Papuci de baie

mejor-chancla-de-piscina

Cea mai mare parte a verii mi-am petrecut-o luptându-mă cu șlapii care nu mi se potriveau, deși aveau mărimea potrivită pentru pantofii mei obișnuiți. De asemenea, aveam niște șlapi prea ușori și plat care se înfundau ușor cu pietricele sau obiecte ascuțite, un pericol total! Ca să nu mai vorbim de acele modele care erau neplăcute la atingere și îmi iritau pielea de pe talpa piciorului și chiar pielea care îmi acoperea degetele de la picioare.

Nu știu câte perechi mi-am cumpărat în viața mea, pentru lecțiile mele de înot, pentru excursiile mele la plajă, de la cele mai scumpe la cele mai puțin scumpe, investiția a fost vastă. Dar sunteți aici pentru soluții, nu-i așa? Așadar, dacă ești pe cale să nu mai suferi de aceste rele la fel ca mine, ceea ce trebuie să faci este să continui să citești pentru că vei găsi lista mea comparativă specializată cu modele de bună calitate și la preț accesibil.

Cei mai buni flip flop de piscină

Care este cel mai bun flip flop de piscină?

Dacă doriți durabilitate, cel mai bine este să optați pentru o marcă bine cunoscută , la fel cum ați face cu pantofii de sport sau alte tipuri de încălțăminte . Cu toate acestea, ar trebui să acordați atenție detaliilor, o talpă de cauciuc care este substanțială este importantă pentru îngrijirea picioarelor dumneavoastră.

O căptușeală din țesătură sau un material mai blând cu pielea pentru a evita iritațiile cauzate de frecare. În plus, este de dorit să existe o grosime în zona călcâiului , care este partea care tinde să se deformeze mai ușor.

Cumpărarea idealului poate fi complicată de miile de oferte de pe piața , mai ales vara și primăvara. Dar cu ajutorul acestor sfaturi veți putea cu siguranță să eliminați confuzia și să vă optimizați căutarea, cu siguranță cea mai mare grijă a dumneavoastră va fi doar aceea de a alege cel mai drăguț model dintre cele de culori dintre care puteți alege.

Iată cei mai buni flip-flops pentru piscine:

Flip-flops pentru bărbați:

1. Flip-flops pentru bărbați Under Armour

Design anatomic

31J-Si8bV4L

Vezi pretul Emag

Bărbații nu scapă de căutarea neîncetată a celui mai bun flip-flop, iar acest model va pune cu siguranță capăt acestei probleme, deoarece oferă o formă anatomică care se potrivește perfect formei picioarelor tale, oferind în același timp un confort mai mare acasă, sub picioare.

În plus, atât cureaua, cât și talpa și talpa sunt concepute pentru a expulza apa din picior, ceea ce este destul de convenabil atunci când le purtați la piscină sau pe plajă. Sunt confecționate din cauciuc EVA care se usucă rapid și este foarte rezistent.

Le puteți alege în roșu, albastru închis sau negru, astfel încât să se armonizeze perfect cu garderoba dumneavoastră.

 

2. BOCKSTIEGEL JÜRGEN Flip Flops

Design atemporal și sportiv

41ic9ZloiIL

Vezi pretul Emag

Cel mai bine este să vă cumpărați o pereche bună de flip flops cu mult timp înainte, astfel încât să nu fiți prinși pe picior greșit în următoarea vară sau vacanță , iar acest model este ideal, deoarece are un model atemporal care vă va face să arătați bine în orice moment.

Au un design respirabil, astfel încât sunt destul de confortabili la purtare, cu o talpă moale la atingere, dar întărită pentru a vă proteja în timp ce mergeți pe orice suprafață, chiar și pe cele stâncoase.

Sunt disponibile în două combinații, negru cu albastru și negru cu galben, alegeți-o pe cea care se potrivește cel mai bine personalității dumneavoastră.

 

3. Reef Flip Flops

La fel de confortabile ca mersul pe bumbac

31bjqRaxfBL

Vezi pretul Emag

Există mai multe combinații din care puteți alege, toate foarte sobre, pentru bărbați serioși și foarte eleganți. La exterior au un material sintetic care le face rezistente și impenetrabile, fiind în același timp confortabile pe piele.

Tocmai designul lor este cel care le face potrivite pentru utilizarea pe plajă, în camping sau în oraș. Acestea nu se deformează rapid și sunt destul de ușor de îngrijit și de întreținut pentru durabilitate.

Sunt disponibile în mărimile 37,5 - 47 UE.

 

Flip Flop pentru femei:

4. Flip flop de piscină pentru femei Arena Athena

Ergonomic!

31glH2wQrML

Vezi pretul Emag

Femeile au aceleași nevoi ca și bărbații când vine vorba de confort, dar suntem, desigur, mult mai cochete și căutăm cele mai frumoase modele. Un exemplu în acest sens sunt tocmai acești flip-flops disponibili în trei combinații frumoase, confortabile și foarte moi.

Au o formă ergonomică , adaptată chiar și la cele mai înguste părți ale piciorului. Acestea sunt fabricate din 50% etilenă-acetat de vinil și 50% poliuretan termoplastic, ceea ce rezultă într-un sistem excelent de uscare rapidă care vă menține picioarele uscate și împiedică alunecarea piciorului în interiorul șlapului.

 

5. FlipFlops QANSI Feetmat Beach Flip Flops

Culori frumoase la alegere

41O+TPsStkL

Vezi pretul Emag

Căutați un model de calitate, feminin? Atunci trebuie să aruncați o privire la acești flip-flops și la gama largă de culori în care sunt disponibili.

În ceea ce privește calitatea, permiteți-mi să vă spun că sunt fabricate din cauciuc, în timp ce talpa este din cauciuc. Acest lucru le face nu numai confortabile, ci și sigure, deoarece sunt antiderapante.

Au o înălțime de 1 cm, ceea ce face mai dificilă pătrunderea obiectelor ascuțite în talpă, astfel încât vă protejează și picioarele. Perfecte pentru plajă și piscină, vor arăta grozav cu costumul tău de baie!

 

6. Șlapii Havaianas pentru femei

Cele mai drăguțe combinații

31ogRPv+MxL

Vezi pretul Emag

Acești flip flop brazilieni fac furori de câțiva ani încoace, iar modelele lor sunt simple, dar foarte atrăgătoare și în culori vibrante. În plus, sunt destul de rezistenți, deoarece sunt confecționați din cauciuc, talpă din cauciuc și căptușeală sintetică. Aceștia nu vă vor provoca nicio deteriorare a degetelor de la picioare din cauza frecării, deoarece fiecare detaliu este luat în considerare.

Confortul pe care îl veți simți vă va face să doriți să le purtați chiar și în interiorul casei, deoarece se mulează pe amprenta dumneavoastră. Aceștia au un toc de 2 cm, astfel încât talpa lor este plată, fără neregularități.

Ca o ultimă recomandare, aș dori să spun că, chiar dacă sunt modele de calitate, este indicat să vă înlocuiți flip-flops-ul în mod regulat, deoarece sunt mari receptori de bacterii.

Cu toate acestea, ele pot fi menținute în stare bună și igienică pentru o perioadă mai lungă de timp prin curățarea frecventă cu o pastă de detergent lichid de vase, apă și bicarbonat de sodiu. Dacă sunt din piele sau blană, cel mai bine este să le curățați cu un tricou vechi umezit cu părți egale de apă și oțet alb.