Microfon spion

mejor-grabadora-espia-de-voz

Sunteți spion, agent sub acoperire, detectiv sau pur și simplu aveți nevoie să faceți înregistrări discrete? Ceea ce ai nevoie este cel mai bun înregistrator de voce spion și noi te vom ajuta să îl obții.

Aceste tipuri de dispozitive digitale sunt foarte importante pentru cei care doresc să obțină informații valoroase sau să înregistreze conversații care pot fi dovezi esențiale pentru a dovedi ceva. Aceste dispozitive de înregistrare sunt excelente pentru a îndeplini cu succes această funcție datorită capacității lor de a trece neobservate de ochii multora. Unele includ chiar camere de înregistrare.

În lista noastră detaliată veți găsi modele de cea mai bună calitate de diferite modele la un preț excelent . În plus, vă oferim informațiile de care aveți nevoie pentru a face o achiziție excelentă.

Cele mai bune aparate de înregistrare vocală pentru spionaj

Care este cel mai bun aparat de înregistrare vocală pentru spionaj?

O gamă largă de modele de diferite costuri, forme, dimensiuni și culori sunt disponibile pe piața și, dacă sunteți interesat să achiziționați unul dintre aceste aparate de înregistrare vocală ascunse , probabil că ați parcurs deja câteva dintre aceste opțiuni. Lista noastră utilă vă va ușura căutarea.

Am alcătuit o listă comparație a celor mai bune 7 dispozitive de înregistrare a vocii de spionaj, unde veți găsi dispozitivul perfect pentru următoarea achiziție.

Iată cele mai bune aparate de înregistrare vocală pentru spionaj:

1. MiniTehnics Ultra Clear Audio Recorder HQ

Aproape de neobservat!

Când vorbim despre înregistratoare minime, vorbim despre acest model. Dar dacă mărimea sa nu vorbește de la sine, calitatea bună va vorbi de la sine: cu o autonomie de 18 ore și o capacitate de înregistrare de peste 141 de ore, este regina discreției pentru înregistrarea de sunete de calitate chiar și de la 25 de metri distanță.

Include propriul său adaptor USB pentru PC pentru a-l conecta la computer, de asemenea, are propriile căști incluse.

2. MiniTehnics Professional Spy Audio Recorder

Parola fișierelor tale secrete


Acest model spectaculos este atât de inteligent încât începe să înregistreze atunci când detectează un sunet înregistrabil ca voci, astfel încât nu trebuie să treci prin procesul de apăsare a butoanelor în prealabil.

Dimensiunea ecranului său îi conferă capacitatea unică de a seta criptarea fișierelor dvs. importante. Este ușor și are un design elegant, sobru și discret.

3. MiniTehnics Voice Recorder DVR Spy Camera

O unitate flash cu o surpriză dublă


Pare a fi un simplu dispozitiv de stocare USB , dar este mai mult decât atât. Capacitatea sa puternică vă permite să înregistrați până la 25 de ore de audio și 5 ore de video. Da, este, de asemenea, o cameră de supraveghere discretă.

Este ușor de utilizat, astfel încât nu există butoane confuze sau lumini intermitente care să vă dea de gol în timpul înregistrării. Un alt atribut excelent este durata de viață a bateriei de 5 ore. Complet portabil datorită greutății reduse și dimensiunilor convenabile.

4. xiaokoa bracelet 8 GB

Calitate audio într-un design sportiv

415CU7DZlnL

Vezi pretul Emag


Acesta este un model digital pe care îl puteți avea la îndemână în orice moment, care poate fi activat prin voce și care poate opri înregistrarea dacă nu percepe niciun sunet. Este o brățară cu design sportiv care vă permite să înregistrați până la 570 de ore de audio cu capacitatea sa de stocare de 8 GB .

Chiar și atunci când nu înregistrați, îl puteți utiliza ca player de muzică MP3 pentru drumeții. Acesta include căști care se potrivesc perfect cu designul brățării.

5. Mengshen 1280x720P HD

De mărimea unei găuri de ac!

411Dpvacq-L

Vezi pretul Emag


Această cameră de înregistrare are o dimensiune mică care nu o împiedică să înregistreze audio și video timp de 70 până la 80 de minute.

Dimensiunea sa discretă și designul fără fir vă vor permite să îl plasați aproape oriunde, astfel încât nimeni nu va observa că este înregistrat. Are o baterie încorporată care poate fi reîncărcată cu ușurință și are o ieșire TV pentru vizionarea pe scară largă a materialelor înregistrate.

6. TEKMAGIC Pen Spy Camera 8GB

O armă secretă cu acțiune triplă

41SHq8CAn2L

Vezi pretul Emag


Semnați documente și înregistrați-vă conversațiile în format audio și/sau video cu acest mini gadget minunat. Această cameră de înregistrare este cel mai bun instrument trei în unu nu numai pentru lucrătorii sub acoperire, ci și pentru studenții care trebuie să ia notițe și să înregistreze orele de curs cu un singur dispozitiv.

Dispune de un design simplu și elegant și include un card micro SD de 8 gigabyte pe care îl puteți schimba. De asemenea, are o autonomie excelentă a bateriei de 1 oră la o singură încărcare.

7. Fabquality pix spion cu cameră ascunsă

Cel mai bine echipat și la cel mai bun preț pix spion

51ba0UAbucL

Vezi pretul Emag


Nu este un simplu pix executiv , este o armă de spionaj foarte completă, super echipată cu tot ceea ce aveți nevoie pentru a-i optimiza funcțiile.

Un clic pornește aparatul de înregistrat și două clicuri îl oprește. Scrieți și înregistrați atât audio, cât și video cu acest dispozitiv care vine complet echipat cu 5 rezerve de cerneală, card SD de 16 GB și conector USB . Este cel mai puțin scump de pe lista noastră.

Ce este un stilou înregistrator de voce și la ce este util?

mejor-grabadora-espia-de-voz

Vorbim despre aceleași stilouri elegante pe care le găsești pe piața , dar cu un atribut ascuns: pe lângă scris, pot înregistra și voci și le pot reda!

Acestea sunt instrumentul numărul unu folosit de agenții sub acoperire, dar pot fi foarte utile și pentru avocați, jurnaliști de investigație sau chiar medici, pentru oricine are nevoie să adune informații sensibile fără a fi observat.

În același timp, datorită dimensiunii și comodității sale, poate fi util pentru cei care nu au neapărat nevoie să treacă neobservați atunci când înregistrează conversații și declarații, dar care optează pentru caracterul practic al unui instrument care poate îndeplini două funcții în același timp. Deci, în timp ce luați notițe, înregistrați.

Tipuri de înregistratoare spion

Principala premisă a acestui dispozitiv este că este discret și poate înregistra orice, de la mici declarații la conversații lungi, fără ca ceilalți să suspecteze dispozitivul.

În cadrul acestui concept, aceste aparate de înregistrare pot fi găsite într-o mare varietate de modele, de la brățări și ceasuri până la înregistratoarele de tip stilou descrise mai sus, o simplă unitate flash sau chiar brelocuri de chei . Varietatea este incredibilă!

Și în cadrul acelorași modele, găsim o mare varietate de dimensiuni, culori, modele și funcții care pot reduce sau crește costul acestora.

Printre funcțiile și atributele pe care le putem găsi la aceste aparate se numără capacitatea și calitatea înregistrării, posibilitatea de a programa o înregistrare sau faptul că pornește atunci când detectează un anumit sunet.

Recomandări pentru a ști ce tip și model de înregistrator spion este cel mai potrivit

Tocmai din cauza varietății de modele de pe piața , este necesar să ținem cont de mai multe aspecte înainte de a-l alege pe cel care va fi ideal pentru noi și cel care se potrivește nevoilor noastre. De aceea, vă vom oferi câteva recomandări bazate pe cele mai importante două lucruri de care trebuie să ținem cont, și anume spațiul și utilizarea pe care o vom da acestuia.

Și este necesar să luăm în considerare și spațiul în care vom folosi aparatul de înregistrat, deoarece acesta va depinde, în mare măsură, de mărimea dispozitivului pe care decidem să îl cumpărăm .

În același timp, este necesar să ne gândim la ceea ce se află în jurul acelui spațiu, astfel încât modelul pe care decidem să îl achiziționăm să nu intre în conflict cu acesta. Adică, dacă îl vom folosi la birou și biroul nostru este mic, va fi mai potrivit să cumpărăm un recorder compact flash drive sau un stilou discret care să îndeplinească funcția de scriere și înregistrare.

În același timp, trebuie să ne întrebăm și la ce o vom folosi, ceea ce este, de asemenea, strâns legat de profesia noastră, deoarece utilizarea pe care o vom face ne va spune dacă vom avea nevoie de ea pentru a o lua oriunde mergem sau dacă vom avea nevoie de ea doar pentru un singur aspect al vieții noastre.

În acest sens, dacă îl vom încorpora în viața noastră de zi cu zi, un ceas va fi o opțiune bună pentru a trece neobservat și pentru a nu-l uita niciodată acasă.

Avantajele aparatelor de înregistrare pentru spionaj

Principalul avantaj, și motivul pentru care este unul dintre cele mai căutate articole pentru cei care lucrează sub acoperire, este cât de discret este. În plus, vă oferă o mare încredere în utilizarea sa și sunt adesea foarte eficiente în îndeplinirea funcției lor. Cu toate acestea, aici vom explora alte atribute care vă vor convinge că acesta este dispozitivul de care aveți nevoie:

Ușor de utilizat:

Datorită designului lor și datorită funcției pe care trebuie să o îndeplinească, acestea sunt de obicei foarte ușor de utilizat, tocmai pentru a nu ne încurca în timpul înregistrării și pentru a continua să lucrăm complet sub acoperire.

Economic:

De obicei, acestea tind să aibă un preț destul de accesibil, dar, desigur, acest avantaj este complet legat de model. Cu cât modelul este mai simplu, cu atât costul este mai mic, așa că țineți cont de acest aspect atunci când faceți alegerea finală!

Ușor de reîncărcat:

În cazul în care bateria sa internă este reîncărcabilă, o puteți reîncărca prin portul său USB . În cazul în care funcționează cu baterii interschimbabile, acestea sunt de obicei destul de ușor de găsit pe piața . Astfel, încărcarea nu va fi o bătaie de cap.

Disponibil în mai multe modele:

Varietatea este aproape infinită atunci când vine vorba de alegerea flautului potrivit pentru dumneavoastră. Le puteți găsi în diferite mărimi, forme și culori, astfel încât să o puteți alege pe cea mai discretă și mai reușită, de la cele mini la cele mai mari.

Discret:

Aceeași varietate de modele vă permite să alegeți un design foarte asemănător cu cel al ustensilelor de zi cu zi, astfel încât nimeni să nu suspecteze că este vorba de un dispozitiv de înregistrare.

Recomandări pentru conservarea aparatelor de înregistrare spionaj

Aceste recomandări sunt valabile pentru toate tipurile de aparate de înregistrare ascunse , deoarece, deși par a fi obiecte comune, trebuie să le acordăm o importanță deosebită, deoarece sunt mai speciale decât restul.

Principalul lucru pe care ar trebui să îl faceți este să le folosiți în mod corespunzător și să le acordați o atenție deosebită, deoarece o cădere sau o lovitură ar putea afecta informațiile noastre stocate, ceea ce ar fi un dezastru total. Prin urmare, este esențial să le lăsăm într-un spațiu stabil, astfel încât să nu existe riscul de a cădea.

Un alt lucru important este că, dacă nu este un model submersibil, cel mai bine este să îl țineți în afara apei. Așa că uitați să o țineți în aer liber dacă plouă și țineți-o departe de robinete pentru a nu risca să se ude.

Atunci când folosiți aceste dispozitive compacte , este bine să nu forțați niciuna dintre părțile sale. Adică, dacă nu știți cum să îl folosiți, este mai bine să verificați manualul de instrucțiuni sau să căutați tutoriale care să vă explice cum se utilizează pentru a nu risca.

Caracteristicile unui bun reportofon digital

Trebuie să fim foarte precauți atunci când facem o achiziție, mai ales cu diversitatea de oferte care există pe piața . Pentru a vă ține în priză, iată care sunt atributele pe care trebuie să le aibă următorul dumneavoastră recorder pentru a fi un succes.

Să trecem dincolo de design, model și culoare, vorbim despre caracteristici care sunt complet legate de calitatea dispozitivului și care vă vor garanta un produs de lungă durată, care îndeplinește cerințele pe care le căutați:

Durată lungă de viață a bateriei:

Dacă ați trecut prin situația nefericită în care dispozitivul de înregistrare s-a oprit în mijlocul unei sesiuni, știți cât de important sau vital este să țineți cont de capacitatea de încărcare a dispozitivului. Un model cu o durată de viață a bateriei lungă se traduce prin mai multe ore de utilizare. De fapt, unele pot fi utilizate timp de până la luni cu o singură încărcare.

Calitate excelentă a sunetului:

Va trebui să transcrieți înregistrările pe care le faceți? Atunci, acest aspect nu va fi important pentru voi, ci va fi extrem de important. Chiar dacă nu o veți transcrie, va trebui cu siguranță să împărtășiți cu alții informațiile pe care tocmai le-ați adunat prin intermediul sunetului.
De aceea, oricine caută un aparat de înregistrare va avea probabil nevoie ca acesta să capteze clar vocile, astfel încât să le poată distinge între ele și să le diferențieze de zgomotele exterioare. În același timp, pentru ca ceea ce se spune în conversație să fie ușor de înțeles.

Caracteristici suplimentare utile:

Asigurați-vă că modelul are reducere de sunet. Acest lucru este util mai ales dacă trebuie să faceți o înregistrare într-un loc zgomotos și aglomerat. Adică orice locație în aer liber. Un alt aspect important este faptul că are conectivitate USB multiplă , astfel încât este ușor de conectat la oricare dintre dispozitivele dvs., cum ar fi computerul, de exemplu. Aceasta atât pentru a vă salva înregistrările, cât și pentru a reîncărca dispozitivul, în cazul în care acesta este reîncărcabil.

Intervalul de înregistrare și capacitatea de stocare:

Ați fost vreodată nevoit să vă grăbiți să terminați o conversație sau un interviu pentru că se termină capacitatea de înregistrare sau de stocare a dispozitivului dumneavoastră?
Sau, mai rău, v-ați dat seama, în timp ce ascultați înregistrarea, că doar o parte din conversație a fost înregistrată și ați pierdut restul? Atunci știți cât de important este ca dispozitivul să aibă nu numai o memorie internă bună, ci și să vă permită să îi extindeți capacitatea cu o memorie externă, cum ar fi micro sau mini
Un model bun va avea întotdeauna o memorie mai mare de 1 GB, dar, dacă vi se pare insuficient, există pe piață memorii externe disponibile în diferite prezentări și cu o capacitate de stocare mare , care poate ajunge până la peste 8 gigaocteți, suficient pentru a înregistra mai multe conversații continue.

Interfață ușor de utilizat:

Aparatul de înregistrare ideal ar trebui să aibă un sistem simplu și ușor de utilizat, astfel încât să nu păreți neprofesionist în timp ce faceți o mulțime de manevre pentru a începe sau a opri o înregistrare.

Unde intenționați să îl amplasați atunci când îl utilizați?

În funcție de calitatea sunetului și de design, aparatele de înregistrare pot funcționa foarte bine în spații liniștite, cu zgomot redus, dar pot, de asemenea, să se descurce destul de bine și să capteze un sunet excelent chiar și pe un teren de joc sau pe un stadion plin de oameni.

Prin urmare, este recomandabil să fiți sincer cu dumneavoastră și să vă gândiți cu atenție la spațiul în care veți utiliza în mod normal dispozitivul de înregistrare înainte de a-l achiziționa. O decizie greșită va compromite calitatea înregistrărilor și performanța dispozitivului.

De ce fel de baterii aveți nevoie?

Majoritatea acestor dispozitive digitale folosesc baterii interne care sunt ușor de reîncărcat. Cu toate acestea, există modele care utilizează baterii alcaline AA. Ambele tipuri de surse de alimentare au avantajele și dezavantajele lor, de exemplu:

În cazul reîncărcabile interne, nu va trebui să faceți cheltuieli continue cu baterii de unică folosință și chiar și un computer poate fi o sursă de încărcare ideală și ușoară pentru a reîncărca dispozitivul.

Dacă folosiți baterii alcaline AA, vă puteți bucura de ușurința de a le schimba într-o clipă, chiar și în spațiile în care nu aveți la îndemână o sursă de energie pentru a reîncărca bateriile, astfel încât electricitatea nu va fi o problemă pentru dumneavoastră.

Gândiți-vă bine la acest aspect înainte de a lua o decizie, astfel încât să puteți profita la maximum de dispozitivul de înregistrare ascuns fără griji majore.