Surse: mil.ru, militarynews.ru, remnmilitaryblog.com

 Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, începând din 16.09.2019, fregata Amiral Essen, nava mică purtătoare de rachete Mirazh și dragoarele maritime TurbinistViceamiral Zakharin și Zhelezniakov ale Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) desfășoară un exercițiu în poligoane maritime de pregătire pentru luptă din Marea Neagră.

 

În etapa inițială a exercițiului, echipajele fregate și navei mici purtătoare de rachete au desfășurat activități de pregătire a navelor pentru luptă și marș, de ieșire din punctele de dislocare permanentă, de trecere în raionul de concentrare și de organizare a tuturor categoriilor de pază și apărare a navelor într-o radă ncecunoscută.

 

La rândul lor, echipajele dragoarelor maritime au îndeplinit misiuni antimină, utilizând diverse tipuri de drage.

 

În etapa următoare a exercițiului, navele Amiral Essen și Mirazh, cu asigurarea dragoarelor, vor forța un raion minat, deplasându-se în spatele dragelor.

 

Exercițiul va dura până la sfârșitul săptămânii.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Gruparea navală a FRMN care participă la exercițiu este o grupare întrunită, formată din nave de luptă de la mai multe structuri dislocate la Sevastopol și Novorossiysk.

Astfel, fregata Amiral Essen aparține Diviziei 30 Nave de Suprafață – Sevastopol, iar nava mică purtătoare de rachete Mirazh face parte din Brigada 41 Vedete Purtătoare de Rachete – Sevastopol din cadrul Bazei Navale Crimeea – Sevastopol. Dragorul Turbinist provine din Brigada 68 Nave Pază Raion Maritim – Sevastopol a Bazei Navale Crimeea, iar dragoarele Viceamiral Zakharin și Zhelezniakov aparțin Brigăzii 184 Nave Pază Raion Maritim – Novorossiysk a Bazei Navale – Novorossiysk.

16 septembrie 2019
 Nave de luptă ale FRMN desfășoară un exercițiu naval în acvatoriul Mării Negre

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE