Ochelari gaming

mejores-gafas-gaming

Un dispozitiv inteligent vă poate dura mult sau puțin timp, în funcție de grija și utilizarea pe care i-o acordați. Prin urmare, este esențial să o păstrați protejată, lucru pe care îl veți reuși cu succes dacă aveți cea mai bună husă pentru tabletă de 10 inch disponibilă.

Pe piața veți găsi mii de de carcase frumoase al căror preț variază în funcție de dimensiuni, materiale și stilul dispozitivului pentru care au fost realizate.

Dintre cele accesorii pentru tablete, husele, în diferitele lor stiluri și tipuri, sunt cele mai căutate mai ales pentru că oferă o protecție mai mare dispozitivului dumneavoastră.

Puteți găsi de la cea mai recunoscută marcă până la genericul care se adaptează la aproape orice, dacă dispozitivul dvs. nu este de la un producător recunoscut.

Ceea ce este important aici este să cunoașteți oferta și să vă decideți asupra unui model cu un preț scăzut și care să corespundă nevoilor și cerințelor dumneavoastră.

Pentru a face acest lucru, este util să faceți un test pentru a vedea de ce aveți cu adevărat nevoie la un toc și să decideți în consecință.

Cele mai bune huse pentru tablete de 10 inci

Care este cea mai bună husă pentru tablete?

Dacă v-ați decis deja să cumpărați, ar trebui să căutați ceea ce este cel mai util pentru dumneavoastră, astfel încât selecția să nu fie o bătaie de cap. Puteți încerca să faceți o comparație între costuri și calitate și apoi puteți decide asupra celui care vă oferă cele mai bune rezultate.

Și noi am făcut același lucru și, pe baza acestei analize, am întocmit o scurtă listă de sugestii pe care sperăm că o veți găsi foarte utilă.

Iată cele mai bune huse pentru tablete:

1. Husă pentru tabletă Inateck

Protejează de șocuri

21lLa8mZiaL

Vezi pretul Emag

Cu un design simplu și clasic de husă, această husă este ideală pentru iPad, mai ales dacă intenția dvs. este să o depozitați și să o păstrați protejată atunci când călătoriți.

Este o husă ușoară, realizată dintr-un material rezistent care va împiedica loviturile, loviturile, zgârieturile accidentale sau pătrunderea murdăriei în dispozitivul dvs.

Are un preț rezonabil, iar cei care o au deja spun că este un produs solid, de bună calitate .

2. KepooMan Husă organizatoare Grid-It pentru tablete de 10 inci

Robustă și cu organizatori

31OkWRid40L

Vezi pretul Emag

Concepută special pentru dispozitive inteligente portabile de 10 inci, această husă este practică, confortabilă și ideală pentru a vă permite să plasați și alte obiecte în ea,

Este accesibilă și, conform părerii celor care au cumpărat-o deja, este rezistentă, durabilă, ușor de transportat, protejează foarte bine împotriva loviturilor și zgârieturilor, iar producătorul vă oferă o politică de rambursare.

3. Trust 18776 - Husă pentru tabletă de 10″, roz

Acces moale și ușor

31I-hIfzokL

Vezi pretul Emag

Fabricată din material neopren rezistent, această husă este ideală pentru călătorii. Are un acces cu fermoar, rezistă la lovituri și zgârieturi și ține praful departe de placă.

Este o carcasă compactă de culoare roz, cu o atingere copilăroasă ideală pentru copii. O pot pune în rucsac fără ca placa să fie lovită sau ruptă.

Este scump, cu compartimente largi, compatibile cu dispozitive de la orice producător.

4. Husă pentru tabletă Evecase

Durabilă și compactă

31O4Blvo-tL

Vezi pretul Emag

Realizată ca o servietă, compatibilă cu dispozitive de 10,1 inch, această husă are suprafețe moi și flexibile care protejează împotriva loviturilor și zgârieturilor. Este perfect pentru muncă, călătorii, facultate sau școală și este compatibil cu o gamă largă de tablete.

Este un produs economic , dar solid și dur, fabricat tot din neopren, foarte rezistent și nu se decolorează la spălare sau la uzură.

5. Home Universal 10' cu suport pivotant Zigzag

Stil carte, autoreglabil

41xwzfSnvfL

Vezi pretul Emag

Cutia universală de la Home este cel mai ieftin model din selecția pe care am făcut-o. Dispune de o husă dură și rigidă din PVC și materiale rezistente, capabile să vă protejeze dispozitivul de zgârieturi, căderi puternice și lovituri.

Este realizată cu un design în stil carte și un sistem de fixare cu cârlige elastice care va menține tableta la locul ei și bine îngrijită. Este compatibil cu tablete de diferite mărci.

Tipuri de huse pentru tablete

mejores-gafas-gaming-1-300x169

De obicei, veți descoperi că producătorii folosesc nume diferite pentru a se referi la același tip de husă, însă veți găsi și diferite tipuri care se vor potrivi stilului dvs. și modului în care veți folosi dispozitivul. Iată care sunt cele mai populare:

Piele:

Sunt ideale dacă doriți să dați o notă elegantă dispozitivului dumneavoastră. De asemenea, este util dacă vă place să vă exprimați vizual. Le puteți găsi într-o multitudine de culori și stiluri, astfel încât există ceva pentru toată lumea, inclusiv imprimare pe vinil și acoperire transparentă pentru un strat suplimentar de protecție. Un mare avantaj este că nu lasă un reziduu lipicios de la căldură, așa că le puteți schimba oricând doriți.

Manșon:

Acest model este conceput pentru a transporta placa. Dacă sunteți unul dintre acei utilizatori care călătoresc frecvent și trebuie să vă transportați placa dintr-un loc în altul, acest stil va fi perfect pentru dumneavoastră. Cu atât mai mult dacă veți folosi placa într-un mediu fix, deoarece acest tip de husă protejează în timpul călătoriei, dar nu și în timpul utilizării.

Acesta este un capac cu trei laturi închise și o a patra latură deschisă cu fermoar pentru a vă pune placa. De obicei, sunt confecționate din diverse materiale, dar cele din neopren, capitonate cu straturi de umplutură din spumă și interioare moi, sunt cele mai populare.

Husă:

Acoperă spatele tabletei și marginile ecranului împotriva zgârieturilor, căderilor sau loviturilor. În general, le așezați pe tabletă, iar orificiile de acces pentru conexiuni și ecran vor fi descoperite.

De obicei, acestea sunt construite dintr-un material exterior elastic și un material interior mai moale. Veți vedea aceste tipuri de huse pe huse din silicon care se adaptează la forma tabletei dumneavoastră. Dacă aveți mâinile foarte alunecoase și/sau vă veți afla într-un mediu umed sau picurător, acestea sunt ideale.

Folio:

Funcționează ca o husă care protejează toate părțile tabletei care mărginesc ecranul și o clapetă atașată care acoperă ecranul și îl protejează împotriva deteriorării atunci când nu îl utilizați.

Acestea sunt cunoscute și sub denumirea de coperți 'tip carte' și, în unele cazuri, clapeta se pliază în jos, astfel încât să puteți accesa cu ușurință ecranul. Acestea sunt realizate din diverse materiale, iar clapeta este atașată de capac fie prin Velcro, fie printr-un magnet sau un cordon elastic. Dacă vă place acest stil, există modele pentru toate gusturile.

Beneficiile husei pentru tablete

Cumpărarea unei huse pentru tableta ta nu este doar o chestiune de a o proteja de șocuri, ci există și multiple motive pentru care ai căuta un astfel de accesoriu, câteva dintre acestea fiind:

Protecție:

Deși poate părea o utilizare evidentă, mulți oameni preferă încă să își folosească tabletele așa cum vin, fără capac, ca urmare?

Tablete nou-nouțe, de ultimă generație și dispozitive foarte scumpe cu zgârieturi și zgârieturi uriașe care, în cel mai rău caz, vă vor face să schimbați dispozitivele de mai multe ori pe an, cheltuind o mulțime de bani în acest proces. În timp ce protecția va depinde de stil, în toate cazurile, carcasele vor avea mai multă grijă de dispozitivul dvs. decât dacă îl purtați pur și simplu.

Stil:

Oricât de exagerat ar părea, o husă pentru tabletă va arăta și personalitatea și stilul tău. Acest lucru se datorează faptului că aceste accesorii vin acum în nenumărate forme și modele.

Astfel, veți găsi modele de piele sobră, în stil executiv, cu o singură culoare, dar și modele mai artistice, cu mai multe culori, realizate de un artist celebru, inspirate de o saga cinematografică sau de o carte la modă, sau chiar de o trupă sau de un cântăreț rock.

Îi veți găsi și în animal print și în orice număr de modele și finisaje, chiar și în liniile de accesorii ale unor designeri celebri. După cum puteți vedea, există ceva care să vă evidențieze stilul și ștampila cu o carcasă personalizată .

Caracteristici:

În afară de acoperirea plăcii, carcasele au devenit în timp mai competitive și mai funcționale, adaptându-se la cerințele și nevoile dumneavoastră.

Așadar, în zilele noastre, aceste accesorii vin cu nenumărate caracteristici, inclusiv tastaturi wireless cu semnal bluetooth pentru a se conecta la tabletă și a o folosi dacă sunteți unul dintre acei oameni care trimit numeroase e-mailuri și transcriu o mulțime de date, diverse mecanisme de blocare, un fel de suport pentru a o așeza pe o masă, printre altele.

Dezavantajele husei

Deși, ca să fiu sincer, veți găsi mai multe avantaje decât dezavantaje, dacă există un lucru cert, acesta este că o husă pentru tableta dvs. vă va oferi și unele dezavantaje, poate mai multă greutate sau spațiu în valiză, printre alți factori de luat în considerare. Aici vă explicăm care sunt cele mai grele pentru utilizatori:

Ascunde stilul tabletei:

Deși o husă poate conferi dispozitivului propriul stil și personalitate, adevărul este că îl ascunde în sine, făcându-l imposibil de descifrat pentru cei care îl văd. Astfel, nimeni nu știe dacă placa dvs. este de la un anumit producător sau de o anumită culoare.

Așadar, dacă vă numărați printre cei care apreciază dispozitivul în stilul său original, s-ar putea să nu fiți prea entuziasmați să îl acoperiți cu o husă. Veți găsi unele care sunt transparente sau special concepute pentru a păstra dispozitivul la vedere, dar acestea nu vor oferi prea multă protecție.

Se uzează și se rupe ușor:

În funcție de stil, capacele plăcii dvs. se deschid și se închid în general frecvent sau rezistă la greutate, căderi, lovituri și chiar la schimbări de temperatură. O husă nu durează o veșnicie, oricât de bună ar fi, dacă cumpărați una și vă folosiți placa frecvent, accesoriul se va uza inevitabil, așa că este probabil o investiție pe care va trebui să o faceți de mai multe ori.

Compatibilitate:

Un mare dezavantaj al carcaselor este că acestea par a fi realizate după chipul și asemănarea modelelor celor mai populari producători de pe piață, astfel că este mai mult ca sigur că veți găsi carcase bune pentru Apple, Samsung și cele mai importante mărci Android, dar dacă placa dvs. nu este de la acești producători s-ar putea să vă fie greu să găsiți o carcasă care să fie compatibilă.

Alți producători au încercat să îmbunătățească această situație prin crearea de carcase universale, însă, din cauza naturii lor 'universale', acestea oferă uneori limitări sau utilizări cu adevărat greoaie, caz în care este posibil ca carcasa să nu vă ofere acces la porturile de conectare sau să nu acopere orificiul camerei. Oricum, acesta este un dezavantaj.

Ce mai poate face o husă de tabletă?

O husă pentru tabletă nu vă oferă doar protecție. Veți găsi, de asemenea, caracteristici suplimentare ale căror funcții vă vor face viața mai ușoară.

De exemplu, la husele folio veți găsi și o clapetă care se pliază în formă triunghiulară, creând un suport care vă va oferi un unghi precis pentru jocuri sau lectură. Alte huse oferă, pe lângă unghiul de susținere, și funcții pivotante, tastatură încorporată, lumină de lectură, printre alte calități. Există chiar și unele cu buzunare de organizare.

Cum să alegi husa potrivită pentru o tabletă?

În general, husele pentru tablete sunt realizate în funcție de dimensiunea ecranului. După cum s-a menționat mai sus, unele sunt făcute pentru a se potrivi anumitor modele și producători, iar altele sunt făcute pentru o potrivire universală. Unele sunt clasificate în funcție de dimensiuni specifice, iar altele sunt fabricate în diferite intervale de dimensiuni, cum ar fi mari, medii și mici. Vă explicăm aici cum îl puteți selecta pe cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastră:

Dimensiune:

Este util să determinați dimensiunile dispozitivului, în mod ideal ar trebui să alegeți unul care să se potrivească perfect pe placa dvs. Puteți verifica dacă modelul dvs. are o husă personalizată sau dacă aveți nevoie de o husă cu potrivire universală, care sunt generice, compatibile și de bună calitate.

Gama de prețuri:

În funcție de materialul din care sunt confecționate, puteți găsi huse la un preț foarte bun, altele foarte scumpe, iar altele aproape gratis.

În general, prețurile sunt determinate de producător, de caracteristicile cu care este dotată anvelopa și de nivelurile de protecție pe care le oferă. Cele mai scumpe sunt, de obicei, și cele mai rezistente și nu va fi nevoie să le înlocuiți frecvent.

Marca:

Acesta este un factor determinant. Aceasta va determina dacă carcasa este făcută la comandă și cât de durabilă poate fi în medie. De obicei, producătorii de tablete vă oferă și o gamă de huse. Nimeni mai bine decât proprietarul însuși nu vă poate spune cum să protejați cel mai bine produsul. Cu toate acestea, dacă nu este cazul, ar trebui să optați pentru mărcile cu cea mai bună reputație.

Tipul de material:

Înainte de a vă decide asupra unui material, ar trebui să țineți cont de condițiile de utilizare pe care le veți da plăcii, astfel încât aceste informații să vă faciliteze alegerea, de exemplu, dacă alegeți pielea, aceasta vă va oferi sobrietate și finisaje de lux; unele materiale textile oferă diferite tipuri de aspect; siliconul și materialele similare sunt ușor de curățat și rezistă la șocuri; plasticul sau cauciucul EVA pot proteja împotriva loviturilor și chiar a perturbațiilor electrice; iar vinilul previne zgârieturile.

Caracteristici opționale:

V-am spus deja despre caracteristicile suplimentare ale husei. Unele sunt pur și simplu vizuale și estetice, iar altele vă vor oferi cu siguranță mai multă funcționalitate pentru dispozitivul dumneavoastră. Astfel, veți găsi carcase cu tastatură bluetooth, lumină de lectură, clapete de susținere, huse pentru brațe, printre altele.

Cele cu calități estetice au, printre altele, desene și broderii speciale, logo-uri de designer. Pentru a putea alege în funcție de nevoile dvs., ar trebui să țineți cont de toate cele de mai sus, acest lucru va crește prețul, dar, pe lângă atractivitate, vă va oferi, de asemenea, calități de dorit.

Lista de cumpărături cheie pentru carcasele de tabletă

Dacă luați în considerare nevoile și confortul dvs., vă va fi mai ușor să selectați capacul potrivit. Iată câteva aspecte cheie pe care trebuie să le luați în considerare pentru a face cea mai bună alegere posibilă:

Durabilitatea:

Durabilitatea husei va depinde, desigur, de materialul pe care îl alegeți. În funcție de cât de tari sau moi sunt, acestea vă vor oferi o protecție mai bună sau mai mică în caz de cădere.

De exemplu, cele metalice par mai rezistente, dar în caz de căzături puternice pot să lovească și chiar să deterioreze tableta; unele căptușite tind să aibă interioare și exterioare moi care oferă o protecție mai mare; materialele plastice rezistă bine la impact, dar se sparg ușor; cele dure, fiind mai puțin flexibile, pot fi mai puțin rezistente la șocuri; cele din material textil oferă o protecție suficientă, dar sunt concepute în principal pentru a arăta elegant.

Preț:

În ceea ce privește husele, le veți găsi în diferite intervale de preț. Unele sunt mai scumpe decât altele. Țineți cont de faptul că cele mai scumpe oferă adesea calități suplimentare dincolo de simpla protecție, adesea caracteristici inteligente și funcționale care vă vor face lucrurile mai ușoare.

Multe dintre ele sunt făcute pentru a arăta mai bine decât modelele mai ieftine, sunt de designer sau de producători cu licență oficială, ceea ce le va face mai scumpe.

Se potrivește:

Principalul motiv pentru care majoritatea carcaselor oferă o protecție bună este faptul că se potrivesc bine, pentru a preveni zgârieturile, loviturile și loviturile și, dacă se potrivește bine, veți împiedica, de asemenea, desprinderea carcasei și, în același timp, veți proteja porturile de conectare de murdărie. Pe scurt, protecția consiliului de administrație depinde de o bună potrivire.