26 iulie 2019

Sursa: efence-ua.com

  Potrivit declarației din 25 iulie a directorului interimar al Departamentului de politică militară-tehnică, dezvoltare armament și echipamente militare, din cadrul Ministerului Apărării al Ucrainei, colonelul Andriy Myasnikov, în cursul anului 2019 în dotarea Forțelor Armate ucrainene vor intra noi sisteme de armament și tehnică de luptă.
 
Potrivit acestuia, până la sfârșitul acestei veri, complexul de rachete ,,Vilha-R”, care a trecut cu succes testele de stat, va fi livrat Forțelor Armate ale Ucrainei, resursele financiare pentru aceasta achiziție fiind deja furnizate.
 
În plus, este de așteptat să se înceapă producția și dotarea unităților militare specializate cu aparatul fără pilot (UAV) ,,Spectator-M1” . modernizat, care a fost recent adoptat de Forțele Armate ale Ucrainei.
 
Totodată, colonelul Andriy Myasnikov a făcut cunoscut că va fi suplimentat numărul lansatoarelor avansate de rachete antitanc de tip „Stugna-P“ și „Corsar“.
 
Comentariu: Pe 24.07.2019, Ucraina a efectuat un nou test cu complexul de rachete,,Vilha-M”. Informația a fost dată publicității de către directorul de informare și consultanță al companiei Defense Express, Serghei Zhoretz, pe pagina sa de Facebook.
În cadrul testelor, au fost urmărite proceduri de verificare și îmbunătățire a capabilităților tehnice ale complexului. Lansarea a fost efectuată de specialiștii Brigăzii 107 Artilerie de Rachete - Kremenchug, brigadă care va fi prima dotată cu acest tip de sisteme.

 

Noi achiziții de armament și echipamente militare pentr Forțele Armate ale Ucrainei, în 2019

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

EVENIMENTE