Masina de numarat monezi

mejores-contadores-de-monedas

Mejor-contador-de-monedas-300x300

Fratele meu a deschis o mică cafenea într-unul dintre spațiile de lângă stația Bilbao a metroului din Madrid. Am fost dispus să-l ajut cu serviciul clienți.

Vă puteți imagina cât de mulți oameni sosesc în fiecare zi și, deși avem un tip care ne ajută să numărăm banii, trebuie să avem cea mai bună casă de bilete disponibilă.

Dacă tot suntem aici, am sugerat să ne luăm și un contor de monede, pentru a putea oferi un serviciu mai eficient și mai rapid.

Se oferă câte puțin din toate. Important este să o alegeți pe cea care servește scopurilor afacerii și care este cea mai puțin costisitoare.

 

Cele mai bune numărătoare de bancnote

Care este cea mai bună numărătoare de bancnote?

Cea mai bună contorizatoare de bancnote va depinde de nevoile și preferințele dvs., așa că atunci când cumpărați va trebui să analizați oferta, astfel încât să puteți alege în consecință.

Primul lucru pe care ar trebui să îl luați în considerare este prețul, cu greu veți găsi un contor de bancnote care să fie cu adevărat ieftin, dar, în funcție de cerințele dumneavoastră, veți găsi mai multe la un cost accesibil .

Ar trebui să luați în considerare și alte calități, cum ar fi viteza de numărare, numărul de bancnote pe minut și compatibilitatea. Dacă nu vă asigurați, de exemplu, că aparatul numără euro și nu dolari, veți arunca banii pe apa sâmbetei.

Dacă aveți îndoieli cu privire la caracteristicile care ar putea fi mai bune pentru dumneavoastră, poate că o privire la această listă comparativă vă poate ajuta.

Iată cele mai bune numărătoare de bancnote:

1. Numărătoare de bancnote mixte S400MD Detectalia

Compatibilă cu diverse tipuri de monedă

41YNiBgMTuL

Vezi pretul Emag

Capabilă să numere până la 1500 de bancnote pe minut, mașina de sortare a bancnotelor vă garantează o detecție de 100% și, în plus, dispune de o funcție de adăugare pentru pachete și baloți de bancnote.

Este un aparat potrivit pentru magazine, întreprinderi și bănci, deoarece, datorită vitezei sale de numărare , puteți ști rapid câți bani aveți la dispoziție.

Este de o calitate profesională și foarte performantă, numără bancnote mixte , detectând rapid bancnotele false, datorită unui cititor care determină autenticitatea banilor de hârtie.

2. Detector și totalizator de bancnote false CDP DP6500E

Diferențiază bancnotele în funcție de valoarea nominală

41D27SWK7oS

Vezi pretul Emag

Fabricat cu tehnologie de procesare digitală care oferă precizie ridicată, acest aparat citește diverse tipuri de monedă , inclusiv euro, dolari americani și lire sterline.

Este un dispozitiv electronic care vine cu un detector de bancnote false care vă oferă un raport pe valoare și o unitate de numărare pe valoare nominală. Funcționează în mod optim cu bancnotele de euro cu valori nominale cuprinse între 5 și 50.

Are un totalizator care vă permite să cunoașteți rapid sumele de bani numărate. Are un design portabil , robust și compact. Îl puteți lua oriunde.

3. Numărătoare de bancnote Cablematic

Rapid și precis

41bDz722sxL

Vezi pretul Emag

Echipat cu tastatură numerică , butoane de comandă pe panoul frontal și afișaje de programare , acesta este un aparat compatibil cu euro, care funcționează rapid fără a totaliza pachetul de bancnote pe care îl introduceți în tăvile sale.

Dispune de o tavă de intrare și de ieșire a bancnotelor cu detectoare de nivel în fiecare tavă, în plus, datorită designului său, poate detecta automat densitatea bancnotei.

Cu mașina de numărat bancnote Cablematic , veți putea număra rapid bancnotele în locuri aglomerate, cum ar fi cazinourile și băncile.

4. Mașină de numărat bancnote Duramaxx

Potrivită pentru cantități mari

41sG4UfoZ0S

Vezi pretul Emag

Echipată pentru a asigura numărarea de mare viteză a bancnotelor, această mașină este ceea ce aveți nevoie pentru a accelera lucrurile în sălile de jocuri de noroc, magazinele de vânzare cu amănuntul și instituțiile financiare.

Dispune de un sistem blindat de detectare a falsurilor care verifică de trei ori autenticitatea bancnotelor, cu verificări prin câmp magnetic, metalic și cu lumină ultravioletă . Acesta detectează majoritatea metodelor de contrafacere de pe piața .

Îl puteți utiliza în oricare dintre cele două moduri de utilizare, fie automat , fie manual, numărare liberă și în cantități specifice.

5. Numărătoare și sortatoare de bancnote MVPower

Practică și fiabilă

Realizată din materiale rezistente și de foarte bună calitate, această numărătoare de bancnote este una dintre cele mai recomandate pentru utilizarea în magazine, restaurante și alte afaceri în care este necesară o numărare rapidă și precisă.

Este un contor inteligent , are un afișaj cu LED-uri și detectează autenticitatea prin imagine, urme de securitate, raze ultraviolete și alte forme de verificare.

Dispune de un sistem de alimentare cu bancnote care vă permite să numărați până la 1000 de bancnote pe minut. Trebuie doar să plasați pachetul în contorul de încărcare și mașina își va face treaba.

 

Ce este un contor de bancnote?

Este o mașină sau un dispozitiv creat pentru a vă economisi timp și a crește precizia în procesul de numărare a monedelor, bancnotelor, cecurilor sau cupoanelor. Elimină erorile umane care rezultă adesea din numărarea manuală bucată cu bucată.

Funcționează prin plasarea pachetului de bancnote pe un suport, iar aparatul le numără automat cu o anumită rată pe minut. Aceasta variază între 1 000 și 1 500 de bancnote pe minut. Numărătoarele de bancnote pot fi concepute pentru a număra doar euro sau dolari sau pentru a recunoaște și citi diferite tipuri de monede și chiar pentru a detecta legitimitatea acestora.

De ce să folosiți un contor de numerar sau de bancnote?

Aceste tipuri de mașini sunt ideale pentru magazinele și magazinele mari, precum și pentru locurile în care se colectează sume mari de bani și în care sunt necesare viteză și precizie. Acestea sunt adesea folosite în bănci, restaurante, magazine și magazine mici de vânzare cu amănuntul și chiar în biserici. Utilizarea unui contor va face lucrurile mai ușoare, mai rapide și mai precise decât dacă încercați să le numărați bucată cu bucată.

Aspecte de luat în considerare la cumpărarea unei contorizatoare de bancnote

Atunci când cumpărați, este important să luați în considerare o serie de factori care vă vor ajuta să alegeți cea mai potrivită contorizatoare de bancnote pentru nevoile dumneavoastră. Înainte de a face alegerea, ar trebui să acordați atenție acestor criterii.

Dimensiunea buncărului

Cu cât este mai mare dimensiunea buncărului, cu atât mai multe bancnote pot fi numărate. Tancurile mai mari vă permit să lucrați cu mai puține întreruperi. Rezervoarele sunt amplasate în partea de jos, din spate sau din spate a mașinii. Există aparate capabile să numere pachete de până la 1 500 de bancnote.

Stilul de alimentare

Există două tipuri comune de alimentare: alimentarea frontală, în care buncărul se află în partea din față a mașinii, și alimentarea din spate, în care buncărul se află în partea din spate a mașinii, iar teancul de bancnote trebuie așezat lângă el. Potrivit experților, buncărele cu alimentare frontală sunt mai ușor de utilizat, deoarece pachetele de bancnote nu trebuie neapărat să fie stivuite în mod ordonat. Tramvaiele cu alimentare prin spate necesită rânduri de alimentare mai curate.

Viteza de numărare

Există multe moduri de numărare, dar viteza se calculează în bancnote pe minut. Cele mai rapide aparate sunt capabile să numere între 1 000 și 1 900 de bancnote pe minut. Acest lucru economisește timp și vă face afacerea mai eficientă.

 

Autoverificare automată

Acest sistem garantează că mașina nu are erori odată ce începe procesul de numărare. Când aparatul este pornit și oprit, se activează autotestul automat. Această caracteristică este indispensabilă pentru a asigura acuratețea.

Opțiuni de numărare: valoare, lot și agregat

Numărarea valorii este o funcție unică și oferă utilizatorului un raport privind numărul de bancnote numărate și valoarea nominală a acestora. Procesarea pe loturi vă permite să creați loturi predeterminate de bani, trebuie doar să programați numărul de loturi, iar aparatul le va separa, în timp ce opțiunea de agregare, după cum sugerează și numele, vă permite să adăugați în mod continuu numărul total de bancnote

Detectarea erorilor

Dacă procesul de numărare este întrerupt, numărătoarele vor afișa un mesaj de eroare, ceea ce asigură menținerea integrității aparatului la un nivel foarte ridicat. Acest lucru asigură menținerea integrității aparatului la un nivel foarte ridicat, adică dacă, în momentul numărării, aparatul prezintă defecțiuni ale senzorilor, erori de alimentare cu bancnote sau de numărare, acesta va fi întrerupt și va fi afișată o notificare de eroare pentru a vă permite să rezolvați problema.

Panoul de control

Face parte din aparat și reprezintă un factor cheie în alegerea acestuia, oferind utilizatorului posibilitatea de a controla ceea ce dorește să facă cu bancnotele numărate. Ar trebui să fie un panou de control ușor de utilizat și accesibil, care să vă ajute să vă faceți treaba rapid și eficient.

Încărcător frontal vs. încărcător spate

Există încă o serie de utilaje în ofertă care preferă stilul cu încărcător frontal în locul celui cu încărcător spate, deoarece sunt mai simple decât modelele mai vechi cu încărcător spate.

Caracteristici suplimentare

Există o serie de calități care pot completa perfect contorul de bancnote și care îl pot transforma într-o alegere chiar mai bună decât ați crezut inițial. Cele mai multe mașini moderne de numărat monede sunt dotate cu afișaje LED sau LCD, portabilitate, conectivitate mobilă sau cu calculatorul, unele sunt dotate și cu sertare de numerar, calculatoare de numărare a numerarului, transportoare de bancnote, alimentatoare de loturi și funcții anti-blocare pentru a evita mesajele de eroare și problemele ulterioare. Toate aceste caracteristici vor accelera și mai mult procesul de numărare a bancnotelor dumneavoastră.