Paleta electrica anti insecte

mejor-raqueta-matamoscas

În urmă cu câteva luni am avut o invazie de muște în casă, iar bucătăria era la-mejor-raqueta-matamoscas-eléctrica-300x156

iadul în sine, cu insecte care zburau peste tot și stăteau pe fiecare mâncare pe care o făceam. Pentru asta, am trecut prin mai multe metode până când am găsit cel mai bun spărgător de muște electric pe care mi l-aș fi putut dori. Știm cu toții că este ridicol să atingem o muscă cu mâinile, ca să nu mai vorbim de faptul că este foarte neplăcut dacă reușim să facem acest lucru.

Așadar, dacă vreți să rezolvați o problemă similară, această listă comparativă este alcătuită din cele mai bune rachete de pe piață , eficiente pentru a îndepărta din bucătăriile noastre orice insecte grele care vor să ne fure liniștea. Dar cel mai bun lucru despre aceste produse este că sunt bune pentru o mulțime de lucruri, i-am dat unul dintre acestea fiicei mele când a mers în tabără în vară și a fost super bun pentru a scăpa de țânțari în cortul ei.

Un alt lucru bun este că nu trebuie să cumpărați mărci scumpe sau să cheltuiți o mulțime de bani pentru asta, este mai puțin scump decât credeți, sunt produse foarte accesibile și de bună calitate.

 

Cele mai bune rachete electrice de lovituri de zburătoare

Care este cea mai bună rachetă electrică de lovituri de zburătoare?

Când vine vorba de igienă și sănătate, nu-mi place să mă zgârcesc la produse, iar acesta este un astfel de caz. Ucigașele electrice de muște sunt o alternativă super cool pentru a nu mai folosi insecticide care ajung să ne afecteze respirația mai mult decât să omoare muștele.

În plus, au o plasă care emite un șoc electric real care ucide insectele la primul contact, ceea ce reprezintă un adevărat confort în comparație cu un tradițional fulg de muște. Dar dacă ați încercat deja unul, veți ști că acesta nu este doar super eficient, ci vă va transforma cel mai rău coșmar în distracție personală.

Dar când vine vorba de alegerea celei mai bune, optez întotdeauna pentru cele care, pe lângă plasa cu șocuri electrice, au un alt strat de plasă pentru siguranță. Un alt factor care mi se pare întotdeauna foarte important este ca materialul să fie rezistent și durabil, astfel încât să se evite un drum la magazin.

Iată cele mai bune înghițitoare de muște electrice:

1. Rachetă electrică AckMond Samoa

Întrerupător dublu plus buton de pornire

61BmfN9d-BL

Vezi pretul Emag

Aceasta este una dintre cele mai bune pentru a scăpa de insecte enervante. Această rachetă are mai multe puncte în favoarea sa, începând cu faptul că este foarte ușoară, deoarece este încărcată prin USB și nu necesită baterii. Are două ecrane de protecție și este dotat cu o lumină LED în partea din față, astfel încât să îl puteți folosi noaptea, pe întuneric.

2. Rachetă Sourcing4u EX-PRO Executioner TM PRO Sourcing4u

Baterie de lungă durată

41lFIFamAtL

Vezi pretul Emag

Dacă greutatea nu este o problemă, aceasta este o opțiune bună. Este dotat cu baterii de dimensiuni medii care vor dura mult timp și vă vor economisi încărcătura electrică. Tijele sale sunt deosebit de mari pentru a ajunge din prima la muște și țânțari cu o descărcare bună care fie le ucide, fie le lasă bine atinse, fără a le lăsa să se acumuleze în grilele sale.

3. Gardigo electric fly swatter

Mâner confortabil de ținut în mână

51ktwdUwgHL

Vezi pretul Emag

Acest fly swatter cu formă de rachetă are o dimensiune foarte confortabilă. Omoară țânțarii și chiar viespile în plin zbor imediat ce apăsați butonul. Acesta este prevăzut cu o grilă de protecție foarte apreciată pe fiecare parte și o mică lumină roșie care se aprinde atunci când este pornit. Îl folosesc pentru activități în aer liber , cum ar fi campingul sau picnicurile, datorită caracterului său practic.

4. Avispala Bug Racket

Grile electrificate de mare rezistență

41jnGgLo3ZL

Vezi pretul Emag

Când am încercat această rachetă am constatat că este cea mai puternică pe care am avut-o vreodată. Este o opțiune de bază care este taxată de pilonul AA. Vine cu două plase de protecție, așa că vă recomand să nu lăsați muștele să se acumuleze pe grila sa pentru a o menține în funcțiune la 100%. În plus, extermină diverse insecte zburătoare fără probleme de siguranță pentru familia dumneavoastră.

5. Rachetă de exterminare a insectelor HQ MK10N

Mâner portabil și robust

513giA4lrkL

Vezi pretul Emag

Aceasta este cea mai practică rachetă pe care am avut-o vreodată. Dimensiunea este mai mică, dar asta îl face ideal pentru o zi de camping în familie sau o excursie la munte, încape în geantă și nu cântărește prea mult. De asemenea, designul rețelei este cu siguranță puternic și bine gândit pentru muște.

 

Ce este un aparat electric de stropit muște?

Dacă nu le-ați încercat, sunt sigur că vă întrebați dacă sunt atât de eficiente mejor-raqueta-matamoscas

pe cât se spune și dacă funcționează cu adevărat, dar adevărul este că sunt cel mai practic și eficient produs pe care l-am avut vreodată. Și vă spun, am trecut prin tablete laminate și spray-uri insecticide puturoase, am încercat și capcanele ineficiente pentru țânțari și plasele de țânțari fierbinți.

Pe scurt, aceste dispozitive de ucidere a muștelor sunt dispozitive portabile în formă de rachetă de tenis care pot ucide insectele prin transmiterea unui șoc electric prin rețeaua internă a rachetei. În mod normal, acestea sunt activate de un buton, astfel încât să nu fie mereu pornit , ucigând muștele.

Ucigașele electrice de muște sunt similare cu acea lampă de omorât muște care atrage o mulțime de țânțari cu lumina sa și apoi îi ucide. Cu toate acestea, este o opțiune mult mai practică, deoarece cu aceste lămpi nu numai că va trebui să dormiți cu o sursă de lumină enervantă, dar veți avea și un cimitir de insecte de curățat.

Au o tensiune între 500 și 1500, dar nu vă speriați, au și o limită de curent super sigură, chiar dacă există o situație foarte puțin probabilă în care lovesc pe cineva aproape de inimă.

De ce să investești într-o rachetă de zburătoare?

Poate că nu ai o bucătărie infestată de muște, așa cum am avut eu, sau nu înțelegi de ce insectele sunt atât de urâte în aer liber și, prin urmare, nu ești convins că este un produs pe care să-l iubești.

Dar, dincolo de a avea un mediu lipsit de zgomotul enervant al muștelor, aceste rachete reușesc să scape de multe insecte zburătoare periculoase, cum ar fi viespi, țânțari și chiar păianjeni agățători . Unul dintre motivele pentru care acestea sunt considerate periculoase este că pot transmite boli chiar dacă aterizează pe mâncarea sau pe animalele de companie.

Sunt, de asemenea, ideale pentru activitățile în aer liber, deoarece cea mai bună modalitate de a evita disconfortul provocat de mâncărimi, arsuri și umflături în urma mușcăturilor este de a preveni ca insecta să vă muște.

Dacă aveți deja un alt mod de a ucide insectele, încercarea acestuia vă va face să vă simțiți bine, deoarece este un instrument simplu, foarte eficient și portabil oriunde.

Ce trebuie să căutați la o rachetă electrică pentru uciderea țânțarilor?

Nu vă lăsați copleșit dacă ați văzut deja prea multe modele și nu înțelegeți diferențele dintre fiecare rachetă. Pentru a afla la ce trebuie să fiți atenți, există o listă de mici detalii care trebuie luate în considerare.

Prima este dimensiunea rachetei, în funcție de câți țânțari doriți să ucideți odată și dacă este pentru casă sau pentru camping, cea de-a doua opțiune ar trebui să fie mai ușoară.

Un alt factor este cât de strânse sau apropiate sunt corzile rachetelor, acest lucru va influența dacă veți putea ucide insecte mari și puternice sau mici și alunecoase.

Confortul este un alt aspect care trebuie luat în considerare și care este influențat de greutate, de tipul de mâner și de materialul acestuia. În plus, un sfat personal este de a afla întotdeauna dacă racheta folosește baterii de unică folosință sau se încarcă direct prin conectarea la o priză de curent.

Cum să alegi cea mai bună rachetă de țânțari?

Dacă știi deja ce să cauți, acum trebuie să înțelegi ce face cea mai bună rachetă pentru uciderea țânțarilor, ceea ce în cazul meu nu a însemnat aceleași lucruri.

Preț

Nu vă lăsați păcăliți, rachetele de foarte bună calitate sunt cuprinse între 10 și 30 de dolari. Desigur, acest lucru va depinde de preferințele specifice pe care ați decis să le alegeți.

Caracteristici

Ar trebui să vă uitați bine la detaliile fiecărui instrument pentru a ști dacă este cel potrivit pentru ceea ce căutați. Dar vă spun că un lucru foarte important de luat în calcul este materialul, cele din plastic ABS sau plastic non-toxic sunt incredibile și mai puțin costisitoare. De asemenea, puteți alege între modul de încărcare și tensiunea de alimentare, deoarece există multe variante.

Construcție

Nu strică niciodată să citiți puțin despre tipul de circuit electric pe care îl folosește racheta, precum și despre dispozitivul care pornește și oprește curentul care va ucide insectele. În acest fel, puteți afla ce se întâmplă și puteți chiar alege o opțiune pe care o considerați mai sigură sau mai eficientă.

Ușurința de utilizare

Deși aceste produse arată și funcționează la fel ca rachetele de sport, nu trebuie să uitați că au o plasă țesută în cadru care eliberează electricitate, așa că trebuie folosite cu grijă. De asemenea, acestea sunt menite să ucidă atunci când insecta se află în aer, nu încercați să le aplicați în timp ce se odihnesc pe o suprafață, cu atât mai puțin pe o persoană. Dacă este prima dată, vei fi puțin speriat de primul click, dar apoi te vei culca și cu siguranță te vei distra și tu.