Modulator fm

Transmisor-FM

Cui îi place să asculte muzica de pe smartphone-ul prin difuzoarele mașinii? Majoritatea oamenilor o fac! Dar acest lucru reprezintă uneori o problemă atunci când sistemul stereo este învechit și nu are nici un port sau conexiuni pentru a-l conecta la telefonul mobil sau la alte dispozitive.

Cea mai simplă soluție la această problemă este cel mai bun emițător FM, care conectează dispozitive precum telefoane, MP3 playere, iPod-uri sau altele, prin intermediul unei transmisii FM la radioul auto, care funcționează având nevoie de un cadran liber pentru a reda conținutul.

Cele mai bune transmițătoare FM

Care este cel mai bun transmițător FM pentru mașină?

Nimic nu se compară cu a avea muzica mereu gata de redare cu un echipament care să ofere un sunet bun , care să fie modern și cu un preț bun, așa că, dintre atâtea modele disponibile am făcut o comparație pentru a determina care sunt cele mai bune caracteristici cu prețuri accesibile și având în vedere calitatea sa se poziționează printre cele mai bune vânzători și cu cea mai bună reputație pe piață online.

Iată cele mai bune emițătoare FM :

1. VicTsing VTGEBH052AL-ESAE1

Cele mai avansate

Echipamentul are un ecran mare pe care veți vedea informațiile despre fișierul audio, apelurile și chiar tensiunea bateriei mașinii.

Este foarte intuitiv, se va conecta automat fără fir la dispozitivele stocate, iar pentru dispozitivele noi va emite o alarmă care anunță că legătura a fost reușită, și include și un suport pentru card TF de pe care se pot reda și melodii.

Îl puteți utiliza ca încărcător de telefon mobil pentru mașină prin portul său USB , precum și ca interfață audio de 3,5 mm.

Vă va plăcea designul conectat, care are încă un gât pe care îl puteți roti în poziția cea mai confortabilă, plus ecranul de 1,44 inch și comenzile mari și netede.

2. Mpow Streambot PAGEBH046AH-ESAE1

Cel mai versatil

 

În afară de telefon, puteți reda și de pe un stick USB, un cablu auxiliar de 3,5 mm și un card TF, o caracteristică care îi conferă un avantaj față de alte dispozitive similare.

Pe de altă parte, are nu unul, ci două porturi USB cu care puteți încărca simultan câteva dispozitive electronice.

Unul dintre punctele forte ale aparatului este calitatea sunetului, ceea ce îl face un model remarcabil, pe lângă faptul că are certificări care îi garantează funcționalitatea și că este fabricat de un brand cunoscut în producția acestui tip de aparate.

Este unul dintre cele cele mai bine cotate accesorii de sunet conform părerii șoferilor, care este, de asemenea, economic , iar marca oferă garanție și asistență constantă.

3. Pictek PCA004B-PTES

Cel mai simplu și mai intuitiv

Cu un afișaj și comenzi convenabile, trebuie doar să setați aceeași frecvență pe radio și pe emițător pentru a asculta muzică.

Împerecherea Bluetooth funcționează, de asemenea, rapid, dar vă oferă și posibilitatea de a reda de pe un stick USB. De asemenea, oferă încărcător USB la 2,1 A pentru dispozitivul mobil, tableta și chiar echipamentul GPS.

Dimensiunea aparatului și brațul său flexibil îl fac potrivit pentru orice mașină și, de asemenea, se simte robust și are un design modern care va arăta foarte bine în vehiculul dvs.

4. Yokkao SZ0121 Bluetooth 4.0 FM Transmitter

Cel mai ieftin

41u8TVf5KRL

Vezi pretul Emag

Cel mai bun lucru la această unitate este că are o telecomandă care o face și mai ușor de utilizat de oriunde din mașină.

De asemenea, oferă compatibilitate cu telefoanele IPhone, Android , tablete sau alte dispozitive electronice cu fișiere MP3 și este chiar capabil să redea Spotify, Youtube sau orice sunet de la un alt terminal.

Aparatul oferă o frecvență largă și stabilitate în conexiunea cu echipamentul și este, de asemenea, unul dintre cele mai practice atunci când doriți să îl utilizați ca telefon cu mâini libere, deoarece are un microfon încorporat și apelare automată.

În ceea ce privește sunetul, acesta are cinci moduri și toate oferă un sunet surround care vă va face să vă bucurați de note.

Este cel mai puțin scump dintre sugestiile noastre, dar Yokkao a avut grijă să ofere un dispozitiv de bună calitate.

5. Anbero AUD-BT-011

Cel mai bun sunet

41U7R6LJc5S

Vezi pretul Emag

Punctul forte al acestui model este tehnologia CVC, care oferă un sunet fără zgomot, vânt sau perturbații care diminuează calitatea sunetului.

Este, de asemenea, un kit complet cu tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă bucura de muzica dumneavoastră oriunde ar fi ea stocată.

Este cel mai potrivit pentru mașini sau pentru jucătorii mai vechi, deoarece dacă nu are conexiune bluetooth, dispozitivul are mai mult decât suficiente opțiuni pentru a reda.

Instalarea și utilizarea sunt simple, se conectează rapid la echipament, iar afișajul este suficient de mare pentru a vedea informațiile.

6. TopElek GDGEBH052AL-ESAE2k

Ecranul mare

 

Afișajul confortabil cu iluminare din spate vă ține la curent cu numele melodiilor, tensiunea bateriei, formația, nivelul volumului și afișează chiar și datele apelurilor primite.

Dispozitivul este plug and play, cu design adaptabil la spațiu și cu o rază de acțiune bluetooth de până la 30 de picioare.

Se conectează automat atunci când autovehiculul este pornit și nu veți avea pierderi de semnal sau interferențe audio.

Este un produs modern, funcționează bine, are un raport calitate-preț bun și a fost bine recenzat de cei care îl au deja.

 

Cine ar trebui să aibă un transmițător FM

Transmițătoarele FM sunt bune pentru persoanele care au mașini transmisor-FM

care au playere de bază sau mai vechi, fără conectivitate Bluetooth sau alte posibilități de a trimite fișiere audio de la echipamente electronice sau de a efectua sau primi apeluri fără a fi nevoie să investească în instalații costisitoare și complexe.

Aceste emițătoare au o funcționare versatilă , deoarece, pe lângă faptul că vă permit să ascultați muzica stocată pe dispozitivele dumneavoastră, vă permit și să comunicați prin telefon, ascultând prin difuzoarele ale vehiculului .

Tipuri de emițătoare FM pentru autoturisme

Multitasking

Acestea pot face mai multe lucruri în același timp, întotdeauna cu un sunet clar. Acestea sunt cele mai recomandate pentru cei care doresc să fie în contact permanent cu alte persoane la locul de muncă sau cu clienții și, în același timp, să își asculte muzica.

Monotarea

Spre deosebire de cea precedentă, aceasta vă va permite doar să ascultați muzică. Este cea mai bună opțiune în cazul în care fișierele MP3 se află pe iPod sau pe alt echipament decât telefonul. Modelul este mai simplu și mai ieftin .

Ce caracteristici trebuie să căutați la un transmițător FM

Fiind un dispozitiv electronic, acesta are mai multe caracteristici, însă următoarele sunt cele mai importante și determină care este cel mai bun.

Calitatea audio

Aceasta este cea mai importantă când vine vorba de fișiere audio. Cele mai bune oferă un sunet stereo digital fără cusur și fără statică.

Consistența emisiei

Transmițătoarele eficiente sunt capabile să furnizeze un semnal bun, astfel încât acesta să nu fie întrerupt atunci când traversează alte frecvențe.

Comenzi

Unele sunt simple, în timp ce altele au butoane care facilitează utilizarea și accesul la toate funcțiile, mai ales când sunt echipamente avansate.

Gama de frecvențe

V-am spus deja că cele mai bune emițătoare nu sunt afectate de alte semnale, dar atunci când cumpărați un emițător, asigurați-vă că acesta are o gamă largă de frecvențe, ceea ce va crește șansele de a avea un spațiu liber pentru a asculta sunetul.

Afișaj

Pentru majoritatea oamenilor este avantajos ca echipamentul să aibă un afișaj mare , cu pictograme atrăgătoare, ușor de citit și cu tot ceea ce face ca utilizarea să fie intuitivă.

Sursa de alimentare

Unele sunt reîncărcate de la playerul propriu-zis, iar altele de la încărcătorul vehiculului.