Masina de tuns iarba cu baterii

mejores-cortabordes-a-batería

Găsirea mașinii de tuns iarba potrivite poate fi dificilă, mai ales atunci când vine vorba de cea mai bună mașină de tuns iarba cu acumulator pentru a menține grădina în formă maximă. Ceea ce se întâmplă este că, de multe ori, întâlnești modele care arată foarte bine, dar, chiar și după o perioadă scurtă de timp, încep să se strice și să devină inutile. Tot ce rămâne de făcut este să le returnăm.

Când am început să grădinăresc acasă, am avut unul care se împotmolea cu orice buruiană sau vegetație înaltă, altul cu roți care era foarte incomod pentru că se simțeau toate denivelările și neregulile, deci era super instabil. Și, bineînțeles, am avut și problema clasică a bateriilor care nu au rezistat deloc.

Cele mai bune mașini de tuns cu acumulatori

Care este cel mai bun aparat de tuns cu acumulatori?

Odată ce începi să faci mai multe cercetări despre cele mai bune mașini de tuns fără fir, îți dai seama că există o mare varietate și că poți găsi într-adevăr una accesibilă și de înaltă calitate, este doar o chestiune de a ști unde și cum să cauți. Veți vedea modele cu motoare cu inducție, așa-numitele 3 în 1, modele cunoscute sub numele de mașini de tuns cu fir și așa mai departe.

Pentru a vă ajuta puțin, vă invit să citiți lista mea comparativă de mai jos, în care veți vedea 5 mașini de tuns cu acumulator care au totul: fiabilitate, capacitatea de a funcționa timp de mai multe ore la rând, utilizare confortabilă datorită mânerelor ergonomice și greutății reduse, precum și puterea și calitatea de a oferi grădinii dvs. aspectul proaspăt și îngrijit pe care îl căutați.

Iată dintre cele mai bune mașini de tuns fără fir:

1. Trimmer cu acumulator XCEED EX36CGT

Se adaptează la panta terenului

318hxRxAfRL

Vezi pretul Emag

Dacă terenul sau grădina dvs. este denivelat, acest trimmer va funcționa perfect, deoarece are un cap pivotant care se adaptează la panta terenului, oricare ar fi acesta. Un alt detaliu funcțional important pe care îl văd este că, la fel ca puține altele, are o protecție care vă va împiedica să le tăiați neintenționat sau să le deteriorați.

Atunci când doriți să vă lăsați gazonul curat și îngrijit, nu trebuie neapărat să fie tăiat la ras, de multe ori dorim să menținem înălțimea pe care o are și doar să-l tăiem puțin pentru întreținere, dar sunt și cei care vor să facă forme cu el. Ambele sunt posibile cu acest aparat, deoarece are o funcție de modelare.

 

2. Trimmer cu acumulator TECCPO TDLT02G

Foarte practic

41+wtplTeyL

Vezi pretul Emag

Primul lucru pe care îl puteți vedea și aprecia la acest model este cât de ușor este, ceea ce îl face foarte practic și ușor de manevrat pentru oricine acasă. În plus, sistemul stabil de reglare a firului este foarte confortabil și ușor.

Un alt lucru important de știut este că are un cap de tăiere rotativ la 90° și tija de acționare poate fi întinsă, ambele atribute asigură o tăiere mai bună, deoarece poate ajunge fără probleme în zone complicate.

Pentru siguranța dvs. și a familiei dvs., capul de tăiere este echipat cu un apărător de lamă și un întrerupător dublu de siguranță, ceea ce reduce considerabil posibilitatea deteriorării mașinii sau a accidentelor.

 

3. Trimmer fără fir 21107VA Greenworks Tools

Baterie cu litiu

31cNflGGSKL

Vezi pretul Emag

Dacă doriți un model simplu pe care să îl puteți folosi în confortul grădinii dvs. din spate, împreună cu o treabă ușoară de tăiere a buruienilor, atunci acest trimmer fără fir este ideal pentru scopurile dvs. Acest produs este ușor de utilizat, fără complicații la utilizare și încărcare. Are o baterie litiu-ion , astfel încât o puteți folosi de un număr infinit de ori pe săptămână, dacă vă place să vă mențineți grădina în condiții optime cu o cosire constantă. Cântărește 5 kilograme.

 

4. GLC3630L20 Black & Decker

Putere mare

31DO7JrB9tL

Vezi pretul Emag

Vorbim despre un model care are o putere considerabilă, 2000 de wați de putere electrică, ceea ce este ideal pentru o muncă rapidă și ușoară atunci când vrei să elimini buruienile din zona la care urmează să lucrezi. Are o baterie cu litiu de 36V, deci este considerat un produs eficient. Are o lățime de tăiere de dimensiuni normale, care este dată de 30 de centimetri. Are o lățime de tăiere ideală pentru suprafețe mici, cum ar fi o grădină, de exemplu.

 

5. ART 23-18 LI Trimmer fără fir Bosch

Sigur și ușor

31SgYgKCJ-L

Vezi pretul Emag

Are un design cu adevărat ergonomic și este extrem de ușor, cântărind puțin sub două kilograme și jumătate. Având în vedere această greutate considerabil de redusă, nu veți avea o muncă obositoare și obositoare atunci când tăiați buruienile din grădină sau de pe o suprafață mică de tăiat. Este un model cu adevărat ideal pentru a fi folosit chiar și de cei mai tineri membri ai gospodăriei, deoarece are o structură de protecție pe partea inferioară a mașinii, împreună cu o ajustare a înălțimii care vă va oferi o flexibilitate de luat în considerare.

 

6. WG160E Worx

Timp de încărcare de 3 ore

31rqQx4b1bL

Vezi pretul Emag

Are un timp de încărcare de aproximativ 3 ore, astfel încât îl puteți lăsa la încărcat înainte de micul dejun într-o duminică, iar când vă dați seama, puteți să vă ocupați de menținerea gazonului în stare bună prin îndepărtarea buruienilor. Este destul de ușor, cântărind puțin peste două kilograme și jumătate, ceea ce vă va oferi un avantaj în ceea ce privește caracterul practic și ușurința de utilizare atunci când îl folosiți.

 

7. Trimmer fără fir GE-CT Einhell

Ergonomic și versatil

31J-HUPFfPL

Vezi pretul Emag

Utilizatorii adoră cât de ergonomic și versatil este. Puteți înclina capul în până la 5 poziții diferite, ceea ce îl face practic și ușor de utilizat. Acesta este unul dintre modelele care se remarcă cel mai mult prin încărcarea rapidă, puteți încărca aparatul în maxim 30 de minute. Are un timp de funcționare de aproximativ 40 de minute, ideal dacă doriți să vă întrețineți gazonul din grădina dvs. mică într-un timp foarte scurt. Acest produs are o lățime de tăiere de 240 de milimetri în diametru.

 

 

Mașinile de tuns iarba și versatilitatea lor

Mașinile de tuns iarba sunt unelte versatile pe care le puteți folosi cu o mobilitate confortabilă, atunci când faceți tăieri pe sol. Cu el puteți să faceți poteci prin iarbă și să curățați zone întregi de tufișuri dese. Aceste unelte de tuns iarba din grădină vă pot ajuta și în domeniul agricol, deoarece au o rază de acțiune largă și o putere mare pentru a face tăieri mai bune pe orice suprafață.

Despre funcționarea acestor mașini

Rețineți că capul mașinii de tuns iarba are un cablu de nailon, în timp ce lamele metalice se găsesc de obicei la mașinile de tăiat tufișuri. Acel cablu de nailon este învârtit la viteze nesperat de mari și astfel se realizează tăierea buruienilor sau a altor vegetații. Este recomandabil să cumpărați o rolă de nailon suplimentară, deoarece cablul se uzează de fiecare dată când folosiți mașina de tuns iarba. Multe mărci au un sistem sub un tambur pro-tap, acesta are rolul de a oferi mai multă lungime de cablu în partea de jos, astfel încât să poată tăia mai eficient.

Ce tipuri de mașini de tuns iarba sunt disponibile?

În prezent, piața oferă diferite tipuri de mașini de tuns iarba. Unele sunt mai puțin costisitoare decât altele, totul depinde de sursa lor de alimentare, dar în cele din urmă ele au același scop, și anume acela de a tăia buruienile înalte.

Mașini de tuns iarba electrice cu fir

Mașinile de tuns iarba electrice sunt adesea folosite în uz casnic, au o utilizare constantă și nelimitată, deoarece sursa lor de energie este electricitatea. De obicei sunt ușoare, cu un mâner ergonomic, ceea ce le face foarte practice și ușor de utilizat. Se recomandă să aveți un dispozitiv de curent rezidual (RCD) de bună calitate, care întrerupe automat alimentarea cu energie electrică atunci când detectează o defecțiune sau dacă cablul este deteriorat.

Trimmere electrice cu baterii

Dacă doriți un model pe care nu trebuie să îl conectați la priză nicăieri, fiind în același timp ecologic, atunci un trimmer cu baterii poate fi modelul ideal pentru dumneavoastră. Sunt ușoare și practice, ușor de utilizat, fără încurcături. Acestea funcționează eficient și puteți folosi baterii reîncărcabile, astfel încât investiția dvs. este ieftină în timp.

Mașini de tuns cu benzină

Modelele cu motor pe benzină fac o treabă foarte eficientă în îndepărtarea buruienilor groase sau a vegetației aspre, chiar și a vegetației subpăduroase. Acestea au un motor puternic care va îndepărta cu siguranță buruienile grosiere în timp record.

Considerații preliminare

Înainte de a cumpăra, trebuie să vă lămuriți cu privire la anumite lucruri, așa că luați hârtie și creion, pentru că acest lucru vă va interesa cu siguranță:

Ce aveți de gând să tăiați?

Ar trebui să faceți o comparație între prețuri și tipul de mașină de tuns iarba pe care urmează să o cumpărați. Luați în considerare situația în care intenționați să o utilizați, o puteți folosi în grădina standard din curtea din spate sau puteți pur și simplu să tundeți suprafețe mari cu iarbă și vegetație densă. Pentru fiecare caz în parte veți avea nevoie de o anumită performanță.

Cât de mare este grădina dumneavoastră?

Țineți cont de un avantaj important al unui trimmer fără fir, și anume că vă oferă o vedere mai bună atunci când lucrați. Este foarte incomod să tunzi suprafețe mari și să nu ai o priză în apropiere.

Alimentarea liniei

Multe aparate de tuns au un cap cu arc care are capacitatea de a avea o linie dublă în plus față de linia simplă. Un tambur cu un singur fir este cel mai frecvent utilizat în situații casnice, pentru a curăța și a face tăieturi mici în gazonul din grădină. Acum, liniile duble vă vor oferi o tăiere mai rapidă și mai eficientă.

Pompare

Prin simpla atingere a capului pe sol, puteți elibera mai multă linie.

Alimentarea automată

Acesta este un sistem automatizat pentru a da mai mult fir de tăiere, nu trebuie să vă faceți griji sau să lucrați pentru a obține mai mult fir.

Ce caracteristici ar trebui să iau în considerare la achiziția mea?

Un bun cumpărător trece dincolo de marca sau de producător, el se concentrează cu adevărat asupra produsului, a specificațiilor și a caracteristicilor sale pentru a merge cu un pas înainte și cu o ofertă care nu este mică, cu atât mai multe motive pentru a avea câteva detalii clare, cum ar fi următoarele:

Putere

Trebuie să țineți cont de faptul că puterea motorului electric se măsoară în wați, puterea bateriei fără fir în volți , iar motoarele pe benzină se măsoară în cmc. Încercați să cumpărați un model puțin mai puternic decât cel de care aveți nevoie.

Timpul de funcționare și de încărcare

Timpul de funcționare depinde de modelele fără fir; există cazuri în care acestea pot fi încărcate timp de cel puțin o oră, astfel încât nu va trebui să așteptați mult timp pentru a vă întoarce la lucru.

Greutate

Atunci când achiziționați o mașină de tuns iarba, țineți cont de greutatea acesteia, deoarece greutățile variază în funcție de model. Dacă aveți de gând să folosiți aceste unelte pentru uz casnic și săptămânal, optați pentru o mașină de tuns buruieni ușoară, una electrică, de exemplu.

Lățimea de tăiere

Cu cât este mai mare lățimea de tăiere a mașinii, cu atât mai rapidă va fi activitatea de tăiere. Țineți cont de faptul că acest lucru afectează zonele mai mici în care doriți să tăiați.

Arbore reglabil

Ar trebui să folosiți aparatul de tuns confortabil, fără a fi nevoie să vă aplecați în mod constant. Prin urmare, ar trebui să verificați înălțimea acestor unelte și dacă are un arbore telescopic pentru a vă oferi ajustările de care aveți nevoie.

Confortul este important

Nu uitați că veți petrece mult timp folosind acest instrument, ultimul lucru pe care îl doriți este să adoptați o postură proastă sau să vă simțiți inconfortabil în timpul procesului. Rețineți că multe dintre aceste instrumente pot fi ajustate indiferent de înălțimea dumneavoastră, multe modele avansate pot fi extinse până la o lungime confortabilă.

Siguranța înainte de toate

Optați pentru a purta ochelari de protecție pentru a împiedica obiectele mici să ajungă la ochi, cizme de siguranță în cazul în care vă aflați pe un teren cu obiecte ascuțite, mănuși sunt de asemenea recomandate în cazul în care vă aflați pe un teren cu vegetație deasă și spini.

Câteva considerații suplimentare

Cu cât linia este mai groasă, cu atât iarba pe care o puteți tăia este mai grea și mai mare. Cu toate acestea, unele mașini de tuns iarba folosesc în schimb lame de plastic. Acestea sunt mai ușor de înlocuit decât firul de nailon, pe care trebuie să-l înfășurați pe mulinetă, dar, în general, va trebui să le înlocuiți mai des, așa că va trebui să cheltuiți mai mult.

Video de mașini de tuns iarba