Masa de ping pong

mejor-mesa-de-ping-pong

De când am învățat să joc ping-pong, am descoperit că acest sport este o modalitate eficientă de a anima întâlnirile sociale și de familie de acasă, chiar și de a mă distrage în timp ce pierd câteva kilograme.

Următorul pas, după ce mi-am cumpărat propria minge și rachetă de ping-pong a fost să caut o masă de bună calitate care să-mi permită să joc oricând doresc și, din fericire, am găsit-o. Așa că vă voi însoți în căutarea celui mai bun.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei mese de tenis de masă pentru interior sau pentru exterior, dacă aveți un buget strâns sau prea mare, vă promit să vă ajut să vă simplificați căutarea. De aceea, vă ofer, în lista mea comparativă, cele mai bune cinci mese de calitate și la prețuri accesibile pentru toate gusturile și cerințele, cu specificațiile potrivite pentru spațiul dumneavoastră de joc și în funcție de nivelul dumneavoastră de expertiză.

Dacă vreți să cumpărați un model pentru jocuri în aer liber, trebuie să știți că acesta trebuie să fie fabricat din materiale robuste, deoarece trebuie să poată rezista la condiții meteorologice variate. De obicei, acestea au șasiuri din oțel care le conferă greutate împotriva forței vântului.

Indiferent de modelul pe care vă decideți să îl cumpărați, este important să aveți în vedere măsurile spațiului în care va fi amplasată, pentru a nu alege o masă prea mare sau prea mică. În general, este ideal dacă este pliabil, în cazul în care trebuie să-l depozitați. De fapt, unele modele vă permit să jucați cu jumătate de masă pentru un joc solitar.

În cazul în care sunteți începător, vă puteți permite să căutați modele mai puțin costisitoare. Dar în cazul în care aveți un nivel avansat sau căutați o masă pentru uz colectiv, într-un loc public, modelul trebuie să fie durabil, de preferință din lemn și plase puternice.

Cele mai bune mese de ping-pong

Iată cele mai bune mese de tenis de masă:

1. Masă de tenis de masă Cornilleau

Bine echipată

Calitatea finisajului și consistența mesei sunt două lucruri care trebuie evidențiate. Este o masă de tenis de masă ideală pentru utilizarea în aer liber, deoarece este întărită și are materiale solide în construcție și un design plăcut. Are dimensiunile internaționale stabilite de Federația Internațională de Tenis de Masă pentru orice masă de tenis de masă: 152,5 cm lățime și 275 cm lungime totală. Include suport lateral pentru rachetă și plasă. Oferă o bună stabilitate și este echipat cu roți duble de 150 mm pentru deplasare. (Masa de tenis de masă Joola

Ușor de asamblat

410KCzgONhL

Vezi pretul Emag

Dacă vă gândiți la o masă de interior pentru a vă iniția în lumea tenisului de masă, această masă confortabilă, ideală pentru spații mici, este cea mai bună alegere. Cu dimensiunile sale de 182 x 9 cm și înălțimea de 76 cm, se poate potrivi perfect într-o cameră sau într-un spațiu din casă sau în garaj, astfel încât va fi accesibil oricând pentru toată lumea. Chiar și așa, este o masă pliabilă, deci este foarte comodă de depozitat și chiar de transportat.

3. Masă de tenis de masă pliabilă Slazenger

Luați-o oriunde doriți

41DfVtz4FTL

Vezi pretul Emag

Acest produs este recomandat pentru a fi folosit de copii cu vârsta de peste opt ani. Este o masă de 1,5 metri care include o plasă, 2 palete și 3 seturi de mingi de ping-pong. Este un model complet pliabil, ceea ce îl face foarte ușor de depozitat și practic, deoarece îl puteți pune chiar și sub pat.

În același timp, același atribut și ușurința sa fac ca această masă să fie ușor de transportat oriunde și, de asemenea, de asamblat pentru utilizare. Acesta este destinat utilizării în casă și în încăperi închise.

4. Masă de tenis de masă pliabilă Homcom

Pentru utilizare în aer liber, pentru a o lua oriunde

41nn+QYjAVL

Vezi pretul Emag

Preferați să jucați tenis de masă în aer liber? Aceasta este o opțiune excelentă nu numai pentru acest lucru, ci și pentru a o lua oriunde doriți, deoarece este o masă pliabilă cu două mânere de transport pe ambele părți și un sistem de blocare eficient și optim.

Chiar și această metodă de pliere a picioarelor vă ajută să economisiți spațiu atunci când nu le folosiți. Greutatea sa convenabilă este de numai 20 kg, astfel încât nu este prea greu de transportat, dar suficient de robust.

5. Masă de ping-pong Garlando

Robustă și comod de mobilizat

319Z1pl0AnL

Vezi pretul Emag

Fanii tenisului de masă vor adora această masă pliabilă pentru interior, care are unul dintre cele mai valoroase atribute care contribuie la confort: patru roți, dintre care două se rotesc la 360º. După cum puteți vedea, acestea sunt excelente pentru a se mișca în același spațiu fără prea mult efort.

Este din lemn și este de culoare albastră. Are un dispozitiv de blocare care este ideal pentru a reduce la minimum mizeria atunci când se pliază placa. Vine cu siguranță deplină și cu aprobarea unui brand bun, așa că va fi o investiție bună.

6. Masă de tenis de masă de interior Creber

Distracție maximă acasă

41uTc14L5XL

Vezi pretul Emag

Această masă este destul de versatilă, deoarece include un suport pentru palete pe una dintre laturile sale și include și plasa. Dimensiunile sale sunt de 1,5 m x 1,55 m x 15 cm, iar greutatea aproximativă este de 60 kg, deci nu este un model portabil. De fapt, necesită instalare.

Cu toate acestea, este de bună calitate și este conceput pentru utilizare în interior. De asemenea, este destul de stabil datorită stâlpilor săi de susținere puternici și îl puteți folosi pentru a juca fronton dacă doriți să exersați.

7. Masă de tenis de masă Klarfit

Distracție maximă acasă

41Ls-a4rB-L

Vezi pretul Emag

Acesta este un alt model pliabil cu o reputație excelentă pe piață. Acesta are o suprafață de 75 cm x 153 cm în albastru și este rezistent la șocuri. Datorită designului său, poate fi depozitat ca o valiză, fără a fi nevoie de unelte sau de instalare. Astfel, îl puteți pune sub pat sau în dulap și să uitați de el.

Și cel mai bun lucru este că este gata de joc pentru că vine cu 3 bile și 2 palete de 12 mm grosime. În același timp, include și o plasă care vine în albastru și alb.

Ghid de cumpărare pentru cele mai bune mese de tenis de masă

Sfaturi pentru a cumpăra o masă de tenis de masă de bună calitate?

mejores-mesas-de-ping-pong-300x200

Un truc pentru a determina dacă o masă de tenis de masă este sau nu de înaltă calitate, este să vă uitați la grosimea blatului mesei. Cu cât este mai gros, cu atât este mai bun. În general, aceasta variază între 12 mm și 2 mm. Un model de 12 mm sau mai mic nu numai că va fi fragil, dar și ricoșeul al bilei va fi rău.

Pentru mesele de interior, putem avea în vedere o grosime medie (între 16 mm și 19 mm). Acesta va putea sta destul de bine în interiorul garajului sau pe podea și, cu o îngrijire optimă, nu ar trebui să se deterioreze ușor. Cu acest tip de masă de tenis de masă vă puteți aștepta la un ricoșeu consistent.

Grosimea mesei este un factor determinant pentru preț. Dacă optați pentru o masă cu o suprafață mai groasă, va trebui să investiți mai mult. Modelele între 22 mm și 25 mm sunt cu siguranță cele mai bune. Calitatea de 22 mm este fantastică, dar pentru jucătorii de tenis de masă mai experimentați sau profesioniști, este posibil să considerați că 25 mm este mai bună.

Care sunt cele mai bune mărci de mese de tenis de masă?

Pentru a juca tenis de masă în interior și în aer liber, există o mulțime de mărci și producători care fac o masă bună pentru tine. Dar dacă ar fi să vorbesc despre cele pe care le-am testat personal și despre care am putut afla despre calitatea lor, pot menționa mărci precum Donic, Andro, Joola, Cornilleau, Butterfly, Sponeta și Stiga. Am testat personal una sau două mese de la acești producători de-a lungul anilor și experiența a fost excelentă.

Cât costă o masă de tenis de masă?

În acest caz, trebuie să vă gândiți că o masă de tenis de masă care este prea ieftină este prea ieftină pentru că nu este de cea mai bună calitate. Acesta este motivul pentru care veți găsi pe piață o serie de mese cu un preț de aproximativ 100 EUR și cu o grosime mai mică de 16 mm. Nu este recomandat nici măcar pentru a juca tenis de masă în interior.

O masă cu o grosime medie poate ajunge la peste 200 EUR și este bine să fie un punct de plecare pentru investiții. Cu alte cuvinte, acesta ar putea fi bugetul minim pe care îl puteți cheltui pentru o masă de tenis de masă cu un salt decent și durabilitate. Dacă doriți o masă de tenis de masă de calitate pentru competiții, ar trebui să vă gândiți la peste 300 EUR, iar unele pot ajunge chiar și la 1000 EUR. Acestea merită investiția.

De unde puteți cumpăra o masă de tenis de masă?

După cum v-ați aștepta, majoritatea magazinelor de tenis de masă vând atât mese, cât și comprar-una-mesa-de-ping-pong-300x200

alte accesorii necesare, cum ar fi rachete de tenis de masă, cauciucuri, lame, mingi și multe altele. Este posibil să existe un magazin în apropierea dumneavoastră, important de știut este dacă aveți mijloacele necesare pentru a-l transporta sau dacă acesta oferă acest serviciu.

Prin urmare, o opțiune bună ar putea fi să vă cumpărați online noua masă de tenis de masă pentru exterior, masa de tenis de masă pentru interior sau masa de tenis de masă pliabilă. Amazon oferă de obicei oferte excelente, precum cele pe care le-am ales în această selecție, și sunt livrate la ușa ta. Dacă aveți un buget restrâns, puteți căuta întotdeauna opțiuni la mâna a doua pe site-uri precum milanuncios sau în ziarul local.

Recomandări pentru casă, cluburi și școli

Indiferent dacă jucați tenis de masă în casă sau în apartament, într-un club sau la școală, trebuie să știți că există atât de multe opțiuni pe piață încât unele sunt mai potrivite pentru anumite locuri decât altele. O masă de tenis de masă pentru exterior se va potrivi, de exemplu, unei școli.

Mese de tenis de masă pentru casă

Dacă sunteți interesat de o masă de tenis de masă pentru a o amplasa în casă, motivele pot fi variate, dar există trei motive principale și există unul pentru fiecare situație:

  • Distracție în familie: În acest caz, adevărul este că o masă de tenis de masă de 16 mm, în care puteți investi aproximativ 100 EUR, nu va face o mare diferență față de o masă de tenis de masă de 25 mm, care poate ajunge până la 1000 EUR. Aici puteți reduce investiția, deși nu vă recomand să vă lăsați păcăliți de bibelourile de 12 mm, care sunt fragile și au un ricoșeu mediocru.
  • Practică serioasă: Recomandarea aici este să alegeți cea mai bună calitate pe care v-o puteți permite. În acest caz, alegerea minimă ideală ar trebui să fie o masă de tenis de masă cu o grosime de 19 mm. Acesta vă va oferi un salt bun și, cu o îngrijire adecvată, va dura mult timp. O calitate superioară corespunde meselor tipice de tenis de masă de club, acestea sunt mai scumpe, dar merită să le aveți acasă pentru antrenament.
  • Utilizarea în aer liber: Unele persoane au mult spațiu afară, pe terasă, în grădină și în alte locuri. În acest caz, o masă optimă de tenis de masă în aer liber este calea de urmat. Jucând tenis de masă în aer liber, cu o masă de tenis de masă pentru exterior, veți experimenta o provocare mai dificilă în vânt și ploaie - și poate fi mai distractiv!

Mese de ping-pong pentru cluburi

De preferință, acestea ar trebui să aibă între 22 și 25 mm. Când vine vorba de mese de tenis de masă mai ieftine, investiția devine mult mai mare, deoarece acestea trebuie înlocuite frecvent. Mesele de ping-pong de bună calitate rezistă mulți ani și oferă o mai bună rezistență, fiind ideale pentru antrenament.

Mese de tenis de masă pentru școli

Într-o școală sau într-un colegiu, o masă de tenis de masă poate fi folosită la fel de mult ca într-un club, așa că va fi destul de uzată la sfârșitul zilei. Nu numai că se vor juca mult, dar o vor lovi și chiar se vor așeza și sta în picioare pe ea, ceea ce o masă subțire sau de grosime medie nu va rezista. Ar trebui să optați pentru o masă între 22 și 25 mm. Dar poate fi unul la mâna a doua, în stare bună.

Lucruri de luat în considerare atunci când cumpărați o masă de tenis de masă

Dacă doriți o masă de tenis de masă pentru o utilizare ocazională, în familie, nu trebuie să vă cheltuiți toate economiile pe ea. Pentru antrenament, aveți nevoie de o masă de tenis de masă de înaltă calitate. În orice caz, există câteva detalii care trebuie analizate:

Portabilitate

Primul lucru la care trebuie să vă gândiți este dacă doriți să aveți o masă statică, dacă va trebui să o depozitați după fiecare utilizare sau să o mutați în mod regulat. Dacă se intenționează să o mutați, masa de tenis de masă trebuie să fie ușor de montat, pliabilă, cu roți și frâne.

Grosime

Doar dacă sunteți un jucător serios de turnee aveți cu adevărat nevoie de o masă de tenis de masă de 25 mm. Acestea oferă o revenire bună și uniformă, dar, în funcție de nevoile dumneavoastră, puteți trece de la 19 mm la 22 mm și investi mai puțini bani.

Sprijin bun

Masa de tenis de masă trebuie să aibă picioare bune, solide și suporturi puternice dacă va fi folosită în mod regulat de dumneavoastră sau de mai multe persoane. Ar trebui să fie prevăzută cu nivelatoare de picioare în partea inferioară, astfel încât, atunci când se joacă pe un teren sau pe o podea neuniformă, nivelatoarele să poată menține înălțimea standard a mesei de 30 de centimetri deasupra podelei.

Stabilizare

Masa nu trebuie să fie deformată. Orice îndoire sau deformare care ar putea afecta săritura mingii, suprafața trebuie să fie plană. Prin urmare, acordați o atenție deosebită înălțimii mesei din toate părțile și unghiurile.

Plasă

În mod ideal, ar trebui să aveți o plasă cu garnituri de acoperire moale, pentru a nu zgâria suprafața. Aceste cleme nu trebuie să se înfunde în suprafața sau în partea inferioară a mesei.

Utilizare în aer liber

În cazul în care urmează să fie utilizat în aer liber, picioarele și suporturile sale sunt de obicei impermeabilizate pentru o rezistență sporită. Suprafața poate fi realizată din metal sau lemn cu un strat impermeabil, inclusiv unele forme de laminat sintetic.