Pastile de aprindere

mejores-pastillas-de-encendido-ecológicas

mejores-pastillas-de-encendido-ecológicas

Pentru aceia dintre noi cărora le place să facă grătar cu familia, este o necesitate să găsim cel mai bun aprinzător de foc ecologic, pentru că în acest fel păstrăm mediul înconjurător în siguranță pentru copiii sau bunicii noștri. Nimeni nu pleacă de la grătar sufocat, tușind din cauza fumului sau cu mirosul lipit de haine.

Foc rapid și constant, mai puțină poluare și siguranță pentru sănătate. Nimic din toate acestea nu ar putea fi asigurat de cărbunele cu autoaprindere pentru grătare sau de capsulele de aprindere pe care obișnuiam să le cumpăr, care nu sunt deloc accesibile și sunt toxice. În cele din urmă, scăparea de mirosul enervant este o mare ușurare.

 

Cele mai bune tablete de aprindere ecologice

Care sunt cele mai bune tablete de aprindere ecologice?

Pentru noi, maeștrii paella, nu este nimic mai bun decât să cumpărăm un produs care facilitează aprinderea focului.

Dar dacă ne poate ajuta și să aprindem lemnele pentru șemineu iarna sau să avem la noi un kit de supraviețuire mai complet pentru camping, alternativa devine esențială.

Și aceste tablete sunt foarte bune pentru cărbuni, lemne sau chiar pentru a găti rapid cotlete mai tradiționale într-un mănunchi de lăstari de viță de vie.

Cel mai bun lucru este că, cu aceste pelete, nu contează dacă nu știi marca pentru a avea de bună calitate. În această comparație , una dintre virtuțile tuturor produselor este că sunt unele dintre cele mai puțin costisitoare în care puteți investi.

Iată cele mai bune tampoane de aprindere ecologice :

1. Super Cedar Firestarters Ignition Pads

Peste 100 de aprinderi

41p5iKwC50L

Vezi pretul Emag

Acest kit este de departe unul dintre cele mai bune, mai ales pentru că flacăra și puterea de încălzire ajung până la 30 de minute. Acele sunt fabricate din cedru roșu reciclat și parafină rafinată. Acestea sunt excelente pentru lemne care altfel ar fi dificil de aprins, garantând un șemineu sau un aragaz cu lemne de 10.

2. Carcoa Fuego 0332 aprinzătoare de Samba aprinzătoare

Practic și ușor

41X-yx9baFL

Vezi pretul Emag

Se prezintă sub formă de cuburi mici și, prin urmare, sunt utile pentru paellas de casă. Acestea sunt fabricate din ceară și lemn natural, astfel încât fumul nu va avea acel miros chimic pe care îl au alte tablete obișnuite. Acum, dacă doriți să aprindeți ceva puternic, puteți folosi în siguranță mai multe tablete și va arde fără fum excesiv.

3. Kit de aprindere pentru șemineu OK Fuego

Include mănuși, chibrituri și gel de aprindere

51DKvkXB6IL

Vezi pretul Emag

Dacă nu aveți niciun instrument de aprindere acasă sau dacă sunteți un începător și doriți să vă dublați siguranța cumpărați acest set complet este cel mai bun. Este un raport calitate-preț excelent și vă va economisi timp și muncă. Aceste peleți vor arde suficient de mult timp pentru a aprinde orice cărbune sau brichetă , permițând o plăcere prelungită a focului.

4. Pastilele de aprindere ecologică Diavolina

O aprindere rapidă

31vNrCeABzS

Vezi pretul Emag

Câteva dintre acestea în mijlocul cărbunilor stivuiți vă garantează un șemineu aprins toată ziua. Eu le am pentru uz zilnic și adevărul este că se aprind ușor și fără probleme. Acestea sunt fabricate din lemn și ceară cu garanție ecologică, astfel încât vin fără miros și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la reziduuri chimice.

5. Ok Fuego Flower 50212 tablete de aprindere ecologică

Siguranță pentru aragazuri și focuri deschise

51PpYrpMipL

Vezi pretul Emag

Una dintre cele mai versatile și mai fiabile de pe piață . Compuse din așchii de lemn, parafină și rășină, acestea dau un foc care nu vă va veni să credeți că nu are substanțe chimice. Ard prima dată pe partea despicată cu o bază de combustibil, chibrituri sau brichete rezistente la vânt. În plus, au cel mai bun preț dintre toate.

 

Întrebări frecvente

Ce sunt plăcuțele de aprindere ecologice?

Dacă nu ați încercat niciodată un dispozitiv de aprindere a focului, primul lucru pe care trebuie să îl știți este că aceste produse nu înlocuiesc sursa normală de căldură. Cu alte cuvinte, veți avea nevoie în continuare de o brichetă, de un sac de cărbune sau de câțiva bușteni de cedru proaspăt tăiați pentru a menține focul aprins.

Cu toate acestea, peleții vă vor ajuta în cel mai dificil moment al oricărui grătar sau șemineu: aprinderea. Pentru ca cărbunele să înceapă să ardă și să continue să ardă pentru o perioadă lungă de timp, o aprindere bună este esențială.

Și dacă ați fost la un grătar unde acest pas arată ca un foc adevărat, sunt sigur că nu vă doriți același lucru acasă. De aceea, opțiunea ecologică oferă un mediu lipsit de fum, mirosuri și substanțe chimice care pot fi dăunătoare pe termen lung dacă sunt aspirate în mod constant.

Cum se utilizează tabletele de aprindere ecologice?

Pastilele reprezintă primul pas. Ar trebui să le așezați la baza aragazului, aragazului sau a șemineului, astfel încât să nu trebuiască să le mutați după ce acesta arde.

Acolo, puteți lua un chibrit sau bricheta pe care o folosiți și le puteți aprinde în mod regulat. Fiind un produs inflamabil, acestea vor arde imediat.

Apoi trebuie să puneți pe flacăra care a fost creată materialul de încălzire și veți vedea cum peletele durează suficient de mult timp pentru a se aprinde. Cele mai durabile pot fi folosite independent pentru un foc mic.