Parfum pentru caini

svg%3E

Am acasă un golden retriever pe nume Sam, care urăște cu desăvârșire băile, așa că timpul de toaletare și igienă este de obicei un dezastru total, deoarece nu-i place să stea sub apă.

Pentru a-l împiedica pe Sam să aibă mirosuri corporale, am găsit o soluție bună care să-l facă să miroasă frumos în timp ce se apropie următoarea programare la toaletare și asta a fost să găsesc cea mai bună apă de colonie pentru câini, una care se potrivește perfect cu animalul meu de companie, îl menține proaspăt și nu are efecte secundare.

 

Cele mai bune parfumuri pentru câini

Care este cel mai bun parfum pentru câini?

Piața de produse pentru animale de companie este destul de largă, de la câini și pisici, la animale mai exotice, iar când vine vorba de parfumuri pentru cel mai bun prieten al omului, există o mulțime de opțiuni din care puteți alege.

Alegerea celei mai bune colonii va depinde de ceea ce căutați, dar nu uitați întotdeauna să alegeți cea naturală, deoarece va fi mult mai sigură pentru animal și nu va provoca alergii sau iritații.

Credeți-mă când vă spun că există tot felul de parfumuri de colonie și multe parfumuri diferite, unele sunt mai bune pentru femei, altele pentru bărbați și sunt perfecte pentru toate rasele de câini , iar în acest comparativ veți găsi unele dintre cele mai bune opțiuni pe care le-am întâlnit.

Iată cele mai bune colonii pentru câini:

1. Parfum clasic pentru câini de la Artero

Flacon de 90 ml

svg%3E

Vezi pretul Emag

O apă de colonie de bună calitate va face ca animalul dvs. de companie să miroasă mereu bine și să fie foarte proaspăt, lucru pe care îl puteți obține cu ușurință cu acest parfum de la marca Artero, care îi va oferi câinelui dumneavoastră un parfum moale și de lungă durată , perfect dacă sunteți în căutarea unei opțiuni care să vă permită să prelungiți timpul dintre băi.

2. Apă de colonie pentru câini de sex feminin de la Natural Rapport

Sticluță cu pulverizator

svg%3E

Vezi pretul Emag

Dacă aveți un câine cu pielea sensibilă și căutați o apă de colonie cu ingrediente naturale pentru a o ajuta să miroasă bine, aceasta ar putea fi o opțiune excelentă pentru a cumpăra.

Dacă formula este fără alcool, astfel încât nu va usca și nu va provoca iritații pe pielea câinelui dumneavoastră. Această apă de colonie îi va hidrata și îi va înmuia blana.

3. Parfumul Chien Chic de Paris de Chien Chic

Un parfum care va rezista ore întregi

svg%3E

Vezi pretul Emag

Un parfum de căpșuni pe care atât tu cât și câinii tăi îl veți adora, deoarece aroma sa este extrem de plăcută, astfel încât nu va fi deranjant pentru animalele de companie și poate fi folosit zilnic, menținând animalul foarte curat și proaspăt.

Această apă de colonie conține ulei de yoyoba care menține blana câinelui foarte moale și hidratată.

4. Apă de colonie pentru câini PTKOONN

Miros proaspăt și plăcut

Spălarea câinilor cu șampon frecventă nu este recomandată, deoarece nu permite eliberarea uleiurilor lor naturale și blana lor poate ajunge să arate uscată, arsă și nesănătoasă, pentru a rezolva acest lucru puteți folosi această apă de colonie, care este deodorant și va oferi protecție timp de câteva zile.

Este sigur de utilizat pe căței și câini de talie mică.

5. MER FOR SAN MENP098 apă de colonie pentru câini

Preț și calitate excelentă

svg%3E

Vezi pretul Emag

Puteți găsi, de asemenea, opțiuni mai accesibile, cum ar fi această apă de colonie care este cea mai ieftină de pe listă și care va oferi în continuare animalului dvs. de companie un miros plăcut de mure pentru zile întregi.

Cu această apă de colonie veți evita disconfortul pielii câinelui dumneavoastră, deoarece nu irită și nu provoacă uscăciune, deci va fi perfectă pentru a menține igiena animalului dumneavoastră de companie.

 

Ce sunt coloniile pentru câini?

Să ai un câine înseamnă să știi că trebuie să ai grijă de el ca de un copil, așa că nu trebuie să te gândești doar la dresajul lui , partea estetică și îngrijirea frumuseții lui sunt de asemenea importante, iar un parfum bun nu poate lipsi dintr-o trusă de igienă pentru canini.

Apa de colonie pentru câini este un produs special conceput pentru pielea animalului tău de companie, are ingrediente active care îl mențin proaspăt și frumos mirositor în zilele în care nu a făcut baie, astfel încât să-l poți căra și să-l ai în brațe fără probleme.

Cum să alegi cel mai bun parfum pentru câini?

Atunci când alegeți cea mai bună apă de colonie pentru câinele dumneavoastră, trebuie să luați în considerare diferiți factori, nu doar faptul că este ieftină, printre caracteristicile de care trebuie să țineți cont se numără:

Ar trebui să evitați coloniile cu parfumuri puternice:

Câinii au un simț al mirosului puternic, așa că trebuie să evitați parfumurile foarte puternice, care pot fi neplăcute pentru ei și le pot afecta tractul respirator.

Alegeți natural:

Cologanele care sunt naturale vor fi întotdeauna cea mai bună opțiune, deoarece nu vor irita pielea câinelui, iar mirosul va fi mai plăcut.

Repelent împotriva puricilor și căpușelor:

Cele mai bune colonii vor avea și repelenți împotriva insectelor și paraziților care pot pune în pericol sănătatea animalului dumneavoastră de companie și sunt destul de enervante.

Tratament pentru piele:

Alegeți colonii care ajută la îmbunătățirea aspectului blănii câinelui dumneavoastră, deoarece există produse care conțin agenți care condiționează blana pentru un aspect mai moale.

Curățarea câinelui cu apă de colonie

Apa de colonie pentru câini nu este doar ceva care va elimina mirosurile neplăcute, ci are grijă și de pielea animalului tău de companie și o menține curată pentru mai mult timp, așa că nu trebuie să-ți faci griji că este prea puternică, atâta timp cât o alegi pe cea potrivită, deoarece poate fi folosită zilnic, iar câinele se va obișnui mai repede cu mirosul.

Pericolele folosirii unui parfum prea puternic

În timp ce coloniile sunt o modalitate excelentă de a păstra câinele mirosind frumos, există unele produse care sunt prea puternice pentru a fi folosite pe canin, iar acesta este tipul de parfum pe care nu îl puteți folosi zilnic.

Parfumurile prea puternice pot afecta simțul olfactiv al câinelui dumneavoastră și tind să conțină o mulțime de substanțe chimice, inclusiv alcool, care poate fi iritant pentru pielea câinelui.

 

Apă de colonie pentru câini sau șampon parfumat?

Aceasta este o întrebare des pusă de cei care obișnuiesc să își îmbăieze și să își îngrijească animalele de companie acasă, însă trebuie să știți că șamponul și parfumul sunt necesare, deoarece șamponul va lăsa câinele să miroasă foarte bine după baie, iar parfumul îl va ajuta să miroasă bine până când va fi timpul pentru următorul duș.

Beneficii ale parfumurilor pentru câini

Aceste parfumuri pot oferi animalului tău de companie multe beneficii, printre care se numără:

Ajută la vindecarea pielii câinelui și au un parfum deosebit:

Cologeniile pentru câini au ingrediente care înlătură mirosul neplăcut în loc să îl ascundă, în plus, ajută la eliminarea bacteriilor și a ciupercilor, îmbunătățind sănătatea pielii și recuperând-o de boli cum ar fi manelele.

Ideal pentru câinii fobici la apă:

Unii câini adoră momentul băii, alții, ca al meu, îl urăsc și devin extrem de agitați, ceea ce face destul de dificilă îmbăierea lor. Pentru acest tip de câini, coloniile sunt ideale, deoarece îi ajută să evite mirosurile neplăcute până când vine următorul moment al băii.

Îngrijirea blănii:

Așa cum ați citit pe parcursul articolului și pentru că este bine să țineți cont de acest lucru, parfumurile pentru câini ajută la hidratarea blănii animalului de companie, lăsând-o lucioasă și netedă, pentru că cine nu adoră să mângâie un câine cu o blană curată, cu un miros bun și foarte moale?