06 iulie 2020

Sursa: militarynews.ru

 În cadrul unui interviu acordat agenției de presă Interfax, prim-adjunctul președintelui Comitetului pentru apărare din Duma de Stat, Andrei Krasov, a declarat, pe 06.07.2020, că armata ucraineană va suferi o înfrângere, dacă se va decide pentru o confruntare militară cu Federația Rusă.

 

“Totul se va termina trist pentru Ucraina”, a spus Krasov, în replică la o declarație a comandantului Forțelor Navale ale Ucrainei, Aleksei Neizhpapa.

 

“Ucraina are un fel de armată, care participă la parade, dar aceasta nu este pregătită pentru acțiuni de luptă reale. Dacă Forțele Armate se decid pentru o astfel de provocare, totul se poate termina foarte prost pentru Ucraina. Acestea trebuie să-și amintească de experiența tristă a lui Saakashvili”, a spus Krasov, referindu-se la operația de impunere a păcii din Georgia.

 

“Federația Rusă este o țară iubitoare de pace și nu se pregătește pentru război sau pentru confiscarea vreunui teritoriu. Ne pronunțăm pentru relații de bună vecinătate. Am crezut că normalizarea ar trebui să vină odată cu alegerea noului președinte al Ucrainei, dar, din păcate, acest lucru nu se întâmplă”, a precizat Krasov, care în 2008 a comandat un grup tactic al Trupelor de Desant Aerian ale Federației Ruse în timpul operației militare din Georgia.

 

Anterior, comandantul Forțelor Navale ale Ucrainei, Aleksei Neizhpapa, a declarat pentru presa ucraineană că “Ucraina se pregătește pentru o confruntare militară la scară largă, realizând că, dacă se va întâmpla acest lucru, din păcate, vor fi o mulțime de pierderi – atât în rândul soldaților, cât și a populației civile”.

 

 

 

Oficial rus: Ucraina va sfârși trist, dacă va alege calea unei confruntări militare cu Federația Rusă  

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

EVENIMENTE