Organizator de bijuterii

mejores-organizadores-de-joyas

mejor-organizador-de-joyas-300x200

Unele cutii de bijuterii pot fi prea mici pentru colecția de bijuterii și accesorii pe care o aveți, sau faptul că nu aveți spații divizate poate permite ca acestea să se încurce între ele, dar acest lucru se întâmplă doar atunci când nu aveți cel mai bun organizator de bijuterii și vom rezolva acest lucru acum.

Sunt una dintre acele persoane indecise care obișnuiau să petreacă ore întregi gândindu-se ce accesorii să pună la ținuta mea și pierdeam mult timp descurcând lanțuri sau căutând celălalt cercel care îmi lipsea. După ce am analizat și testat mai multe modele, vă pot recomanda cu căldură aceste cinci modele uimitoare pe care vi le prezint în comparația mea .

 

Cele mai bune organizatoare de bijuterii

Care este cel mai bun organizator de bijuterii?

Dacă aveți o problemă cu ordinea și sunteți și un iubitor de bijuterii ca mine, cu siguranță așteptați cu nerăbdare să cumpărați cel mai bun pentru a face o singură investiție. Dacă sunteți în căutare de mărci, permiteți-mi să vă spun că nu este calea de urmat. Pentru a găsi calitate la un preț accesibil este bine să vă gândiți mai întâi la ceva care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Va fi util să vă puneți întrebări de genul: câte lucruri am, cât spațiu am, cât spațiu am, cât spațiu am?

Deoarece, deși au ca obiectiv comun asigurarea unui spațiu de depozitare sigur, au caracteristici speciale care le diferențiază unele de altele. Pentru a vă simplifica cumpărăturile, am decis să cercetez modelele de cutii de bijuterii disponibile și să vă prezint mai jos cele mai bune și cele mai puțin costisitoare :

Iată cele mai bune organizatoare de bijuterii:

1. SONGMICS JBC93W Jewellery Storage Cabinet

Asamblare ușoară

41HHL5s6cWL

Vezi pretul Emag

Ocupă puțin spațiu, poate fi agățat cu ușurință pe perete sau pe ușă, dar în interior are o capacitate mare de depozitare. Are cizme pentru bijuterii, compartimente și bare pentru agățat lucruri, include lumină LED pentru utilizare pe timp de noapte. Este fabricat din plăci de fibră de lemn, care sunt ecologice și rezistente. Încuie cu cheia și vine cu oglinda.

2. Oglindă pentru bijuterii 101213 de Due-home

Funcțional!

51VCH4g+1GL

Vezi pretul Emag

La prima vedere pare o oglindă elegantă, dar în interior este mai mult decât atât: este un dulap fantastic pentru bijuterii cu încuietoare și cheie încorporate. Interiorul este căptușit cu catifea, ceea ce oferă siguranță și protecție pentru coliere, cercei și tot ceea ce păstrați. Culoarea sa albă îl face să se potrivească cu toate decorațiunile. Oglinda este înclinată.

3. Mango Steam 12041B Panou organizator de bijuterii Mango Steam 12041B

Clasic și elegant

51jLzspMbaL

Vezi pretul Emag

Proiectat cu trei panouri ideale pentru depozitarea brățărilor, colierelor pandantivelor, pentru cercei și chiar pentru afișarea bijuteriilor , deoarece arată foarte bine, păstrând în același timp accesoriile fără încurcături și ușor de găsit. Dimensiunile sale sunt de aproximativ 47 cm lățime și 37 cm înălțime atunci când este complet întins.

4. Organizator de bijuterii Organizator de bijuterii de la MultiStore

Foarte original

41xgtGIRXxL

Vezi pretul Emag

Indiferent dacă îl veți folosi personal sau în magazinul dumneavoastră, veți avea în partea de sus un design de copac care va capta atenția tuturor celor care vă vizitează și care este, de asemenea, foarte funcțional pentru depozitarea accesoriilor lungi , în timp ce sertarele sale sunt perfecte pentru bijuteriile mici și delicate .

5. Organizator de bijuterii Huston Lowell

Cu două fețe

51xb0+fPMOL

Vezi pretul Emag

Cârligul său din partea de sus îl face perfect pentru garderobă pentru a vă depozita toate bijuteriile în mod discret și delicat. De asemenea, poate fi pliată pentru a o lua pentru călătorii sau pentru sertare. Are mai multe compartimente în care fiecare dintre accesoriile dvs. are propriul spațiu, fără încurcături sau zgârieturi, cu un strat protector subțire de plastic transparent.

 

Diferitele stiluri și tipuri de organizatoare de bijuterii

Când vine vorba nu numai de organizarea, ci și de depozitarea tuturor bijuteriilor, varietatea de pe piața din care puteți alege este cu adevărat uimitoare.

Organizatoare pentru depozitarea bijuteriilor

Acestea vă permit să vă păstrați toate bijuteriile într-un singur loc, motiv pentru care se găsesc adesea sub formă de sertare suprapuse sau dulapuri cu mai multe rafturi. Este recomandat pentru bijuteriile pe care nu le purtați foarte des. Nu este la fel de recomandat pentru expunerea bijuteriilor într-un magazin.

Mărime mică

Când vorbesc despre mic, știu la ce mă refer și mă refer la toate acele lucruri mici, cum ar fi husele pentru inele, de exemplu, sunt din țesături precum mătase sau catifea și sunt elegante și pun în evidență bijuteriile. Acestea pot fi folosite pentru a fi expuse într-o vitrină, ca un cadou pentru o persoană specială sau pentru a păstra bijuteria specială bine protejată de praf sau zgârieturi.

Organizatoare mari de bijuterii

Dar, haideți, dacă sunteți un acumulator de tot felul, puteți găsi chiar și dulapuri, sertare și cufere complete pentru a vă depozita bijuteriile speciale, precum și organizatoare de bijuterii montate pe perete. Recomandat pentru bijuterii mai mari. Iar dacă vă place atmosfera vintage, un dulap vintage din lemn plin de bijuterii, fie că este în magazinul sau în dormitor, va arăta cool.

Conceput pentru confortul călătoriei

Să recunoaștem, când vine vorba de călătorii, este greu să alegi două sau trei bijuterii care să te însoțească, deoarece nu toate se potrivesc cu orice stil sau ocazie. Aceste organizatoare sunt perfecte pentru cei nehotărâți ca noi, așa că ia cu tine o mulțime de opțiuni! Dacă sunt foarte valoroase, există unele modele care sunt moi în interior pentru a preveni zgârierea sau deteriorarea și au un fermoar pentru a preveni contactul cu praful și alte murdării.

Organizatoare peste ușă

Dacă sunteți dintre cei care petrec ore întregi în cameră fără să știe ce obiecte de artizanat să folosească și, în plus, aveți puțin spațiu, acestea au un mecanism încorporat care le permite să fie atârnate deasupra ușii și să vedeți cu ușurință obiectele expuse. Acestea pot fi folosite chiar și pentru eșarfe și pălării, iar unele pot include și o oglindă.

Organizatoare de bijuterii pe podea

Sunt, într-un fel, o piesă de mobilier în sine. Acestea sunt de obicei realizate din lemn și sunt ideale pentru o colecție impresionantă de bijuterii. La fel ca și organizatoarele mari de bijuterii, acestea sunt de obicei echipate cu zeci de sertare și dulapuri, ideale pentru depozitarea oricărui tip de bijuterii, indiferent de forma și dimensiunea acestora.

Tăvițe pentru bijuterii

Acestea sunt cutii de dimensiuni mici și medii, cu mai multe compartimente diferite care separă conținutul, ideale pentru articole de îmbrăcăminte mici și delicate.

Cutii de bijuterii

Aici vă puteți juca puțin cu formele, culorile și materialele folosite, pentru că sunt cele mai clasice cutii de bijuterii. Le veți găsi realizate din lemn, metal, argint, aur, platină sau chiar sticlă.

Ce trebuie să căutați?

Când vine vorba de organizatoare, nu tot ce strălucește este aur, este mai bine să luați în considerare mai multe lucruri în afară de estetică, astfel încât să fie la fel de practice și funcționale precum aveți nevoie.

Capacitate

Este posibil să continuați să vă adăugați la colecția de bijuterii fără să aveți o idee reală despre cât de multe aveți. Cel mai bine este să faceți un fel de inventar înainte de a decide de ce organizator de bijuterii aveți nevoie. Este bine ca acesta să fie suficient de confortabil pentru a găzdui tot ceea ce aveți deja, dar și să fie în concordanță cu ritmul în care achiziționați noi bijuterii.

Tipuri de bijuterii

De asemenea, este important să știți nu numai cât de multe bijuterii păstrați, ci și ce dimensiuni aveți. Acest lucru vă va permite să alegeți un organizator orientat spre acel tip de bijuterii, deoarece cu siguranță nu aveți nevoie de spații mici pentru cercei minusculi când toți cei pe care îi aveți sunt mari.

Protecție

Pentru a vă proteja bijuteriile, organizatorul nu trebuie să fie fabricat din materiale care pot zgâria sau deteriora obiectele de valoare. Dacă este căptușit, îi va proteja de impact. În schimb, dacă este căptușit cu pluș sau ceva similar, este bun pentru a menține spațiul fără umiditate.

Preț

Știu că acest punct poate fi important, dar nu vă temeți! Puteți găsi de bună calitate într-un organizator ieftin atâta timp cât v-ați detectat nevoile și sunteți atent la construcția organizatorului.

 

Estetică

Ține cont de personalitatea ta și de decorul dormitorului sau al magazinului tău atunci când cumperi un organizator, dacă ești adeptul lucrurilor vintage, dacă ești mai modern, e ușor să găsești unul care să ți se potrivească. Există chiar și în formă de rochie ! Chiar și sub forma unui manechin. Căutați o culoare neutră sau una care să iasă în evidență în decor, cum ar fi auriu.

Material și durabilitate

Am menționat deja acest lucru, dar aceste organizatoare pot fi realizate din plastic, țesătură, lemn, sticlă, lut polimeric, acrilic, printre altele, precum și din amestecul mai multor materiale.

Aș evita cartonul. Cu cât materialul este mai robust, cu atât durabilitatea este mai bună, dar va depinde și de model, pentru că, dacă îl folosiți pentru călătorii, este mai bine să alegeți unul ușor. Cu toate acestea, dacă doriți să îl montați pe perete, lemnul și metalul sunt bune.

Am nevoie de un lacăt?

Depinde de tipul de bijuterie și de mediul în care vă aflați. Dacă este vorba de bijuterii de firmă sau de pietre prețioase, ar fi o idee bună să cumpărați un organizator cu încuietoare, chiar dacă va trebui să îl încuiați și să îl descuiați de fiecare dată când îl folosiți.

Beneficiile depozitării bijuteriilor într-o cutie de bijuterii

Dacă este vorba despre beneficii, un organizator vă poate economisi timp și vă poate proteja bijuteriile pentru a le prelungi durata de viață, dar există și alte avantaje.

Siguranță

Este foarte ușor să le pierzi când sunt atât de mici sau să le încurci dacă sunt prea lungi, prinderea lor într-o cutie de bijuterii va preveni deteriorarea și pierderea.

Mai ușor de localizat

Dacă alegeți bine, puteți stoca întreaga colecție într-un singur loc și le puteți accesa cu ușurință pe toate deodată.

Eleganță

Aspectul cutiei de bijuterii este foarte important, ele vor adăuga cu siguranță personalitate și eleganță locului în care se află.

Portabilitate

În funcție de alegerea dumneavoastră, va fi cu siguranță o modalitate excelentă de a vă transporta bijuteriile dintr-un loc în altul. Chiar dacă sunteți în călătorie.