N. Iordan, sursa: rtklive.com

Andrei Kondrașov, unul dintre principalii propagandiști ai președintelui rus Vladimir Putin, s-ar afla, potrivit mass-mediei de la Priștina și Tirana, în Kosovo. Kondrașov este directorul general adjunct al rețelei de televiziune ruse de stat.
 
Nu se știe exact de ce se află în Kosovo, dar sunt suspiciuni că "sub pretextul desfășurării unei activități jurnalistice intenționează să strângă informații sensibile care ar putea dăuna securității Republicii Kosovo".
 
Până recent, el a condus programul "Știrile săptămânii", iar în ianuarie 2018, a devenit purtătorul de cuvânt al sediului campaniei electorale a președintelui rus Vladimir Putin.  Este autorul mai multor documentare, printre care filmul "Crimeea, drumul către patrie", care se concentrează asupra evenimentelor din 2014 în timpul anexării Crimeei. Filmul prezintă un interviu cu președintele rus V. Putin.
 
Kondrașov s-a aflat, de asemenea, printre jurnaliștii decorați de președintele rus Putin pentru prezentarea "obiectivă" a evenimentelor din Crimeea.
 
Acesta este, de asemenea, autorul filmului documentar "Putin", care prezintă o serie de interviuri cu președintele rus. Filmul conține interviuri cu premierul rus, Dimitri Medvedev, secretarul Consiliului de Securitate, Nikolai Patrușev, fostul cancelar german și fostul prim-ministru italian.
 
Mulțumim pentru încredere
17 decembrie 2019
Mass-media albaneză susține că un apropiat al lui Putin se află în Kosovo

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

Balcanii de Vest