Pahare de sampanie

mejores-copas-de-cavamejores-copas-de-cava

Ți-au adus o sticlă de cava la o temperatură de 5º sau 7º, gata să fie servită la o cină la tine acasă și nu ai paharele potrivite? Nu vreți să vă aflați în această situație, așa cum mi s-a întâmplat mie. Indiferent dacă ați fost sau nu acolo, nu contează. Probabil că doriți să aveți o idee mai bună despre care ar putea fi paharele ideale pentru această băutură. Având în vedere lipsa mea de cunoștințe, am făcut o căutare cu rezultate care sper că vă vor fi de ajutor și dumneavoastră.

Deși cava este produsă exclusiv din struguri albi, iar șampania din struguri amestecați, cele două băuturi sunt adesea confundate. Această confuzie tipică nu este o problemă atunci când vine vorba de alegerea locului în care să le servim, deoarece ambele sunt servite în pahare frumoase, fine și înalte . Sunt băuturi populare pentru sărbători, deoarece sunt speciale pentru a închina o nuntă, de Anul Nou sau cu siguranță vă veți vedea bând-o la a 25-a aniversare.

 

Cele mai bune pahare de cava

Care este cel mai bun pahar de cava?

O greșeală foarte mare este, prin asocierea cava cu vinul , să o servim în pahare de vin.

mejores-copas-de-cava

La fel cum va arăta foarte rău dacă îl serviți în pahare de cocktail sau pahare. Aceștia nu sunt ochelari largi , dimpotrivă, cei drepți sunt în formă de flaut. Pe piața veți găsi o mare varietate a acestora: cele clasice, pictate manual, sau din plastic, care pot fi luminoase pentru Anul Nou. Iar pentru cei care iubesc toasturile, există toasturi gigantice.

Materialul este important, în funcție de ocazia cu care se toastează. De exemplu, pentru o mireasă și un mire în ziua nunții lor, nu ar fi frumos să poarte o pereche de unică folosință, ci mai elegant de argint sau de cristale și, de ce nu, chiar gravate cu numele lor! Nu numai pentru această ocazie, ci și pentru că tinerii căsătoriți vor dori cu siguranță niște pahare de bună calitate pentru posteritate. Iată lista mea comparativă de modele accesibile și de calitate .

Iată cele mai bune pahare de șampanie :

1. Set de pahare de șampanie WMF Easy

Clasic și rezistent

41o2Renj6aL

Vezi pretul Emag

Aveți mulți oaspeți, cumpărați cava la sticlă și savurați această băutură delicioasă și elegantă în acest set de șase pahare realizate din sticlă WMF și cu întărire specială în zonele critice de uzură, cum ar fi partea superioară, unde vă sprijiniți gura pentru a bea.

Aceste pahare sunt atât de rezistente încât le puteți spăla chiar și în mașina de spălat vase fără nicio problemă și vin chiar cu o garanție foarte extinsă de doi ani, ceea ce vorbește despre un suport foarte bun din partea producătorului, iar acest lucru este foarte important atunci când cumperi, mai ales când nu vorbim despre cel mai puțin scump produs de pe listă.

2. Set de 6 pahare de șampanie Schott Zwiesel

Acestea pun în valoare măreția cava

31kA-b+RkGL

Vezi pretul Emag

Prin definiția , cava este o băutură elegantă. Așa că merită un loc la fel de elegant pentru a o servi, iar aceste șase pahare gourmet, transparente, sunt cu siguranță locul potrivit pentru a o servi. Bine prezentat pentru uz casnic și profesional. Aceste pahare de cristal permit băuturii să se aerisească pentru a extrage aromele și pentru o priveliște maiestuoasă a spumei sale.

De asemenea, au un aspect delicat și subțire, dar cu ajutorul utilizării se poate observa cât de rezistente sunt. Nu își pierd strălucirea nici după 2.000 de cicluri de spălare în mașina de spălat vase. Fabricarea lor este ecologică, deoarece se folosesc materiale naturale.

3. Pahare de șampanie (4 bucăți) Spiegegaul

Stil inovator

41XgF8uJWvL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unei note moderne, acest brand german vă oferă acest design cu margini fine, tăiat cu laser și delicat lustruit. Acestea sunt realizate din cristal de plumb și au o claritate strălucitoare, cu un design drăguț pentru sărbătorirea aniversărilor.

Acestea au în partea de sus o formă de diamant. Acest model face parte din seria de succes de sticlă suflată Willsberger, proiectată de Johann Willsberger, care este produsă de 30 de ani. Cele patru pahare sunt foarte rezistente la rupere și ușor de curățat, deoarece pot fi puse în mașina de spălat vase fără nicio grijă.

4. Xarel Cava Vicrila glasses

Design clasic și atemporal

211PRxXuxOL

Vezi pretul Emag

Pentru cei care caută un model clasic, acest set de ochelari este modelul potrivit. În plus, este livrat într-o cutie de prezentare de 12 unități. O cantitate perfectă pentru cine mari, evenimente de familie sau pur și simplu pentru a vă dota bucătăria cu cele mai bune pahare de cava, rezistente și elegante.

Au un design atemporal, care este suficient de convenabil pentru a fi folosit cu orice ocazie. Toate aceste pahare au o capacitate de stocare de 170 de mililitri. Transparența lor permite să se observe temperatura cavei și să se vadă bulele și spuma prin sticlă.

5. Luminarc - Set de 6 pahare de șampanie model Versailles

Special pentru degustare și sampling

21xt98AOOaL

Vezi pretul Emag

Urmează o experiență de degustare ? Nu ezitați să o faceți de neuitat cu acest model de pahare cu tăiere fină și transparență ridicată, care este de dorit pentru a spori degustarea și degustarea degustare. Este un grup de șase pahare, toate cu rezistență mecanică și termică ridicată, ceea ce se traduce printr-o garanție unică de durabilitate împotriva șocurilor, loviturilor, zgârieturilor și spălării în mașina de spălat vase.

Au o mare valoare oenologică, datorită formelor lor unghiulare și închiderii la gură, care oferă o excelentă suprafață de oxigenare. Partea cea mai bună este că acest set de ochelari este de o calitate destul de ridicată și este disponibil la un preț foarte economic.