22 septembrie 2019

Sursa: mitarynwes.ru, tass.ru, remnmilitarynews.ru

  Serviciul de presă al Regiunii Militare Centru din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 21.09.2019, trupele participante la exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic Centru-2019 au început să revină în locurile de dislocare permanentă.

 

“Subunitățile Regiunii Militare Centru se întorc în punctele de dislocare permanentă, după participarea la exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic Centru-2019. Marile unități și unități militare ale regiunii părăsesc astfel raioanele de desfășurare a activităților practice din poligoanele aflate în zonele Ural, Volga și Siberia”, se arată în comunicatul de presă.

 

“De pe teritoriile Kazahstanului, Kârgâzstanului și Tadjikistanului revin în țară subunitățile care au îndeplinit misiuni de instrucție și luptă în compunerea grupărilor de forțe întrunite. De asemenea, formațiunile militare din China, Kârgâzstan, Kazahstan, Tadjikistan, Uzbekistan, Pakistan și India, care au participat la acțiunile practice comune desfășurate în poligonul Donguz din Regiunea Orenburg, au început să plece din Federația Rusă”, au precizat reprezentanții Regiunii Militare Centru.

 

În timpul exercițiului Centru-2019, au fost desfășurate activități de întrebuințare a grupărilor de forțe întrunite în interesul asigurării securității militare a Federației Ruse și statelor partenere. Comandanții și statele majore au condus trupele, care au îndeplinit misiuni în defensive și în ofensivă.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Începerea defluirii trupelor arată că exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic Centru-2019 s-a încheiat în mod oficial. Acesta a fost executat, în perioada 16-21 septembrie, în șase poligoane de arme întrunite (Totskoye, Donguz, Adanak, Chebarkul, Iurga și Aleisk), două poligoane de aviație și apărare antiaeriană (Ashuluk și Safakulevo), precum și în raioane maritime din acvatoriul Mării Caspice. Episoade separate de ducere a luptei cu formațiunile înarmate ilegale au avut loc și în poligoane din statele partenere.

La activitățile de pregătire pentru luptă au participat contingente militare din China, India, Pakistan, Kârgâzstan, Kazahstan, Tadjikistan și Uzbekistan.

În total, la exercițiul Centru-2019 au participat aproximativ 128.000 de militari, peste 20.000 de unități de tehnică militară, aproximativ 600 de aparate de zbor, precum și 15 nave de luptă și auxiliare.

 

Participanții la exercițiul “Centru-2019” au început defluirea spre locurile de dislocare permanentă

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

EVENIMENTE