Sursa:  militarynews.ru

 

Departamentul pentru informare și comunicații în masă din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat, pe 27.04.2020, că 874 de militari ruși au fost infectați cu coronavirus.

 

“În cadrul testărilor efectuate în Forțele Armate ale Federației Ruse, din martie și până pe 26 aprilie, au fost identificați 874 de militari cu rezultate pozitive în ceea ce privește infecția cu coronavirus”, se arată în comunicatul postat pe site-ul ministerului.

 

Potrivit datelor prezentate de Ministerul Apărării, cu coronavirus au fost înregistrați și 245 de salariați civili din cadrul Forțelor Armate.

 

În plus, Ministerul Apărării a informat că și în școlile militare au fost găsiți 779 de cadeți și studenți infectați cu coronavirus.

 

Raportul spune, de asemenea, că numărul de profesori și elevi din învățământul preuniversitar cu rezultate pozitive la testele pentru coronavirus este de 192 de persoane.

 

Reprezentanții Ministerului Apărării au precizat că medicii militari din organele de conducere militară, armate, mari unități, unități militare și organizații ale ministerului efectuează testarea preventivă continuă a personalului militar și salariaților civili, pe măsură ce primesc instrumentele de testare.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Recent, în cadrul unei consfătuiri cu privire la  contracararea coronavirusului în Forțele Armate ale Federației Ruse, ministrul apărării, Serghei Șoigu, a informat că militarii ruși desfășoară activități de amploare pentru lupta cu COVID-19.

În acest scop, în cadrul Forțelor Armate a fost formată o grupare de forțe și mijloace, care numără peste 30.000 de militari și 4.000 de unități de tehnică militară și specială. De coordonarea acesteia se ocupă un Stat Major Operativ al Ministerului Apărării. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ministerul rus al Apărării a informat că aproximativ 900 de militari sunt infectați cu coronavirus

27 aprilie 2020

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro