Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

  Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 23.09.2019, grupările navale întrunite ale Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN), formate din nave purtătoare de rachete, nave antisubmarin, nave mari de desant și dragoare maritime, au efectuat marșuri către punctele de dislocare permanentă, după executarea unui exercițiu tactic în acvatoriul Mării Negre.

 

În cadrul exercițiului, echipajele navelor au desfășurat activități de organizare a apărării unui detașament de nave de desant în timpul debarcării desantului maritim, de distrugere a grupărilor navale și punctelor de foc ale apărării antidesant a adversarului convențional, cu executarea de lansări de rachete și trageri de artilerie asupra unor ținte navale și de coastă, precum misiuni de asigurare antimină a unui detașament de nave. De asemenea, în timpul exercițiului, echipajele navelor de desant au desfășurat antrenamente cu subunități de infanterie marină pentru debarcarea desantului maritim.

 

În total, pe mare s-au aflat peste 10 nave de luptă și auxiliare, între care fregata Amiral Essen, navele mici purtătoare de rachete Vyshny Volochek și Miraj, nava mare de desant Orsk, dragoare maritime și nave mici antisubmarin.

 

După revenirea în punctele de dislocare permanentă, echipajele navelor vor efectua completarea rezervelor de mijloace materiale, vor asigura întreținerea sistemelor și mecanismelor navelor și vor continua să îndeplinească misiuni potrivit Planului de activități al forțelor flotei în anul de instrucție 2019.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Pe 21.09.2019, în poligonul Opuk din Crimeea s-a desfășurat faza activă a unui exercițiu tactic cu dublă partidă la nivel brigadă, cu participarea brigăzii de infanterie marină și brigăzii de apărare de coastă ale corpului de armată al FRMN.

În cadrul exercițiului, a fost executată și debarcarea desantului maritim, operațiune la care au participat 12 nave de luptă și auxiliare ale FRMN.

Navele provin din diferite structuri ale FRMN, dislocate în cadrul Bazelor Navale din Sevastopol și Novorossiysk.

23 septembrie 2019
 Nave de luptă ale FRMN au revenit în locurile de dislocare permanentă

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE