Microfon streaming

mejor-micrófono-de-condensadormejor-micrófono-de-condensador31thsSNi0pL

Vezi pretul Emag

Este cea mai potrivită dacă doriți să vedeți imaginea cât mai mare, deoarece oferă un zoom de 500X care o va afișa la rezoluție de înaltă definiție de 1600 x 1200.

Echipamentul vă va permite să realizați iluminarea după cum aveți nevoie, cu două moduri de iluminare reglabile; de asemenea, are un finisaj metalic elegant și este atât de rezistent încât este perfect pentru utilizarea zilnică; este, de asemenea, ușor și puteți utiliza instrumentul îndreptând obiectivul cu mâna sau, pentru o mai mare precizie, puteți utiliza baza cu braț de susținere care îl însoțește.

Este un produs de bună calitate cu un preț corect pentru funcțiile și versatilitatea sa.

2. COLEMETER BECF85 50x-500x Microscop digital 2.0

Ușor de instalat și de utilizat

51AR5yoNrfL

Vezi pretul Emag

Nu trebuie să fiți expert pentru a profita la maximum de acest echipament, deoarece este unul dintre cele mai intuitive, cu comenzi simple și ușor de utilizat.

Piesele microscopului sunt ușor de atașat, designul este robust și poate părea puțin cam greu, dar în realitate este un avantaj care vă va oferi stabilitatea de care aveți nevoie atunci când îl manevrați.

Un alt avantaj este acuratețea dispozitivului, care are un senzor de 5 MP care, după calibrare, va putea face măsurători la fel de precise ca cele făcute de un dispozitiv profesional.

Vă va plăcea baza albă, ideală pentru a contrasta cu eșantioanele, care are, de asemenea, măsurători sculptate care o vor face ușor de localizat.

Pe de altă parte, softul va fi aliatul tău pentru a calcula linii, cercuri și unghiuri, pentru a realiza imagini, videoclipuri și este compatibil cu Windows și Mac.

3. Microscop digital Itian 5 Megapixeli

Cel mai bun pentru studenți

41NWXJPziPL

Vezi pretul Emag

Este cel mai bun model pentru a fi folosit pentru munca în domeniul științei, pentru predare, cercetare de amatori sau pentru simplă curiozitate, va fi de asemenea util pentru a face prezentări publice sau pentru a pregăti documente pentru comparații

31fZioaNKuL

Vezi pretul Emag

Este cel mai bun model pentru a fi folosit pentru munca în domeniul științei, pentru predare, cercetare de amatori sau pentru simplă curiozitate, va fi de asemenea util pentru a face prezentări publice sau pentru a pregăti documente pentru comparații .

Este un microscop de mici dimensiuni, potrivit pentru a fi mutat oriunde aveți nevoie de el, are, de asemenea, un interval de focalizare de până la 150 mm, o mărire de până la 300X și o rezoluție ridicată care creează rezultate satisfăcătoare atunci când observați obiecte mici.

Aparatul este fabricat din materiale de calitate superioară și este unul dintre cele mai recomandate pentru observații la școală sau acasă datorită prețului său scăzut .

4. Microscop USB MAOZUA 5MP USB001

Cel cu cea mai bună calitate a imaginii

51RdsmA+IxL

Vezi pretul Emag

Instrumentul are mărirea de până la 300X pe care o au majoritatea modelelor, dar ceea ce îl scoate cu adevărat în evidență este calitatea imaginii atunci când faci observații exhaustive.

Microscopul mini este utilizat pentru electronică, inspecții, lipire, printre altele, și este un instrument indispensabil pe care trebuie să-l aveți în micul laborator de acasă.

Dispozitivul este plug and play, trebuie doar să îl conectați prin USB și este gata de utilizare. De asemenea, producătorul recomandă o curățare și o depozitare atentă, folosind întotdeauna șervețele fără umiditate pentru a prelungi durata de viață și a menține finisajul piesei.

De asemenea, are un preț competitiv, ceea ce face dreptate calității și este, de asemenea, bine menționat de feedback-ul utilizatorilor .

5. Celestron Deluxe 44302-B microscop digital portabil

Cel mai economic

Equipar-Magazine

Vezi pretul Emag

În ciuda faptului că este ieftin, este un microscop care își păstrează buna funcționalitate și poate fi exact ceea ce aveți nevoie pentru uz personal. Acuitatea optică este impresionantă, imaginea este clară și luminată.

Specificațiile sunt de bază, cu o mărire de până la 150X și un senzor de 2MP.

Avantajul acestui model constă în robustețea dispozitivului ca atare, ceea ce îl face confortabil pentru mâna care îl ține în afara bazei, precum și într-o rotiță de focalizare precisă.

Poate fi tot ce aveți nevoie dacă este pentru uzul copiilor sau dacă sunteți obișnuiți să vedeți insecte, monede sau lucruri de dimensiuni similare nu foarte mici, pentru care este un bun performer și nu va trebui să investiți atât de mulți bani.

 

Ce este un microscop USB și care este funcția acestuia?

Este pur și simplu o mică unitate care se conectează la computer prin intermediul portului USB. Acesta are o cameră și, de obicei, are propria sursă de lumină, care este uneori fluorescentă, care luminează eficient obiectivul din diferite unghiuri, oferind o imagine clară și precisă.

Aparatul afișează obiectele în timp real la o mărire de până la 1000X, făcând perceptibile pentru ochiul uman cele mai mici detalii, comportamente sau modificări ale obiectului investigat.

Există dispozitive fără fir care se conectează prin Wifi, de asemenea, cele cu ieșire VGA și, deși nu este destinat utilizării profesionale, microscopul USB este un instrument aplicat în predare, știință și cercetare pentru pasionați, deoarece imaginea afișată este ușor de văzut și de arătat în timpul demonstrațiilor la grupuri de persoane, nefiind necesară privirea prin vizor de către o singură persoană, precum un dispozitiv monocular .

Cum să alegeți cel mai bun microscop USB

Principalele atribute de care trebuie să țineți cont pentru o inspecție și o analiză reușită a obiectelor sunt următoarele:

Calitatea imaginii

Știm deja că, probabil, calitatea nu se compară cu cea a unui microscop digital profesional, însă, întotdeauna aveți nevoie ca imaginea să fie cât mai perfectă și pentru aceasta trebuie să verificați mai mult decât orice altceva comportamentul de mărire.

Dacă, de exemplu, se aplică o mărire de 200X, va arăta la fel de bine ca 20X; de aceea, zoom-ul oferit de echipament nu este la fel de important ca și calitatea imaginii care urmează să fie obținută. Așadar, calitatea imaginii va fi întotdeauna cea mai importantă caracteristică a dispozitivului.

Ușurința de utilizare

Analizați cum sunt comenzile, dacă are un manual clar și concis , dacă software-ul este intuitiv și chiar dacă există asistență prin internet. Toți acești factori vor face ca dispozitivul să fie ușor de utilizat și vă vor ajuta să profitați la maximum de el.

Construcție

Faptul că sunt atât de mici nu este un motiv pentru ca acestea să aibă un corp fragil; dimpotrivă, fiind un dispozitiv tehnologic, este necesar ca acesta să aibă un finisaj solid și rezistent. Evident, trebuie să fie tratat corespunzător, dar nu trebuie să fie un dispozitiv ușor de spart.

Software

Software-ul este o parte importantă a echipamentului și este cel care vă va permite să lucrați cu imaginea capturată. Ar trebui să fie ușor de instalat, ușor de manipulat, cu opțiuni multiple și intuitiv de utilizat.

Cost

Pe piață se găsesc echipamente ieftine și mai puțin ieftine . Să investești mai mult este în regulă, atâta timp cât merită, deoarece din cauza lipsei de cunoștințe putem găsi microscoape scumpe care nu sunt neapărat bune, deoarece costul nu reprezintă calitatea, așa că îți recomandăm să te documentezi înainte de a cumpăra .