Oua de ciocolata de Paste

mejores-huevos-de-pascua-de-chocolate

Pentru profesioniști sau amatori în apă, cele mai bune mănuși de înot sunt o necesitate pentru a vă dezvolta cât mai bine în sporturile acvatice.

Înotul , spre deosebire de majoritatea sporturilor, este o disciplină în care nu ai nevoie de foarte mult echipament pentru a o practica.

De obicei, sunt suficiente doar un costum de înot, o cască de înot și ochelari de protecție ; cu toate acestea, unii înotători folosesc adesea accesorii suplimentare, cum ar fi o pereche de mănuși de înot, pentru a ridica nivelul de antrenament și pentru a primi alte beneficii care îmbunătățesc sănătatea, performanța și dexteritatea.

Mănușile de biliard sunt disponibile în diferite stiluri, deși în esență au în comun designul de bază cu degete palmate .

Unele au benzi rigide pentru a le menține întinse, în timp ce altele sunt fabricate cu cauciuc elastic pentru a permite flexarea, extinderea palmei sau strângerea la manșete.

Pe de altă parte, materialele din care sunt confecționate sunt, în general, ușoare și rezistente la apă , cum ar fi neoprenul sau cauciucul subțire; de asemenea, unele sunt concepute cu degete închise sau deschise , care sunt utile în funcție de sportul de piscină pe care îl practicați.

Cele mai bune mănuși de înot

Care sunt cele mai bune mănuși de înot?

Dacă sunteți pe cale să vă cumpărați unul și aveți îndoieli cu privire la care dintre ele sunt cele mai convenabile, citiți mai departe pentru a afla despre cele mai remarcabile patru de pe piață.

Următoarele modele se caracterizează prin calitate și preț bun, iar investiția în oricare dintre ele pentru a vă îmbunătăți abilitățile în apă este o alegere excelentă.

Iată care sunt cele mai bune mănuși de înot de pe piață:

1. Mănuși de înot Cressi Swim Ultra Stretch

51W2bjm-AqL

Vezi pretul Emag

Sunt confecționate din neopren 100% ultraspan stretch și sunt disponibile în mărimile S, M și L, astfel încât se vor potrivi perfect, iar mâna ta se va simți protejată cu libertate de mișcare.

Designul ține degetele împreună prin cusături, lăsând vârfurile libere să se îndoaie. Acestea sunt ideale atât pentru bărbați, cât și pentru femei și sunt perfecte pentru aproape orice antrenament acvatic.

Sunt de o calitate excelentă, durabile și sunt solicitate și de triatloniști, înotători de mare și alții.

2. Mănuși de înot Speedo

51ylPX03dnL

Vezi pretul Emag

Perechea este ușoară și se potrivește ușor în mână, în timp ce designul său ergonomic va adăuga agilitate și forță brațului. Designul este inteligent, cu cusături discrete, dar puternice și un finisaj bun.

Cu aceste mănuși vă veți exersa mușchii, deoarece fiecare îmbrățișare va fi mai intensă și vă veți tonifia brațele.

De asemenea, vin în mărimi și, deși sunt subțiri, își fac treaba perfect și sunt o investiție care merită pentru a da tot ce e mai bun în apă.

3. Mănuși de înot Aqua Sphere

41yNFuiae5L

Vezi pretul Emag

Cu aceste mănuși din neopren flexibil vă veți crește forța și veți avea performanțe mai bune în antrenamente.

Are o curea Velcro care se va adapta exact la încheietura mâinii, iar degetele vor fi acoperite până la mijloc.

După utilizare, se vor usca rapid și le veți putea depozita în condiții de siguranță și igienă, nu își vor pierde culoarea, nu se vor sfărâmă și nu își vor pierde elasticitatea.

Sunt o pereche de mănuși de calitate superioară, adesea folosite pentru aerobic în apă sau înot și cel mai bun lucru este că sunt super economice, fiind o alegere excelentă pentru un buget redus și la fel de eficiente în îndeplinirea scopului său.

4. Mănuși de scufundări Head Swim

Equipar-Magazine

Vezi pretul Emag

Acestea sunt cele mai robuste dintre sugestiile noastre, deoarece sunt special concepute pentru scufundări, însă le puteți folosi pentru orice alt sport de piscină.

Sunt fabricate din materiale durabile care îl vor menține în stare bună pentru o perioadă lungă de timp. De asemenea, are velcro la încheietura mâinii, margini care se potrivesc în jurul degetelor, iar designul îl face atractiv.

Disponibile în mărimile de la S la XL, sunt ușor de îmbrăcat, ușor de scos și vor rămâne foarte confortabile fără a vă afecta dexteritatea mâinilor și a degetelor în apă.

Ce sunt mănușile de înot?

[#Z]

Sunt mănuși confecționate din neopren moale cu degete alveolate care, atunci când sunt deschise larg, sporesc rezistența la apă a sportivului în cauză.

Ținuta sa confortabilă îl face ideal pentru perioade lungi în apă.

În plus, acestea sunt ușor de utilizat și oferă o izolație suplimentară. Unii înotători în ape deschise pot prefera să le folosească pentru antrenamente ocazionale în lacuri și oceane, în timp ce pasionații de aerobic în apă sunt utilizatorii finali ai acestor mănuși, care sunt de obicei confecționate din țesătură antiderapantă.

La ce servesc mănușile de înot?

[#Z]

Mănușile de înot au mai multe scopuri. De exemplu, acestea vă mențin mâinile calde și vă oferă nivelul necesar de dexteritate de care aveți nevoie, fiind în același timp destul de durabile și confortabile.

Așadar, dacă sunteți un scafandru de apă caldă sau dacă, pe de altă parte, vă place să înotați în apă rece, este important ca această pereche să fie o parte importantă a echipamentului dumneavoastră acvatic.

Cum se aleg mănușile de înot?

[#Z]

Ca și în cazul mai puțin cunoscutelor șosete de înot, alegerea acestor mănuși este importantă și nu trebuie luată cu ușurință. Nu uitați că acestea sunt instrumente care vă pot ajuta foarte mult în antrenamentul de înot sau în activitățile aerobice în apă.

Vă rugăm să rețineți că mănușile de înot ar trebui să aibă spații între degete, fiind în același timp confortabile pentru a fi puse și purtate. Motivul pentru care există aceste spații sau curele între degete este acela de a crea o rezistență suplimentară în apă.

Este important să vă uitați la calitatea materialului, deoarece acesta poate fi din cauciuc sau neopren. Amintiți-vă că unul dintre obiectivele acestor mănuși este de a avea grijă de mâinile noastre și de a proteja pielea de agenți precum clorul sau sarea, care pot fi dăunători în cazul unei imersiuni prelungite. Când vine vorba de potrivire, cel mai popular este Velcro, care este destul de ușor de utilizat.

Sfaturi pentru cumpărarea mănușilor de înot

V-am dat deja un mic avans, dar aceste sfaturi vă oferă cu siguranță o idee mai clară despre ce să căutați și cum să căutați în gama largă disponibilă pe piață:

  • Neoprenul este o alegere bună, deoarece este mai durabil decât cauciucul, care este mai predispus la rupturi și înțepături. De asemenea, este ușor, iar textura sa netedă creează o rezistență suplimentară.
  • Neoprenul este un material izolator, deci ajută la contracararea pierderilor de căldură atunci când se scufundă în apă rece. Mănușile din cauciuc, pe de altă parte, sunt mai respirabile și sunt ideale pentru cei care suferă de mâini transpirate.
  • Dacă aveți alergie la latex, trebuie să știți că mănușile de cauciuc conțin adesea latex.
  • Dacă optați pentru mănuși fabricate din elastan, inclusiv materiale precum lycra și spandex, trebuie să știți că, deși acestea pot fi confortabile și durabile, nu vă vor proteja pielea și nu vă vor oferi rezistență.
  • Veți găsi modele fabricate din silicon care sunt durabile, confortabile și bine izolate, dar nu mai mult decât neoprenul.
  • În special înotătorii în ape deschise preferă mănușile din neopren, deoarece acestea au izolația necesară pentru a face față temperaturilor scăzute.
  • O modalitate de a găsi potrivirea perfectă este de a încerca mănușile prin rotirea încheieturilor mâinilor și prin extinderea și contractarea degetelor. Mobilitatea nu ar trebui să fie limitată; ar trebui să fie confortabilă, dar confortabilă.
  • Ar trebui să fie ușor de îmbrăcat și de scos.
  • Există unele modele care au curele reglabile pentru încheietura mâinii, trebuie să rețineți că acestea sunt de obicei mai ușor de ținut mai sigur în apă.
  • Veți găsi modele cu capetele închise sau cu vârfurile degetelor ieșite în afară, majoritatea utilizatorilor au tendința de a le prefera pe acestea din urmă pentru ușurința de mișcare.

Beneficiile mănușilor de înot

Mănușile de înot ne ajută să ne păstrăm mâinile uscate și să ne relaxăm în timp ce ne antrenăm în piscină sau în mare și ardem calorii. Cu toate acestea, dacă prin înot doriți, de asemenea, să vă tonifiați brațele și să vă fortificați mușchii, este important să folosiți accesorii care ajută la dezvoltarea rezistenței.

Și tocmai rezistența suplimentară oferită de mănușile de înot, în special de mănușile de neopren, intensifică munca asupra părții superioare a corpului nostru. Umerii, brațele, pieptul și spatele sunt reunite într-un antrenament intens care depășește cu mult antrenamentul obișnuit. Chiar și picioarele sunt forțate să își miște mai mult picioarele, întărind astfel coapsele, mușchii ischiogambieri și gambele.

Întrebări frecvente

Ce tipuri de mănuși de înot există?

Mănușile de înot cu membrane rigide sau flexibile între degete sunt accesorii speciale pentru înotul la plajă sau în piscină. Acestea permit mâinilor dumneavoastră să semene cu membrele superioare ale multor amfibieni și animale acvatice.

După cum vedeți, acestea sunt destul de bune, deoarece ne oferă ca avantaj o împingere mult mai mare. Dintre acestea există mai multe modele, cele care se potrivesc întregii mâini sau cele care se potrivesc doar degetelor, cele cu degete închise și cele cu colțuri de mănuși deschise.

Utilizarea acestor mănuși nu se limitează doar la înotători, ci sunt potrivite și pentru toți cei implicați în alte sporturi sau activități acvatice.

Mănușile de înot funcționează?

În prezent, înotătorii poartă mănuși în timpul antrenamentelor pentru a crește rezistența la apă. Prin utilizarea acestui tip de echipament, se generează o rezistență suplimentară, ceea ce oferă un efort suplimentar asupra părții superioare a corpului, tonificând mușchii mult mai mult decât înotul normal.

Mănușile de înot vă permit să înotați mai repede?

Această afirmație este, fără îndoială, un mit, deoarece este bine cunoscut faptul că mănușile nu te vor face un înotător mai bun și nici cel mai rapid; pur și simplu vor permite persoanei să efectueze exercițiul fizic mai eficient.