Palmare de inot

Palas-de-Natación

Antrenamentul cu cele mai bune palete de înot vă va crește abilitatea în apă, deoarece sunt piese care îmbunătățesc atât forța, cât și tehnica.

 

Cele mai bune vâsle de înot

Care sunt cele mai bune vâsle de înot?

Iată o listă cu cele mai bune dintre cele mai bune vâsle de înot, cele mai eficiente, versatile, adaptate la diverse nevoi și, bineînțeles, la cel mai bun preț pe care îl puteți obține.

Iată dintre cele mai bune vâsle de înot:

1. Speedo Biofuse Power Swim Mittens

513K7OxExKL

Vezi pretul Emag

Mănușile au o formă ergonomică, concepută pentru a oferi o rezistență mai mare în apă. Piesele favorizează o aderență mai bună și mai puțină oboseală. De asemenea, acestea sunt disponibile în două dimensiuni pentru a se potrivi cu precizie mâinii dumneavoastră.

Partea superioară a corpului, cum ar fi umerii, brațele și trunchiul, va beneficia de puterea sporită a pieselor.

Sunt recomandate pentru sportivii de nivel înalt, deoarece este nevoie de o tehnică bună pentru a profita la maximum de ele.

Acestea sunt fabricate din materiale durabile, care sunt în același timp moi și nu provoacă leziuni precum bășici sau calusuri și își îndeplinesc perfect funcția.

2. Arena Vortex Evolution

51983eEEHmL

Vezi pretul Emag

Acestea au găuri distribuite pe toată lățimea lamei pentru a reduce rezistența la apă, permițând apei să se filtreze prin ele.

Acestea sunt fabricate din polipropilenă, TPR și silicon, cu margini curbate moi, sigure la atingere și în formă de mână pentru a oferi o mai bună ergonomie.

Piesa promovează o lovitură corectă într-un mod natural, fără mișcări sacadate, reducând riscul de accidentare.

Dimensiunile sale ușor mai mici în comparație cu altele de același stil îl fac perfect pentru înotătorii mai puțin experimentați.

3. Finis

31gOCXG0nQL

Vezi pretul Emag

Punctul forte al acestei piese este designul său convex, care crește tracțiunea în apă și, deoarece este fabricat 100% din plastic, evită dispozitivele de fixare incomode.

Se va adapta bine la conturul mâinii dumneavoastră, iar versatilitatea sa îl va face să funcționeze la fel de bine în diferite stiluri de înot, cum ar fi stilul liber, spate, bras sau fluture

Deoarece nu are curea, este ușor de pus și de scos și încurajează, de asemenea, o tehnică corectă de îmbunătățire a înotului, deoarece își vor diminua stabilitatea prin mișcări incorecte ale brațelor.

Paletele au câștigat premiul Reddot Design 2013 pentru designul lor funcțional. Și având calitatea cu care se laudă prețul le face convenabile pentru a le cumpăra.

4. AQUA SPHERE

51Rro9JZ66L

Vezi pretul Emag

Sunt flexibile ca puține altele și se adaptează cu ușurință la mișcarea naturală a mâinii

Designul este mai robust, dar oferă totuși confort și vă oferă impulsul de care aveți nevoie. Acestea rămân bine fixate în mâini, deoarece există o curea reglabilă care va înconjura în siguranță partea superioară.

Materialele sunt excelente, iar culoarea albastră și gri închisă a piesei nu se estompează cu ajutorul clorului. Marginile sunt netede pentru a preveni deteriorarea vecinilor din apropiere în timpul loviturilor.

Prețul este economic și este un model bine acceptat de cumpărătorii săi.

5. Cressi Swim

51N8vx-4wRL

Vezi pretul Emag

Acestea sunt cele mai deosebite palete dintre sugestiile noastre, cu o formă triunghiulară, precum și cu caneluri pe lungimea și lățimea piesei și cu benzi de silicon care se potrivesc perfect.

Spre deosebire de altele, acestea sunt fabricate din termoplastic de înaltă calitate pentru a le face și mai ferme, mai stabile și mai aderente. De asemenea, acestea au un strat de cauciuc flexibil pentru a preveni loviturile.

Folosindu-l, veți crește efortul de înot, făcând antrenamentul mai solicitant pentru a vă întări brațele.

Se potrivește tuturor curselor și nivelurilor de antrenament, sunt super ieftine, iar marca este cunoscută pentru că face produse de înot de calitate.

6. Speedo Trainingshilfe Biofuse

513K7OxExKL

Vezi pretul Emag

Sunt unul dintre cele mai bine vândute și cel mai bine cotate de către utilizatori. Perechea vă va da impulsul de care aveți nevoie pentru a performa în fiecare lovitură.

Forma lor asigură o potrivire perfectă, optimizând în același timp mișcările mâinii. De asemenea, sunt mici, nu ies prea mult în evidență și nu veți avea probleme în a vă adapta la ele datorită unui sistem de blocare simplu, ușor de strâns sau de desfăcut atunci când aveți nevoie.
Acestea sunt modelul ideal pentru începătorii în înot cu ajutorul paletelor, sunt cele mai economice și de bună calitate.

Efectul paletelor depinde în principal de tipul și designul implementat, astfel încât pentru a alege cea mai benefică pentru dvs. este necesar să evaluați următoarele aspecte:

Mărimea:

Dacă aveți mâinile mari sau mici, trebuie să găsiți o Manoplas-para-natación

piesă care să vi se potrivească perfect, majoritatea celor disponibile pe piață sunt în trei mărimi: mică, medie sau mare, în care este necesar să evaluați ghidul de măsurare pentru a ști care este cea care vă corespunde.

Indiferent de mărime, există și modele care depășesc conturul mâinilor, iar altele care nu - de exemplu, cele mari au o rezistență mai mare la apă și, prin urmare, fac ca umerii să lucreze mai mult la fiecare lovitură.

Pe de altă parte, cele mici favorizează viteza în cursă și sunt recomandate începătorilor, deoarece sunt ușor de folosit și au o rezistență mai mică la apă.

Contur:

Există lame cu contur și lame fără contur, iar alegerea între cele două este o chestiune de gust. Cele plate au o zonă netedă care merge împotriva apei - pentru care sunt concepute în principal paletele - iar celelalte cu un design mai ergonomic, asemănător cu cel al mâinilor, diminuează puțin efectul prin facilitarea curgerii lichidului, însă unii oameni le preferă așa și este în continuare bine și poate fi perfect pentru ceea ce ai nevoie.

Palete speciale:

Producătorii s-au străduit să proiecteze palete care să se potrivească diferitelor nevoi, astfel încât nu este dificil să găsești piese care să se potrivească anumitor condiții, cum ar fi o pereche care poate fi dotată cu o componentă de monitorizare a stării de sănătate sau altele pentru cei cu leziuni ale brațelor sau cu uzură.

Dacă ne uităm la natura vâslelor, este ușor de dedus că acestea nu sunt la fel de esențiale pentru înot ca mănușile de înot , cu toate acestea, puteți fi la cel mai bun nivel atunci când le aveți ca parte din echipament, precum și alte accesorii cheie care vă vor face să performați mai bine, cum ar fi îmbunătățirea cronometrării cu ajutorul unui ceas de înot, sau să vă simțiți în siguranță cu ochelari de înot sau o cască de înot sau să aveți alte accesorii care merg mai departe, cum ar fi un tub de respirație ; și având în vedere avantajele acestor piese, tot mai mulți înotători doresc să-și completeze trusa.

Avantajele paletelor de înot

Nu degeaba le folosesc cei mai profesioniști înotători, și asta pentru că aceste piese oferă mai multe beneficii în ceea ce privește înotul, dintre care se remarcă următoarele:

  • Măresc puterea înotului
  • Corectează postura de înot
  • Ajută la plutire
  • Îmbunătățesc viteza de înot.
  • Întăriți mușchii brațelor și ai trunchiului
  • Creșteți rezistența corpului
  • Lungimea razei de acțiune a fiecărei lovituri va fi mai mare
  • Printre altele

Și acesta este motivul pentru care din ce în ce mai mulți sportivi le consideră ca făcând parte din echipamentul lor și încearcă să le găsească pe cele mai bune și mai avantajoase pentru a se potrivi cerințelor lor.