Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

 Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 01.10.2019, în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN), la Novorossiysk, a fost executat un exercițiu tactic de specialitate, cu participarea echipajului navei mari de desant Cezar Kunikov și a cursanților Institutului Militar Superior de Comandă din Ryazan al Trupelor de Desant Aerian.

 

În cadrul Bazei Navale – Novorossiysk, a fost organizată ambarcarea pe nava mare de desant a tehnicii și personalului, după care a fost executată debarcarea desantului pe o porțiune de litoral neamenajat.

 

Pe timpul activităților, au fost urmărite normativele de timp pentru încărcarea tehnicii pe navă și a fost evaluat modul de acțiune al echipajului fiecărei mașini de luptă.

 

La exercițiu au participat aproximativ 450 de cursanți și au fost implicate 10 unități de tehnică aparținând marii unități de desant-asalt a Trupelor de Desant Aerian din Novorossiysk.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Nava mare de desant Cezar Kunikov aparține Brigăzii 197 Nave de Desant – Sevastopol din cadrul Bazei Navale Crimeea – Sevastopol a FRMN.

Mașinile de luptă ale desantului întrebuințate în cadrul exercițiului provin de la Divizia 7 Desant-Asalt – Novorossiysk a Trupelor de Desant Aerian.

Probabil, exercițiul a vizat atât perfecționarea deprinderilor echipajului navei de desant în desfășurarea operațiilor de debarcare a desantului maritim, cât și familiarizarea cursanților institutului din Ryazan cu tehnicile și normativele de ambarcare a tehnicii și personalului pe navele de desant și debarcarea ulterioară a acestora în zona de litoral.

01 octombrie 2019
Nava mare de desant Cezar Kunikov a FRMN a executat un exercițiu tactic de specialitate

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE