Mocasini

mejores-alpargatas-decoradas

Ți s-a întâmplat vreodată ca atunci când cauți o pereche de mocasini să dai peste modele cu curele foarte lungi sau care se deschid atunci când mergi? Ce pacoste! Și eu. Dar vara trecută am decis să găsesc cei mai buni mocasini de barbati pentru că, într-adevăr, iubesc acest tip de pantofi, nu-i așa? Iar partea bună este că pot fi folosite pentru mai multe ocazii.

Mulți le consideră speciale pentru a merge la plajă, dar dacă sunteți fashioniste și vă place să vă îmbrăcați ca celebritățile, cu siguranță ați văzut că aceste Valenciane sunt perfecte pentru ieșirile casual. Poate că nu sunt suficient de elegante pentru a le purta la birou, dar pentru o plimbare, chiar și regina Letizia și prințesa Kate Middleton le poartă.

Varietatea modelelor de pe piață este impresionantă. Oricum le doriți, cu pietre, flori, croșetate, țesătură plumeti, pâslă, cu paiete, etc. Există atât de multă diversitate încât ar trebui să vă concentrați asupra câtorva lucruri specifice pentru a le găsi pe cele care vă plac cel mai mult și care vi se potrivesc cel mai bine.

Marca, de exemplu, vă poate oferi o garanție de bună calitate, deoarece uneori, dacă nu sunt făcute de producători buni, țesăturile se sfărâmă. Desigur, veți găsi cu siguranță și o pereche mai puțin costisitoare sau la prețuri accesibile. S-ar putea să aveți nevoie de mai multă îndrumare.

Cele mai frumoase espadrile decorate

Care sunt cele mai frumoase espadrile decorate?

Acest tip de încălțăminte este disponibil pentru bărbați și femei, dar și

mejores-alpargatas-decoradas

pentru fete și băieți. După cum am spus, sunt potrivite pentru diferite ocazii. Le-am văzut chiar și la nunți, pentru că există modele pentru mirese și chiar și pentru prima comuniune. Acestea sunt aproape întotdeauna albe. Dar diversitatea este un condiment al vieții și depinde de tine să alegi.

Ar fi bine să verificați tipul de prindere pe care îl au. Aceștia au aproape întotdeauna curele cu catarame, panglici sau șireturi pentru a face fundițe cochete sau pot fi ceea ce se numește 'Slip On', care pur și simplu alunecă ca un pantof obișnuit.

Talpa poate fi plată sau cu platformă, alegerea unei versiuni sau a celeilalte va depinde de modul în care doriți să mergeți în ziua respectivă, cu câțiva centimetri în plus pentru toc sau joasă, dar ultraconfortabilă. Căptușeala este cea care vă va permite să decideți cel mai mult, datorită culorii, tipului de țesătură, designului și decorului.

Călcâiul va fi întotdeauna acoperit cu o țesătură de esparto și fibrele sale obținute din plante sălbatice. Dacă nu este cazul, nu sunt adevărate espadrile.

Vrei niște sugestii? În căutările mele am ajuns la concluzia că acestea sunt cele mai bune 5 espadrile decorate în acest moment. Lista poate fi folosită ca o comparație pentru a face cea mai bună alegere.

Iată dintre cele mai bune espadrile:

1. Espadrile Adela Soler pentru femei

Craniu

41wAlDMmjGL

Vezi pretul Emag

Această pereche de espadrile are un design drăguț cu un craniu, foarte asemănător cu Catrina mexicană de Ziua Morților. Acestea sunt perfecte pentru cei cărora le plac motivele exotice și neobișnuite. Materialul lor exterior este panza, iar căptușeala este realizată manual din esparto. Sunt prevăzuți cu șireturi și catarame.

Țesătura este respirabilă și foarte ușor de curățat cu o cârpă umedă sau cu un șervețel pentru copii. Nu se pot spăla la mașină. Aceștia au un toc mic și sunt, prin urmare, foarte confortabili. Sunt foarte moi și nu se freacă. Se potrivesc cu aproape orice.

2. Espadrile clasice din pânză Alexis Leroy

Foarte respirabile

51iYQdRH45L

Vezi pretul Emag

Cei care suferă de multă căldură vara ar fi candidații perfecți pentru a purta această pereche. Acestea sunt foarte frumoase și confortabile. Sunt confecționate din pânză care seamănă cu o țesătură croșetată, astfel încât sunt respirabile și răcoroase.

Se potrivesc ca niște pantofi obișnuiți, fără închizători, curele sau șireturi. Înălțimea tocului este de doi centimetri, joasă și plată, perfectă pentru confort la mers. Talpa este confecționată din cauciuc. Acestea sunt disponibile în mai multe culori, astfel încât să o puteți alege pe cea care vă place cel mai mult și să o asortați cu hainele dumneavoastră.

3. KRISP Espadrile de primăvară pentru femei

Cu paiete

41QDOEDd8QL

Vezi pretul Emag

Pentru mătușile cele mai în vogă, aceste espadrile Valencian sunt perfecte, deoarece designul lor include decorarea completă în paiete. Pentru o strălucire spectaculoasă. Sunt completarea ideală pentru o ținută casual de fashionistă. Aceștia sunt de tip 'Slip On', fără închizătoare sau șireturi. Materialul exterior este o țesătură, iar întreaga compoziție este din material textil/piele/sintetic.

Tipul de toc este plat, perfect pentru a merge confortabil. În interior au, de asemenea, o talpă căptușită pentru un confort sporit. Espartul este împletit într-un stil clasic și există mai multe dimensiuni. În auriu arată foarte frumos și elegant.

4. Espadrile Japado pentru femei

Plin de strălucire

41Hf3XsOj3L

Vezi pretul Emag

Cei care au un gleznă înaltă vor găsi aceste espadrile comode, deoarece au un elastic special care le întinde și le adaptează la piciorul fiecărei persoane. Atât materialul exterior, cât și căptușeala sunt confecționate din țesătură. Nu au șireturi și se pun ca un pantof normal, fără închizătoare.

Talpa este confecționată din material sintetic. Acest model este disponibil în multe modele diferite, cu aplicații strălucitoare, pietre, motive mată, denim, pânză și animal print.

5. Espadrile pentru femei By Shoes

Cu șireturi

41+eut2Aj2L

Vezi pretul Emag

Ideal pentru cele care iubesc espadrilele cu șireturi. Această pereche are un design foarte simplu, frumos și casual. Eleganți și conservatori, aceștia sunt potriviți pentru orice ocazie. Sunt de tipul tipic, cu șireturi care se leagă în jurul gleznei. Sunt foarte drăguți și cocheți.

Acestea sunt disponibile în diferite culori, la alegere. Materialul exterior este confecționat din pânză, iar căptușeala este din material sintetic, la fel ca și talpa. Înălțimea tocului este de 3 centimetri și este aproape plat, cu o ușoară înclinație a călcâiului, aproape imperceptibilă. Sunt într-adevăr foarte confortabile.

Pentru ca espadrilele decorate să reziste mult mai mult timp și să le puteți purta mai mult timp, trebuie să aveți grijă să nu le udați în ploaie sau pe iarbă umedă. De asemenea, preferați să le purtați atunci când vă aflați în locuri cu o podea netedă și nu pe un pavaj dur.