Masina electrica de facut tigari

svg%3E

A rula țigări acasă a devenit o adevărată pasiune de când am făcut-o prima dată. Nu numai că mi se pare amuzant, dar am putut să văd cum economisesc o grămadă de bani la fumat. Chiar dacă găsirea celei mai bune mașini electrice de rulat țigări este o sarcină pentru cei orientați spre detalii, merită să aruncați o privire în această lume. Portofelul și țigara dvs. vă vor mulțumi pentru asta.

Pentru aceia dintre voi care obișnuiți să vă faceți singuri trabucurile manual, ar trebui să încercați o mașină de rulat electrică de bună calitate . Sunt sigur că vi s-a întâmplat să pierdeți mult tutun de rulat atunci când o țigară nu se potrivește bine sau devine prea plictisitoare, ceea ce face ca aceasta să nu tragă bine și să pierdeți produs.

Este exact ceea ce mașina electrică va evita, iar dumneavoastră veți economisi timp și efort, obținând un rezultat profesional pe care toată lumea îl va invidia.

Cele mai bune mașini electrice de rulat tutun

Fumatul unui trabuc pe care l-ați făcut cu propriile mâini va deveni o plăcere superioară de a fuma. Nu numai că vei simți satisfacția de a fi mai implicat în hobby-ul tău, dar acum vei putea controla cantitatea de tutun, presarea acestuia și chiar amestecul de arome din filler pe care îl vei putea consuma. Încă de la primul fum veți simți cât de mult merită.

Dar obținerea unui aparat accesibil pe o piață care a crescut atât de mult în costuri poate fi dificilă. Uneori, marca nu este întotdeauna cea mai recomandată țigară, așa că achiziționarea instrumentului potrivit devine importantă.

Nu este suficient să alegeți cel mai ieftin produs, ci trebuie să căutați și cel care se potrivește cel mai bine nivelului dumneavoastră de expertiză, volumului de consum și ușurinței de utilizare. Așadar, iată lista mea comparativă, care sper că vă va fi de folos în căutarea dumneavoastră.

Iată cele mai bune mașini electrice de rulat țigări:

1. Mașină electrică de rulat țigări 2 Plus de la Powermatic

Tăietor de tutun din titan și metal

svg%3E

Vezi pretul Emag

Aceasta este o mașină care te va ține ani de zile. Este unul dintre cele mai rapide și mai ușor de utilizat, deoarece trebuie doar să așezați tubul de țigări într-o parte și tutunul va fi împins afară. În plus, sistemul său de injecție, diferit de cel al turbinei spiralate, introduce tutunul într-un mod omogen, evitând căderea cărbunelui în timpul fumatului. Și, cum are un recipient mare, puteți reumple mai multe țigări fără a fi nevoie să reumpleți produsul.

2. OCB Poweroll aparat electric pentru țigări

Silențios și compact

svg%3E

Vezi pretul Emag

Cu garanția OCB, acest aparat de tuburi nu vă va dezamăgi, funcționează similar cu un aparat clasic Top sau Matic , dar automat. Este perfect pentru călătorii, deoarece pe plan intern are niște angrenaje din plastic care îl fac super ușor, l-am cumpărat pentru călătoriile mele și nici măcar nu stă în husă. Simplitatea utilizării și a materialelor ne ajută să rezolvăm orice eventuală defecțiune. Pentru mine a funcționat perfect cu tuburile OBC roșu și negru .

3. Mașină electrică de rulat țigări Zoor

Rezistent la uzură

svg%3E

Vezi pretul Emag

Cel mai impresionant lucru la acest model este viteza sa. Dacă doriți să rulați țigări pentru mai multe persoane sau să aveți un pachet gata într-un timp scurt, aceasta este mașina ideală. Vă spun că în aproximativ 10 minute poate face până la 70 de țigări. Este fabricat din oțel inoxidabil puternic și lasă cochilia foarte bine umplută, ceea ce înseamnă că nu cade cenușă înainte de aprindere, astfel încât să vă puteți păstra trabucurile strânse fără probleme.

4. OCB Poweroll 2 aparat electric pentru țigări

Mic și elegant

svg%3E

Vezi pretul Emag

Aceasta este versiunea modernă a Powerroll, iar dacă ți-a plăcut cealaltă, o vei iubi și pe aceasta. Sistemul de injecție a fost îmbunătățit pentru a-l face extrem de precis și fără zgomot. De asemenea, are un sistem excelent de curățare a fundului care vă permite să îndepărtați tutunul care rămâne blocat în interior printr-o grilă, ceea ce îi va crește mult durata de viață. Este perfect pentru fabricarea de țigări de dimensiuni standard fără arcuri.

5. Mașină electrică tubulară de rulat țigări Zorr

Gradație de densitate

svg%3E

Vezi pretul Emag

Este un model inovator pe care nu vei regreta că l-ai încercat. Pentru mine a fost foarte practic și util, mai ales atunci când vreau să amestec diferite tipuri de tăieturi de tutun și să le presez bine. Are un mecanism super cool care mișcă țigara pe măsură ce o pipetezi și are și un buton de gradare cu care poți alege cantitatea și densitatea tutunului pe care vrei să îl introduci pentru o țigară super personalizată. Nu-i așa că e cool!

De ce să folosești o mașină de rulat țigări?

Fabricarea propriilor țigări are o mulțime de avantaje. Mai ales pentru pasionații de țigări, a avea o mică mașină artizanală care îți permite să asamblezi și să rulezi produsele pe care le vei consuma este un plus important, deoarece poți controla concentrația de tutun, tipul de hârtie, duritatea și lungimea fumului.

Probabil că știți deja că țigările prefabricate pot conține multe substanțe chimice nedorite, atât în tutunul mărunțit, cât și în hârtia de rulat, așa că, dacă vă cumpărați propriile materiale, veți reduce la minimum aceste toxine potențiale și veți controla fiecare parte a procesului, făcându-l mai sănătos.

În plus, gustul va fi mai plăcut, deoarece îl veți putea adapta la propriile gusturi. Ca să nu mai vorbim de banii pe care îi economisim pe mărcile scumpe.

Aveți nevoie de o mașină de laminat sau de injectat?

Există o diferență între aceste două modele de mașini de rulat țigări de casă . Prima este mașina de rulat standard sau mașina de rulat, care este mașina de rulat în care cumpărați hârtia de rulat, filtrul și tutunul și asamblați totul de la zero. În schimb, în cazul mașinilor cu injector, care sunt mai noi, veți avea țigări goale , prefiltrate , în care trebuie doar să puneți tutunul de marca și stilul dumneavoastră preferat.

Dacă preferați trabucurile mai tradiționale, o mașină de pipe va fi perfectă pentru dvs., dar dacă vă plac modelele mai mici, prefabricate, un injector bun va face treaba pe care o căutați.

Sfaturi pentru a profita la maximum de mașina de rulat tutun

Evitați ruperea tubului

Dacă atunci când folosiți mașina tubul de țigări pare să fie sfâșiat sau rupt într-un singur loc, înseamnă că tutunul nu a fost bine distribuit pe toată lungimea, astfel că la injectare încărcătura s-a acumulat într-un anumit loc, rupând hârtia. Pentru aceasta, trebuie să nu umpleți prea mult recipientul și să vă asigurați că îl apăsați și îl așezați uniform. După câteva încercări, vă veți obișnui.

Țigaretă compactă

Dacă, pe de altă parte, când fumezi țigara începi să simți că este prea moale sau că are un gust de hârtie, înseamnă că nu a fost pusă suficientă cantitate de tutun. Pentru aceasta, trebuie să reîncărcați bine mașina și să precomprimați tutunul ușor, pentru a-l împacheta mai bine în interiorul tubului.

Curățați tubul

Dacă nu reușiți să faceți țigara să rămână în pâlnie, înseamnă că în tubul care injectează tutunul există reziduuri de tutun în vrac, ceea ce a făcut ca acesta să-și piardă aderența. Cu toate acestea, multe dispozitive sunt livrate cu o perie care vă va ajuta să curățați cu ușurință aceste reziduuri.

Cum de a alege cea mai bună mașină electrică de rulat tutun?

Tipul de mașină

Primul lucru pe care trebuie să îl știți este că există o mare varietate de modele și utilizări, de la cele care produc cele mai industriale țigări, la cele care sunt capabile să ruleze trabucuri și cele care produc trabucuri mai artizanale. Fiecare are avantajele sale.

Automat sau manual

Cu siguranță ați văzut acele mașinuțe cu pârghie care funcționează cu presiune manuală și adevărul este că ele realizează același proces ca și cele automate. Decizia este între instantanee și precise.

Mărime

Și nu ne referim la mărimea mașinii, ci la mărimea trabucului pe care îl puteți rula. Unele au capacitatea de a conține doar țigări scurte sau normale, în timp ce altele vor putea injecta cât de mult tutun doriți pentru modelele King size. Totul depinde de cea pe care preferați să o fumați.

Garanție

Un aparat bun vine întotdeauna cu clauze de înlocuire sau de rambursare, ceea ce vă va ajuta să aveți încredere în dealerul dumneavoastră și în calitatea produsului pe care îl cumpărați.