprâncene.

În mod ideal, începeți cu mișcări ascendente și completați până la cozi.

Dacă doriți un aspect natural cu tehnica fir cu fir, cel mai bine este să faceți mișcări scurte și ușoare, care să se potrivească cu lungimea firelor de păr din sprâncene.

Cu cât vârful creionului este mai fin, cu atât mai bine veți putea imita aspectul firelor naturale de păr din sprâncene.

Acum, pentru a obține arcade perfecte, următorul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă îngroșați arcada naturală fără a o umple prea mult la început, spre frunte, astfel încât să nu pară prea tare.

Sunteți mai degrabă un accentuator de ochi? Ei bine, pentru un aspect dramatic, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să prelungiți coada un pic mai mult și să umpleți spațiul.

Acest lucru va prelungi și va întări, în sens estetic, aspectul.

Pentru a da un efect de sprâncene stufoase , astfel încât toate tușele să fie îndulcite și totul să arate cât mai natural, trebuie să treceți din nou pensula.

Nu uitați să o faceți în sus, exact ca la început.

Alegerea nuanței potrivite de creion de sprâncene

Fie că îl numești eyebrow liner sau creion, vei avea întotdeauna nevoie ca acest produs să fie cel mai potrivit pentru sprâncenele tale, dar și accesibil pentru buzunarul tău, bineînțeles.

Dar, în acest caz, în special culoarea este factorul care poate face o mare diferență.

O nuanță potrivită poate face minuni pentru aspectul feței, îi poate da mai multă intensitate și dramatism, îți poate încadra mai bine ochii, îți poate evidenția ochii, pe scurt.

Dar este o altă poveste atunci când alegeți nuanțe sub sau mult peste nuanța dvs. naturală.

Pentru mulți, acest lucru poate fi o problemă la început, dar odată ce îl aveți, sunteți pe drumul cel bun.

Cel mai bine este să te orientezi după nuanța naturală a părului tău sau după nuanța pe care o ai la rădăcina părului în acest moment.

Mergeți cu două nuanțe mai deschise decât părul

Când vorbim despre a merge după nuanța rădăcinii părului pentru a alege nuanța potrivită a creionului de sprâncene, vorbim de fapt despre a o privi și a alege două nuanțe mai jos sau mai deschise decât ea.

Dacă ți se pare puțin absurd, trebuie să știi că alegerea aceleiași nuanțe ca și părul tău, cea exactă, îți va întări look-ul.

Două nuanțe mai jos este cheia pentru a vă potrivi perfect culoarea frunții cu cea a părului.

Evitați partea de sus a frunții

Important este să treceți întotdeauna deasupra sprâncenelor, dacă treceți mult peste ele și colorați pielea frunții puteți obține un efect foarte fals.

Păstrarea creionului departe de partea de sus este modul uimitor de a păstra un aspect natural și plăcut ochiului.

Dar ori de câte ori doriți un machiaj elegant, în stil drag queen, puteți sări peste această regulă și să exagerați pentru mai mult impact.

Trăsături mai ușoare

Cel mai bine este să uitați de trăsăturile întunecate, acestea pot accentua prea mult detaliile feței sau chiar vă pot face să păreți mai bătrână cu câțiva ani.

Dacă nu doriți nimic din toate acestea, așa cum presupun, cel mai bine este să vă limitați la tușe ușoare atunci când aplicați creionul, va arăta mai natural și mai proaspăt.

Nu apăsați pe creion

Aceasta este o tentație în care unii oameni cad ușor. Are foarte mult de-a face cu menținerea trăsăturilor ușoare - dacă ascuțiți prea mult creionul, totul poate părea mult mai exagerat.

Cheia este să vă păstrați mâinile ușoare, ca și cum v-ați colora sprâncenele.

Este cel mai simplu, dar și cel mai eficient și incredibil truc pentru a crea sprâncene precise, care arată frumos și natural.

Mișcare rapidă în sus

Modul corect de a ghida creionul cu mâinile este prin mișcări netede și rapide în sus.

Nu am de gând să vă mint, este o tehnică pe care este greu să o stăpânești la început. Dar veți observa diferența în rezultatul final: sprâncene mai pline și mai naturale!

Și nu uitați că practica face perfecțiunea.

Măsurarea este importantă

Aveți probleme în obținerea formei sau a arcului potrivit?

Șmecheria aici este să măsori și pentru a face acest lucru trebuie să iei un creion și o bandă de măsură, să o ții dreaptă pe o parte a nasului. Acesta este punctul în care ar trebui să înceapă sprânceana.

Acum că îl aveți, țineți creionul la un unghi din care atingeți capătul unui ochi de la un capăt, în timp ce atingeți nasul de la celălalt capăt. Acest punct va fi locul unde trebuie să se termine coada sprâncenei tale.

Acum, în mijlocul nasului, în timp ce atingeți începutul unui glob ocular, acesta este punctul perfect pentru curbura sprâncenei.

Păstrează-le proaspete

Aspectul pe care ar trebui să-l aibă sprâncenele tale este proaspăt și nu mă refer doar la culoare, în acest caz.

Atunci când pregătești fața și chiar și atunci când aplici machiajul, ideea este să nu supraîncarci fața, pentru că la final sprâncenele tale vor străluci.

Pentru că, datorită efectelor oxidante ale uleiului asupra pielii, machiajul sprâncenelor se va încălzi ușor în timp.

De aceea, dacă folosiți nuanțe roșii sau portocalii, va tinde să strălucească la sfârșitul zilei.