Mingi de golf

svg%3E

Golful este un sport care face parte din familia mea de ani de zile și, din fericire, și soțul meu este pasionat de acest sport. Dar avea doar mănușile de golf și crosa, îi lipsea, după părerea mea, cel mai important lucru: cea mai bună minge de golf .

În căutările mele, am văzut cu îngrijorare că există multe mingi prost fabricate care sunt vândute la același preț ca o minge de top. Pentru a nu face greșeli, am încercat mai multe modele și vă dau verdictul meu cu privire la cele mai bune cinci din lista mea comparativă.

Sunteți gata să cumpărați?

Cele mai bune mingi de golf

Care este cea mai bună minge de golf?

Nu este o întrebare simplă atunci când știi despre acest sport, deoarece știm dinainte că există o mare varietate de ele și că utilizarea și gustul utilizatorului, chiar și swing-ul său, au o mare legătură cu această alegere.

Există de colecție, biodegradabile, cu lumină, goale, ușoare, dure și altele. Multe dintre aceste modele au caracteristici care afectează în mod direct viteza loviturii, deplasarea acesteia și alte detalii ale loviturii. Dacă nu sunteți clar cu privire la așteptările dvs., un model grozav ar putea să nu fie suficient pentru dvs.

De aceea, pe lângă modelele excelente, vă ofer informații complete pentru o achiziție mai avizată, care vă vor ajuta indiferent dacă aveți sau nu experiență.

Iată cele mai bune mingi de golf:

1. Mingi de golf reciclate Nike de la Second Chance

Folosiți mingi de golf reciclate de înaltă performanță ? Ei bine, da, aceste mingi recuperate din lacuri și găuri sunt o alegere excelentă, deoarece, în ciuda faptului că sunt la mâna a doua, sunt de o calitate excelentă și o varietate de mărci de renume în lumea golfului.

2. Mingi de golfrixon Z-Star

svg%3E

Vezi pretul Emag

Îți oferă un control foarte bun al numărului de lovituri, cel puțin 100 de metri, și o atingere plăcută la putt. Aceste și alte calități o fac să se simtă ca o minge de turneu . Acesta este recomandat pe scară largă de către utilizatorii săi, care subliniază raportul calitate-preț excelent, chiar și pentru practica .

3. Mingi de golf Callaway Golf 2019 Supersoft

svg%3E

Vezi pretul Emag

O alegere excelentă de spumă de cauciuc care simulează o minge de golf reală. Pachetul include 12 bile galbene strălucitoare, aproape fluorescente, pentru jocul de noapte, ușor de găsit. Moale pentru utilizare în interior și în exterior deopotrivă. Acestea au performanțe bune.

4. A doua șansă Mingi de golf reciclate Pinnacle

svg%3E

Vezi pretul Emag

Recuperate de colecționari și colecționari pentru a le oferi o a doua șansă. Aceasta este o cutie de 101 mingi cu logo-uri ale mărcilor respective, inclusiv broșuri cu sfaturi de antrenament pentru golf și multe altele. Au suferit mai puține accidente vasculare cerebrale, deci mai au încă viață în ei.

5. Mingi de golf luminoase Vientiane

svg%3E

Vezi pretul Emag

Aceste mingi luminoase colorate , în acest caz verzi, te vor face să te sperii. Sunt trei piese cu care te poți juca chiar și cu în întuneric. Sunt, de asemenea, perfecte pentru a fi reciclate ulterior, dacă vă interesează chestiunea ecologică . Acestea pot fi reîncărcate la soare sau cu ajutorul lanternei UV.

Diferite tipuri de mingi de golf

svg%3E

Poate că nu știți, dar nu este atât de simplu ca și cum ați alege între modelele de mingi în funcție de aspect sau de preț. De fapt, există 4 tipuri diferite, cu caracteristici diferite.

Acestea sunt cele de bază, au doar un miez și un înveliș, deci sunt considerate a fi în două straturi. Nu au prea mult efect, ceea ce le face foarte bune pentru lovituri precise de la distanță lungă , dar nu au prea mult control pentru lovituri scurte. Și sunt printre cele mai puțin costisitoare de pe piață.

Aceste mingi de golf din trei piese variază în ceea ce privește performanța și costul. Acestea au un miez, o manta și un capac. În cazul în care capacul este din uretan, veți avea cu siguranță o performanță excelentă, o rotație și un control bun.

Acestea au două nuclee, unul interior și unul exterior, plus un capac și o manta corespunzătoare. Acesta oferă, de obicei, o performanță mai bună datorită tehnologiei sale înalte. Veți observa diferența în funcție de swing și de experiența dumneavoastră. Acestea oferă un control și o precizie foarte bune la distanță.

În ceea ce privește progresul tehnologic, acesta este modelul ideal. Acestea nu sunt comune și nu sunt tocmai cele mai accesibile. Toată performanța va depinde de jucător și de cât de bine manevrează crosa de golf sau de cum sunt terenurile de golf. Acestea oferă o performanță foarte uniformă și eficientă. Acestea au un miez interior, un miez exterior, o manta interioară, o manta exterioară și un capac.

Capacitatea de rotire a mingilor de golf

Este important în cazul mingilor de golf atunci când se lovește, unele au un potențial de rotire mai mare decât altele.

  • Mingi de golf cu efect redus

Mingile de golf cu efect redus au tendința de a se deplasa mai drept și mai precis pe distanțe mai mari. De asemenea, acestea se deplasează puțin mai mult atunci când ating solul. Așadar, dacă doriți ca mingea să parcurgă distanțe mai mari, o minge cu efect redus ar fi cea mai bună.

Au un echilibru corect între rotația mare și rotația mică. Acestea sunt una dintre cele mai bune opțiuni atunci când joacă , deoarece au un echilibru bun între distanță, efect și precizie. Acestea sunt în general bile moi , în funcție de marcă, și oferă o experiență bună.

  • Minge de golf cu efect mare

Are un avantaj mare pe și în jurul green-ului. Deși nu va avea același efect pe distanțe lungi ca o minge cu efect redus, o minge cu efect ridicat este ideală pentru lovituri mai scurte de găuri. De obicei, acestea sunt cel mai bine gestionate de jucători profesioniști, deoarece trebuie să aveți un control bun dacă intenționați să dați o lovitură foarte precisă.

Acesta este modul în care se măsoară deviația unei mingi atunci când este lovită. Acesta merge de la 0 la 200, 0 este maximul de 200 este că mingea nu este comprimată. Intervalul normal pentru mingile de golf este cuprins între 50 și 100.

Compresia rezultă din diferitele presiuni pe care un material le poate avea și exercita cu aceeași cantitate de material și cu același spațiu ocupat. Altfel spus, aceeași minge, lovită în același loc, poate avea comprimări diferite datorită presiunii exercitate de lovitură și a materialului din care este făcută.

Bilele cu compresie redusă sunt, în general, mai ușoare și se comprimă mai mult pentru a putea atinge distanțe mai mari. Mingile cu compresie mare necesită mai multă experiență și o viteză mare de rotație pentru a comprima mingea și, prin urmare, pentru a avea un control mai bun.

Lucruri de care trebuie să țineți cont înainte de a cumpăra mingi de golf

svg%3E

Poate credeți că, dacă folosiți pentru antrenament aceleași mingi ca cele folosite în campionate, veți fi mai încrezător și mai bine pregătit. Dar înainte de a vă cumpăra mingi, fie că este vorba de cele pentru antrenament sau pentru turnee, este important să vă uitați la acele lucruri care sunt ușor de trecut cu vederea.

O minge de golf este mult mai mult decât se vede cu ochiul liber. Chiar și cel care este perfect pentru prietenii, colegii sau cunoștințele tale nu este neapărat cel de care ai nevoie pentru că s-ar putea să ai un swing diferit, s-ar putea să fii obișnuit cu lovituri mai lungi, s-ar putea să existe alte caracteristici în joc.

Așadar, iată câteva puncte importante pe care trebuie să le luați în considerare și care sunt sigur că vă vor ajuta foarte mult atunci când alegeți mingea care vă oferă cea mai bună senzație și cea mai bună manevrabilitate:

O acoperire din uretan este mai moale și oferă un feedback mai bun din partea feței, astfel încât vă oferă un control mai bun al distanței. Dar, bineînțeles, dacă sunteți în căutarea unei opțiuni mai ieftine, există încă cele din ionomer, care sunt bune pentru jucătorii medii.

Sau există eterna bătălie dintre moale și tare. Acest lucru va depinde de preferințele utilizatorului, cel mai bine este să le încercați pe amândouă pentru a vedea cu care vă place cel mai mult să vă jucați. Una îți oferă mai multă rotație, iar cealaltă îți oferă mai mult control. Ce este cu adevărat important pentru tine?

Trebuie să-ți studiezi jocul și să vezi dacă ai nevoie de câțiva metri în plus de pe tee sau dacă preferi un control bun de pe green.

Datorită progreselor tehnologice, acum puteți găsi mingi la prețuri mici, cu o performanță care vă poate surprinde. Dar, așa cum am spus deja, cel mai bine este să încercați mai multe pentru a vedea cu care vă simțiți cel mai bine.

Prețul mingilor de golf este legat de calitatea lor?

Prețul variază în funcție de mărci și modele, astfel încât este posibil să le găsiți între 20 de euro, până la 80, în funcție de numărul de bile din pachet, materialele de fabricație, printre altele.

Dar este de asemenea adevărat că se pot obține mingi la prețuri mici, care pot avea o calitate bună și randamente bune. Cu toate acestea, există pachete care sunt complete, deoarece vin cu accesorii , markere , pensete sau bile de transport pentru care merită să investești puțin mai mult.

De asemenea, nu trebuie să uităm că un strat de uretan, pe lângă faptul că le face mai scumpe, le face și mai bune. Este posibil ca această acoperire să nu facă o diferență atât de mare în cazul loviturilor lungi. Dar, în general, dacă vă aflați în apropierea terenului verde sau într-o capcană de nisip, veți vedea rezultatul cheltuirii a ceva mai mult. În plus, ele oferă o rotire destul de bună și posibilitatea de a avea un control bun.

Jucătorii din turnee joacă cu aceleași mingi care se găsesc în magazinul meu?

În campionatele profesioniste, cum ar fi PGA Tour, sunt jucători care folosesc aceleași mingi pe care le găsești într-un magazin, pentru că, în cele din urmă, mărcile vând mingi din materiale diferite pentru diferite tipuri de jucători, de la începători la profesioniști.

Dar, la fel cum unii dintre acești jucători profesioniști cumpără mingi de înaltă calitate la care și tu poți avea acces, există și cei care folosesc mingi personalizate, care pot fi chiar gravate. Deci, dintr-o dată, să te uiți la bilele profesioniștilor doar pentru că le au nu este cel mai indicat lucru pe care să-l faci. Privește-te mai întâi pe tine însuți, acele caracteristici care te fac unic și care fac ca jocul tău să fie diferit, iar asta te va conduce cu siguranță direct la bilele care ți se potrivesc cel mai bine.

De unde se pot cumpăra mingi de golf?

Pentru a cumpăra mingi de golf, puteți alege magazinele fizice precum Decatlhon sau altele care comercializează echipamente și accesorii sportive, unde veți găsi o mare varietate dacă sunteți unul dintre cei care preferă să le alegeți personal. Pe de altă parte, pentru cei care cumpără de acasă, au o selecție imensă de mingi de toate modelele, pentru uz profesional sau pentru antrenament.

De ce bilele de golf au găuri în ele?

Întrebări frecvente

Există diferențe între mingile de golf?

Principala diferență între mingile de golf mai ieftine și cele profesionale constă în materialele din care sunt confecționate, primele sunt mai puțin durabile și se pot chiar rupe ușor, în timp ce cele din urmă pot rezista la utilizare chiar și cu crose proaspăt ascuțite.

Ar trebui să folosesc mingi de golf tari sau moi?

Acest lucru depinde de nivelul de compresie pe care îl căutați la o minge de golf. Mingile de golf cu compresie redusă sunt mai moi și se comprimă pentru a crea mai puțină distanță, în timp ce mingile de golf cu compresie mai mare sunt destinate jucătorilor care se pot mișca mai repede.

Mingile de golf cu compresie mai mare merg mai drept?

Cu cât mingile de golf au o compresie mai mare, cu atât tind să fie mai drepte, însă jucătorii profesioniști preferă mingile mai moi și mai scumpe, deoarece acestea permit adăugarea de moliciune și efect suplimentar la diferite lovituri.