Microscop digital

microscopio

Copilul dumneavoastră învață să înoate sau sunteți doar îngrijorat de siguranța copilului dumneavoastră în timpul verii? Atunci, în afară de faptul că vă țineți copilul sub supraveghere constantă în piscină, ceea ce aveți nevoie tu și copilul tău este cea mai bună brățară de înot și am conceput această listă pentru a vă ajuta să o găsiți.

Este important să aveți aceste instrumente acvatice excelente pentru liniștea și confortul copilului dvs. în apă, fie că ia lecții de înot într-o piscină , fie că vă gândiți la bunăstarea lor în timp ce se bucură de plajă, râu sau piscină în timpul unei vacanțe bine meritate.

De aceea, am conceput această listă detaliată pentru ca tu să găsești cea mai atractivă și de cea mai bună calitate manșetă care îi va oferi copilului tău echilibru, stabilitate și liniște în apă. Bineînțeles, la cel mai bun cost de pe piața , astfel încât să faceți cea mai bună achiziție pentru liniștea dumneavoastră și fericirea copilului dumneavoastră.

 

Cele mai bune manșete de înot

Care este cea mai bună manșetă de înot?

Pe internet și în magazinele fizice puteți găsi o mare varietate de brățări de înot. Toate sunt disponibile în diferite dimensiuni, materiale și culori, dar și la prețuri diferite, așa că vă va fi probabil dificil să alegeți din prima care dintre ele să o luați.

Deoarece suntem întotdeauna dispuși să vă ajutăm, am pregătit aici o listă de comparație cu cele mai bune 5 brațări de înot, astfel încât să puteți face cea mai bună achiziție și căutarea dvs. să fie mai optimă. Alăturați-vă nouă pentru a vă putea decide acum.

Vă prezentăm aici cele mai bune brățări de înot:

1. Skysper - 8pcs Manșoane de înot pentru copii

Ecologic!

microscopio

Vezi pretul Emag

Nu este nevoie să fie umflate, deoarece sunt fabricate din spumă de înaltă densitate, ceea ce le face ecologice.

Acestea sunt 8 discuri accesibile în culori diferite, concepute pentru copii cu vârsta de până la 12 ani. Circumferința brațului este de 16 cm.

 

2. Delphin - Brățări de înot pentru copii

Toți utilizatorii iubesc acest model

41Vg3oWoGDL

Vezi pretul Emag

Sunt potrivite pentru sugari de toate vârstele, deci sunt ideale pentru orice micuț, mai ales dacă învață să înoate. Acestea pot fi îndepărtate pe măsură ce copilul crește.

Conține șase inele de mărime unică, fiecare fabricat din spumă solidă de polietilenă și disponibil în galben și roșu. Cu toate acestea, ele sunt cele mai puțin economice.

 

3. Discuri plutitoare Aitsite

Poate susține până la 60 kg!

41GMccv9aXL

Vezi pretul Emag

Acestea sunt șase piese fabricate din material de spumă EVA care nu absoarbe apa și garantează că nu se va îndoi sau deteriora în timpul utilizării.

În plus, poate rezista până la 60 kg în apă. Disponibil în albastru, roșu și galben. Are un diametru de 19 cm.

 

4. Zoggs 300680

Rezistent la înțepături

51g2yj4PYCL

Vezi pretul Emag

Acest model este disponibil numai în galben. Este prevăzut cu patru inele (două pe braț) care suportă o greutate de până la 25 kg, ceea ce îl face ideal pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 4 ani.

Sunt fabricate din spumă, ceea ce le face durabile și rezistente la înțepături.

 

5. ZONBAR brățări rotunde de înot

Cel mai ieftin model dintre toate

41oDdzXI9aL

Vezi pretul Emag

Acestea sunt 2 bucăți fabricate din material PVC non-toxic. Această prezentare este disponibilă în galben combinat cu portocaliu, ceea ce o face atractivă pentru copiii dumneavoastră și complet unisex.

Au o flotabilitate mare și pot fi ușor adăugate și îndepărtate. Acestea sunt perfecte pentru ca micuțul dumneavoastră să obțină echilibrul dorit și stabilitatea.

 

 

Ce sunt manșetele și la ce folosesc?

În multe țări sunt cunoscute și sub numele de aripi de apă și, ca atare, ajută o persoană să se mențină pe linia de plutire în apă datorită aerului acumulat în interiorul lor. Acestea sunt realizate în principal din plastic și sunt deosebit de utile pentru copii și adulți pentru a învăța să înoate și să plutească .

Tipuri de brățări

31d7nlGln7L

Credeai că brățările sunt pentru copii? Te înșeli! Deși sunt de obicei montate la copiii mici pentru a le oferi o experiență sigură în apă, ele sunt, de asemenea, folosite ca suport în timp ce tinerii și adulții învață să înoate.

Așadar, pe baza acestor două utilizări principale, a materialului din care sunt fabricate și a sistemului lor de umflare și deflatare, acestea pot fi clasificate în două tipuri principale:

  • Mâneci pentru bebeluși de la 1 an la 2 ani (cu centură): Recomandate în principal pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 2 ani, datorită siguranței pe care o oferă și a ușurinței de utilizare, precum și a confortului pe care îl oferă celui mic. Încrederea și liniștea despre care vorbim vine de la centura care permite o mai bună prindere în jurul brațului copilului, împiedicând astfel ca mișcarea să o facă să alunece și să se desprindă, iar acestea sunt de obicei preferatele copiilor datorită culorilor strălucitoare și a diferitelor modele care pot fi găsite pe piață astăzi.
  • Manșete de înot: sunt special concepute pentru cei care învață arta înotului și sunt alcătuite din șase discuri, dintre care trei sunt plasate pe un braț, iar celelalte trei pe celălalt braț. Acestea sunt dispuse în acest fel pentru ca persoana să aibă o prindere optimă și un echilibru mai bun în apă până când se simte încrezătoare și reduce numărul de discuri din brațe.

Cum se aleg brățările?

Știți deja ce sunt manșoanele de braț și diferitele lor tipuri, dar înainte de a face alegerea finală este bine să țineți cont de câteva considerente.

Una dintre ele este să vă întrebați care este scopul principal sau utilizarea principală pentru care vă veți folosi manșoanele, deoarece în zilele noastre veți găsi o gamă largă și diversă de astfel de produse. Există produse pentru bicicliști, pentru țevi, pentru piscină, pentru mare și multe altele. Din acest motiv, 'pentru ce?' este o întrebare bună pe care trebuie să v-o puneți.

În cazul în care ceea ce vă trebuie este o pereche de manșete pentru utilizarea în piscină, nu credeți că căutarea dvs. s-a încheiat, există și alte lucruri de luat în considerare, cum ar fi pentru cine.

Varietatea este atât de mare încât puteți obține cătușe special concepute pentru copii și altele excelente pentru nevoile adulților, acestea variind în ceea ce privește designul, culorile, dimensiunea, materialul din care sunt fabricate și chiar ușurința de a le umfla și de a le transporta.

Care este prețul manșoanelor pentru piscine?

Aceasta este cea mai mare preocupare a celor mai mulți cumpărători. Cu toate acestea, să vă spunem că nu trebuie să vă faceți griji. În general, furtunurile nu sunt de obicei prea scumpe. La fel cum găsiți manșoane pentru piscine într-o mare varietate de modele și dimensiuni, le veți găsi într-o mare varietate de prețuri .

De exemplu, mânecile pentru bebeluși și copii mici costă între 9 și 20 de euro. Acest decalaj mare este determinat tocmai de materialele folosite pentru fabricarea lor, de designul și chiar de mărimea lor.

Comparând flotoarele și centurile

Când avem copii, ne facem multe griji atunci când decidem să plecăm în vacanță, principalul lucru este siguranța lor . Ieșirile de vară nu fac excepție de la această preocupare, când profităm de ocazia de a face o binemeritată și relaxantă baie în mare, în râu, în piscină sau într-un lac de acumulare.

Pentru liniștea ta și a micuțului tău, vom explora câteva dintre opțiunile de pe piața , astfel încât să o poți alege pe cea care se potrivește cel mai bine vârstei și nevoilor copilului tău.

  • Plutitoare: Acestea sunt binecunoscutele dispozitive circulare de plutire purtate în jurul corpului și sunt deosebit de utile pentru a preveni pierderea referințelor vizuale pentru purtător. Cu toate acestea, există un dezavantaj important pentru utilizator, și anume că nu permit mai mult decât plutirea în mod circular. În principal din acest motiv, utilizarea sa tinde să fie mai mult legată de relaxarea în apă. A fost chiar interzisă în unele piscine publice și în alte locuri, dar pentru cei mici există unele care au un suport special conceput pentru burtica bebelușului. Acestea permit o experiență de îmbăiere ușoară și confortabilă de la o vârstă fragedă, atâta timp cât adultul are grijă deosebită de capul bebelușului, deoarece nu există nici un dispozitiv de fixare.
  • Manșete: Aceste aripi sau brățări acvatice sunt de mare ajutor în timpul inițierii în înot și permit să se bucure de o mare siguranță în mare sau în piscină, deoarece au o bună prindere, ceea ce face dificilă desprinderea lor de brațul copilului sau al adultului. Deși sunt instrumente care oferă o mare stabilitate utilizatorului, acestea sunt fixe și din acest motiv nu permit utilizatorului să fie autonom în apă. Cu toate acestea, ele sunt foarte sigure, deoarece este imposibil să se piardă manșetele. Marele avantaj este că este dificil să se piardă manșetele atunci când cei mici sunt în apă. De asemenea, un avantaj pentru profesorii de înot este că le facilitează deplasarea. Cu toate acestea, ele nu permit libertatea de mișcare a umerilor utilizatorului. Utilizarea manșetelor gonflabile este recomandată pentru copiii cu vârsta cuprinsă între doi și trei ani și mai mult.
  • Bule și curele: principalul lor avantaj? Ambele facilitează propulsia și mișcarea în apă și sunt recomandate copiilor cu vârsta de peste 3 ani; în cazul special al balonului, acesta ajută în mod specific la propulsia generală, ceea ce îl face un aliat excelent în cadrul lecțiilor de înot. În acest sens, este bine ca copilul să se familiarizeze treptat cu bula, învățându-l în același timp să își controleze respirația, astfel încât să poată avea performanțe optime cu acest instrument, deoarece bula nu permite poziții laterale în timpul utilizării sale, iar centurile garantează flotabilitatea utilizatorului și sunt adaptabile individual.

Care este cel mai bun mod de a-mi menține copilul în siguranță în jurul piscinei?

Siguranța bebelușilor și a copiilor este importantă în orice moment. Cu toate acestea, știm că există multe pericole atunci când se află în apropierea unei piscine. Când sunt bebeluși, le putem controla complet mișcările, așa că este foarte important să avem grijă de noi și de grija pe care o avem față de ei atunci când îi introducem în apă.

Dar cu cât îmbătrânesc mai mult, complicațiile sunt și mai mari, pentru că devin mai autonomi și trebuie să avem grijă nu numai de mișcările noastre, ci și de ale lor, așa că trebuie să fie mereu sub supraveghere.

Așa că, în general, ei sunt conduși de marea lor vitalitate și curiozitate. Oricare ar fi vârsta copilului dumneavoastră, recomandăm ca adultul care are grijă de el să fie foarte precaut și să fie atent la mișcările sale, la fel cum este important ca acesta să știe să înoate pentru a putea acționa mai bine în caz de urgență.

  • Dacă aveți o piscină, insistați să respectați următoarele reguli:
  • Asigurați-vă că jucăriile sunt departe de piscină atunci când aceasta nu este folosită, deoarece îi pot atrage pe cei mici în apă atunci când nu sunt în siguranță și când vă așteptați mai puțin.Nu uitați să goliți gonflabilele sau gonflabilele după ce sunt folosite.Țineți jucăriile cu roți, triciclete, biciclete și altele asemenea departe de piscină, în special de mal. Nu permiteți ca aparatele electrice să fie folosite în apropierea piscinei. Cunoaștem cu toții pericolele provocate de ciocnirea electricității cu apa.Uitați de scufundările în piscine care nu sunt suficient de adânci pentru acest tip de activitate.Nu alergați și nu permiteți altora să facă acest lucru pe terasa piscinei sau în oricare dintre zonele din apropierea piscinei.