Masaj pentru picioare

el-mejor-hidromasaje-para-pies

La sfârșitul zilei este normal să ne simțim obosiți sau să ne doară picioarele și nu există nimic mai bun pentru a ne relaxa decât cel mai bun hidromasaj pentru picioare, un dispozitiv care va pune capăt epuizării extremităților după o zi stresantă.

Dispozitivul este atât de avantajos încât este indispensabil pentru cei care petrec ore lungi de lucru în picioare, dar și pentru cei care lucrează ore îndelungate la birou, deoarece pot suferi și ei de lipsă de circulație după o zi lungă petrecută în poziție șezândă.

Doar gândindu-ne la senzația plăcută pe care o generează un astfel de masaj cu apă caldă ne face pe toți să ne dorim unul, este, de asemenea, un obicei sănătos care îmbunătățește starea picioarelor și chiar sănătatea emoțională prin ameliorarea stresului, motiv pentru care este o investiție care merită și care vă va scuti și de câteva vizite la spa.

Cele mai bune hidromasaje pentru picioare

Care este cel mai bun hidromasaj pentru picioare?

Aparatele de hidromasaj pentru picioare au multe beneficii, iar atunci când vine vorba de investiții căutăm cel mai bun model existent, care, prin caracteristicile sale, este capabil să satisfacă chiar și pe cei mai pretențioși utilizatori.

Navigând pe internet puteți găsi orice număr de modele de hydromassage spa, dar nu toate au ceea ce caută majoritatea oamenilor, totuși, după ce am analizat propunerile celor mai recunoscute branduri am făcut o compilație cu ceea ce după părerea utilizatorilor, preț și specificații reprezintă cele mai bune opțiuni de investiții și unde veți găsi cu siguranță preferatul dvs. pentru a vă răsfăța din confortul casei dvs. HoMedics FS-250-EU 41yx1ksHtbL

Vezi pretul Emag

Următoarele sunt cele mai bune aparate de masaj pentru picioare cu hidromasaj:

1. HoMedics FS-250-EU

41IyiQ3SacL

Vezi pretul Emag

Acesta este un aparat care reunește tot ce se poate aștepta mai bun de la un hidromasaj pentru picioare obosite. Este capabil să facă hidromasaj, să ofere terapie magnetică sau terapie cu câmp magnetic prin magneții săi integrați și să încălzească apa .

Pe de altă parte, creează masaje cu bule cu ușurință, având o suprafață largă, texturată și role de masaj care vor stimula ușor fluxul sanguin la picioare și picioare.

Puteți uita de preîncălzirea apei cu acest spa pentru picioare, deoarece o face rapid atunci când încărcați echipamentul și nu stropește zona, reducând astfel șansele de murdărie pe podea; este un dispozitiv ușor, bine finisat și se potrivește cu ușurință la picioare de până la mărimea 47.

Echipamentul nu are un preț mic, dar calitatea sa bună merită fiecare euro investit.

2. Hidromasaj pentru picioare Beurer FB-35

41AfxPARhbL

Vezi pretul Emag

Cel mai bun lucru la acest aparat de hidromasaj este puterea sa de 140W cu care va face masaje vibrante energice și cu bule.

Este perfect pentru a încorpora uleiuri și a vă bucura de aromaterapie, astfel încât picioarele dvs. vor fi relaxate, moi și igienice.

Este unul dintre cele mai ușor de utilizat, are doar trei butoane pentru a-l controla și puteți, de asemenea, să imitați tratamentele de talasoterapie , deoarece are un recipient pentru a aplica săruri minerale fără a obstrucționa conductele echipamentului.

Include, de asemenea, accesorii pentru a putea lucra direct pe picioare, iar aceste accesorii au cârlige pentru a le agăța frumos pe marginea recipientului.

Unii consideră că este zgomotos, dar puterea aparatului de masaj este motivul. Este ieftin în comparație cu avantajele oferite și are clienți mulțumiți care îl recomandă cu căldură.

3. Ufesa aparat de masaj electric pentru picioare Ufesa

41Lzg7Omy0L

Vezi pretul Emag

Pentru un aparat cu puterea sa, este ușor în greutate și compact în dimensiuni, dar se potrivește confortabil la aproape orice picior și cel mai bun lucru este că are un mâner care îl face ușor de ținut și de mutat dintr-un loc în altul.

Căldura pe care o oferă este prin puncte de lumină infraroșie și menține temperatura apei exact așa cum vă place. Oferă terapie magnetică și este perfect pentru eliberarea tensiunii și îmbunătățirea circulației sângelui , precum și pentru a relaxa picioarele cu rolele clasice de masaj cu textură.

Are una dintre cele mai rezistente structuri, deoarece este confecționată din material ABS rezistent, evită stropii și are o bază antiderapantă pentru o mai mare stabilitate.

Este una dintre cele mai bine apreciate de cumpărători și este o investiție în sănătate care vă va lăsa mulțumiți.

Prețul este accesibil în comparație cu alte modele similare și vine cu o garanție de un an, astfel încât puteți investi fără riscuri.

4. Bañera de hidromasaje Medisana FS 883

41BJqEuNwQS

Vezi pretul Emag

Pare să aibă un design de bază, dar are puterea și versatilitatea pe care le așteptați de la un astfel de aparat și cântărește doar 1,5 kg, fiind unul dintre cele mai ușoare.

Vei adora perii și piatra ponce care o completează, împreună cu adâncimea căzii cu hidromasaj , care înseamnă că lichidul din interior poate ajunge cu ușurință până la glezne, astfel încât picioarele tale se vor simți răsfățate și vor fi ca noi cu doar o sesiune de 10 sau 15 minute de pedichiură .

5. Bomann FM 8000 CB foot whirlpool

el-mejor-hidromasaje-para-pies

Vezi pretul Emag

Nu o să vă vină să credeți cât de economic este, mai ales când știți ce calitate are și că este fabricat tot în Germania, în conformitate cu standarde stricte.

În ciuda prețului său scăzut, aparatul va încălzi apa, va masa intensiv și îl puteți folosi cu sau fără apă cu foarte puțin.

Cada de picioare este, de asemenea, confortabilă, cu o capacitate bună de apă și este ușor de utilizat, cu un singur buton pentru patru moduri de utilizare.

Modulul provine de la o marcă bine stabilită în domeniu, astfel încât durabilitatea și buna calitate a acestuia sunt garantate.

 

Ce este un spa pentru picioare?

Este un aparat cu un recipient care se umple cu apă și pies-bajo-agua

în care se introduc picioarele, căruia i se face un masaj relaxant și care, la rândul său, este dotat cu diverse tehnologii capabile să ofere un tratament aproape personalizat în funcție de nevoile dumneavoastră.

Aceste dispozitive sunt utilizate la domiciliu sau în centre de înfrumusețare profesionale și servesc la înfrumusețarea sau eliminarea senzației de epuizare a extremităților.

Utilizarea recomandată a mini spa-ului pentru picioare este de cel puțin o dată pe săptămână, mai ales pentru beneficiile mentale , deoarece datorită acestuia se obține o stare de relaxare benefică pentru toată lumea.

Cum funcționează un hidromasaj de picioare?

În principiu, echipamentul funcționează prin generarea unei mișcări în apă care curge între degetele de la picioare, tălpile și vârful picioarelor, promovând o stare de bine care se răspândește în tot corpul.

În general, în partea de jos a suprafeței pediluviale unde se vor odihni picioarele, aparatul are texturi sau role de masaj cu vibrații pentru a ajuta la relaxare, precum și opțiuni pentru a încălzi apa, a crea spumă sau chiar terapie cu câmp magnetic prin faptul că are magneți integrați, dacă sunteți pasionați de această disciplină, deși din punct de vedere științific nu există studii care să valideze beneficiile acesteia.

Unele persoane nu au încredere în utilizarea unor astfel de dispozitive, însă acestea sunt sigure, dar pentru o utilizare corectă se recomandă citirea în detaliu a manualului pentru a fi atenți la sugestiile producătorului.

 

De ce ar trebui să am un spa pentru picioare?

Equipar-Magazine

Beneficiile acestui aparat sunt incredibile și oricine poate beneficia de el. Cu ajutorul acestuia vă puteți recupera după o activitate intensă sau pur și simplu vă puteți bucura de un moment plăcut în timp ce vă răsfățați.

Chiar și așa, există persoane care se întreabă dacă este o investiție care merită, mai ales cei care se gândesc să o facă pentru prima dată, ținând cont de valoarea aparatului sau de funcțiile de masaj al picioarelor pe care le oferă, așa că, dacă vă aflați în acest grup, vă invităm să răspundeți la aceste întrebări pentru a vă putea decide:

Este necesar să vă gândiți dacă aparatul va face cu adevărat ceva pentru dumneavoastră; în prezent, mulți medici îl recomandă, în special pentru cei care lucrează ca ospătari, profesori, ofițeri de securitate sau pentru persoanele care lucrează ore întregi în picioare.

De asemenea, pentru cei care suferă de stres, epuizare la sfârșitul zilei, probleme de circulație a sângelui, membre umflate din cauza sarcinii sau altele.

Doar gândindu-te la cât de bine te vei simți să îți masezi picioarele cu apă caldă și la toată seninătatea care îți va invada corpul, pentru mulți este necesar.

Cât de util este aparatul depinde de timpul și de cerințele dumneavoastră, unele persoane îl folosesc o dată pe săptămână, dar există și persoane care îl folosesc de două sau trei ori pe săptămână. Dacă nu este o nevoie de sănătate ca atare, probabil că îl veți folosi o dată la două săptămâni, dar chiar și așa, este o achiziție care merită și va reprezenta o economie la aceste tratamente în centrele specializate.

  • Am o afecțiune pe care încerc să o rezolv?

Unele persoane au o afecțiune clinică ce poate fi tratată cu dușuri fierbinți pe picioare, un specialist se va ocupa de stabilirea acestui lucru, și cu o atenție deosebită în cazul celor care suferă de diabet sau neuropatii.

Pe de altă parte, în cazul circulației sanguine scăzute, a durerilor sau a umflăturilor picioarelor, echipamentul este super util, iar rezultatul va fi picioare perfect igienizate, frumoase și cu pielea moale.

În funcție de buget, există modele pe care le puteți cumpăra. La fel ca în cazul tuturor echipamentelor electrice, puteți găsi modele simple sau de înaltă calitate, variind în ceea ce privește opțiunile, tipurile, nivelurile de vibrații, accesoriile, controlul temperaturii apei, capacitatea recipientului și multe altele.

Unele sunt atât de ieftine încât le puteți obține cu doar 30 €, dar există și unele care costă mai mult de 200 €; de aceea este necesar să analizați opțiunile pe care doriți să le aveți și să stabiliți un buget pentru a o alege pe cea care vi se potrivește cel mai bine.

 

Ce caracteristici ar trebui să aibă un aparat de masaj pentru picioare bun?

Cel mai bun aparat de masaj pentru picioare va fi cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră, ținând cont de modelele de aparat și de avantajele pe care le oferă pentru a înțelege mai bine ce să alegeți; totuși, în general, cel mai bun echipament are următoarele:

Apa caldă este și mai relaxantă și cu beneficii mai mari. Unele unități mențin doar apa caldă, dar altele pot fi setate la o temperatură diferită a apei pentru un confort sporit.

Bulele sunt foarte distractive, iar bulele sunt create de presiunea apei care circulă împreună cu un săpun care nu numai că va curăța bine picioarele, dar le va lăsa și un miros plăcut și moale.

Nivelul de vibrații în cele mai bune dispozitive poate fi, de asemenea, reglat. Sistemele mai puternice generează vibrații viguroase care pot fi resimțite chiar și la nivelul gleznelor sau între degetele de la picioare, reducând astfel punctele de presiune.

  • Accesul ușor la comenzi

Dacă aveți butoanele și butoanele departe de raza de acțiune, acest lucru scade mult din confortul echipamentului; este foarte inconfortabil să trebuiască să trebuiască să faceți manevre pentru a face o reglare a aparatului, de aceea acestea ar trebui să se afle în partea superioară a căzii cu hidromasaj și cu o posibilitate mai mică de contact cu apa; de asemenea, se recomandă ca acestea să fie mari, cu o suprafață texturată, astfel încât să poată fi apăsate sau rotite cu ușurință.

La rândul lor, cele mai avansate pot fi controlate chiar și cu picioarele, iar altele dispun de telecomandă, ceea ce reprezintă un mare avantaj în ceea ce privește confortul.

  • Compatibilitate cu sărurile sau uleiurile

Cu cât mai versatil, cu atât mai bine. Faptul de a putea folosi uleiuri esențiale este o necesitate pentru mulți și îmbunătățește experiența oricui, deoarece acestea au aplicații terapeutice dincolo de masaj sau curățare, în timp ce sărurile de baie sporesc plăcerea și relaxarea picioarelor.

Echipamentul poate efectua chiar și aromaterapie pentru utilizator în timp ce calmează picioarele, așa că, dacă dispozitivul este compatibil cu astfel de produse, merită.

De obicei, aceste dispozitive sunt mari și au nevoie de mult spațiu pentru depozitare, unele au un sistem de cârlige care le permite să fie atârnate, ceea ce reprezintă un avantaj bun pentru locurile mici.

Pe de altă parte, este important să se ia în considerare dimensiunea și greutatea echipamentului, precum și modul în care este eliminată apa. Pe de altă parte, este util atunci când are un capac care protejează lichidul atunci când nu este utilizat temporar.

Când ne referim la portabil , înseamnă că este mic, sau să spunem că este suficient de mic pentru a vă încăpea confortabil în picioare și pentru a stoca cantitatea indispensabilă de apă. În sine, așa cum am menționat mai devreme, aceste dispozitive sunt voluminoase și nu vă puteți aștepta să le luați cu dvs. într-o călătorie, ar fi foarte incomod.

De asemenea, este bine că îl puteți schimba cu ușurință sau îl puteți lua cu dvs. pentru a arunca apa.

În caz contrar, cel mai probabil va rămâne mult timp în garderoba ta din cauza disconfortului pe care îl presupune purtarea ei.

  • Controlul mișcării apei

Mișcarea apei este una dintre cele mai importante caracteristici ale băii cu hidromasaj, precum și capacitatea de a regla intensitatea, altfel acest echipament ar fi incomplet în funcția sa.

Unele pot adapta unghiurile, direcțiile jeturilor sau viteza de curgere, astfel încât utilizatorul va beneficia de un tratament perfect adaptat gustului său.

Cum se utilizează un hidromasaj pentru picioare la domiciliu

Întrebări frecvente

Are hidromasajul pentru picioare proprietăți medicale?

Deși o cadă cu hidromasaj nu este un leac pentru diverse afecțiuni, este adevărat că acestea au o serie de beneficii, ajutând la ameliorarea durerii, a stresului și a tensiunii la nivelul picioarelor, ceea ce se traduce într-o experiență foarte relaxantă.

Cât timp ar trebui să fie folosite băile de hidromasaj pentru picioare?

Ședințele de până la 15 minute sunt cele mai bune, astfel că multe aparate încorporează un timp de masaj prestabilit, care va fi suficient pentru a vă bucura de relaxarea și beneficiile hidromasajului sau pentru a vă pregăti picioarele pentru a folosi accesoriile de pedichiură.

Pot să adaug ceva la baia cu hidromasaj pentru a face picioarele mai moi?

Da, de fapt, puteți adăuga puțină sare de epsom, care este excelentă pentru exfoliere și îndepărtarea pielii moarte care cauzează uscăciunea, lăsându-vă o piele foarte netedă și moale.

Ar trebui să adaug apă rece sau apă caldă la aparatul de spa pentru picioare?

Acest lucru va depinde de echipamentul pe care decideți să îl cumpărați. Unele jacuzzi vă permit să încălziți apa prin intermediul unor elemente de încălzire, astfel încât puteți face un masaj cu apă caldă la temperatura pe care o doriți, deoarece acestea au de obicei termostate. Alte modele vă permit doar să păstrați apa caldă în interior, așa că va trebui să o încălziți în prealabil prin fierbere pe plită sau în cuptorul cu microunde.

Surse:

Studiu experimental-clinic privind efectele hidromasajului cu apă salsobromoiodată de la Thermae Oasis în boala cronică de stază venoasă a membrelor inferioare - PubMed

Beneficiile pentru sănătate ale unui masaj al picioarelor - WebMD