Navele Flotilei ruse din Marea Caspică au început activitățile în cadrul exercițiului “Centru-2019”

Sursa: mil.ru, remnmilitaryblog.om

  Departamentul pentru informare și comunicații în masă din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat că, pe 16.09.2019, navele de suprafață ale Flotilei ruse din Marea Caspică (FRMC) participante la exercițiul Centru-2019 au trecut la formarea grupurilor tactice de forțe întrunite și au început deplasarea din punctele de dislocare permanentă în poligoane de pregătire pentru luptă din acvatoriul Mării Caspice.

 

În compunerea grupărilor navale de asalt, pe mare au ieșit navele purtătoare de rachete Kalibr, respectiv fregata Daghestan, Proiect 11661k și nava mica purtătoare de rachete Grad Svyiazhsk, Proiect 21631, navele mici purtătoare de artilerie Astrakhan, Volgodonsk și Makhacikhala, dragoare de bază și de radă, vedete antidiversiune Gracionok și Raptor, vedete de desant Diugon și Serna,  precum și alte nave auxiliare.

 

În total, la exercițiul Centru-2019, în acvatoriul Mării Caspice vor participa până la 15 nave de luptă și auxiliare, peste 20 de aparate de zbor ale Aviației Forțelor Terestre a Regiunii Militare Sud, peste 150 de unități de tehnică auto și blindată, precum și peste 6.000 de militari și salariați civili din cadrul marilor unități și unități militare ale FRMC.

 

Pe lângă grupurile tactice de nave de suprafață și subunitățile de coastă ale FRMN, la exercițiul Centru-2019 vor participa și nave de suprafață ale Forțelor Navale ale Republicii Kazahstan, care vor executa, împreună cu marinarii ruși, exerciții de apărare a raioanelor maritime economice și de asigurare a securității navigației civile în raioanele industriale.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile și navele FRMC vor fi principalele structuri ale Regiunii Militare Sud care vor participa la exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic Centru-2019.

În zona de responsabilitate a Regiunii Militare Sud, în cadrul exercițiului sunt planificate activități în raioane maritime din Marea Caspică și în poligoanele Adanak din Republica Daghestan și Ashuluk din Regiunea Astrakhan.

Mulțumim pentru încredere
15 septembrie 2019

   Exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic

 "Centru-2019"

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro