Masa pentru laptop

mesa-para-ordenador-portátil

Cu toții iubim confortul și versatilitatea mesa-para-ordenador-portátil

pe care ni le oferă laptopurile noastre, însă, adesea, petrecem prea multe ore în fața lor în poziții care nu sunt bune pentru spatele nostru. Dacă v-ați săturat să stați cocoșat în timpul zilei de lucru, atunci ar trebui să știți care este cea mai bună masă pentru laptop care vă va oferi confortul pe care îl căutați.

Atunci când folosiți un computer, partea superioară a ecranului ar trebui să fie chiar deasupra nivelului ochilor, iar tastatura ar trebui să fie sub înălțimea cotului, dar acest aranjament nu este posibil în cazul unui laptop.

Deoarece ecranul și tastatura sunt atât de aproape unul de celălalt, trebuie fie să vă aplecați în față și să coborâți gâtul, fie să ridicați mâinile, brațele, umerii și încheieturile mâinilor în același timp.

Dacă folosiți laptopul pentru perioade lungi de timp, va trebui cel puțin să ridicați ecranul sau să coborâți tastatura, dar cel mai probabil va trebui să le faceți pe amândouă în același timp.

Privitul în sus cu un monitor independent este ideal, deoarece multe dintre ele au o înălțime mai mare decât un laptop. Pe de altă parte, un ecran mai mare vă va oferi mai mult spațiu pentru a lucra, dar dacă nu dispuneți de buget sau de spațiu, cea mai bună opțiune pe care o puteți lua pentru a vă proteja postura și sănătatea este să vă cumpărați un suport pentru laptop.

Cele mai bune mese pentru laptop

Studii medicale recente confirmă că, împreună cu un mouse și o tastatură externă, un suport pentru laptop poate ajuta la fixarea posturii și la reducerea durerilor de gât, de spate și de brațe.

Următoarea listă se bazează pe o comparație extinsă pe care am făcut-o între numeroase mărci și modele, care este susținută și de opinia unei multitudini de cumpărători care sunt mulțumiți de achiziția lor.

Iată cele mai bune birouri pentru laptop:

1. Avantree masă de noptieră ajustabilă pentru laptop Avantree

Cu variație de înălțime

51M5Cpe079L

Vezi pretul Emag

Acest birou de lucru uimitor este tot ce ai nevoie pentru a-ți păstra postura perfectă și a lucra confortabil. Așezat pe birou, veți putea lucra în picioare oricând doriți, evitând astfel lumbago și alte dureri lombare.

Datorită butoanelor sale de blocare automată, puteți varia rapid înălțimea suportului între 24 și 32 cm, iar cele 2 cleme vă permit să alegeți unghiul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Construcția sa este robustă, dar totuși destul de ușoară, poate fi pliată, materialele sale sunt de bună calitate și o puteți transporta oriunde prin simpla pliere a mesei.

Este practică, confortabilă, adaptabilă, are un preț accesibil oricărui buzunar, are dimensiunile de 52 x 0,9 x 30 cm și greutatea de 1,5 kg.

2. Wonder Worker Folding Laptop Table

Cu găuri pentru ventilație

41NHAiDRN2L

Vezi pretul Emag

Acest suport este ideal pentru calculatoare cu un ecran de 17 inci. Este foarte compact, se adaptează la o mare varietate de utilizări și este foarte ușor de transportat.

Acesta încorporează orificii pentru ca computerul să fie mereu răcoros și îl puteți regla în poziția care vă este cea mai confortabilă, datorită butoanelor sale inovatoare și convenabile care se rotesc la 360 de grade.

Este fabricat din aluminiu de înaltă calitate, este destul de ușor, cântărind doar 1,3 kg, are unul dintre cele mai ieftine prețuri de pe piața , iar dimensiunile sale sunt de 53,3 x 29,2 x 6,4 cm.

3. Songmics Bamboo Laptop Table

Fabricată din bambus

41fCfnwBvGL

Vezi pretul Emag

Această masă incredibilă și frumoasă este fabricată din bambus natural, are un finisaj excelent și este solidă, durabilă și foarte ușor de curățat. Este foarte versatilă, practică și, pe lângă faptul că poți să îți așezi laptopul pe ea, poate fi folosită și pentru a citi, studia și lua micul dejun confortabil, fie în pat, fie pe canapeaua ta preferată.

Se pliază pentru a ocupa mai puțin spațiu și are o ajustare maximă de 10 cm. Unghiul său de înclinare vă va oferi o vizibilitate mai bună, iar designul său original, care încorporează un mic sertar, vă va permite să plasați în interior orice tip de document.

Are un design scobit pentru a permite circulația aerului, este ideal pentru laptopuri de până la 15 inci, dimensiunile sale sunt de 55 x 29 x 35 cm, greutatea sa este de 3,1 kg și este mai puțin scump decât concurența.

4. Homdox masă pliabilă pentru laptop

Disponibilă într-o varietate de culori

41MvfVUAEdL

Vezi pretul Emag

Această masă pliabilă este foarte ușor de depozitat oriunde, materialele cu care este fabricată sunt de foarte bună calitate și o puteți configura la multe înălțimi și poziții diferite, deoarece atât baza, cât și picioarele pot fi mutate datorită celor 3 butoane de pliere pe care le are fiecare braț.

Îl puteți folosi pentru a vă așeza laptopul, pentru a citi sau pentru a lua masa de prânz în mod confortabil. Este destul de spațioasă și este disponibilă într-o varietate de culori și are, de asemenea, o tavă mică pentru a vă pune băutura preferată în timp ce lucrați.

Are o bază antiderapantă, are un preț redus, măsoară 59,6 x 26,8 x 4,8 cm, dimensiunile tăvii pentru băuturi sunt de 18 x 16 cm, este fabricat din plastic și aliaj și cântărește doar 1,5 kg.

5. AmazonBasics suport de laptop ventilat reglabil

Preț și calitate excelente

512V-k1CRFL

Vezi pretul Emag

Cei de la Amazon Basics ne aduc acest suport minunat pentru laptop, care a fost foarte bine evaluat de utilizatori. Designul său inovator cu grilă subțire permite aerului să circule liber, menținând în permanență computerul răcit.

Dispune de un organizator cu 6 fante pentru gestionarea ordonată a cablurilor, iar înălțimea reglabilă de la 12 la 35 de grade este optimă pentru o lectură și o tastare confortabile.

Este perfectă pentru laptopurile cu dimensiuni între 14 și 15 inci, designul său este destul de discret, elegant și cu un aer industrial. Este robust, ocupă puțin spațiu și are un preț bine economic. Acesta măsoară 33,02 x 27,94 x 16,51 cm, este de culoare neagră și cântărește 1,1 kg.

Ce este o masă pentru laptop?

O masă pentru laptop sau un suport pentru laptop este un dispozitiv care poate fi așezat pe orice suprafață, cum ar fi o măsuță, o canapea sau un pat, și este conceput special pentru a vă putea așeza confortabil laptopul pe el.

Beneficiile unei mese pentru laptop

Dacă aveți un laptop pe un suport pentru laptop vă poate ușura munca, deoarece ecranul va fi mult mai aproape de nivelul ochilor, iar tastatura va fi la un unghi mult mai confortabil decât dacă ar fi pe orizontală, ceea ce îl face mai ergonomic și vă solicită mai puțin încheieturile mâinilor.

Un alt beneficiu al utilizării unei mese pentru laptop este creșterea fluxului de aer. Atunci când un laptop nu este așezat pe o suprafață înălțată sau plată, fluxul de aer este restricționat.

Cu toate acestea, atunci când standul este utilizat, aerul circulă și se mișcă în mod optim. Unele modele mai scumpe includ ventilatoare pentru a disipa căldura dinspre computer, ajutând la răcirea acestuia.

La locul de muncă, o masă pentru laptop poate fi utilizată în mod obișnuit, deoarece s-a demonstrat că îmbunătățește atât eficiența, cât și performanța lucrătorilor. Unele standuri includ, de asemenea, o stație de andocare pentru a permite conectivitatea suplimentară cu alte dispozitive, cum ar fi fascicule video și imprimante .

Atunci când vă gândiți la un birou pentru laptop, trebuie să verificați cu mare atenție restricțiile de dimensiune pentru fiecare laptop. De exemplu, dacă aveți un laptop cu un ecran de 17', asigurați-vă că achiziționați un birou care este făcut pentru această dimensiune specifică.

Cine ar trebui să cumpere o masă pentru laptop?

Oricine lucrează ore îndelungate cu un laptop ar trebui să-și ia una dintre aceste mese. Rețineți că un suport bun ar trebui să ridice laptopul astfel încât nivelul ochilor dvs. să fie cu 1 sau 2 centimetri sub partea superioară a ecranului atunci când sunteți așezat.

De asemenea, vă recomandăm să nu folosiți tastatura sau trackpad-ul laptopului atunci când acesta se află pe masă și este întotdeauna mai bine să folosiți o tastatură externă, precum și un mouse separat.

Deoarece fiecare dintre noi are un corp, un calculator și o configurație a biroului diferite, este foarte dificil să recomandăm un singur suport cu înălțime fixă care să fie potrivit pentru toată lumea. Dacă locul dvs. obișnuit de lucru este pe un birou, atunci ar trebui să puteți regla înălțimea ecranului la nivelul ideal pentru cazul dvs. particular.

Acest lucru înseamnă că majoritatea oamenilor vor trebui să comande un birou pentru laptop care să fie reglabil pentru a-l seta la înălțimea pe care o considerați necesară.

O altă caracteristică pe care ar trebui să o căutați este aceea că ar trebui să fie foarte robustă și fabricată din materiale de bună calitate. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să se clatine în timp ce tastați și că trebuie să poată rezista fără probleme la greutatea calculatorului.

Pentru cei care au spațiu limitat în casă sau la birou, există modele cu roți care sunt foarte ușoare și funcționează ca o masă pliantă care sunt, de asemenea, destul de stabile și durabile, oferindu-vă tot ceea ce căutați într-un singur produs.

Ce spun experții despre birourile pentru laptopuri?

Experții spun că poziția ideală atunci când lucrați la un laptop sau la un PC de birou este de a crea un unghi de 90 de grade în timp ce sunteți așezat, inclusiv cu capul drept și orientat spre față.

Partea superioară a monitorului trebuie să fie întotdeauna la nivelul ochilor sau puțin sub nivelul acestora, în timp ce antebrațele trebuie să fie poziționate la 90 de grade față de trunchi sau paralel cu podeaua.

Cu toate acestea, laptopurile fac această poziție aproape imposibilă și chiar dacă reușești să adopți o astfel de poziție, vei regresa rapid la o poziție de tip Quasimodo.

Pe termen lung, acest lucru poate provoca unele dintre următoarele simptome

  • Probleme musculo-scheletice
  • Dureri de cap
  • Ochi încețoșați
  • Vedere dublă
  • Dureri la nivelul gâtului și al încheieturilor mâinilor
  • Dureri la nivelul gâtului și al încheieturilor mâinilor

Toate aceste neplăceri pot fi rezolvate sau chiar evitate dacă se utilizează un suport portabil de bună calitate. Testele arată că, după utilizarea acestor accesorii, vă veți da seama rapid că ar fi trebuit să le cumpărați cu mult timp în urmă.

Acestea sunt foarte benefice, deoarece vă permit să lucrați mai ușor și veți putea să vă folosiți laptopul într-un mod mai confortabil. Luați în considerare acele modele care, pe lângă faptul că sunt ergonomice, au ventilatoare încorporate care vă vor ajuta să vă răciți dispozitivul, economisind o mulțime de bani în reparații viitoare.

Pe lângă sănătate și supraîncălzire, există un alt avantaj asociat cu utilizarea unui suport pentru laptop și anume funcționalitatea și eficiența pe care s-a dovedit că le aduce la locul de muncă.

Multe modele încorporează stații de andocare pentru a conecta mai multe dispozitive, astfel încât să fie toate într-un singur loc. O mai bună conectivitate înseamnă un schimb mai rapid de informații, ceea ce economisește mult timp și știm cu toții că timpul înseamnă bani!

De asemenea, stațiile de andocare vă pot ajuta la organizarea spațiului dumneavoastră, deoarece multe dintre ele sunt prevăzute cu zone în care vă puteți depozita documentele și fante speciale pentru a păstra cablurile în ordine.