Pariuta de dinti electrica pentru copii

cepillos-de-dientes-para-ninas

Cumpărarea celei mai bune periuțe de dinți electrice pentru copii vă va ajuta să întăriți unul dintre cele mai importante obiceiuri de igienă pentru copilul dumneavoastră, dar la care este adesea atât de dificil să se adapteze.

Toți părinții sunt preocupați de igiena orală a copiilor lor, deoarece majoritatea copiilor sunt reticenți sau pur și simplu le este greu să ajungă la molari sau la limbă atunci când o fac, ceea ce duce la un periaj ineficient care ar putea cauza carii în viitor.

O periuță de dinți electrică i-ar putea ajuta pe cei mici din casă să aibă mai multă grijă de gură, deoarece aceste piese generează mișcări și vibrații care facilitează atingerea zonelor inaccesibile ale dinților și, de asemenea, fac procesul mult mai rapid.

De aceea, achiziționarea unei periuțe de dinți electrice pentru copii a devenit o necesitate, care, pe lângă avantajele pentru sănătatea lor vocală, vin uneori în modele amuzante pe care copiii le adoră, încurajându-i în același timp să le folosească de fiecare dată când le vine rândul să se perieze.

Cele mai bune periuțe de dinți electrice pentru copii

Care este cea mai bună periuță de dinți electrică pentru copii?

Chiar și pentru un adult este dificil să aleagă o periuță de dinți electrică, unele sunt prea mari, unele sunt grele și altele nu oferă suficientă putere.

Pentru copii funcționează la fel și de aceea trebuie să luăm în considerare mai mulți factori pentru a face alegerea corectă. Ar trebui să fie o perie mică, ușor de prins de mânuțele lor mici, cu peri moi și mișcări subtile pentru gingiile lor delicate.

Din fericire, există mai multe opțiuni pe piață pentru copii mici și mai mari, în diferite forme, modele și mărimi, dar cel mai important lucru este să găsiți una cu care copilul dumneavoastră se simte foarte bine.

Iată care sunt cele mai bune periuțe de dinți electrice pentru copii:

1. Periuță de dinți electrică DADA-TECH

51gKzBkkHtS

Vezi pretul Emag

Când vine vorba de periuțe de dinți electrice, veți descoperi că acest model DADA-TECH are tot ce vă trebuie pentru a vă oferi îngrijirea ideală pentru dinți, îndepărtând placa bacteriană, tartrul și prevenind apariția cariilor nedorite, deoarece capul său se rotește eficient pentru a îmbunătăți sănătatea orală.

Această periuță de dinți are un cronometru care vă va anunța când se termină cele două minute de curățare dentară recomandate, cu pauze de 30 de secunde pentru a vă anunța când trebuie să schimbați zona. Este complet reîncărcabilă, cu o durată de încărcare de 14 zile.

2. Periuța de dinți electrică pentru copii Bestron

41lwZ0GjeuL

Vezi pretul Emag

Să-i convingi pe cei mici de acasă să se spele pe dinți în mod regulat poate fi o provocare, dar dacă ai o periuță atât de cool ca aceasta de la Bestron, cu siguranță îi vei face pe copiii tăi să aștepte cu nerăbdare momentul periajului.

Este o periuță de dinți electrică cu un design drăguț și culori strălucitoare pe care copiii le vor adora, plus că are peri foarte puternici care, împreună cu o mișcare de 3000 de rotații pe minut, vor ajuta la îndepărtarea plăcii și a murdăriei, având grijă în același timp de gingiile lor.

3. Periuța de dinți pentru copii Oral-B Spider Man

21YGoA9Tq7S

Vezi pretul Emag

Prestigioasa marcă de sănătate orală prezintă această periuță de dinți electrică cu un design atrăgător al Omului Păianjen, combinat cu un mâner antiderapant pentru a nu le cădea din mână.

Aparatul are un cap rotativ cu peri circulari care curăță bine dinții copiilor.

Cu acest aparat, copilul se va bucura de curățare și o va face mai mult, reducând resturile de alimente și posibilitatea apariției plăcii dentare și a cariilor.

4. Philips Sonicare HX6322/04

41cerL8EplL

Vezi pretul Emag

Această piesă inovatoare se conectează prin Bluetooth pentru a se lega cu aplicația care îi motivează pe copii să se spele pe dinți.

Are un mâner texturat pe care copilul dvs. îl va prinde cu ușurință și nu va aluneca, în plus, include autocolante interschimbabile distractive pentru a personaliza trusa în funcție de stilul micuțului dvs.

Periile sunt dispuse într-un model oval și în zigzag pentru a asigura o accesibilitate eficientă în spațiile dintre dinți.

Acest model este recomandat în special de către profesioniști, este un produs nou și de înaltă calitate în care merită să investești datorită numeroaselor sale avantaje.

5. Periuța de dinți electrică Oral-B Braun Power Stages

41YXd1oXtwL

Vezi pretul Emag

Acesta este un model de bază, ieftin și super eficient; dacă nu vrei să cheltuiești prea mult, dar totuși să obții un produs de calitate, aceasta este cea mai bună opțiune.

Are un design de prințesă Disney și cel mai bun lucru este că are un cronometru de două minute care îi va spune copilului cât timp trebuie să se spele.

Perii săi sunt circulari și moi, iar atunci când se uzează se pot cumpăra cu ușurință înlocuitori la prețuri foarte accesibile

Este o perie care funcționează cu două baterii AA incluse în achiziție și este perfectă pentru fetițele de peste 3 ani, este și practică, frumoasă și își îndeplinește corect funcția.

6. Philips Sonicare HX6311/07

31rrzFA1ApL

Vezi pretul Emag

Periuța de dinți are o tehnologie sonică brevetată, exclusivă pentru acest produs, care emite un sunet plăcut pentru a face din curățarea dinților un proces mai plăcut.

Designul este potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete, cu un corp frumos albastru deschis și alb și un mâner confortabil.

De asemenea, are două moduri de putere care pot fi ajustate în funcție de nevoile celui mic, unul moale, recomandat pentru copiii sub șase ani, și unul mai puternic pentru copiii mai mari.

Este, de asemenea, un dispozitiv reîncărcabil cu o baterie cu litiu care durează mai multe periaje. Clienții o apreciază ca fiind o periuță de dinți excelentă, cu performanțe bune și un raport calitate-preț excelent.

7. Periuța de dinți electrică Oral-B Advance Power

31i9x1M4NqL

Vezi pretul Emag

Această periuță de dinți electrică este cea mai elementară a mărcii și cea mai ieftină din această listă, însă păstrează o calitate care reprezintă Oral-B. Piesa accesează cele mai dificile spații din gură și oferă o putere de 5600 de rotații pe minut.

Periile sale moi vă vor trata bine dinții și gingiile, oferindu-vă o curățare în profunzime, fără a slăbi smalțul.

Cel mai bun lucru este că capul său este interschimbabil și îl puteți adapta la alte perii cu funcții diferite din aceeași linie.

Este ușor de utilizat, are doar un buton de pornire/oprire, iar motorul funcționează cu două baterii AA.

De ce au nevoie copiii de o periuță de dinți electrică?

cepillo-de-dientes-electrico-para-ninos

Dacă nu ești pe deplin convins că trebuie să cumperi o periuță de dinți electrică, din cauza costurilor pe care le poate implica în comparație cu una tradițională, în rândurile următoare îți voi spune câteva motive pentru care aceste dispozitive pot fi benefice pentru bunăstarea copiilor tăi, lucru care a fost demonstrat chiar și în studii pe copii cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani.

Periuța de dinți electrică a fost întotdeauna în fruntea tehnologiei de igienă orală, iar această tendință continuă și în era digitală. În plus, compatibilitatea sa cu APP, a făcut din această funcție o utilitate cheie pe care multe dispozitive noi o încorporează, deoarece au mers atât de departe încât au conceput cursuri de formare atât pentru copii, cât și pentru adulți, pentru a practica obiceiurile corecte de periaj.

Combinația dintre periuța de dinți electronică și tehnologia APP poate fi, de exemplu, programată pentru a se asigura că vă periați timp de minutele recomandate de medicul dentist; altele monitorizează ce zone ale gurii trebuie să fie întărite în procesul de curățare pentru un efect și o acoperire maximă.

 • Acestea fac ca spălatul pe dinți să fie distractiv

Copiilor adesea nu le place să se spele pe dinți. Poate că vă amintiți că, odată, când erați copil, urați cele câteva minute petrecute în fața oglinzii cu periuța de dinți în mână; totuși, unul dintre marile avantaje ale dispozitivelor de igienă orală din ziua de azi este că sunt mult mai distractive pentru copii.

Funcția propriu-zisă a periei este atrăgătoare, dar multe companii producătoare de perii care se adresează copiilor intensifică și mai mult jocul cu caracteristici precum autocolantele sau suportul APP care sunt concepute pentru a atrage copiii.

Există și alte modele pe care unele companii de top le-au lansat ,, în care echipamentul încorporează peria de igienă, un APP și jocuri cu stickere care recompensează efortul copilului.

 • Oferă o curățare temeinică

În plus față de cele de mai sus, aceste dispozitive sunt surprinzător de eficiente decât perii manuale. În unele cazuri, un dispozitiv electric bun poate îndepărta mai eficient placa bacteriană și bacteriile decât o periuță de dinți manuală, conform studiilor . Aceasta este o diferență destul de semnificativă, dar, mai important, copiii dvs. vor avea mult mai puțini germeni în gură.

Există și alte lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a cumpăra această periuță de dinți electrică.

-De exemplu, trebuie să țineți cont de faptul că capul de periuță se mișcă mult mai repede decât cel al unei periuțe de dinți manuale, astfel încât părinții trebuie să știe că vârsta recomandată pentru a introduce copilul în acest tip de dispozitiv este de 3 ani.

- O periuță de dinți în mâinile unui copil mic poate reprezenta întotdeauna un risc pentru gingiile acestuia, dar cu o periuță de dinți electrică trebuie să fiți și mai atenți. Dar nu uitați: cu supraveghere și o tehnică adecvată, procesul ar trebui să decurgă fără probleme, așa că dați-i drumul!

Cum să alegeți o periuță de dinți electrică pentru copii?

41AGctLUaxL

Înainte de a cumpăra o periuță de dinți electrică pentru copii, părinții ar trebui să ia în considerare mai întâi câteva aspecte. Acest lucru se datorează faptului că, spre deosebire de dispozitivele pentru adulți, cele create pentru copii sunt special concepute pentru a se potrivi gurii lor mici. Prin urmare, părinții ar trebui să fie atenți atunci când cumpără piesa potrivită. Să aruncăm o privire mai atentă:

După cum ați văzut, primul lucru de care trebuie să ținem cont este dimensiunea. Periuțele de dinți electrice fabricate pentru copii sunt mai mici decât cele pentru adulți, astfel încât copiii să le poată mânui cu ușurință. În plus, capetele acestor dispozitive ar trebui să fie mai mici, pentru a le permite să se potrivească în gură fără a le face rău. O altă caracteristică pe care trebuie să o observați este lungimea a mânerului. Acesta trebuie să fie ușor de ținut și de manipulat confortabil în mână de către copil în timpul periajului.

 • Copiii sunt oameni delicați

Perii pentru copii nu ar trebui să facă excepție. Prin urmare, alegeți peri moi și rotunjiți. Dacă periuța este prea fermă, este ușor să se deterioreze smalțul, precum și linia gingivală. De asemenea, pentru că cei mici nu știu cât timp trebuie să se spele pe dinți, ar fi bine să alegeți unul care vine cu un cronometru. Această caracteristică îi va ajuta să se curețe pe dinți exact cât timp trebuie și va deveni parte din rutina lor de periaj, în plus, nu va trebui să vă chinuiți să îi faceți să reziste cât timp este necesar pentru igienă.

În același timp, trebuie să alegeți modelul potrivit de dispozitiv. Cele mai multe dintre aceste periuțe de dinți electrice vin în varietăți care sunt concepute pentru a se potrivi celor mai personalizate nevoi și gusturi.

Cum se spală corect dinții unui copil?

cepillos-de-dientes-electricos-para-ninos

Indiferent de tipul de periuță de dinți pe care o alegeți, aceasta este la fel de bună ca și modul în care o folosiți dumneavoastră sau copilul dumneavoastră. Nu uitați că, atâta timp cât consolidați educația corectă în materie de igienă orală de la o vârstă fragedă, îi veți permite copilului dumneavoastră să aibă o viață întreagă o sănătate dentară mai bună , reducând la minimum apariția cariilor și a altor boli orale.

Copilul dumneavoastră va avea probabil nevoie de supraveghere pentru a-și curăța dinții până la vârsta de șapte sau opt ani. Începeți când le apar primii dinți și urmați aceste sfaturi pentru a vă asigura că o fac corect:

Copiii, ca și adulții, ar trebui să se spele pe dinți timp de 2 minute de 2 ori pe zi, o dată chiar înainte de culcare.

 • Utilizați pastă de dinți care să conțină fluor; cel puțin 1.000 ppm pentru copiii cu vârsta de până la șase ani și 1.350-1.500 ppm începând cu vârsta de 6 ani.
 • Folosiți doar o cantitate mică de pastă de dinți până la vârsta de trei ani; apoi o picătură cât un bob de mazăre între trei și șase ani.
 • Petreceți suficient timp pe suprafața fiecărui dinte.
 • Obișnuiți copilul cu mișcarea mâinii de periaj ținând mânuța lui în mâna dvs. în timp ce îl ajutați să se perieze.
 • Folosiți o oglindă pentru a putea vedea ce părți ale gurii caută.
 • Nu clătiți cu prea multă apă după periaj (aceasta elimină fluorura).
 • Înlocuiți periuța de dinți la fiecare trei luni (sau mai devreme dacă copilul dumneavoastră are tendința de a mesteca).

Probleme cu periajul dinților

Dacă copilul dumneavoastră nu se concentrează de obicei timp de două minute sau are probleme în a introduce periuța de dinți în gură, ar trebui să încercați să faceți acest proces mai distractiv pentru el. O idee bună este să folosiți un cronometru de ouă pentru a cronometra cele două minute, să inventați un cântec pe care să-l cânte sau să puneți un poster pe perete lângă chiuvetă pentru a-i face să se concentreze.

Dar aveți grijă, oricât de greu ar fi să-l țineți pe cel mic nemișcat timp de două minute, nu-l lăsați să alerge sau să se plimbe cu periuța de dinți în gură. În cazul în care cad, ar putea să se rănească grav la dinți sau la gură.

Aici pot fi utile diferitele caracteristici ale unor modele de periuțe de dinți de bună calitate. De exemplu, dispozitivele care încorporează un cronometru le vor spune cât timp trebuie să își curețe zona gurii și există chiar și dispozitive cu înregistrări vocale ale personajului preferat din desenele animate , care îi vor motiva să o facă bine.

În cele din urmă, o periuță de dinți care este combinată cu o aplicație mobilă, poate oferi, de asemenea, o motivație suplimentară, făcând periajul distractiv.

Periuța de dinți electrică pentru copii vs. periuța de dinți manuală pentru copii

În afară de caracteristicile de divertisment, veți dori, fără îndoială, să știți ce tip de periuță de dinți este mai bun pentru curățarea dinților copiilor: manuală sau electrică? Pentru a răspunde la această întrebare, vă voi oferi mai întâi informații de bază despre cele două tipuri principale de periuțe de dinți electrice disponibile: cele cu baterii și cele reîncărcabile.

 • Periuțele de dinți pentru copii care funcționează cu baterii

Pentru cei care folosesc o periuță de dinți pentru copii care funcționează cu baterii reîncărcabile AA sau AAA, nu uitați să le înlocuiți atunci când cele vechi se termină, deoarece cu cât puterea este mai mică, cu atât sunt mai puțin eficiente în curățarea dinților.

Deoarece aceste dispozitive sunt vândute în primul rând pentru copiii mici, ele sunt de obicei concepute cu culori strălucitoare și personaje din desene animate.

Acestea sunt cel mai ieftin tip de periuță de dinți electrică și rareori oferă aceeași putere ca una reîncărcabilă. Cu toate acestea, aceste dispozitive sunt bune pentru a-i obișnui pe copii să simtă vibrațiile în gură.

Un alt lucru pe care trebuie să îl știți este că prețul mai mic al unei periuțe de dinți cu baterii se poate dovedi a fi o economie falsă, mai ales dacă optați pentru cele fără capete înlocuibile, ceea ce vă va determina să cumpărați un set nou la fiecare două luni, ceea ce va ajunge să vă coste mult mai mult pe termen lung.

Dacă nu sunteți sigur cum va reacționa copilul dvs. la o periuță de dinți electrică, versiunile cu baterii sunt o modalitate bună de a testa ideea. Mulți părinți au fost mai mulțumiți pe măsură ce copiii lor au învățat să folosească corect echipamentul, iar după ce s-au obișnuit cu el, optează pentru dispozitive de calitate superioară la un preț mai mare .

 • Periuțe de dinți electrice reîncărcabile pentru copii

Unele periuțe de dinți pentru copii funcționează cu același tip de baterie reîncărcabilă utilizată la periuțele de dinți electrice pentru adulți. Principala diferență constă în faptul că cele concepute pentru copii funcționează, în general, la un nivel de putere mai mic și au mai multe caracteristici care îi atrag pe copii.

Unele dintre aceste modele se încarcă prin intermediul unei baze de andocare, care servește și ca suport pentru periuța de dinți. Altele au un încărcător USB care se conectează direct la mânerul periuței de dinți. În ceea ce privește durata unei singure încărcări, aceasta variază foarte mult, de la aproximativ o săptămână cu un Oral-B la șase luni sau mai mult cu FOREO ISSA.

Unul dintre avantaje este că, treptat, copiii mai mari pot prelua responsabilitatea de a-și încărca propria periuță de dinți atunci când este necesar. Cu toate acestea, în cazul copiilor mai mici, părinții vor trebui să îi învețe acest lucru. După cum veți vedea, pe termen lung, acest tip de dispozitiv este foarte benefic pentru familie.

În cele din urmă, o altă caracteristică a acestor dispozitive este că modelele reîncărcabile tind să aibă mai multe funcții decât cele care funcționează cu baterii. De exemplu, acestea pot fi un cronometru mai avansat sau pot avea o conexiune Bluetooth , de exemplu.

Fundația dentară spaniolă subliniază că anumite caracteristici ale periuțelor de dinți pentru copii, inclusiv cele electrice, pot încuraja periajul corect. Cel mai important lucru, spun ei, este să alegeți o periuță de dinți cu peri moi și un cap de periuță mic care să se adapteze la vârsta copilului.

Un articol publicat în revista americană de stomatologie RDH se referă la un studiu care a constatat că copiii care au folosit o periuță de dinți electrică au avut un timp mediu de periaj 'semnificativ mai lung' decât cei care au folosit una manuală. Acest lucru se datorează probabil ușurinței de utilizare, funcțiilor de divertisment și temporizatoarelor încorporate.

Periajul mai îndelungat, atâta timp cât copilul ajunge în fiecare parte a gurii, ar trebui să ducă la o mai mare îndepărtare a plăcii . În plus, există un număr tot mai mare de cercetări care arată că periuțele de dinți electrice sunt mai eficiente la curățarea dinților decât cele manuale. De asemenea, acestea facilitează curățarea dinților din spate, care au fost întotdeauna dificil de accesat, potrivit cercetărilor.

Cu toate acestea, alte studii au raportat un dezavantaj, unii experți avertizând că dacă introducem un bebeluș în utilizarea unei periuțe de dinți electrice prea devreme înseamnă că acesta nu va dezvolta abilitățile motorii necesare pentru a se peria manual. Mai sincer, văd această afirmație ca fiind destul de exagerată, nu credeți?

Este adevărat că, în calitate de părinte, puteți fi îngrijorat de abrazivitatea pe care un dispozitiv electric o generează asupra smalțului dinților și gingiilor copilului dumneavoastră; cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji. Deoarece necesită mai puțină presiune pentru o curățare adecvată, echipamentul electric poate fi de fapt mai puțin dăunător pentru țesuturile moi decât echipamentul manual.

Avantajele periuțelor de dinți electrice și manuale

Mai jos este un tabel rezumativ pentru a vă oferi o imagine de ansamblu a avantajelor utilizării fiecăruia dintre aceste dispozitive de curățare a dinților.

BENEFICIILE PERELELOR ELECTRICE ȘI MANUALE

Beneficiile periuțelor electrice Beneficiile periuțelor manuale O mai bună îndepărtare a plăcii Dezvoltă abilitățile motorii pentru manevrarea și mișcarea periuței Încurajează periajul mai îndelungatPeriajul mai îndelungatPeriajul mai îndelungatMai puțin costisitorMai distractiv de folositEste încă eficient în îndepărtarea plăcii dacă este folosit în mod corespunzătorMai puțină presiune asupra periuțelor de dinți Beneficiile periuțelor manuale Mai puțină presiune asupra dinților și gingiilorNu trebuie să vă amintiți să încărcați bateriileAjută la dezvoltarea unor bune obiceiuri de periajPotrivite pentru copiii cărora nu le plac vibrațiile unei periuțe de dinți electrice

Merită să adăugăm că, chiar dacă nu îi cumpărați micuțului dvs. o periuță de dinți electrică cu temporizator, puteți folosi alte trucuri pentru a-l ajuta să dezvolte bune obiceiuri de periaj, puteți folosi și alte trucuri, cum ar fi să puneți online cântece și videoclipuri pe care să le asculte în timp ce se spală pe dinți. Atâta timp cât alegeți o melodie de două minute, aceasta are același scop, așa că dați-i drumul!

FOREO ISSA Mikro Y Mini Toothbrush

Renumita companie suedeză FOREO are o gamă de periuțe de dinți elegante și inovatoare pentru toate etapele vieții. De exemplu, ISSA Mikro ISSA Mikro este potrivit pentru utilizare chiar înainte de apariția primilor dinți ai bebelușului, deoarece designul său ergonomic este, de asemenea, conceput pentru a masa gingiile bebelușului în timpul dentiției.

După ce a crescut puțin, îl puteți folosi perfect pentru a-i curăța dinții mici până la vârsta de cinci ani. Puteți trece progresiv la modelul ISSA Mini , deoarece este mai mare și puțin mai puternic.

Toate periuțele FOREO sunt fabricate din silicon, care este un material moale și plăcut la atingere pe dinți și gingii. De asemenea, este rezistent la acumularea de bacterii și la mestecarea care este atât de frecventă atunci când copiii învață să își curețe dinții pentru prima dată.

 • Caracteristici pentru copii

Un lucru pe care ar trebui să îl știți este că aceste tipuri de truse de igienă dentară sunt disponibile într-o gamă de culori distractive și luminoase și folosesc tehnologia de impulsuri sonice pentru a ajuta la îndepărtarea plăcii bacteriene de pe dinți. De asemenea, sunt complet impermeabile, astfel încât pot fi folosite în timpul băii fără probleme de siguranță.

În ceea ce privește sistemul de încărcare, este ușor, o puteți face printr-un cablu USB care vine de obicei împreună cu dispozitivul. Este nevoie doar de 1 oră de încărcare, care va menține peria în funcțiune timp de mai multe luni.

Atât Mikro Mikro , cât și Mini Mini au un 'asistent de zâmbet' foarte util, care are două scopuri. În primul rând, arată când timpul de periaj sugerat de două minute a expirat, așa că afișează o față zâmbitoare . În al doilea rând, dacă periuța de dinți nu a fost folosită timp de mai mult de 12 ore, o față tristă se va aprinde ca un mic memento - cu siguranță o caracteristică utilă pentru a-i prinde pe cei mici care au uitat să se spele pe dinți!

În ceea ce privește modelul Mikro , acesta nu are un cap pivotant înlocuibil - acesta este un avantaj pentru părinții îngrijorați de pericolul de sufocare, dar înseamnă, de asemenea, că trebuie să înlocuiți întregul dispozitiv atunci când periile s-au uzat. De asemenea, nu este foarte util dacă doriți ca mai multe persoane să poată partaja partea de control. O altă caracteristică favorabilă a FOREO, este faptul că capetele sale rezistă până la un an.

Versiunea Mini are capete de perie înlocuibile care pot fi achiziționate individual. Deși concepută ca o periuță de dinți pentru copii, mini periuța de dinți pare de fapt la fel de populară printre adulții care preferă o periuță de dinți mai mică sau care au o gură sensibilă .

Ceea ce vă poate împiedica să cumpărați o periuță de dinți automată pentru copilul dumneavoastră este faptul că nu este un produs foarte accesibil. De obicei, acestea costă între 85 și 95 de euro fiecare, iar dacă ar fi să adăugați un cap de înlocuire pentru modelul Mini , ar trebui să adăugați aproximativ 20 de euro în plus. De fapt, perii FOREO pentru copii sunt cei mai scumpi de pe piața .

Cu toate acestea, nicio altă periuță de dinți electrică nu este potrivită pentru bebeluși și copii sub 3 ani, așa că, dacă doriți ca micuțul dvs. să se obișnuiască să se curețe pe dinți cu o periuță de dinți electrică de la o vârstă fragedă, acesta este echipamentul potrivit.

Pot spune sincer că băiatul meu de doi ani pare atât de fericit cu periuța lui de dinți. Este cu siguranță mai interesat să se perieze mai bine și mai mult timp. Un alt mare avantaj pe care vi-l pot raporta personal și citind comentariile altor părinți, este că este mai igienic și că ține încărcătura timp de opt luni.

Alți recenzenți vorbesc despre cât de durabil și igienic este materialul de silicon, o caracteristică care este în prezent unică în gama FOREO ISSA, plus faptul că menține o încărcare a bateriei timp de luni de zile înseamnă un lucru mai puțin pentru părinții ocupați de care să se îngrijoreze.

Așadar, dacă aveți bani la dispoziție, este cu siguranță o investiție excelentă, în plus, obțineți o curățare eficientă și câteva caracteristici distractive pentru a încuraja periajul. În ceea ce privește cel mai rentabil, modelul Mini este modelul preferat dacă intenționați ca mai mulți membri ai familiei să împartă aceeași unitate de bază.

Cum să-i învățăm pe copii să se spele pe dinți

La ce vârstă poate un copil să folosească o periuță de dinți electrică?

Producătorii recomandă ca copiii să aibă trei ani înainte de a începe să folosească singuri aceste periuțe de dinți electrice. Dar, știți, ca și în cazul a orice altceva pe care copilul dumneavoastră îl pune în gură, ar trebui să-l supravegheați îndeaproape atunci când ați decis să încercați o periuță de dinți electronică.

De ce ar trebui să treceți de la periajul manual la cel automat?

Mulți pacienți obișnuiesc să raporteze medicilor stomatologi că dinții lor nu sunt buni; totuși, în cele mai multe cazuri, acest lucru se datorează faptului că persoana nu se spală corect pe dinți. Acești specialiști indică faptul că, pentru o igienă dentară adecvată, fiecare dinte și spațiu din gură, ar trebui să fie atins și frecat de periuță în timpul procesului de curățare.

Pentru a rezolva această problemă se recomandă trecerea de la utilizarea unei periuțe de dinți manuale la utilizarea unei periuțe de dinți electrice. În plus față de FOREO ISSA, un alt brand bine cunoscut este Oral-B cu modelul CrossAction Power (Soft).

Despre acest produs Pot să vă spun că funcționează bine cu o baterie Duracell. De asemenea, deoarece periajul este automat, utilizatorii trebuie doar să se asigure că periile ating dinții, curățarea se va face automat.

În comparație, după periaj, veți simți deja că ați efectuat o igienă orală mai temeinică decât cea oferită de piesele de mână. Această senzație se datorează rotației

foarte rapide a capului periei. Mai presus de toate, această parte a echipamentului este de o calitate excelentă, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la înlocuirea capului la fiecare 6 luni.

Sfaturi suplimentare pentru îngrijirea dentară

 • Spălați-vă pe dinți de două ori pe zi timp de 2 minute de fiecare dată.
 • După ce v-ați spălat pe dinți, clătiți-vă gura 30 de minute mai târziu cu o apă de gură, cum ar fi Listerine Original Mouth Wash. Dacă această soluție este prea puternică, diluați-o cu o parte de apă, dacă dentistul dumneavoastră o recomandă pentru copiii dumneavoastră.
 • După fiecare masă, reamintiți-le copiilor dvs. să se clătească cât mai repede posibil gura cu apă de la robinet.

De unde să cumpărați o periuță de dinți electrică pentru copii?

Periuțele de dinți pentru copii pot fi cumpărate din diferite locuri, cum ar fi farmacii precum DosFarma sau PromoFarma care au site-uri web, în lanțuri de supermarketuri precum Carrefour sau chiar și în Mercadona există câteva opțiuni. Dar dacă doriți să căutați printre o mulțime de modele, prețuri și capete diferite, puteți merge la, acolo veți găsi cu siguranță cel mai potrivit pentru micuțul dumneavoastră de acasă.

Cum se utilizează o periuță de dinți electrică

Întrebări frecvente

Ce periuță de dinți trebuie să folosească copiii sub 3 ani?

Cel mai bine pentru ei este să folosească o periuță de dinți mică, manuală, care să se potrivească cu mâinile lor, astfel încât să poată dezvolta cu ușurință obiceiul de a se spăla pe dinți.

Cât de des trebuie schimbat capul unei periuțe de dinți electrice pentru copii?

În mod ideal, capul de periuță ar trebui schimbat la fiecare trei luni, așa că modelele de periuțe de dinți electrice care vă permit să schimbați vârful sunt întotdeauna mai convenabile, spre deosebire de modelele cu baterii de unică folosință, pe care va trebui să le aruncați în întregime.