22 aprilie 2019

Sursa: mil.ru, remnmilitaryblog.com

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 22.04.2019, că echipajul navei mari de desant Cezar Kunikov și specialiștii Întreprinderii 13 de Reparații Navale a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au remediat defecțiunile înregistrate la sistemul de direcție al navei.

 

Activitățile tehnice și de reparații au fost executate direct în punctul de dislocare permanentă al navei, fără să fie nevoie de aducerea acesteia la docul întreprinderii.

 

Nava și-a restabilit capabilitățile tehnice și este gata pentru îndeplinirea de misiuni potrivit destinației, în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă al FRMN.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Nava de desant Cezar Kunikov aparține Brigăzii 197 Nave de Desant – Sevastopol din cadrul Bazei Navale Crimeea – Sevastopol a FRMN.

Nava a fost avariată, pe 18.04.2019, în timp ce se afla la o distanță de câteva mile marine de Cap Hersones. La bordul acesteia se afla o companie de infanterie marină cu tehnica din dotare, care urma să fie debarcată în poligonul Opuk, de lângă Feodosia.

Nava a fost remorcată de remorcherul de salvare SB-5 până în Golful Sevastopol, de unde a fost preluată de mai multe remorchere de radă și deplasată la dana de dislocare permanentă.

 

Nava de desant Cezar Kunikov a Flotei ruse din Marea Neagră redevenit operațională

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

EVENIMENTE