Masinuta electrica pentru copii

coche-de-batería-para-niños

Copiii cresc și își doresc jucării mai noi, coche-de-batería-para-niños

uimitoare, distractive și interesante . Pe măsură ce se întâmplă acest lucru, noi, ca părinți, dorim să le oferim întotdeauna tot ce este mai bun, dar având grijă de siguranța lor și asigurându-ne că învață ceva pe parcurs. Cele mai bune mașini cu baterii pentru copii fac toate acestea, fiind foarte distractive, sigure pentru ei și pentru cei din jur, și îi învață câteva lucruri.

Da, după cum ați auzit, mașinile cu baterii pentru fete și băieți alternative foarte bune pentru cei mici care au crescut și sunt acum mai mari . Cu aceste mașini îi puteți învăța despre condus, respect și reguli de conducere, dar cu lux și liniște, deoarece multe modele sunt replici ale unor mașini reale elegante și puternice.

Cu toate acestea, ne imaginăm că sunteți încă îngrijorați dacă copiii dumneavoastră vor fi în deplină siguranță cu aceste dispozitive. Adevărul este că da, deoarece există modele care vin chiar și cu o telecomandă pentru a putea fi manevrate de un adult responsabil. Citiți mai departe, iar noi vă vom povesti mai târziu despre aceste mașini distractive.

 

Cele mai bune mașini cu baterii pentru copii

Care sunt cele mai bune mașini cu baterii pentru copii?

Probabil că vreți deja să cumpărați unul pentru copilul sau copiii dumneavoastră. Nu doar pentru că probabil ți-a cerut-o deja de ziua lui sau ca un cadou ocazional, ci și pentru că ți-ai dat seama treptat de beneficiile pe care le aduc și de cât de mult se distrează și învață copiii.

De aceea, ți-am pregătit următoarea listă comparativă cu cele mai bune 5 mașini cu baterii de pe piața , astfel încât să o poți alege pe cea care se potrivește cel mai bine copilului tău, bugetului tău și spațiilor pe care le ai la dispoziție.

Iată cele mai bune mașini cu baterii pentru copii:

1. Homcom 12V Battery Powered Electric Sports Car for Kids

Utilizatorii îl adoră

51JomA-Y3QL

Vezi pretul Emag

Copiii adoră acest model pentru că este ca o replică a unei mașini clasice Ferrari roșii. Este aproape ca o mașină sport de lux pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani.

Acest model poate merge și în marșarier, astfel încât să vă puteți învăța copilul cum să parcheze mașina. În plus, poate fi foarte distractiv pentru el să conducă cu spatele.

Are două motoare cu două baterii reîncărcabile de 6V fiecare, care îi conferă o autonomie de 45 de minute, un timp de încărcare între 8 și 12 ore și o viteză între 2,5 și 5 Km/h.

Include oglinzi retrovizoare, player de muzică MP3, scaun confortabil cu centură de siguranță , control al vitezei, indicator de baterie, lumini față și spate și anvelope antiderapante și antifricțiune.

2. Féber Roadster Venture Venture 6 V

Cel mai bun preț dintre toate

Cea mai ieftină mașină cu baterii de pe lista noastră este de la marca Féber și are un aspect sportiv și de curse, dar mai mult de tip NASCAR.

Folosește o baterie de 6 V care îi conferă o viteză de 2,2 km/h și îi permite să suporte și să transporte o greutate totală de până la 25 kg, adică pentru copii cu vârsta cuprinsă de preferință între 24 de luni și 6 ani .

Accelerația îi permite să înainteze, dar atunci când este eliberată acționează și ca o frână care încetinește căruciorul. Are un singur scaun și include oglinzi laterale pentru a vedea în spate.

Nu este potrivit pentru sugari sub 36 de luni și este conceput numai pentru uz casnic. Deoarece nu vine cu telecomandă, nu este recomandat pentru copii mici.

3. Mercedes ML Electric Kids Car

Lux, putere și siguranță

Dacă sunteți în căutarea unei mașini complete alimentate cu baterii pentru ca copilul dvs. să se distreze în mare, această replică de mașină Mercedes-Benz cu două motoare este exact ceea ce căutați.

Acesta este un automobil cu baterii cu două motoare de 30 W alimentate de o baterie VRLA, care permite o viteză maximă de 4 km/h, are o autonomie de 1,5 până la 3 ore și are nevoie de 8 până la 10 ore pentru a se reîncărca complet.

Mașina are efecte de lumină cu faruri multicolore, efecte sonore de pornire a motorului și zgomot de claxon, conexiune MP3 și control al volumului difuzoarelor.

Un mare avantaj pentru siguranță este faptul că este dotat cu telecomandă pentru părinți sau adulți și frână electrică. Este potrivit pentru copii mici de până la 20 kg sau cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani .

4. Coche a Bateria Toyz Aero

Raport preț-calitate excelent

51VfgPde6wL

Vezi pretul Emag

Este o frumoasă mașină de jucărie cu baterii care amintește oarecum de legendara mașină de curse Porsche 911. Acest model este ideal pentru copiii aventuroși și rapizi.

Este disponibil în culorile roșu, albastru sau alb și are două motoare pentru o putere totală de 30 W. Are 2 baterii de 6V fiecare, pentru un total de 12 volți și 2 ore de autonomie.

Aceasta este o mașină alimentată cu baterii, cu oglinzi laterale, un singur scaun, cu telecomandă pentru părinți, centură de siguranță , control cu 2 viteze, lumini LED, conexiune MP3 și mers înapoi.

De asemenea, poate susține copii cu o greutate de până la 25 kg, adică până la vârsta de aproximativ 4 sau 5 ani . Un alt avantaj major este prețul său accesibil .

5. Homcom Mini 6V Battery Electric Car for Children 3 years

Părinții și copiii îl adoră

41YBf7iGb-L

Vezi pretul Emag

Este unul dintre cele mai puțin economice modele din lista noastră, dar este foarte frumos și elegant cu designul său luxos BMW 81800 replica auto . Este ideal pentru copiii de la 3 ani în sus.

Aceasta este o mașină alimentată cu baterii, cu faruri și lumini intermitente, precum și cu efecte sonore care simulează zgomotul de pornire a motorului, claxon și MP3 player.

Dispune de o baterie reîncărcabilă de 6V cu o durată de viață bună, care îi permite să atingă viteze de 3 până la 4 km/h, un scaun ergonomic cu centură de siguranță și telecomandă pentru părinți, cu un buton de urgență pentru oprirea mașinii.

Dispune de o treaptă de mers înapoi, un volan confortabil, antiderapant, cu butoane multifuncționale pentru o conducere ușoară și roți sport cu material PP antiderapant și antifricțiune.

 

Motive pentru a cumpăra mașini cu baterii pentru copii

Când bebelușul tău devine un copil mic , el/ea va începe să fie interesat(ă) să învețe și să cunoască lucruri noi. De obicei, copiii se joacă cu jucării la această vârstă, dar dacă le dai o mașină cu baterii, vor învăța mult mai multe lucruri decât cu o simplă jucărie obișnuită.

Un copil poate învăța să conducă și să controleze o mașină dacă îi oferiți o mașină cu baterii, precum și să dobândească cunoștințe și abilități de conducere încă din copilărie, care îl pot ajuta mai târziu în viața de adult.

O mașină cu baterii este mai bună decât mașinile manuale pentru că folosește baterii, deci are o sursă de energie. În același timp, este ușor de reîncărcat, ceea ce îl face foarte convenabil, deoarece nu trebuie să vă faceți griji cu privire la reîncărcarea benzinei.

În plus, sunt foarte ecologice, așa că va fi o distracție sănătoasă pentru el sau ea și pentru mediu.

Sfaturi pentru tine pentru a cumpăra cea mai bună mașină cu baterii pentru copii

Cumpărarea unei mașini cu baterii pentru fete și băieți nu este o sarcină ușoară. Este important să se ia în considerare nu numai distracția, ci și siguranța și confortul, precum și un design atractiv, care poate fi o replică de mașină. În același timp, confortul mașinii este, de asemenea, un factor de mare relevanță, deoarece, la sfârșitul zilei, tu ești cel care va trebui să o depozitezi, să o păstrezi în stare bună, să o reîncarci și multe altele.

Vârsta:

Deși acesta este un factor foarte important, trebuie remarcat faptul că nu este necesar ca copilul să aibă abilități speciale pentru a putea conduce una dintre aceste mașini mașini pentru copii. Ei învață exersând fără să-și asume riscuri.
Se recomandă ca vârsta copilului să fie între 1 și 4 ani pentru a folosi aceste jucării distractive .

Telecomandă:

Unele cărucioare permit părinților sau oricărei alte persoane să le manevreze cu telecomanda și, de fapt, unele mărci de mașini pentru copii recomandă ca copiii sub 2 ani să folosească căruciorul în timp ce părintele lor are telecomanda.

Numărul de locuri: gândiți-vă dacă copilul dumneavoastră mai are un frățior sau o surioară pe care ar putea să o ia în mașină, sau poate verișori sau un prieten mai mic.

Modelul mașinii:

Acest lucru depinde de gustul fiecărui părinte sau copil. Cert este că mulți copii preferă un anumit model de mașină, fie pentru că l-au văzut pe stradă sau în filme, fie pentru că este cel pe care îl folosește mama sau tatăl lor. În orice caz, cele mai multe dintre produsele disponibile sunt replica de mașini

Viteza maximă:

Este destul de mică, între 3 și 6 km/h, astfel încât nu prezintă niciun risc pentru copii sau pentru persoanele din jur. În același timp, le oferă adulților suficient timp pentru a reacționa în cazul în care se întâmplă ceva.

Putere:

Tensiunea și puterea sunt, în general, standarde industriale. În general, aceste mașini alimentate cu baterii au o putere de 35 W și 12 volți.

Timpul de încărcare:

De obicei este între 6 și 12 ore, dar depinde de cât de de mare este bateria și de capacitatea acesteia. Țineți minte acest lucru pentru a fi întotdeauna pregătiți atunci când copilul dumneavoastră dorește să folosească mașina.

Durata de viață a bateriei:

În mod normal, aceste produse vor dura mai mult de o oră și jumătate, dar acest lucru depinde direct de capacitatea bateriei.

Lumini și sunete:

Mașinile de lux includ și alte caracteristici care sunt foarte interesante și distractive pentru copii, cum ar fi lumini, efecte sonore, faruri intermitente și multe altele.

 

Copiii tăi pot învăța multe de la mașinuțele cu baterii

Deși poate că încă ți se pare ciudat, adevărul este că copiii pot învăța multe de la aceste jucării distractive fără să își asume riscuri și fără să fie nesiguri și protejați.

Aceste mașini îi pot învăța multe despre condus, socializare, comunicare, abilități motorii de bază și multe altele. La rândul său, copilul poate fi interesat de sporturile cu motor, de curse sau de condus și de mașini în general.

Siguranță:

Deși nu folosesc anvelope ca mașinile adevărate, mașinile pentru fete și băieți au anvelope pe care îi puteți învăța să le simtă dacă sunt umplute corespunzător, faruri și stopuri pentru a putea ști dacă funcționează sau nu, lumini intermitente și pot veni chiar cu centuri de siguranță .
Dacă este un model cu două locuri, copilul dumneavoastră va învăța, de asemenea, cum să conducă cu un pasager și să fie atent la pasager.

Abilități de conducere:

Puteți folosi distracția de a conduce aceste mașini pentru a vă învăța fiul sau fiica să conducă. Îl puteți duce într-o parcare cu conuri pentru a exersa cum să treacă printre ele fără să le atingă, cum să oprească mașina la un stop, cum să parcheze mașina sau să conducă în cerc și așa mai departe. În acest fel, ei pot fi mai familiarizați cu acest lucru atunci când vor trebui să dea examenul de conducere în viața reală.

Reguli de conducere:

Chiar dacă nu își vor conduce jucăriile pe drumuri reale, cu mașini reale, puteți să-i învățați pe copiii dumneavoastră să conducă corect și să respecte legea atunci când fac acest lucru.
Dacă intră accidental sau intenționat în lucruri sau persoane, trebuie să le explicați că au rănit pe cineva sau au deteriorat o proprietate privată. Desigur, fără a le răni sentimentele, dar să știe că trebuie să fie atenți.

Respect:

Îi puteți învăța despre respectul față de lucrurile lor și față de proprietatea altora. Ideea este că îi învățați să aibă grijă și să își întrețină mașina pe baterie după o călătorie. Dacă se murdăresc de noroi sau de mizerie, îi ajutați să își curețe căruciorul și să îl trateze cu grijă. Poate că atunci nu vor mai conduce în noroi și vor fi șoferi mai atenți.

Creativitate:

Copiii își pot lăsa imaginația să zburde cu aceste mașinuțe. Ei vor călători în ținuturi îndepărtate, vor inventa povești și chiar îi poți ajuta făcându-le o scenă. Le puteți oferi o vânătoare de comori cu indicii și secrete de Crăciun și se vor distra în timp ce socializează.

Mașini cu baterii pentru copii: 6V sau 12V?

Există modele care vin în diferite tensiuni. Unele sunt de 6V, altele de 12V, iar altele de 24V. Probabil că vă întrebați care este diferența, iar adevărul este că această diferență de tensiune influențează în mod direct limita de greutate pe care o poate transporta mașina, tipul de teren pe care îl poate parcurge și viteza.

  • 6V: sunt mai limitate și sunt concepute ideal pentru terenuri mai accidentate sau chiar pentru asfalt. În mod ideal, acestea sunt folosite de copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani. Pe de altă parte, autonomia acestor modele este cuprinsă între 30 și 60 de minute, care depinde nu numai de capacitatea bateriei, ci și de viteza, terenul și greutatea copilului care folosește jucăria. Viteza lor poate ajunge până la aproape 5 km/h.
  • 12V: oferă performanțe superioare, deoarece pot oferi viteze mai mari și o bună manevrabilitate pe teren moale și chiar dur. De asemenea, pot suporta greutăți mai mari decât cele de 6 volți, astfel încât pot fi folosite de copii cu vârsta de până la 8 ani. Durata de utilizare este de până la 2 ore și pot atinge viteze de 8 km/h.