Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

  Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 23.08.2019, că echipaje ale navelor de luptă din compunerea Bazei Navale – Novorossiysk a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au trecut la desfășurarea fazei active a evaluării care le va da dreptul să folosească denumirea onorifică “de asalt”.   

 

Marinarii vor putea folosi titlul onorific actunci când desfășoară acțiuni practice în cadrul verificărilor asupra nivelului de pregătire pentru luptă, în cadrul ieșirilor pe mare sau în timpul îndeplinirii de misiuni de instrucție și luptă la exercițiile navale.

 

Criteriile de evaluare constau în modul de executare a serviciului de luptă pe navă, coordonarea echipajului atunci când execută misiuni de instrucție și luptă la exercițiile pe mare, completarea cu personal și calitatea acestuia, asigurarea securității și starea armelor de pe navă și starea morală și psihologică a militarilor.

 

La încheierea pregătirii pentru luptă în perioada de instrucție de vară, o comisie a eșalonului superior va stabili, în funcție de rezultate, cea mai bună vedetă de desant, cel mai bun dragor sau cea mai bună navă antisubmarin.

 

În total, la competiție participă aproximativ 10 nave de luptă de suprafață și vedete, între care și navele de patrulare moderne Vasily Bykov și Dmitri Rogachev.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Denumirea onorifică “de asalt” este acordată subunităților, unităților și marilor unități ale categoriilor de forțe armate și genurilor de trupe din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse, care au demonstrat cea mai ridicată capacitate de luptă.

De asemenea, în Forțele Armate se mai acordă și o altă denumire onorifică, respectiv “de gardă”. Aceasta se adaugă la denumirea oficială a unității, ca de exemplu 1-я гвардейскаяракетная Оршанская орденов Суворова и Кутузова бригада, adică Brigada 1 Rachete “de gardă” Orshanskaya, decorată cu Ordinele Suvorov și Kutuzo

24 august 2019
Nave de luptă din Novorossiysk sunt evaluate pentru obținerea denumirii onorifice “de asalt”

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE