Noptiera

mejor-mesita-de-noche

Citirea unei reviste sau a cărții preferate în pat, seara, este una dintre cele mai eficiente modalități de a vă elibera mintea înainte de a adormi. Având cea mai bună noptieră vă va oferi confortul de a vă așeza și depozita lucrurile preferate fără a fi nevoie să vă ridicați.

Odată ce vă culcați, nu va trebui decât să întindeți brațul pentru a vă lua ochelarii, telefonul mobil și orice alt obiect indispensabil de care aveți nevoie.

Este un sifonier cu o intenție auxiliară care nu ocupă mult spațiu. Tu și partenerul tău puteți avea câte unul de partea voastră de pat și le puteți alege în așa fel încât să se potrivească cu decorul camerei.

Cele mai bune noptiere

Care este cea mai bună noptieră?

Este una care vine la un preț foarte accesibil , dar care este și robustă, fabricată din materiale durabile și care poate fi folosită pentru a vă depozita obiectele de valoare.

În general, aceste piese de mobilier sunt de obicei ieftine și nu trebuie schimbate în mod regulat, cu excepția cazului în care decideți să faceți acest lucru pentru a da o notă diferită camerei.

În opinia bărbaților și femeilor , noptierele ar trebui să aibă unul sau două sertare, să nu fie prea înalte, și să fie dotate cu blaturi largi pe care să poată fi așezate nu numai lămpi, ci și alte obiecte.

Iată cele mai bune noptiere:

1. 2 noptiere cu mobilier de dormitor Songmics

Design clasic și atemporal

31dJQp-uTRL

Vezi pretul Emag

Are un design elegant în lăcuit alb, antichizat, dar totuși atemporal, cu mânere din sticlă transparentă și picioare curbate din lemn masiv.

Are 3 cutii foarte mari și spațioase, cu dimensiuni interioare de 25cm x 23cm x 12cm, în care vă puteți depozita bunurile.

Fiecare piesă de mobilier este confecționată din lemn masiv , cu panouri MDF. Sunt antiderapante, astfel încât nu vă vor zgâria podeaua atunci când le mutați.

Nu va trebui să vă faceți prea multe griji cu privire la modul de asamblare, manualul de instrucțiuni este foarte clar și precis.

2. Măsuță de noptieră din lemn Lifewit

Un stil diferit

51PuIuTVyUL

Vezi pretul Emag

Completarea ideală pentru orice dormitor sau cameră de zi. Pentru o mai mare siguranță și aderență, picioarele au tampoane de pâslă pentru a le proteja și, de asemenea, pentru a preveni zgârieturile și alte deteriorări ale pardoselilor delicate, cum ar fi lemnul sau ceramica.

Partea interioară este realizată din lemn de pin și este protejată împotriva umidității. Toate plăcile sunt perfect sigilate și vor suporta greutatea.

Modelul are patru sertare căptușite cu țesătură în două dimensiuni diferite. Este un design foarte avangardist.

Dimensiunile sale sunt 53,5 cm x 48 cm x 30 cm. Este ideal pentru camerele mici. Dacă doriți, le puteți amplasa în camera celor fete sau băieți , deoarece va servi la armonizarea stilului copiilor din camerele lor.

3. Măsuță de cafea Dogar cu 3 sertare

Economică și prezentabilă

41hv7PifKOL

Vezi pretul Emag

Este mai puțin costisitoare decât alte modele de diverse mărci. Lemnul folosit la fabricarea sa este total legal și ecologic, solid și are un aspect frumos lucrat manual .

Este foarte ușor de asamblat. Acesta este însoțit de un manual de instrucțiuni. Aspectul acestei măsuțe de cafea relaxează atmosfera și îi conferă acea notă rustică, dar elegantă pentru o cameră bine amenajată.

Dimensiunile sunt 35cmx 50cm x55cm. Veți fi surprinși de mărimea sa, deoarece este spațioasă.

4. Măsuță de noptieră cu 2 sertare în alb și sertare multicolore

Vintage

41jAqoO29PL

Vezi pretul Emag

Mobilier mic preț redus din lemn masiv de pin testat , iar sertarele au glisiere metalice.

Culoarea este albă, discretă. Are două sertare și, pentru a-i conferi o mai mare distincție, mânerul este rotund din argint.

Dimensiunile sunt 46cm x 35cm x 49cm. Designul său de epocă se remarcă prin urmele de lemn. Fiecare sertar măsoară 41 cm.

5. Măsuță de noptieră Berlin 1C lăcuită cu patină metalică în alb

Ușoară și modernă

41KeINalhRL

Vezi pretul Emag

Cel mai inovator lucru la acest design îngust este faptul că are un singur sertar, ceea ce îl face modern în comparație cu cele două sertare tradiționale. Stilul său nordic este unic.

Este confecționat din lemn de înaltă calitate, foarte rezistent și modern. O puteți găsi în diferite culori și o puteți folosi ca o cutie de bijuterii.

Kitul ușor de asamblat este foarte ușor de manevrat și de instalat. Acesta măsoară 40cm x 40cm x 55cm. Cântărește doar 9 kg, fiind ușor de mutat dintr-un loc în altul.

 

Tipuri de noptiere

mejor-mesita-de-noche

Este o piesă esențială de mobilier pentru dormitor. Oferă comoditate, deoarece îl puteți folosi pentru a depozita orice, de la un încărcător de dispozitiv, lanternă, ceas deșteptător, până la cărți și medicamente.

De obicei, acestea sunt fabricate din lemn sau din materiale compozite din lemn. Acestea sunt disponibile într-o gamă completă de culori și finisaje pentru a se potrivi oricărei teme de design.

Puteți cumpăra unul ca parte a unui set de mobilier sau separat, ca piesă suplimentară, pentru a vă personaliza decorul dormitorului.

Cunoașterea tipurilor de modele vă va permite să îl alegeți pe cel care se potrivește cel mai bine stilului dormitorului dumneavoastră, decorului și, de asemenea, accesibilității.

Simplu

În forma sa cea mai elementară, poate fi doar atât, un tabel. Dimensiunea și înălțimea ar trebui să ajungă cel puțin până în partea de sus a saltelei.

Suprafața poate varia, dar cele mai multe sunt de 15 inci pătrați, ceea ce este suficient de mare pentru o lampă, un ceas și o carte sau un pahar cu apă.

Altele au un sertar, un dulap, un raft sau un dulap pentru depozitare. Acestea sunt disponibile în orice stil, culoare sau finisaj.

Speciale

În afară de versiunile de bază, unele au caracteristici speciale care pot fi explorate cu plăcere.

Ele pot fi foarte scurte, foarte înalte, foarte înguste, pliabile, neobișnuit de late sau realizate din materiale interesante, cum ar fi lemnul recuperat sau tablă.

Se pot agăța de perete în loc să se sprijine pe podea, ceea ce le face mai ușor de curățat.

Alte camere pot avea un mini-frigider pentru a avea la îndemână băuturi răcoritoare sau un seif încorporat pentru obiectele de valoare.

Sfaturi pentru cumpărarea unei noptiere

Dacă în patul tău pot dormi două persoane, dar nu ai loc decât pentru o singură noptieră, alege un model suficient de mare pentru nevoile tale și ale partenerului tău.

Vă rugăm să rețineți că nu toate noptierele din lemn sunt fabricate în același mod. Există diferite calități și finisaje pentru fiecare tip de lemn.

Dacă beți ceai, apă sau alte băuturi atunci când vă culcați, evitați finisajele de pe mobilă, care sunt delicate și pot fi deteriorate de umiditate.

Cele mai importante caracteristici

Înălțime:

Nu trebuie să fie cu mai mult de 15 cm mai mare sau mai mică decât înălțimea saltelei. Acest lucru permite accesul convenabil la obiectele personale. Deoarece paturile au o varietate de înălțimi, cel mai bine este să luați o măsurătoare înainte de a cumpăra masa.

Materiale:

Acestea sunt de obicei fabricate din lemn sau din materiale compozite din lemn. Stilul contemporan se distinge prin detalii cromate și din oțel inoxidabil, în comparație cu cele tradiționale, care se disting prin rusticitate și utilizarea alamei de fier.

Culoare:

Este o parte importantă a designului său. Dacă achiziționați o măsuță de cafea pentru un dormitor deja mobilat, țineți cont de paleta de culori și alegeți una care să se potrivească sau să completeze decorul existent.

Amintiți-vă că culorile închise, cum ar fi negrul sau nucul, absorb lumina, în timp ce culorile deschise, cum ar fi albul sau arțarul, luminează o cameră. În plus, suporturile metalice sau cu oglinzi reflectă lumina.

Depozitare:

Ar trebui să aveți un spațiu de depozitare convenabil pentru bijuterii, cărți, medicamente și alte obiecte pe care doriți să le păstrați aproape sau la îndemână în timpul somnului. Opțiunile de depozitare includ sertare, dulapuri cu uși și rafturi deschise.

Set dormitor:

Din diverse motive, poate fi o idee bună să achiziționați unul ca parte a unui set de mobilier pentru dormitor.

De exemplu, acest lucru va asigura că mobilierul este la înălțimea potrivită pentru salteaua dumneavoastră și că se potrivește cu decorul dormitorului. Dacă vă decideți să cumpărați o piesă de mobilier separată și aveți nevoie și de două, câte una pentru fiecare parte a patului, ar trebui să cumpărați noptiere asortate.

Sfaturi pentru cumpărarea unei noptiere

Ne petrecem cel puțin o treime din viață în dormitoarele noastre, așa că este extrem de important să creăm un mediu calm, dar funcțional.

O piesă esențială, dar uneori trecută cu vederea în dormitor este noptiera . Convenabilă pentru orice, de la cartea pe care doriți să o puneți jos până la un pahar de apă, această piesă de mobilier oferă o notă de confort individual.

Având în vedere toate opțiunile existente, cum știți dacă veți face o achiziție bună? Aruncă o privire la următoarele tipuri care te vor ajuta foarte mult:

Alege-ți stilul:

În timp ce unele persoane preferă să își asorteze mobilierul cu stilul și finisajul celorlalte piese din dormitor, altele îl pot alege într-un material care să contrasteze cu spațiul. Atunci când alegeți un finisaj care vă place, nu uitați să luați în considerare întreținerea acestuia.

Este posibil ca piesele din lemn masiv să nu fie cea mai bună alegere dacă vă place să țineți un ulcior cu apă pe noptieră peste noapte, deoarece lichidele pot strica suprafața. Un finisaj lucios, cum ar fi lacul sau oglinda, va trebui curățat de amprente și pete mai des decât un material mat.

Luați în considerare înălțimea:

Măsurați înălțimea patului dumneavoastră înainte de a cumpăra colțarul. Tendința actuală pentru paturile cu platformă joasă necesită noptiere cu profil redus, opusul va fi adevărat dacă patul este mai înalt.

Ca regulă generală, cel mai bine este ca înălțimea mesei să fie la 15 cm de înălțimea patului, astfel încât obiectele personale și lămpile de lângă pat să fie la îndemână.

Luați în considerare dimensiunea și depozitarea:

În timp ce unele sunt foarte mici, altele au un spațiu amplu de depozitare pentru cărți, telecomandă, ochelari de citit și alte lucruri esențiale pe care le doriți la culcare.

Cel mai bine este să vă gândiți ce obiecte veți depozita înainte de a cumpăra și dacă preferați să aveți uși de dulap închise, o serie de sertare sau rafturi deschise. Chiar dacă pe o noptieră mare încap toate lucrurile tale, nu uita să găsești una care să nu se extindă mai mult de 24 de centimetri de la perete.

Alte considerații

Finisarea metalului

Unele lucrări metalice sunt livrate nefinisate. În cazul în care producătorii nu finisează mobilierul, cumpărătorii ar trebui să aplice un strat de protecție transparent pe piesă pentru a o menține în perfectă stare de funcționare. Multe dintre ele sunt prevăzute cu un strat de ceară pentru protecție.

Depozitarea este, de asemenea, un aspect important. Pentru că pot oferi spațiul de depozitare necesar în multe camere, dar nu toate noptierele sunt prevăzute cu sertare mari.

Măsurați clar suprafața pentru a vă asigura că puteți amplasa lămpi și alte accesorii necesare. Deoarece acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni, este important să aveți măsuri clare ale bazei, pentru a vă asigura că aceasta se potrivește în spațiul alocat.

Suprafața

Partea superioară trebuie să aibă suficient spațiu pentru o lampă de masă, un ceas deșteptător și orice altceva doriți să fie la îndemâna patului.

Dacă aveți tendința de a acumula multe obiecte, alegeți unul cu multe suprafețe în partea de sus. Puteți economisi spațiu pentru elementele esențiale prin încadrarea pereților, prin utilizarea lămpilor cu aplice de perete și așa mai departe.

Alegeți un stil funcțional

După ce ați luat în considerare spațiul disponibil în dormitor, precum și culoarea și stilul pieselor de mobilier existente, singurul lucru care rămâne de luat în considerare este stilul noptierei.

Opțiunile pe care le au la dispoziție cumpărătorii includ o mare varietate, de la modelele cu cărucior, la cele care se montează pe perete, așa că, după respectarea regulilor de stil și spațiu, alegerea ideală ar trebui să se potrivească cu decorul dormitorului tău.

Sunt sigură că veți găsi stilurile de mai jos foarte atrăgătoare:

Lateral, mic, cu raft inferior

Ușor și ușor de montat, mic, cu un raft inferior. Deoarece majoritatea sunt din lemn, vopsirea și personalizarea acestei piese este rapidă și ușoară.

Montată pe perete

Când spațiul pe podea este limitat, o masă montată pe perete oferă un loc pentru a depozita obiecte importante, fără a folosi toată suprafața disponibilă de o parte și de alta a patului.

Cu ajutorul suporturilor și elementelor de fixare rezistente, piesa va rămâne la nivelul peretelui fără a pune în pericol copiii sau animalele de companie.

Miniatură, cu mai multe sertare

Stil similar, cu sertare puțin mai mari. Are un capac mare, plat și are două sau mai multe sertare pentru depozitare suplimentară.

Acest tip este relativ greu și este disponibil în orice nuanță de lemn pentru a fi versatil.

Sunt ideale pentru cei care preferă stilul minimalist .

Tip vagon

Adăugarea de rotile la acest tip de mobilier face ca și camerele mici să pară mai romantice și mai confortabile.

Tipul obișnuit are două picioare robuste, în timp ce modelul cu cărucior are una sau două roți mari pentru manevrare ușoară. Această piesă de mobilier este atemporală și elegantă.

Să armonizăm sau să nu armonizăm?

Cel mai des se obișnuiește să existe două noptiere potrivite sau asortate de o parte și de alta a patului, dar nu este întotdeauna cazul.

Dacă găsiți două mese separate care vă plac cu adevărat, folosiți-le! Dacă doriți, puteți amplasa elemente decorative asortate, cum ar fi lămpi, pentru un aspect mai armonios. Bineînțeles, pentru un aspect uniform, folosiți perechi tradiționale.

Sfaturi pentru întreținere

  • Ștergeți praful în mod regulat pentru a evita acumularea de praf pe suprafață.
  • Evitați spray-urile de curățare de uz general, cu excepția cazului în care articolul are un strat de plastic.
  • Aveți grijă să curățați chiar și zonele invizibile, cum ar fi partea din spate a picioarelor.
  • Scoateți toate lucrurile din depozit și curățați-le din interior spre exterior.
  • Încercați să nu-l supraîncărcați cu o lampă grea sau cu cărți, care ar putea slăbi structura.