Mini drona cu camera

mejor-mini-drone-con-cámara

Dacă ați mai zburat cu drone, știți că este o experiență foarte interesantă. Cel mai tare este să înregistrezi video și să faci poze și să transmiți în direct! Și împărtășirea acestor imagini minunate pe rețelele sociale. Dar dacă încerci cu unul instabil și cu o rezoluție proastă ca mine... Un fiasco imens. Este mai bine să obțineți cea mai bună dronă mini cu cameră. O astfel de dronă poate fi folosită atât în interior, cât și în exterior și garantează că veți obține imagini bune și nu va fi doborâtă de vânt.

Adevărul este că aceste dispozitive, dacă sunt de bună calitate, sunt excelente pentru a ucide plictiseala în interior, în zilele ploioase sau foarte reci și, în același timp, funcționează perfect pentru exterior. Dacă au o cameră HD, cu atât mai bine.

Cele mai bune mini drone cu cameră

Care este cea mai bună mini dronă cu cameră?

În general, o dronă bună este un quadcopter, care este folosit de profesioniști. De asemenea, cu roți pentru o aterizare sigură. Unele persoane preferă să îl piloteze folosind o comandă cu ecran, dar este recomandat să optați pentru cele care includ Wifi, pentru că astfel veți putea să îl conectați și la telefonul mobil. Utilizatorii de Android sau iPhone consideră de obicei că acest mod este mai convenabil, utilizând și FVP (First-person view), care arată imaginile utilizatorului din propria perspectivă, la persoana întâi.

Bineînțeles, dacă doriți să vă simțiți imersați în lumea jucăriilor, cu noul dvs. mic quadcopter cu 4 canale cu cameră, telecomanda este alegerea perfectă.

Nu trebuie să vă faceți prea multe griji cu privire la preț, deoarece există mai multe opțiuni de acest tip pe piață la un preț accesibil sau mai puțin scump decât marile mărci și sunt la fel de bune. Eu, în special atunci când căutam drona mea dronă, am făcut o plimbare prin mai multe alternative foarte atractive, trebuie să spun.

Voi împărtăși cu voi ceea ce am considerat eu că sunt cele mai bune 5 mini drone cu cameră, astfel încât să puteți face propria comparație și să vă faceți propria părere, dacă doriți să cumpărați una, desigur.

Iată cele mai bune mini drone cu cameră:

1. Mini dronă quadcopter Baby Elfie Kingtoys

51V1S60vs1L

Vezi pretul Emag

Pentru cei care vor să se distreze în interior sau în spații închise, acest quadcopter este excelent. Dacă îl oferiți cadou copiilor care vor să se joace acasă la prietenii lor de la școală, îi veți face fericiți datorită portabilității sale. Deoarece se potrivește în palma mâinii, intră cu ușurință în orice geantă.

Transmisia în timp real cu FVP vă facilitează observarea momentului perfect, utilizând camera HD cu 720p, pentru fotografii și videoclipuri uimitoare.

Utilizarea în aer liber este posibilă, dacă se dorește, folosind modul High Hold (menținere la înălțime) care stabilește o înălțime fixă.

2. Mini-dronă cu 4 canale cu cameră Cheerson CX-10WD-TX GoolRC

41KRUgVbLOL

Vezi pretul Emag

Dacă aproape întotdeauna vă împotmoliți cu manualele de utilizare ale echipamentelor electronice pentru că sunt în alte limbi, ar trebui să cumpărați această dronă, care include un manual în limba spaniolă. De asemenea, este foarte ușor de utilizat, o singură atingere și dispozitivul pornește. Zborul este foarte stabil cu 6 axe. Se învârte la 360 de grade și se deplasează înainte, înapoi, la stânga și la dreapta cu precizie.

Dispune de menținere a altitudinii și de control dublu, prin comandă mobilă sau prin telecomandă. Aceasta ar putea fi considerată, de asemenea, o versiune nano, deoarece dimensiunile sale mici o fac ideală pentru utilizarea în interior.

3. Mini dronă cu cameră quadcopter X22W Rc Syma

Cei mici din casă adoră dronele, dar una de dimensiuni normale poate fi prea mult pentru ei, așa că este de preferat să optezi pentru un model ca acesta. Este ideal pentru copiii cu vârsta de peste 8 ani, bineînțeles, întotdeauna sub supravegherea unui adult. Acesta poate menține presiunea aerului pentru zboruri stabile, astfel încât nu trebuie să vă temeți de căderi bruște. Aceeași stabilitate îi permite să funcționeze ca aparat de înregistrare video și cameră foto, ambele de înaltă calitate.

Este prevăzut cu o aplicație pentru conectarea la smartphone. De asemenea, puteți folosi controlerul pentru a vă juca jocuri, dar camera poate fi controlată cu ajutorul telefonului mobil. Depinde de ceea ce doriți să faceți cu ea.

4. Minidrone Airbone Airbone Cargo Travis Parrot

31bOdaGT8aL

Vezi pretul Emag

Această dronă este ideală pentru a face fotografii aeriene și dacă vă plac selfie-urile. Puteți utiliza mini-camera verticală integrată. Dacă ești creativ și ai abilitatea de a construi lucruri, s-ar putea să-ți placă și acest model, deoarece structura sa este personalizabilă.

Copiii adoră funcția de decolare în cădere liberă. Cu ajutorul acestuia, aruncați drona și motoarele pornesc automat pentru a începe zborul. Are o autonomie foarte bună, iar aplicația pentru a-l pilota se găsește în magazinele Apple, Google Play și Windows 8.1.

5. FVP Metakoo mini dronă quadrocopter pliabilă FVP Metakoo

Când doriți să vedeți vederi aeriene impresionante, trebuie doar să scanați codul QR de pe cutia acestei mini drone și veți avea aplicația pentru a o conecta la telefonul mobil. De asemenea, este prevăzut cu o telecomandă, dacă doriți să îl folosiți doar pentru zbor.

Acest model FPV vine cu Wifi și este de tip nano, deci este recomandat pentru utilizare în interior, departe de vânturi puternice. Excelent pentru a-i distra pe copii în lunile mai reci ale anului și oricând își doresc. Dacă doriți să înregistrați ceea ce vede drona, puteți face acest lucru cu ajutorul aplicației de pe telefonul mobil.

Avantajele de a avea o mini-dronă sau o dronă mică

Dacă nu v-ați gândit până acum, vremea ne poate obliga să stăm între cei patru pereți ai apartamentului nostru și, dacă nu devenim creativi, ne vom plictisi de moarte. Acest lucru este valabil mai ales pentru copii, iar dacă aveți mai mulți acasă, veți înnebuni dacă nu găsiți ceva care să le distragă atenția cât mai curând.

Mini dronele fac această treabă foarte bine, deoarece le permit să își dezvolte nu numai capacitatea de a înțelege orientarea spațială, ci și creativitatea prin înregistrarea de videoclipuri și realizarea de fotografii. Adulții nu sunt lăsați în urmă cu această distracție și putem partaja conținut creativ live sau înregistrat pe rețelele noastre.

Sunt atât de mici... Există mini drone high-end?

Bineînțeles că există. Achiziționarea lor va depinde de bugetul dvs. și de abilitățile dvs. de pilot, pentru că este mai bine să aveți unul de bază pentru început și apoi să urcați treptele puțin câte puțin. Cu toate acestea, aș dori să subliniez faptul că Dji este unul dintre cei mai sofisticați producători de drone. Modelele Spark și Mavic Pro sunt cele mai remarcabile.

Poate fi folosită mini-drona în aer liber sau doar în interior?

Pentru a răspunde la această întrebare, trebuie să vă spun următoarele. Dronele mici se împart în mini drone și drone nano. Primele au o dimensiune care încape confortabil într-un rucsac de dimensiuni medii, iar cele din urmă se potrivesc bine în palma mâinii. Ambele pot fi utilizate în interior sau oriunde în interior.

Problema cu nanotehnologiile este că, dacă nu sunt suficient de puternice și stabile, pot fi răsturnate de vânt. Cel mai bine este să știți la ce o veți folosi înainte de a o cumpăra pentru a evita această problemă.

Vreau să cumpăr o mini-dronă cu cameră, ce caracteristici ar trebui să verific?

Pentru a nu cheltui o mulțime de bani pe ceva care nu va funcționa, este rezonabil să aveți o idee precisă despre ceea ce veți cumpăra. Minidronele nu fac excepție. Prin urmare, vă recomand să verificați mai întâi următoarele:

Dimensiune și greutate adecvate

Nu uitați că dronele nano încap în palmă, iar dronele mini sunt mai mari și mai grele. Cele mai ușoare și mai mici, de dimensiuni miniaturale, sunt perfecte pentru zborul în spații închise, deoarece nu vor avea probleme cu vremea. Cele mini au mai multe avantaje din acest punct de vedere, deoarece sunt mai potrivite pentru exterior (deși sunt potrivite și pentru interior) Totul depinde. Dacă doriți să le folosiți doar în interior, oricare dintre cele două este suficient, altfel este mai bine să le alegeți pe cele mai mari.

Timp de zbor Cât timp rezistă în aer?

Fiecare unitate este diferită, iar timpul de funcționare va depinde de bateria cu care a fost echipată. Cel mai ieftin poate rezista aproximativ 4 minute în aer. Cele mai avansate au o capacitate mai mare și pot rămâne în aer între 30 și 90 de minute. Acestea ar fi poate mai potrivite pentru piloții profesioniști care doresc să își folosească echipamentul timp îndelungat.

Aparatul foto, care este mai bun?

Atunci când cumpărați un quadcopter cu o cameră integrată, trebuie să țineți cont de faptul că rezoluțiile nu sunt cele mai bune. De cele mai multe ori, acestea sunt camere video de calitate medie și slabă. Ceea ce ar trebui să vă intereseze cu adevărat aici este dacă pot sau nu să înregistreze video în aer și dacă sunt FPV pentru o experiență și o gamă mai bună de imagini.

Abilități de pilot Sunteți profesionist sau amator?

După cum am menționat anterior. Dacă sunteți un profesionist, probabil că sunteți în căutarea unui quadcopter cu capacități deosebite, nu doar în zbor, ci și în ceea ce privește imaginile. Dar dacă sunteți la început de drum în această lume și vreți doar un pic de distracție, pentru câțiva euro mai puțin veți obține un echipament frumos pentru a vă distra și a fi creativi.

Autonomia de zbor Care este viteza și distanța pe care o atinge?

Dacă vă decideți pentru o versiune mini pentru zborul în aer liber, aceasta este o problemă importantă. Cât de departe, la ce viteză și care va fi raza de acțiune a dispozitivului sunt întrebări relevante în funcție de spațiile în care îl veți pilota și pentru cât timp.

Funcțiile telecomenzii Este bună transmisia?

În zilele noastre, multe dintre ele vin cu aplicații pentru a le pilota cu ajutorul telefoanelor mobile, dar există și opțiunea de a le controla de la distanță. Deci, verificați această caracteristică. Unele pot fi analogice, altele pot avea un ecran pe controler, LCD pentru un control mai bun al dispozitivului.

Stabilitate Se mișcă mult sau poți face filmări și fotografii bune?

Trebuie să acordați atenție stabilității, nu numai de dragul de a capta imagini și videoclipuri bune, ci și pentru ca quadcopterul să nu se prăbușească la prima mișcare bruscă pe care o faceți.

Iluminatul Are iluminare cu LED-uri?

Personal, îmi place să-mi pilotez drona pe timp de zi, dar pentru cei care preferă să o piloteze noaptea, vă recomand să verificați dacă este prevăzută cu o lumină LED încorporată. Această iluminare are rolul de a vă ajuta să localizați quadcopterul pe întuneric.

Piese de schimb Pot înlocui ceea ce este deteriorat?

Dacă are loc o căzătură sau se strică o parte a echipamentului, ar fi bine dacă ați putea găsi piese de schimb, fie în magazinele fizice, fie online. Așadar, asigurați-vă că verificați specificațiile produsului pentru a vedea dacă există ceva legat de acest lucru.

Profitați la maximum de noua dronă

Un utilizator nou în lumea dronelor are nevoie de puțină îndrumare pentru a se bucura de această experiență.

În primul rând, vă sugerez să o luați ușor, să zburați încet și nu atât de tare până când deveniți expert.

Nu uitați să aveți întotdeauna la dumneavoastră câteva baterii de rezervă, pentru că astfel veți avea mai mult timp pentru distracție și zbor. De asemenea, este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pară rău, așa că nu te apropia prea mult de crengi de copaci, linii electrice, lămpi, ventilatoare și orice altceva în care se poate încurca și poate cădea.

Sfaturi de siguranță pentru zborul cu mini-drona cu cameră

Există două puncte foarte importante aici. Primul este că trebuie să aveți grijă să nu loviți pe cineva cu drona, mai ales dacă o pilotați în spații închise.

Cel de-al doilea punct se referă la spațiile deschise și la încălcarea vieții private și a permisiunilor de a zbura cu astfel de aeronave.

Cel mai bine este să cunoașteți reglementările în acest sens.

Zburați ca un profesionist

Practica de zbor este indispensabilă pentru a utiliza corect aparatul și a vă bucura din plin de el. Există mai multe sfaturi și modalități de a realiza acest lucru.

Modul manual

După ce ai învățat cum să folosești aparatul de zbor, poți trece de la modul automat la modul manual, astfel încât să te bucuri de realizarea unor mișcări uimitoare. În acest fel, veți învăța cum să vă descurcați chiar și în condiții nefavorabile.

Problema vânturilor

Brizele puternice sunt adesea inconfortabile atunci când zburăm. Cu cât vântul este mai puternic, cu atât este mai dificil să mențineți echipamentul stabil. Dacă doriți să zburați pentru prima dată, cel mai bine este să așteptați o vreme blândă.

Drona este atât de mișto

Cu drona se pot face multe lucruri, de la manevre acrobatice până la videoclipuri și fotografii uimitoare. Important este să vă exploatați creativitatea, să vă invitați prietenii și familia să zboare cu ea și să descoperiți noi idei.

Cade, cade, cade, cade!

Unii vor râde, alții vor plânge când își vor vedea cadra quadcopterul. Tu din care grup faci parte? Partea bună este că, evident, în funcție de toamnă, nu vor fi atât de multe motive de îngrijorare. Dacă se întâmplă acest lucru, asigurați-vă că opriți elicele pentru a evita deteriorări suplimentare.

Planând ca băieții buni

Practica vă poate învăța cum să manevrați drona mai ușor. De exemplu, cum să alunece. Acest mod de zbor vă va ajuta să evitați accidentele și căderile bruște care pot deteriora drona. Luați-o întotdeauna în considerare în caz de urgență.

Mini-dronă video cu cameră HD