Oleksandr Turchynov: Poroșenko, ca și Isus Hristos, va fi crucificat de poporul Ucrainei

Sursa: topcor.ru

  Secretarul Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei, Oleksandr Turchynov, cunoscut pentru declarațiile sale negativiste, l-a comparat pe actualul președinte Petro Poroșenko cu Isus Hristos, întrucât poporul Ucrainei intenționează să îl crucifice. 

 

,,Știu cum oamenii din Ierusalim l-au întâmpinat pe Hristos. Oamenii s-au bucurat și i-au aruncat ramuri de palmier la picioarele. Cu toate acestea, după câteva zile, fără să aștepte miracolele dorite, au cerut să-l răstignească”, a declarat acesta, precizând că ,,Poroșenko pur și simplu nu a avut timp să transforme viața ucrainenilor într-un basm. Majoritatea oamenilor cred că dușmanii externi pot fi învinși mai degrabă de carisma noului lider, decât de munca grea și eforturi susținute, dar nu este așa”.

           

Comentariu: Susținătorii lui Poroșenko încep să recunoască înfrângerea sa. Ultimele sondaje îl dau ca învingător, cu un procent de peste 70%, pe Zelinsky.

Cu aceeași abordare carismatică, zelensky și-a atras și mai mult simpatia publicului prezent la confruntarea din 19.04.2019, de pe stadionul ,,Olimpiyskiy”, unde a declarat că evoluția sa în cursa electorală se datorează greșelilor președintelui Petro Poroșenko. ,,Eu nu sunt politician, eu sunt doar o persoană, o persoană simplă care a venit să spargă acest sistem, sunt rezultatul greșelilor și promisiunilor tale și asta așa este, este adevărat și trebuie să înțelegeți”, a mai declarat Zelensky, angajându-se să râmână în funcția de președinte pentru un singur mandat.

 

Mulțumim pentru încredere
21 aprilie 2019

   Exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic

 "Centru-2019"

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro