Masa pliabila

mesa-plegable

Faptul de a avea o masă pliabilă bună mi-a ușurat mult viața în numeroase ocazii. Nu numai că sunt foarte confortabile și rezistente, dar cea mai bună masă pliabilă este, de asemenea, foarte convenabilă și portabilă. Atât de mult, încât le-am folosit pentru lucruri atât de variate, de la simpla utilizare a computerului sau mâncarea în timp ce mă uit la televizor, până la campingul cu prietenii.

Cu toate acestea, trebuie să fiu sinceră și să accept că nu a fost ușor să o găsesc pe cea mai bună. A trebuit să trec prin mai multe modele înainte de a-l găsi pe cel potrivit.

Alegerea mobilierului din casa ta va influența decorul acesteia, așa că dacă te gândești să variezi elementele pentru a o face mai atrăgătoare, dar mai ales confortabilă, cea mai bună masă pliantă te va ajuta să distribui mai bine spațiul.

Mesele pliante sunt multifuncționale, deoarece sunt portabile și le puteți amplasa în casă, în grădină, în bibliotecă, într-o cameră, în birou, sunt de obicei ușoare și de dimensiuni bune, astfel încât le puteți amplasa în diferite locuri, după cum doriți.

Prețul meselor pliante variază de obicei în funcție de marcă și de calitatea materialelor folosite, dar puteți fi siguri că majoritatea sunt produse durabile și utile.

Cele mai bune mese pliabile

Care este cea mai bună masă pliabilă?

A avea acasă o masă pliabilă este o opțiune excelentă, deoarece este un produs multifuncțional cu care puteți desfășura diferite activități fără ca acesta să ocupe prea mult spațiu și de care puteți renunța în orice moment.

Prețurile meselor pliante sunt de obicei foarte accesibile, important este ca atunci când faceți achiziția să vă asigurați că este realizată cu materiale care au fost avizate cu teste de garanție, astfel încât să o puteți folosi o perioadă lungă de timp.

În această listă comparativă vă vom prezenta câteva mărci și modele de mese pliabile complet funcționale.

Iată dintre cele mai bune mese pliabile:

1. Masă pliantă Papillon 8043810

21jFp5LHhDS

Vezi pretul Emag

Această masă dreptunghiulară este 100% pliabilă, cu picioarele lipite de partea superioară, care este împărțită în două părți care se unesc și pot fi apoi încărcate cu ușurință. Este înaltă, măsurând 122 x 61 x 74 cm.

Are un blat de masă din polietilenă foarte rezistent, ceea ce îl face ideal pentru exterior și mai rezistent la lovituri, apă, intemperii și chiar la soare. Părțile metalice sunt lăcuite pentru o protecție suplimentară.

2. Masă pliantă Maxchief XXL90

31Slf8KadPL

Vezi pretul Emag

Această masă pătrată măsoară 91,4 cm în partea de sus și 74,3 cm în înălțime. Blatul mesei este fabricat din material foarte rezistent, cu protecție UV, iar piesele metalice sunt rezistente la impact și umiditate, fiind totodată foarte precise în construcția lor. Cântărește doar aproximativ 10 kg și poate fi pliată cu ușurință, ascunzându-i cele 4 picioare sub blatul mesei.

Folosiți-o cu scaune și veți avea o masă foarte comodă.

3. Masă pliabilă Newstorm Oskar

21HOZS52RSL

Vezi pretul Emag

Cu o lungime de 1,82 metri, această masă dreptunghiulară este ideală pentru a mânca în grup sau pentru a o lua cu dvs. și prietenii dvs. într-o excursie cu cortul. Are avantajul de a se închide complet, lăsându-vă cu un blat de masă destul de plat și ușor de transportat. În plus, sistemele sale de închidere sunt destul de sigure și durabile datorită calității construcției sale.

Această masă pliabilă are protecție UV și cântărește doar aproximativ 11 kg.

4. Masă pliabilă Todeco

41YG4lgM6eL

Vezi pretul Emag

Are o capacitate de greutate excelentă de 100 kg, astfel încât puteți transporta totul pe ea. De asemenea, oferă suficient spațiu în interior pentru a vă întinde picioarele sau pentru a plasa alte obiecte, ceea ce îl face ideal pentru camping.

Dispune de un sistem de blocare, astfel încât placa să nu se prăbușească în timpul utilizării, are material anti-rugină, materiale ecologice și protectori pe picioare pentru a preveni zgomotul și deteriorarea podelei.

5. Masă pliantă Life Time LFT 122

31rUBZrxOmS

Vezi pretul Emag

Aceasta este o masă extensibilă care poate fi cât de înaltă sau cât de joasă doriți, deoarece permite reglarea înălțimii la 60, 74 sau 90 cm. În afară de acest mare confort, are un sistem de blocare bun pentru a preveni plierea accidentală, este ușor de pliat și de depozitat și vine chiar cu un mâner convenabil pentru a fi transportat și purtat în mână.

Are protecție UV, este fabricat din polietilenă și are o capacitate suficientă pentru cel puțin 4 persoane.

6. Masă pliabilă AMANKA

31Akg7rCXML

Vezi pretul Emag

Fabricată din aluminiu, această masă este extrem de ușoară (cântărește doar 4,9 kg) și robustă. În plus, este foarte ușor de pliat și de transportat pentru a-l lua la plajă, în camping sau pur și simplu în jurul casei. Sprijiniți-l de peretele atunci când nu este utilizat și nici nu veți observa că este acolo. Cu toate acestea, poate suporta doar o greutate de 50 kg.

Datorită designului picioarelor sale, înălțimea poate fi reglată între 55, 62 și 70 cm.

7. Modern Loft Trick C3 Masă pliantă C3

21aj0DGEIpS

Vezi pretul Emag

Design francez ingenios și atrăgător, realizat din plăci aglomerate melaminice de 16 mm grosime . Această masă este ideală pentru de interioare.

Dimensiunile sale sunt de 103 x 76 x 73,4 cm, ceea ce îl face foarte convenabil, deoarece nu ocupă mult spațiu.

Culoarea este foarte modernă, alb cu gri. Cântărește 17 kg, ceea ce permite mutarea sa fără inconveniente majore. Este elegantă, robustă și de o calitate dovedită și, mai presus de toate, este mai ieftină decât multe alte modele.

8. Todeco masă de bufet de camping Todeco 183cm

41YG4lgM6eL

Vezi pretul Emag

Masă modernă, la preț redus, în stil catering. Are picioare antiderapante . Este complet pliabil și transportabil.

Dimensiunile sale sunt de numai: 183 cm lungime x 75 cm lățime x 74 cm, iar atunci când este pliată măsoară: 91,5 cm x 75 cm x 8,5 cm, astfel încât puteți economisi mult spațiu.

Îl puteți folosi și pentru camping, pentru că se curăță ușor cu ajutorul unui burete. Poate susține până la 100 kg, are spațiu pentru 6 persoane.

9. Masă pliabilă din aluminiu Milestone Camping

41MYLCeXo3L

Vezi pretul Emag

Aceasta este o masă foarte confortabilă la preț redus, care măsoară 100 cm x 60 cm, cu patru dimensiuni posibile de înălțime joasă și medie la alegere: 73 cm x 80, 87 cm x 94 cm.

Structura sa este ușoară, rezistentă, poate susține o greutate de până la 20 kg.

Designul său este de construcție robustă și ușoară, este de culoare neagră, astfel încât este discret și se combină în diferite medii.

Pe partea laterală are un mâner de transport practic, astfel încât îl puteți transporta atunci când este pliat. (Masă pliabilă din lemn Alco 1-117

31dudeOwyTL

Vezi pretul Emag

Model simplu, pliabil, ușor de curățat și de transportat. Cântărește 6,2 kg și suportă până la 35 kg.

Măsoară 80 cm x 60 cm x 70 cm, iar înălțimea sa este de 70 cm. Nu necesită asamblare. Este ideală pentru a o păstra acasă sau în grădină pentru gustări.

În dimensiunea sa pliată este foarte îngustă, de numai 5 cm, deci este ideală dacă doriți să o transportați în portbagajul mașinii.

11. D'CASA White Folding Square Table

41thrn+EdWL

Vezi pretul Emag

Este economică și măsoară 48cm x 48cm x 65cm, iar când este pliată măsoară 48cm x 3,5cm x 80cm, astfel încât o puteți depozita într-un dulap sau o puteți sprijini de un perete fără să ocupe prea mult spațiu.

Cântărește doar 5 kg și este de culoare albă, ideală pentru decorațiuni calde, în aer liber. Picioarele sale asigură stabilitate.

Dacă doriți să luați o cină romantică în doi, această masă este ideală.

În ceea ce privește designul și aspectul, suprafața lăcuită nu se pătează ușor și rezistă la vopsea, zgârieturi și pete alimentare. Poate fi curățat cu o cârpă umedă.

Ce este o masă pliantă?

O masă pliantă este un tip de mobilier care are picioare care pot fi pliate și desfăcute pe propriul blat.

mesa-plegable

În acest fel, economisiți spațiu și le puteți muta din bucătărie în sufragerie, sau chiar le puteți lua în camping, deoarece sunt super confortabile și portabile. De fapt, acestea sunt concepute în acest scop, motiv pentru care sunt fabricate din materiale foarte ușoare și rezistente.

De asemenea, le puteți folosi cu scaune pliante pentru un confort și mai mare.

Mecanism de pliere

Acest tip de mobilier își poate plia picioarele datorită sistemului de balamale amplasate în punctele de îmbinare a picioarelor cu partea superioară. Acestea fiind spuse, picioarele sunt foarte bine fixate pe masă și rămân întotdeauna atașate de masă. Este important de menționat că această zonă de pliere folosește adesea materiale dure, cum ar fi metalul, numai că acestea pot fi oarecum grele, ceea ce diminuează confortul mesei.

Prin urmare, mulți producători de scaune de înaltă calitate le fac cu piese din aluminiu pentru a păstra duritatea mesei pliante, dar și pentru a o menține ușoară.

Anatomia unei mese pliante

Este important să cunoașteți componentele noii mese pliante înainte de a o cumpăra. Doar atunci vom ști cu adevărat ce aspecte să căutăm și ce să urmărim la fiecare model atunci când alegem.

Acesta este partea superioară a mesei, care se așează deasupra cadrului și a picioarelor. Acesta poate fi din lemn, plastic, laminat sau melamină.

Suprafețele de masă sunt adesea prevăzute cu dispozitive de protecție a marginilor pentru a preveni deteriorarea din cauza loviturilor, zgârieturilor, murdăriei sau loviturilor. Acestea pot fi fabricate din vinil sau rășină și oferă întotdeauna un finisaj foarte curat și profesional noii dvs. mese pliante.

 • Mecanism de blocare a mesei pliabile

Acestea sunt sistemele utilizate pentru a face ca picioarele să se plieze și să se desfășoare cu ușurință. Acestea sunt conectate la picioare și sunt amplasate sub blatul mesei, oferind stabilitate și siguranță aparatului.

După ce ați terminat de folosit masa, este suficient să pliați picioarele și să le fixați pe mecanismul de blocare.

O bucată groasă de metal care se plasează chiar sub suprafață pentru a distribui greutatea în mod corespunzător și pentru a consolida întregul sistem.

Acestea sunt suporturi suplimentare atașate la picioare pentru a asigura o durabilitate suplimentară.

Aceasta se referă la întregul sistem de susținere a mesei care, în funcție de material, poate oferi stabilitate, siguranță și greutate redusă în cazul aluminiului sau poate ajunge să fie puțin greu și inconfortabil atunci când se folosesc metale foarte grele.

Piese de plastic sau de cauciuc care sunt atașate la picioarele mesei și care protejează podeaua de zgârieturi, deoarece, de cele mai multe ori, picioarele unei mese pliante sunt, de obicei, din metal. De asemenea, acestea asigură stabilitate și aderență, împiedicând picioarele să alunece pe podea și previn zgomotele deranjante atunci când masa este târâtă.

Alegerea unei mese pliante

Când vine vorba de cumpărarea unei mese pliante, trebuie să căutați mult mai mult decât o structură de bază cu o suprafață plană, patru picioare și posibilitatea de a o plia.

Cu atât de multe stiluri și opțiuni de mese pe piață, uneori confuzia se desfășoară mai repede decât mesele. Prin urmare, am redus câteva dintre principalele caracteristici pe care trebuie să le luați în considerare pentru a vă ajuta să alegeți masa pliabilă perfectă pentru nevoile dvs.

Rezistența la intemperii:

Primul lucru de care trebuie să țineți cont este cât de des intenționați să folosiți masa. Intenționați să o folosiți în interior, în exterior sau în ambele cazuri? Mesele pliabile sunt cel mai adesea folosite atunci când este nevoie de locuri suplimentare sau de o suprafață de lucru temporară.

De multe ori, utilizarea unei mese nu este 'planificată', așa că este important să se ia în considerare protecția mesei împotriva intemperiilor și a deteriorării cauzate de apă.

Metalul zincat sau acoperit cu pulbere va preveni ruginirea atunci când este lăsat la exterior.

Căutați protecție pe orice suprafață din lemn, apa (sau umiditatea) poate produce adesea straturi aderente și poate provoca deformări. Acesta este motivul pentru care unele sunt fabricate cu un capac din plastic solid.

Portabilitate:

Nu toată lumea poate ridica 50-60 de kilograme și nu toată lumea are un camion pentru a transporta mese de 6 sau 8 picioare.

Luați în considerare greutatea mesei și unele caracteristici de design, cum ar fi un mâner de transport sau posibilitatea de a o plia în două. Designul pliabil facilitează depozitarea mai multor obiecte în portbagajul mașinii.

Greutatea unei mese va depinde în mare măsură de materialul de construcție al acesteia. Ridicați masa înainte de a o cumpăra și gândiți-vă cum să o transportați în casă sau la birou. Trebuie să exercitați o forță mare?

Durabilitate:

Gândiți-vă la scopul pentru care doriți să folosiți masa și analizați greutatea nominală a greutății portante.

Două lucruri care trebuie luate în considerare pentru mesele din plastic turnat prin suflare sunt tipul de plastic. Tipul de plastic ar trebui să fie un plastic greu, de mare impact, care nu se va crăpa, nu se va sfărâma și nu se va desprinde.

De asemenea, trebuie să pipăiți suprafața mesei. Dacă este calcaros și creează un reziduu alb pe deget, este posibil ca producătorul să fi folosit prea mulți aditivi (cum ar fi calciu) în plastic pentru a reduce costurile.

În timp ce calciul și alte minerale fac masa mai rigidă, atunci când un producător adaugă prea mult calciu, acesta poate face ca suprafața mesei să devină fragilă și predispusă la crăpături.

De asemenea, căutați colțuri rezistente la lovituri, deoarece mesele pliante tind să cadă ușor atunci când sunt transportate și montate.

Siguranță:

Probabil că cele mai neglijate caracteristici sunt cele de siguranță - ultimul lucru de care aveți nevoie este ca masa să se prăbușească în timp ce o folosiți!

Căutați un mecanism de blocare sigur pentru picioarele mesei. Vă recomandăm un inel de blocare 'gravitațională' - un inel care alunecă peste cadrul piciorului mesei (cu ajutorul gravitației naturale - deci nu trebuie să îl glisați) și blochează picioarele în poziție.

Acest lucru va împiedica picioarele mesei să se îndoaie la lovituri.

Dacă masa se pliază în jumătate, căutați un mecanism care blochează masa atunci când este asamblată.

Acest lucru va menține masa plană în timp ce lucrați la ea, astfel încât să nu înceapă să se îndoaie la mijloc atunci când este lovită.

Tipuri de mese pliante

Există mese TV, numite și mese personale, care sunt folosite pentru a privi la televizor, a mânca sau a lucra la un mic proiect. Acestea sunt de obicei individuale. Există, de asemenea, mese dreptunghiulare în care fiecare masă este pliată separat, ideale pentru a juca cărți.

Pe de altă parte, există mese pentru uz general sau pentru banchete. Primele pot fi dreptunghiulare, pătrate sau rotunde, iar cele din urmă sunt destul de spațioase, cu suprafețe care se pliază pentru a fi ușor de transportat.

În sfârșit, există altele pentru picnic care au bănci pe laturi opuse sau chiar se pliază pentru a lua forma unei bănci.

Opțiuni de utilizare a unei mese pliante

În majoritatea locuințelor moderne de astăzi, spațiul este foarte important. Asta înseamnă că orice lucru care poate oferi o mare utilitate fără să ocupe prea mult spațiu este o adevărată binecuvântare.

O masă pliabilă se potrivește perfect, iar în cele ce urmează sunt zece moduri inovatoare în care o astfel de masă ar putea fi folosită pentru a vă face viața mai ușoară și mai bună.

 • La mesele în familie: gospodăriile cu spațiu limitat au adesea tendința de a renunța la o masă de luat masa, deoarece ocupă prea mult spațiu.

Cu toate acestea, o masă pliabilă poate fi depozitată atunci când nu este utilizată și apoi montată rapid atunci când este necesar.

Acest lucru înseamnă că practica plină de satisfacții a mesei în familie, în care toți membrii familiei stau împreună, poate fi reintrodusă în orice gospodărie.

 • Jocuri de masă sau de cărți: ideală pentru Crăciun sau pentru orice altă ocazie specială, o masă pliantă poate fi folosită și ca suprafață de joc pentru a juca un joc de masă sau de cărți preferat.
 • Pentru vânzări: capabilă să vă ajute să economisiți spațiu în casa dvs. în mai multe moduri, o masă pliabilă face, de asemenea, foarte simplu să organizați o vânzare de garaj și să scăpați de dezordine.

Ușor de strecurat în mașină atunci când este pliată, masa poate fi instalată rapid la locul vânzării de garaj și vă permite să vă expuneți în mod atractiv mărfurile pentru potențialii cumpărători.

 • Crearea unui birou la domiciliu: mulți oameni doresc să lucreze de acasă, dar de multe ori nu dispun de un spațiu de lucru adecvat pentru a fi eficienți.

Cu toate acestea, o masă pliabilă poate fi folosită ca birou pentru laptop, documente și orice altceva ar fi necesar.

 • Oferiți un spațiu pentru cadouri: o notă finală excelentă pentru a face ca petrecerea de aniversare a oricărui copil să fie puțin mai specială. Permiteți fiecărui oaspete să își ia bunătățile sau să plaseze cadourile pentru sărbătorit sau sărbătorită într-un singur loc.
 • Adăugați confortul unei excursii cu cortul: cele mai bune excursii cu cortul sunt cele care combină marea natură cu confortul de acasă.

O masă pliabilă, de exemplu, este ușor de luat și permite participanților să mănânce confortabil, în loc să fie nevoiți să țină farfuriile în mâini sau să stea pe jos.

 • La o petrecere: fie că este vorba de o nuntă regală, de o nuntă informală sau de o altă ocazie la fel de specială, marile sărbători tind să ocupe mult spațiu.
 • Deschide-ți propriul bar: dacă organizezi o petrecere acasă și vrei să-ți impresionezi cu adevărat invitații și să-i lași să creadă ce barman grozav ești, o masă pliantă este o idee excelentă pentru a le oferi câteva băuturi spirtoase atunci când sosesc.

O modalitate distractivă și atractivă de a face acest lucru este să vă amenajați propriul bar, așezând băuturile disponibile pe o masă în apropierea locului unde vor sosi prietenii și cei dragi.

 • Echipați-vă mai bine grătarul: când prietenii și familia se adună în jurul unui grătar de vară, o masă pliantă poate fi de neprețuit atunci când este instalată în grădină. De asemenea, îl puteți folosi în bucătărie pentru a pune la îndemâna copiilor gustări, dulciuri sau băuturi.
 • Faceți o masă de călcat improvizată: dacă nu aveți spațiu suficient și nu puteți avea o masă de luat masa și o masă de călcat, o masă pliantă poate fi o soluție excelentă.

Asigurați-vă doar că suprafața este rezistentă la temperaturi ridicate și că are o opțiune de reglare a înălțimii.

Cum puteți alege între mesele pliante rectangulare și rotunde?

Mesele dreptunghiulare sunt disponibile în lungimi de la 2 ½' la 8'; și lățimi de la 1 ½' la 3'.

O masă rotundă tipică are un diametru cuprins între 24' și 72'; 60' este cea mai comună dimensiune și poate găzdui confortabil între șase și opt persoane, în funcție de tipul de scaun.

Măsurați-vă instalația și stabiliți câte persoane doriți să așezați.

Mesele dreptunghiulare sunt adesea folosite pentru nevoi multifuncționale, cum ar fi evenimente comunitare, catering, mese și cursuri de formare, în timp ce mesele rotunde sunt mai des folosite pentru banchete, nunți sau alte ocazii formale de luat masa.