Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

 Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 12.10.2019, navele de luptă și auxiliare ale Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au revenit la Sevastopol din poligoanele maritime de pregătire pentru luptă, după executarea unor exerciții planificate.

 

Echipajele fregatei Amiral Essen, submarinului Kolpino, navelor mici antisubmarin Kasimov și Suzdalets, ale dragoarelor maritime Turbinist și Zhelezniakhov, precum și ale unor nave auxiliare au participat la desfășurarea de activități comune privind căutarea și distrugerea unui submarin al adversarului convențional. Rolul acestuia a fost jucat de submarinul Kolpino.

 

În timpul execițiului, navele antisubmarin au îndeplinit misiuni de căutare a submarinului, dragoarele au plantat mine de instrucție în raionul în care s-a aflat submarinul, iar echipajul submarinului a desfășurat activități de ieșire de sub atacul cu torpile și bombe al navelor de luptă și a executat trageri cu rachete Kalibr, din imersiune, asupra unor ținte navale și de coastă.

 

La exercițiu au participat peste 20 de nave de luptă și auxiliare din compunerea FRMN.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Navele au ieșit pe mare pe 07.10.2019. Inițial, s-a anunțat că este vorba despre 10 nave de luptă și auxiliare, între care fregata Amiral Essen și submarinul Kolpino.

Probabil, numărul de nave a fost crescut, pe 09.10.2019, pentru asigurarea raionului în care au fost executate lansările de rachete.

Submarinul Kolpino a lansat o rachetă antinavă, asupra unei ținte aflate într-un poligon maritim, și o rachetă de croazieră, asupra unei ținte terestre din poligonul Opuk.

Activitățile s-au desfășurat în cadrul verificării finale a nivelului de pregătire pentru luptă al Trupelor Regiunii Militare Sud pe anul de instrucție 2019, care a avut loc în perioada 07-11 octombrie.

13 octombrie 2019
Navele de luptă și auxiliare ale FRMN au revenit la Sevastopol, după ce au executat exerciții pe mare

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE