Munitie nerf

los-mejores-dardos-nerf-e1532608186240

Dacă te afli pe lista 'războinicilor Nerf' înarmați cu un pistol, o pușcă și/sau o arbaleta pentru a petrece mult timp schimbând focuri, este timpul să te gândești să îți fortifici arsenalul cu cele mai bune săgeți Nerf.

Și cele de mai sus, pentru că, evident, nu vrei să rămâi fără muniție, darămite să ți se blocheze arma în mijlocul unui război, așa cum mi s-a întâmplat mie acum câteva săptămâni, fiind -literalmente- secerat de adversarii mei. Ce rușine!

Desigur, înainte de a începe să cumpărați săgeți Nerf, ar trebui să țineți cont de alți factori decât dacă sunt cele mai ieftine sau cele mai puțin costisitoare dintre cele mai scumpe.

Cele mai bune săgeți Nerf

Care sunt cele mai bune săgeți Nerf?

În mod cert, răspunsul la această întrebare se referă la anumite aspecte: design, siguranță și compatibilitate.

Cele mai bune săgeți au un design care certifică rezistența și capacitatea de a atinge cele mai mari viteze, așa cum este cazul săgeților care au o perforație la vârf care ajută aerul să circule mai bine.

În ceea ce privește siguranța , cele mai bune săgeți nu prezintă niciun risc pentru utilizatori, mai ales când este vorba de copii.

Și despre compatibilitate, cea mai bună muniție Nerf asigură că nu vor apărea săgeți blocate, cu atât mai puțin că vor provoca daune armei.

Puteți vedea dovada acestui lucru în comparația a celor mai bune cinci săgeți Nerf de mai jos.

Iată cele mai bune săgeți Nerf:

1. 2 încărcătoare pentru Nerf Modulus fast Yosoo

Vine cu 60 de săgeți pentru Nerf N-Strike Elite

51gy7SzFGVL

Vezi pretul Emag

O opțiune excelentă pentru copii care le permite să nu rămână niciodată fără muniție Elite în arma lor Nerf, deoarece într-un singur încărcător (care măsoară 20. 9 x 8,1 x 8,1 x 2,1 cm) poate ține până la 12 săgeți odată (7,2 x 1,3 cm), care - judecând după părerile altor utilizatori - nu dezamăgesc în ceea ce privește calitatea și operabilitatea.

2. 200 săgeți Nerf colorate și fluorescente Hiveseen

Compatibile cu majoritatea pistoalelor Nerf

Dezvoltate în spumă EVA, aceste săgeți de rezervă măsoară 7. 2 x 1,2 cm și vin într-un pachet atractiv de 9 culori diferite (verde, violet, portocaliu, albastru închis, galben, negru, roșu, albastru deschis și verde deschis), inclusiv un lot de săgeți albe care strălucesc în întuneric .

3. 200 de săgeți Nerf StillCool albastru închis

Nerf sunt compatibile cu seria Nerf N-strike Elite

51OGmzAsRxS

Vezi pretul Emag

Măsurând 7,2 x 1,2 cm, aceste săgeți de jucărie Nerf sunt o opțiune promițătoare pentru cei care doresc să tragă săgeți pentru o perioadă lungă de timp. Acestea au un vârf moale și sigur, deși se recomandă să nu trageți niciodată direct în fața adversarilor.

4. 30 săgeți originale Nerf A0351EU4 Hasbro

Pachetul conține 20 de săgeți Nerf Elite și 10 săgeți Nerf Elite Deco

51cbhmEP5xL

Vezi pretul Emag

Aceasta este o opțiune excelentă pentru cei mai entuziaști războinici, deoarece aceste săgeți de schimb sunt compatibile cu orice armă din seria N-Strike Elite și pot ajunge până la 22 metri.

5. 120 Săgeți Nerf pentru copii Middletone

Gloanțele sunt de culoare albastră și se potrivesc în seria Nerf N-strike Elite

Dezvoltate în spumă moale și echipate cu vârf moale, aceste săgeți de rezervă (de 7. 2 x 1,2 cm) sunt perfecte pentru ca cei mici - de peste 3 ani - să petreacă mult timp lovind banca cu oricare dintre armele N-Strike, printre altele.

Chei despre cum a reușit Nerf să creeze săgeți mai precise

niño-pistola-nerf-300x200

Înainte de a intra în subiect, merită să recunoaștem că, atunci când ne gândim la un pistol de jucărie , ne gândim imediat la unul dintre modelele mărcii Nerf. Și nu e de mirare, deoarece compania nord-americană - astăzi deținută de Hasbro - s-a remarcat prin calitatea și varietatea produselor sale.

Dovadă stau tocmai protagoniștii acestei ediții: săgețile Nerf din cauciuc spumant , care vin într-o gamă largă ce include săgeți fluorescente și de aspirație , precum și săgeți care fluieră, fără a omite săgețile cu încărcare rapidă și de distanță .

În plus față de acest scenariu, liderul a ales să continue extinderea și perfecționarea ofertei sale cu linia Accustrike, care încorporează un cvartet de săgeți mai precise, păstrând însă întotdeauna cifra de simplă utilizare recreativă.

Dar cum a reușit Nerf să creeze astfel de săgeți? Ei bine, pornind de la cererea utilizatorilor și mizând pe o reproiectare de la vârf la coadă.

Deoarece cei mai importanți factori de care trebuie să se țină seama pentru o săgeată precisă sunt fluxul de aer și distribuția greutății, numai pentru vârful săgeții , managerii de proiect au luat în considerare peste 10 modele, inclusiv mulaje 3D.

Ca să nu mai vorbim de concepția și de procesele de testare respective, atât prin simulare pe calculator, cât și în condiții de vânt.

Războiul aruncărilor: Săgețile Nerf oficiale vs. săgețile neoficiale: Care dintre ele câștigă?

Nici măcar săgețile Nerf nu au fost scutite de copiere; și deși par o opțiune foarte atractivă, în cele din urmă reprezintă o experiență de utilizare dezamăgitoare, evidențiată - de exemplu - de un pistol Nerf blocat și chiar de amenințări la adresa integrității armei; ambele sunt dezastruoase în timpul unui război Nerf, nu-i așa?

Și asta pentru că săgețile Nerf neoficiale se strică mai repede, ceea ce duce la defecțiuni ale pistoalelor Nerf; acest lucru se datorează faptului că pistoalele Nerf folosesc mecanismul de armare pentru a stoca aer comprimat, iar dacă acesta nu poate elibera aerul în mod corespunzător, armele se uzează, nereușind să tragă mult sau chiar deloc, în cele mai grave cazuri.

Așadar, dacă aveți un pistol Nerf oficial , cele mai recomandate săgeți sunt cele oficiale.

Imaginează-ți că în loc de săgeți Nerf Mega care emit sunete în aer, folosești săgeți contrafăcute care nu numai că nu emit sunete, dar le poți trage doar de câteva ori. Ce trist!

Acestea sunt cele 3 tipuri de săgeți Nerf

Până în prezent, sunt disponibile pe piață 3 tipuri principale de săgeți Nerf: tradiționale, Mega și High Impact Rounds.

Săgețile Nerf tradiționale

Acest tip constă în cele mai mici și mai sigure săgeți Nerf și în cea mai mare varietate de modele Nerf, cum ar fi săgețile Nerf Elite pentru seria Nerf Elite, precum și cele grozave pentru seriile Nerf Modulus și Nerf Zombie.

Nerf Mega Darts

Acestea sunt săgețile pentru seria Nerf Mega. Acestea se caracterizează prin faptul că sunt mai mari și că emit un sunet de fluierat atunci când zboară prin aer.

Nerf High Impact Rounds

Acestea sunt specifice seriei Nerf Rival și sunt recomandate pentru vârste de peste 14 ani, deoarece sunt cele mai dure Muniție Nerf și se prezintă sub forma unor mici bile de spumă.

Datorită calităților lor, pot fi lansate mai repede decât săgețile tradiționale și Mega darts; cu toate acestea, din cauza formei lor, nu parcurg o distanță mare, iar șansele de a fi pierdute sunt mari, deoarece, pe lângă mărimea lor, ricoșează mult.

Acestea sunt cele mai bune săgeți Nerf

Deși poate nu pare așa, determinarea celor mai bune săgeți Nerf poate fi dificilă, deoarece diferitele tipuri au fost dezvoltate atât pentru a asigura o experiență de utilizare excelentă, cât și pentru a evita rănirea .

Cu toate acestea, una dintre cheile infailibile pentru a distinge o săgeată Nerf de alta este că acestea sunt într-adevăr cele compatibile cu arma ta, astfel încât să te poți bucura de toate avantajele pe care le oferă, inclusiv de cele mai mari viteze.

Este cazul săgeților fugare compatibile cu armele Nerf N-Strike Elite Retaliator și Nerf N-Strike Elite Rampage; sau al săgeților subtil mai mari și fluierătoare compatibile cu seria N-Strike Mega.

Acesta este tipul de săgeată Nerf compatibil cu majoritatea armelor

În mod cert, Nerf Elite Dart - cunoscută și sub numele de Micro Dart - este cea pe care chiar și entuziaștii au stabilit că nu numai că este cea mai compatibilă, dar tinde să fie și cea mai accesibilă dintre ele.

Cei 2 factori pe care ar trebui să îi iei în considerare înainte de a cumpăra un lansator de săgeți Nerf

Chiar dacă interiorul tău îți strigă să cumperi un anumit model de lansator, nu pierde timpul și ia în considerare muniția pe care o folosește și compatibilitatea cu accesoriile.

Muniție

Deoarece un pistol Nerf vine cu foarte puține săgeți în mod standard, înainte de a cumpăra orice model de care v-ați îndrăgostit pentru Nerf Wars, asigurați-vă că dispozitivul este compatibil cu o varietate de săgeți.

Acest lucru vă va oferi un plus, nu numai atunci când mergeți după mai multe runde, ci și pentru a executa reîncărcări de urgență cu săgeți pe care le găsiți pe jos în timpul unei bătălii crâncene.

De asemenea, luați în considerare faptul că arma are un mecanism automat de capacitate mai mare și că designul asigură acuratețea atunci când trage săgeți.

Accesorii

Pe lângă lansatorul și săgețile, vei dori cu siguranță să-ți completezi arsenalul cu accesorii care să te facă să te remarci în joc, cum ar fi gama oficială Nerf Modulus, care include bipode pliabile , lunete și mânere, printre multe altele.

În fața unui astfel de scenariu, trebuie doar să vă asigurați că pistolul sau pușca dvs. este compatibilă cu accesoriile pe care intenționați să le folosiți la un moment dat.

Și, pe de altă parte, există accesorii cosmetice și de protecție - destinate utilizatorului însuși - cum ar fi bandoliere și veste pentru transportul muniției și chiar măști de protecție.